>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

4. Kolejka Bundesligi 26-28.08.2011

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
4. Kolejka Bundesligi 26-28.08.2011

W czwartej kolejce Bundesligi czeka nas kilka ciekawych spotkań, jako hit zapowiada się rywalizacja Leverkusen z Dortmundem, interesujący wydaje się również pojedynek w Hamburgu, w którym to spotkają się dwie drużyny zajmujące ostanie miejsca w tabeli.

Zapraszam do dyskusji.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Hertha - Stuttgart Po raz kolejny zagram przeciwko Herthcie. Ostatnio z Hannoverem powinni już przegrać ale arbitrzy im ewidentnie pomogli. Dziwna sprawa z tym sędziowanie , nie uznana bramka dla podopiecznych Slomki ale dlaczego ? Tego chyba nikt nie wie. Druga sprawa to arbiter główny , który zakończył spotkanie przed czasem kiedy to Hannover miał okazje na stworzenie ostatniej sytuacji. Arbitra Roberta Hertmann radzę omijać z daleka to tak na marginesie.
O Herthcie już pisałem poprzednio. Wygląda to na prawdę bardzo słabo. W pierwszym spotkaniu na własnym obiekcie nie mieli nic do powiedzenia z Nurnberg , z HSV remis , no i ten remis z Hannoverem , który nie potrzebnie się bronił w drugiej połowie. Ci trzej rywale to jedni ze słabszych z , którymi przyszło im się mierzyć , gdzie brakuje jakości i potencjału.
Stuttgartem , ekipa z wielkim potencjałem. Ofensywa obsadzona przez Cacau , Harnika , Hajnala , Genthnera , jokera Okazakiego daję ogromne możliwości o czym mogło chociażby przekonać się Schalke. Gościom nie brakuje okazji do stwarzanie sytuacji gdyby poprawili skuteczność mogli by niektórych rywali odprawiać z niezłym handicapem. To co napisałem dotyczy Stuttgartu nie tylko na tle średniego przeciwnika. Z Leverkusen sytuacji też nie brakowało o wyniku zadecydował błąd Ulreicha a spokojnie mogli zremisować. Defensywa do najlepszych nie należy ale z Herthą bez problemu sobie poradzą. Nie wspomniałem o meczu z Gladbach ale tam było jak pisałem o grze Stuttgartu wcześniej.
Podsumowując w Herthcie ciężko doszukać się jakiś atutów.Stuttgart z ogromnym potencjałem w ofensywie bez problemu powinien odprawić Herthe.
Stuttgart
@ 2,77
Pinnacle
8/10
Stuttgart (AH-1)
@4,15
bet365
3/10
FT 1:0
Nurnberg - Augsburg

Może zacznę od gości.Start rozgrywek nie najlepszy dwa punkty po 3 spotkaniach to żaden wyczyn tym bardziej , że wszystkie mecze, które rozegrali to z potencjalnymi kandydatami do zajęcia dolnych lokat. Pierwsze spotkanie z Freiburgiem zremisowane 2:2. We wszystkich dotychczasowych meczach pokazali , że ich atutem są stałe fragmenty z , których stwarzają bardzo groźne sytuacje podobnie jak wrzutki ze skrzydeł. Problemem tej ekipy jest fatalna postawa defensywy gdzie brakuję asekuracji , porozumienia między obrońcami, którzy wyglądaj po prostu na zagubionych.Następna sprawa to indywidualne pojedynki , które notorycznie przegrywają defensorzy z Augsburga.
Jeśli chodzi o grę w ofensywie jak wyżej pisałem , stałe fragmenty , gra skrzydłami i zagrywanie piłek w pole karne jest ich mocną stroną bo jak do tej pory z takich sytuacji zdobywali bramki. Dodatkowo mają zawodników , którzy nie kwapią się i sieją postrach dla bramkarzy oddając groźne strzały z dystansu, szczególnie Baier (10). Podsumowując defensywa zdecydowanie na minus , zaś gra ofensywna całkiem dobra.
Nurnberg pokazuję , że po odejściu paru ważnych graczy między innymi jak Wolf , Gundoghan potrafi sobie dobrze radzić patrząc na grę w ostatnim spotkaniu ale może to być trochę mylące. Pierwsze spotkanie wygrane z nieistniejącą w tamtym spotkaniu Herthą , drugie przegrane u siebie z Hannoverem gdzie defensywa się spisała beznadziejnie no i ostatnia porażka z obecnym mistrzem po bardzo dobrej grze szczególnie w pierwszej połowie. U gospodarzy wydaję się , że brakuje skuteczności , potrafią zaskoczyć rywala są groźni ze stałych fragmentów ale brakuje wykończenia co było widoczne chociażby z Hannoverem. Na tle mocnego rywala jakim jest Borussia Dortmund zaprezentowali się bardzo dobrze i jest to na pewno dobry zwiastun przed spotkaniem z beniaminkiem jednak obie te ekipy mają podobny problem dziurawa defensywa. Początkowo byłem napalony na jedynkę ale po głębszej analizie nie wygląda to tak pięknie. Freiburg - Wolfsburg Ciężki mecz do typowania. Wilki na wyjazdach to loteria co pokazali ostatnio. Sam skład gości i co za tym idzie potencjał zdecydowanie większy od Freiburga ale to nie wystarczy żeby zaufać gościom. Granie na przeciętny Freiburg nie ma sensu bo wszystko tutaj będzie zależeć od dyspozycji dnia. Wolfsburg jak zagra to co z Bayernem spokojnie wygra ale grają na wyjeździe i są zupełnie inną drużyną.
Hamburger - Kolonia
Dwie porażki tego sezonu jak do tej pory.Obie ekipy z dziurawymi defensywami jak ser szwajcarski gra w ataku na bardzo niskim poziomie mam na myśli tutaj gospodarzy. Nie ma u nich zawodnika , który wziąłby ciężar gry na siebie po za jedynym objawieniem jakim jest Tore. Petric beznadziejnie ale to taki typy zawodnika , który musi zostać dobrze obsłużony. Gra Hamburga opiera się jak dotychczas na przypadku a niżeli jakimś konstruowaniu przemyślanych akcji , w dodatku brakuję porozumienia w każdej formacji począwszy od linii bramkarz-defensyw a kończąc na pomoc-atak. W Koloni konstruowanie akcji wygląda zdecydowanie lepiej. Koziołki mają zawodników , którzy potrafią pociągnąć grę chociażby Podolski, Peszko i zawsze groźny w napadzie wysoki Novakovic. Wydaję mi się , że tutaj Kolonia wygląda trochę lepiej a niżeli Hamburg. Doświadczenie nauczyło , że w takich meczach paść może każdy wynik a kurs na Hamburg 1,85 to jakiś żart , podobnie było z Herthą gdzie się przejechałem. Szanse oceniam tutaj 50/50 i decyduję się na granie Koziołków za drobne.
Koln
@3,26
bet365
1/10
FT 3:4
Hoffenheim - Werder Brema Tutaj zastanawiałem się nad Underem z prostego względu. Werder ostatnio pokazał z Leverkusen , że 1 pkt w zupełności ich zadowoli i nie byli zainteresowani jakimikolwiek atakami co się zemściło w 86 minucie kiedy to Kadlec zdobył decydującą bramkę dla Leverkusen. Przemyślałem sprawę i uważam , że Bremeńczycy nie przyjadą się teraz bronić jak miało to miejsce w ostatnim wyjazdowym spotkaniu i odpuszczam opcje Under/Over.
Hoffenheim zanotowało bardzo dobry start. Wygrana z mistrzem może budzić respect wśród rywali.Stansilavski widać , że zżył się z drużyną co widać po jego reakcjach na ławce. Powoli widać to wszystko zaczyna funkcjonować i zdaję się , że Hoffenheim nie będzie ekipą do lania przez tych mocniejszych. Ostatnio bramkarz Starke w wyśmienitej formie co ratuję tyłki defensorów.
Werder zdecydowanie overowo u siebie. Ostatnie spotkanie zakończone hokejowym wynikiem 5:3 z Freiburgiem można odebrać dwuznacznie. Super ofensywa ? Czy słaba defensywa ?. Zgodzę się z tym pierwszym kiedy gra Pizzaro , z tym drugim również. Trzeba podkreślić , że Freiburg to nie rywal z wysokiej półki i dlatego spotkanie zakończyło się tak wysokim wynikiem gdzie obie ekipy postawiły na ofensywę.
Podsumowując &quot;Wieśniaki&quot; wyglądają naprawdę dobrze jednak wiele zależy tutaj od podejścia taktycznego przez Werder. Jeżeli będzie otwarta gra widzę tutaj wygraną Hoffe jeżeli Werder pokaże to samo co z Bayerem widzi mi się remis. To spotkanie zostawię sobie na LIVE. FC Kaiserslautern - Bayern Monachium Lautern w tamtym sezonie ograło u siebie Lautern , teraz nie widzę szans żeby cokolwiek zdziałali mimo gry na własnym obiekcie gdzie zawsze byli groźni. Lautern nie jest tą samą ekipą co sezon temu odszedł Lakic co jest moim zdaniem dużym osłabień na szpicy.
W grze &quot;czerwonych diabłów&quot; panuję chaos. Brakuje indywidualności poza Illicevicem i Shechterem.Defensywa wygląda bardzo słabo Rodney popełnia błędy , zawodnicy się nie asekurują mam tutaj na myśli Abela , Jessena. Wydaję się , że na początku sezonu nie jest to ta sama ekipa co sezon temu kiedy to słynęli z agresywnej gry i stwarzali zagrożenia ze stałych fragmentów i z dystansu.
Jak gra Bayern chyba każdy wie , ostatnio z Hamburgiem festiwal strzelecki. Fakt rywal nie wymagający ale taki mecz był potrzebny i teraz Bayern może się rozpędzić. Najważniejsze dla mnie jest to , że gra w defensywie wygląda już lepiej i potrafili zagrać bez straty bramki w ostatnich dwóch spotkaniach. Lautern jest niby zawsze groźne na własnym terenie ale Monachijczycy są na obecną chwilę bardzo mocni i spokojnie powinni ich ograć. Sezon temu porażka ale jak grał Bayern to wiadomo , wynik tym razem się nie powtórzy.
Tutaj się zastanowię nad typem i podam na blogu.

Hannover - Mainz

Można powiedzieć , że to spotkanie jest drugim hitem zaraz po potyczce Bayeru z BVB .Hannover rewelacyjny start. Kluczem do tego spotkania dla mnie jest ich czwartkowy wyjazd do Hiszpania , który z pewnością odczują. Ostatnim widać było lekki zmęczenie , teraz jadą zmierzyć się z Seviillą i muszą zagrać na 100% jak marzą o awansie. Z typem się jeszcze tutaj wstrzymam i poczekam na rozwój sytuacji w Hiszpani. Bardzo słaba postawa podopiecznych Slomki w meczu z Herthą gdzie brakowało jakiś klarownych sytuacji i skończyło się tylko remisem. Mainz ostatnio zawiodło również na całej linii , prowadząc 2:0 przegrali wygrany mecz. Wyraźnie było widać zmęczenie w drugiej połowie ale tak to jest jak gra opiera się na preessingu w dodatku w upalne popołudnie. Gra bardzo dobra w pierwszej połowie wiele sytuacji i skończyło się tylko 2:0 bo mogło być spokojnie 3 a nawet 4. Gospodarze na pewno będą pod męczeni po pucharowym spotkaniu i Mainz nie powinno powtórzyć takiego wyczynu jak z Schalke bo grają na prawdę dobrze. Nie wyobrażam sobie aby przegrali z Hannoverem po tym co ostatnio zaprezentowali.
TYP PODAM NA BLOGU BO JESZCZE ROZWAŻAM PEWNĄ OPCJE Schalke - Gladbach Tutaj się nie będę rozwodził zbytnio. Schalke w czwartek gra puchar gdzie będą gryźć trawę od pierwszych minut by odrobić stratę dwóch bramek. &quot;Niebiescy&quot; pokazali z Mainz charakter a w zasadzie Farfan pokazał co znaczy dla tej ekipy a może to postawa Mainz była tak beznadziejna , że Schalke udało się wygrać &quot;przegrane&quot; spotkanie. Gladbach gra na fantazji to zupełnie inna ekipa a niżeli sezon temu. Kurs trochę wysoki na gości i tutaj jeszcze muszą pokombinować ale bardzo dobrą opcją wydaje mi się 1st half +0,25 Gladbach.
Gladbach+0,25 1st half @ 1,98
PINNACLE
8/10
HT 0:0

Hit do opisania pozostawiam innym specom ^^

Otrzymane punkty reputacji: +1
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
SC Freiburg - VfL Wolfsburg

Może na razie zacznę od spotkanie, w którym najłatwiej jest mi wskazać faworyta. Na przeciw siebie staj Freiburg, którego wyniku zależą głównie od postawy nieszablonowego napastnika Papiss Demba Cissé i Wolfsburg gdzie przede wszystkim stawie się na kolektyw. Faworytem tego spotkania są moim zdaniem Wilki, drużyna jest w formie jednak nie mogła tego do tej pory udowodnić głownie za sprawą rywali bo po tym jak łatwo ograli Kolonie przyszła wyrównana, ostatecznie przegrana rywalizacja z Bayernem i ostatnio M&#39;Gladbach które jest w super dyspozycji. Wiec mimo tego, że VFL według mnie jest w dobrej formie to na papierze jeszcze tego nie widać, zresztą to jest początek sezonu i na wszytko przyjdzie pora. Freiburg dziś zajmuje jedno z ostatnich miejsc w tabeli, ma ujemy bilans bramkowy, a 4 z 6 bramek strzelił Cissé, który jest łączony z przejściem do Wolfsburga jeszcze w tym okienku transferowym. Widziałem w tym sezonie już obie ekipy, według mnie zdecydowanie lepiej wypadają Wilki, myślę że stać ich na walkę o te cztery miejsca, które dają szanse gry w LM, ale nie mogą tracić głupio punktów z takim rywalami jak SC Freiburg. Spodziewam się mimo tego, że VFL gra na wyjeździe to przewagi po ich stronie, wyczytałem że Wilki nigdy nie wygrały na Badenova-Stadion to jednak nie przykładam do tego zbyt dużej uwagi. Po dwóch ostatnich porażkach ekipa Magatha musi się odbudować i wygrać bo na to ich zdecydowanie stać. Mam nadzieję, że Cissé nie uratuje znowu tyłka Freiburgowi, ale trzeba to brać pod uwagę i dlatego DNB na Wolfsburg wydaje mi się dobrą inwestycją.

SC Freiburg - VfL Wolfsburg (Zakład bez remisu) Typ:2 Kurs:1,8 Tobet

R 1,6K

radomiak1910

Użytkownik
Hertha- Stuttgart
typ; 2
3,06

pinnacle
Analiza
Dziś w spotkaniu czwartej kolejki niemieckiej ekstraklasy pilkarskiej beniaminek rozgrywek ze stolicy niemiec- hertha bsc podejmie na wlasnym stadionie druzyne vfb stuttgart. Stuttgart w tym sezonie jest wymieniany jako jeden z glownych kandydatow do zajecia czolowych miejsc w bundeslidze. Druzyna dzisiejszych gosci nieco lepiej weszla w tegoroczne rozgrywki. Stuttgart jak do tej pory legitymuje sie bilansem 1-1-1. Pokonal Schalke 3-0, przegral z bayerem 0-1 i zremisowal z rewelacja po trzech kolejkach borussia monchenglabach. Hertha natomiast jest w tym sezonie jeszcze bez zwyciestwa w rozgrywkach. Hertha zanotowala jak do tej pory dwa remisy, z hamburgiem i szczesliwie z hannoverem, po nieuznanej prawidlowej bramce dla przeciwnika. Hertha ulegla natomiast norymberdze 0-1. Stuttgart napewno dysponuje silniejsza kadra na papierze, w szczegolnosci w grze ofensywnej. Ponadto Trener gospodarzy nie będzie mógł skorzystać z usług Johna-Anthony&#39;ego Brooksa, Nico Schulza, Marco Djurcinia i Abu Bakkara Kargbo. Sttugart w tym spotkaniu napewno nie zadowoli sie podzialem punktow w tym meczu, dlatego od poczatku zaatakuje. Sadze, ze bedzie to skuteczna metoda na oslabiona herthe.

szczypior1990 5

szczypior1990

Użytkownik
Kaiserslautern – Bayern Monachium 2 @ 1,50 Wynik:
We wtorek Bayern zapewnił sobie awans do fazy grupowej lig mistrzów, wygrywając drugie spotkanie z Zurychem 1-0 bramkę zdobył na początku, po podaniu Mullera, Gomez. W sobotnie popołudnie podopieczni Heynckesa zmierzą się na wyjeździe z Kaiserslautern, które jeszcze nie wygrało meczu w obecnym sezonie. Dwukrotnie remisowali z co najwyżej średnimi rywalami, Koln 1-1 Augsburg 1-1 i ponieśli porażkę z Werderem Brema. Bayern natomiast zaliczył wpadkę w meczu z Borussią Mgladbach i przegrali to spotkanie 1-0, ale później było już lepiej skromne wygrana z Wolfsburgiem i prawdziwy popis strzelecki w meczu z Hamburgiem. Po meczu w eliminacjach ligi mistrzów zawodnicy, byli bardzo zadowoleni nie tylko z powodu awansu, ale też z bardzo dobrej gry. Zapowiedzieli, że ich możliwości w ofensywie są jeszcze większe i w rewanżowym meczu nie chcieli zbytnio sie przemęczać, mimo tego kontrolowali spotkanie praktycznie przez cały czas. Zadowolony z postawy swoich obrońców był trener Monachijczyków. Niestety w barwach gości nie wystąpi Robben, z powodu zapalenia kości łonowej. Bayern Monachium powinien z łatwością wygrać to spotkanie.

vrazzo 928

vrazzo

Użytkownik
Hit do opisania pozostawiam innym specom ^^
Bayer Leverkusen - Borussia Dortmund
Leverkusen DNB 2,1 Bet365
Leverkusen 2,8 Bet365
Leverkusen (AH -1,5) 6,25
Bet365
Reakcji na takie kursy, wystawione przez bukmacherów, może być kilka. Można spaść z krzesła, złapać się za głowę i zrobić jeszcze kilka innych rzeczy, symbolizujących mniej więcej to samo. Oczywiście, grają dwa zespoły i nie można żadnemu odbierać szansy na zwycięstwo, bo tak jest nawet w przypadku, gdy różnica w poziomie ich gry jest ogromna. Ale po obejrzeniu kursów po prostu doznałem szoku. 3 mecze Dortmundu w tym sezonie nie odpowiedziały twierdząco na pytanie, czy będą w stanie znów grać o miejsce w LM, a może nawet mistrzostwo. Po pierwszym spotkaniu z HSV wszyscy byli zachwyceni, niektórzy twierdzili, że BVB jest jeszcze mocniejsza, niż w poprzednim sezonie, a Gundogan zastąpi Sahina bez problemu. Teraz okazuje się, że to słabość HSV (posiadającego dwóch wielkich piłkarzy - Westermanna i Petricia i długo, długo nic) doprowadziła do takiej sytuacji w premierowym spotkaniu BVB w tym sezonie Bundesligi. Drugie spotkanie z Hoffenheim rozczarowało, ale entuzjaści BVB tłumaczyli, że nawet w tamtym sezonie był to niewygodny rywal. Bo był, ale Borussia grała w tamtych meczach znacznie lepiej, niż w tym z drugiej kolejki, gdzie nikt nie powinien mieć pretensji, gdyby zespół Stanislawskiego wygrał nieco wyżej. Moim zdaniem w trzecim meczu z Nurnberg było jeszcze gorzej z grą BVB. Wygrali 2:0, ale niewiele będzie w tym sezonie meczy wyjazdowych, w których słabiutka kadrowo w tym sezonie Norymberga będzie mogła powiedzieć wprost: przegraliśmy, ale nie byliśmy słabsi od rywala. W Dortmundzie nie byli. BVB znów nie zagrało piłki, do której nas przyzwyczaiło i tak już chyba zostanie przez dużą część tego sezonu. Do obrony wrócił słabszy od Santany Subotić, Bender pokazuje, że jednak nie jest takim fantastycznym zawodnikiem, Kagawa nie może się odnaleźć, a, to przede wszystkim, Gundogan nie dorasta do pięt Sahinowi. Nie rozumiem w ogóle, jak eksperci mogli go porównywać do Nuriego. Gościa, który w Norymberdze wyrobił sobie nazwisko zaledwie kilkoma występami (to nie jest tam takie trudne), a w drugiej połowie poprzedniego sezonu po prostu grzał ławę!!! A Leverkusen? Przeciętnie na start, ale wygrali w Stuttgarcie. Wkurzają mnie tam pewne rzeczy. Czasem wstawiają do składu Bendera, a Rolfes siedzi na ławie, co jest po prostu komiczne. Czasem gra Derdiyok zamiast Kiesslinga, ale nie dzisiaj. Może za dużo wiary pokładają w Augusto, bo z taką grą jak ostatnio, wyróżnia się w negatywnym sensie, choć przecież ma możliwości. Ale mają zgraną paczkę i kapitalnych zawodników. Przede wszystkim Michal Kadlec, który dla mnie jest najlepszym bocznym obrońcą Bundesligi, choć Łukasz oczywiście nie odbiega od niego poziomem. Prócz Kadleca są inni, cały skład jest wyrównany, a na ławce zasiadają do tego Derdiyok, Ballack czy Balitsch. Pewnie znów nie zdobędą mistrzostwa, ale mogą spokojnie o nie powalczyć. Jeśli Borussia zagra tak, jak z Hoffenheim i Norymbergą, to żeby zremisować, musi liczyć na słabiutki dzień graczy Vizekusen.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
A ja sądze co innego, że Borussia tego meczu nie przegra. Z Hoffenheim zawsze im się źle grało, pozbyli się tylko Sahina z podst, graczy zostal trener Kloop który ten zespól,doprowadził do mistrzostwa, praktycznie nie mając w składzie żadnej gwiazdy, stworzyl, z ta drużyna kolektyw. W Leverkusen nowy trener ale oszałamiających wyników nie ma, wymęczone zwycięstwo nad Werderem czy Stuttgartem. Jeśli Lewandowski blysnie to Borussia, moze uzyskac korzystny wynik.
Typ: X2✅
Kurs: 1,33
Bukmacher: Betclic

arkajol 38

arkajol

Użytkownik
Bundesliga
Spotkanie: Hoffenheim vs Werder
Typ: x2
Kurs: 1,56
Bukmacher: Betsson
Stawka: 7/10
Wynik: 1-2

✅✅✅
Analiza:
Dzisiaj o 15:30 na Rhein-Neckar Arena dojdzie do bardzo ciekawego meczu, w którym TSG 1899 Hoffenheim podejmować będzie Werder Brema. Obie drużyny po trzech kolejkach maja na koncie po 6pkt. Hoffenheim rozpoczał sezon od wyjazdowej porażki z Hannoverem 96, który obecnie jest wiceliderem Bundesligi. Kolejne dwa spotkania to dwa zwycięstwa najpierw na własnym obiekcie 1-0 z Borussią z która zawsze im się dobrze gra, a tydzien temu wyjazdowe zwycięstwo 2-0 z beniaminekem z Augsburg.
Piłkarze Werderu w dotychczasowych 3 kolejkach punktowli tylko na własnym obiekcie najpierw wygrywając 2:0 z FC Kaiserslautern, a następnie, po szalonym spotkaniu, 5:3 z Freiburgiem. Na wyjeżdzie rozegrali jedno spotkanie i był to przegrany mecz w Leverkusen 0-1 z tamtejszym Bayerem.
Przewidywane składy:
Hoffenheim: Starke - Beck, Vorsah, Compper, Braafheid - Rudy, Salihovic, Johnson, Roberto Firmino, Obasi - Babel
Werder: Wiese - Papastathopoulos, Mertesacker, Wolf, Schmitz - Bargfrede - Fritz, Hunt - Marin - Pizarro, Rosenberg
Obie drużyny w Bundeslidze rywalizowały dotychczas sześciokrotnie. Cztery razy ze zwycięstwa cieszył się Werder, natomiast Hoffenheim na swoim koncie ma tylko jedną wygraną. Drużyna z Bremy trzykrotnie triumfowała jednak przed własną publicznością. Na wyjeździe udało jej się pokonać Hoffenheim tylko raz. Bramki 11-9 na korzysc piłkarzy Werderu.
10/11 Werder 2-1 Hoffenheim
10/11 Hoffenheim 4-1 Werder
09/10 Hoffenheim 0-1 Werder
09/10 Werder 2-0 Hoffenheim
08/09 Hoffenheim 0-0 Werder
08/09 Werder 5-4 Hoffenheim
Podsumowanie:
Widziałem mecz Hoffenheim z mistrzem Niemiec Borussia według mnie piłkarze zwyciężając 1-0 mieli bardzo dużo szczęścia, nie powiem obrona zagrał nawet dobrze, ale i tak obecni mistrzowi mieli dużo okazji i powinni coś strzelic natomiast jeśli chodzi o atak to zagrał bardzo przeciętnie bez formy jest Babel. W ostatnim spotkaniu Bremeńczycy powrócili do starych czasów kiedy w ich spotkaniach padało mnóstwo bramek, bardzo dobrze spisała sie ofensywa która zdobyła 5 bramek, natomiast w ofensywnym ustawieniu rywalem udało się pokonać Wiese trzykrotnie. Także, widzę to tak dobra defensywa Hoffenheim, a slaby atak natomiast w Werderze jest natomiast odwrotnie z tym że atak jest bardzo dobry, a obrona słaba.
Szybka bramka dla Werderu i Hoffenheim już &quot;nie ma&#39;, ponieważ jeśli się &quot;otworzą&quot; to Werder strzeli druga bramkę ....​

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
HANNOVER 96 - FSV MAINZ
1:1

W jednym z niedzielnych spotkań czwartej kolejki bundesligi Hannover 96 zmierzy się na własnym stadionie z FSV Mainz. Faworytem w tym spotkaniu są podopieczni Mirko Słomki, którzy po trzech rozegranych meczach mają 7 punktów. Jeśli w tym meczu by zwyciężyli a Gladbach zgubiłoby punkty to zostali by samodzielnymi liderami. Piłkarze z Hanoweru bardzo dobrze rozpoczęli obecny sezon. W dwóch pierwszych spotkaniach zdobyli komplet punktów, pozostawiając w pokonanym polu TSG 1899 Hoffenheim i FC Nuernberg. Zgubili dopiero punkty w ostatnim meczu remisując przed własną publicznością z Herthą Berlin. Natomiast piłkarze Mainz też mogą się poszczycić niezłym wyczynem a mianowicie dorobkiem 6 punktów, ulegli tylko Schalke 2:4. Jednak według mnie druzyna Hanoveru zdobędzie w tym meczu komplet punktów. Z dobrej strony pokazali się w pucharach eliminując taką firmę jak FC Sevilla. Z Mainz odeszlo dwóch kluczowych zawodników: Fuchs do Schalke i Schurrle do Bayeru. Statystyki równiez przemawiają za Hannoverem. Nie przegrali u siebie z Mainz jeszcze żadnego z 5 dotychczasowych rozegranych spotkań. Na AWD Arena licze na zwycięstwo gospodarzy, które sądze że pozwoli objąc prowadzenie w Bundeslidze.
Przewidywane składy:
Hannover: Zieler - Cherundolo, Haggui, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Rausch - Schlaudraff, Abdellaoue
Mainz: H. Müller - Pospech, Svensson, Noveski, Caligiuri - Polanski, Soto - Risse, Ivanschitz, Choupo-Moting - Allagui
Propozycje:
Hannover wygra: 2,25⛔
Bukmacher: Betclic

youngmoney 40

youngmoney

Użytkownik
Ja w meczu Hannover - Mainz skusze się na typ obie strzelą. Obie drużyny strzelały w swoich dotychczasowych meczach bramki, prawie w każdym też traciły (Mainz raz czyste konto). Faworytem tego spotkania są gospodarze więc i bramkę powinni spokojnie strzelić, co w meczach u siebie uczynili już trzykrotnie. W formie są napastnicy gospodarzy Mohammed Abdellaoue i Jan Schlaudraff, którzy w tym sezonie we wszystkich rozgrywkach mają już razem 8 bramek i licze na to, że i w tym meczu coś ukłują. Na AWD-Arena strzelali już piłkarze Hoffenheim i Herthy teraz czas na Mainz, którzy 2 bramki na wyjeździe zdobyli z przeciętniakiem z Freiburga. Hannover jest po ciężkim wyjeździe do Sevilli i tu upatruje też szansy na gole dla gości, którzy w tym sezonie spisują sie dobrze jak do tej pory i na pewno powalczą w tym spotkaniu.

Typ:
Hannover - Mainz BTS (1,72) 1-1 ✅ bet365

M 2

maciek8787

Użytkownik
FC Schalke 04 - Borussia Mönchengladbach typ x2 kurs 2 Expekt ⛔
Moim zdaniem kurs jest bardzo przyzwoity i grzechem by było z tego nie skorzystać.Borussia.M świetnie rozpoczęła start i chyba nikt nie przypuszczał że po trzech meczach będą mieli na swoim koncie aż 7 punktów w tym zwycięstwo na Allianz Arena.Schalke również sezon rozpoczęło nie najgorzej ale porażka 3:0 ze Stuttgartem pokazała że można z nimi powalczyć i Borussia na pewno nie odpuści tym bardziej że w chwili obecnej jest na fali dlatego nie przegra tego meczu a kurs jest zadowalający.Życzę wszystkim niedzieli na plusie.

R 28

roki1

Użytkownik
FC schalke-Borussia Monchengladbach typ over 2.5 1.7
Schalke ostatnio to by duzo wieksze overy krylo.Wysoka wygrana z Koln,Mainz,Hjk w pucharach pozwala mi myslec optymistycznie o over 2.5. Borussia mysle ze tez glowy w piasek nie schowa i bedzie grac do przodu.Sa w dobrej formie ostatni mecz duzo pokazal,wiec cos mam nadzieje ze doloza.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom