Paderborn - Hannover 2 dnb @ 1,83![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Bet365
No jak dla mnie typ wydaje się być dobry, choć z piłkarzami Hannoveru różnie bywa, bo nie raz lubili dostawać czerwone kartki na początku meczów ze słabszymi rywalami. Jednak teraz myślę, że to inna drużyna, odszedł Slomka(nareszcie można powiedzieć) i ta drużyna zaczęła coś grać.
7 punktów po 3 kolejkach, tyle samo, co potentaci, więc naprawdę bardzo solidny wynik. Grają dobrze do przodu, bramki strzelają wszyscy można powiedzieć, nie ma lidera i może to dobrze. W ataku spora rywalizacja, co dodaje smaku tej drużynie i każdy jest skoncentrowany na maksa. Nawet Sobiech ostatnio strzelił bramkę, czyżby może odrodzenie po przyjściu nowego trenera? Nie wiadomo, ale coś drgnęło.
Ekipa Paderborn jeszcze bez porażki, remis z Mainz i Koln, wygrana nad słabiutkim Hamburgiem, nie ma co porównywać wyników do rywali, którzy zdołali pokonać nawet ekipę z Gelsenkirchen. Nazwiska, doświadczenie, ogranie na pewno na korzyść gości i myślę, że to oni właśnie ten mecz wygrają.
Kurs draw no bet ciekawy i myślę, że warto.
Mainz - Dortmund over 2,5 @ 1,65![No entry :no_entry: ⛔](https://cdn.jsdelivr.net/gh/joypixels/emoji-assets@5.0/png/64/26d4.png)
Bet365
Po odejściu Lewego, kilku kontuzjach w ekipie gości wielu myślało, że to koniec Borussi, okazuje się, że to nie koniec, a może i nawet nowy początek i od początku sezonu pokazują, ze będę walczyć o "majstra". Bardzo dobry start sezonu, do tego wygrana w Lidze Mistrzów nad Arsenalem, gdzie zmiażdżyli Arsenal.
Wracając jednak do samego meczu to nie będzie dla żółto-czarnych łatwe starcie, Mainz to ekipa bardzo groźna i niewygodna. Po dwóch remisach wygrali mecz 1:3 z Herthą BSC, więc można to ująć jako falę wnoszącą. Dobrze wiedzą, że BVB po
Champions League i mogą to wykorzystać i na pewno się nie będą bronić.
Zanosi się otwarty mecz, obie ekipy skuteczne dość i myślę, że tutaj over wskazany, można także próbować BTS.