>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

38 kolejka Serie A [22.05]

Status
Zamknięty.
simons 646

simons

Forum VIP

No i mamy ostatnią kolejkę serie A ???? . Dziwne kursy bo większość drużyn o nic nie gra ... w zasadzie walka sprowadza się do 3 drużyn - Udinese, Lazio, Roma no i teoretycznie Juventus. Mam nadzieje, że będzie można perełki wyłapać jak w poprzedniej kolejce, więc zapraszam do dyskusji ????

PRAWDOPODOBNE SKŁADY

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Udinese-Milan
Friulani wystarczy remis by obronić miejsce dające prawo gry w Lidze Mistrzów, Milan tez już o nic nie walczy dlatego bukmacherzy wystawili takie a nie inne kursy z czego trzeba tylko skorzystać ????
Gospodarze wyjdą w najmocniejszym zestawieniu, kontuzjowany jest jedynie Coda. Milan ma co prawda najmocniejszą w lidze defensywę ale gdy naprzeciwko grają Sanchez i Di Natale bronić się nie jest łatwo. Udine pokazało w ostatnim meczu że nawet dobrze grającą w defensywie drużynę są w stanie przycisnąć.
Udinese @ 3,80 ⛔
Udinese dnb @ 1,42

Cagliari-Parma
Obie drużyny w prawie najmocniejszych składach. Szkoleniowiec gospodarzy nadal nie może skorzystać z usług Nene i Pisano, natomiast trener gości Colomba będzie musiał sobie poradzić bez kontuzjowanych Palladino i Crespo a także Dżemaliego który nie zagra za kratki. W jego miejsce zagra Galloppa. Cagliari gra nieźle ale nieskutecznie w ataku. Łatwe straty piłki kończą się kontrami przeciwników co w ostatnich meczach Cesena i Milan wykorzystały. Goście maja dobra obronę a przy tej formie wątpię by gracze Donadoniego zdobyli parę bramek. Remis jest jak najbardziej w zasięgu Parmy.
x2 @ 1,76 ✅
Lecce-Lazio
Rzymianie nadal liczą się w walce o Ligę Mistrzów, do tego będzie potrzebna wygrana z Lecce i porażka Udine z Milanem. Oba mecze o tej samej godzinie więc wierzę że kalkulacji nie będzie ;) Gospodarze mogą już tylko powalczyć o wyższe miejsce w tabeli i premie na koniec sezonu. Lazio musi zaatakować a ze rywal grający z kontry im nie leży myślę ze napastnicy Lecce strzela co najmniej bramkę. Dodam że wsród graczy Lecce Corvia, Rosati i Bertolacci są wychowankami AS Roma, zaś Di Michelle klubu Atletico Roma, z pewnością nie przejdą obok tego meczu :p
Na stronie Lecce znalazła się informacja że trener De Canio po sezonie odchodzi z klubu, mam nadzieję że piłkarze urządzą mu godne pożegnanie :cool:
Both to score @ 1,60 ✅
1x @ 2,35 ⛔

simons 646

simons

Forum VIP
Udinese moim zdaniem totalnie nie opłacalny X po te 1.4. Remis byłby opłacalny gdyby drużyny się dogadały, a ja nie widzę żadnego powodu ... Milan wygrał scudetto, wygrał ostatni mecz u siebie, nic więcej im nie trzeba w lidze. Udinese walczy i wątpie by chciała się ograniczyć do remisu, więc typy mati&#39;ego fajne.
Parma moim zdaniem ciężki do wytypowania mecz osobiście odpuszczam.
Lazio walczy, walczy, ale łatwy mecz to na pewno nie będzie. Czysta dwójka po 1.57 nieopłacalna IMO.
Ja tutaj widzę dużo home winów, parę remisów i mało wyjazdowych winów. Jeszcze się zastanowie, ale myśle nad Interem, Bologną, Genoą i Palermo.

M 2,5K

mati89

Forum VIP
Ja tutaj widzę dużo home winów, parę remisów i mało wyjazdowych winów. Jeszcze się zastanowie, ale myśle nad Interem, Bologną, Genoą i Palermo.
Lazio fatalny kurs i mimo tego ostatniego zwycięstwa z Genua ich gra mnie nie przekonuje, jeszcze trzeba wziac pod uwagę że na wyjazdach spisuja sie znacznie gorzej.
Palermo odpuszczam głownie ze względu na absencje Hernandeza i Bacinovica.
Bologna i Genoa jeśli tylko będzie im się chciało pokonają rywali ale nie wiem czy po tych kursach warto. Wg mnie do grania jest Fiorentina ale tylko w przypadku gdy zagra Gilardino.

ipococito13 107

ipococito13

Użytkownik

W niedziele o 18:00 swój ostatni mecz w sezonie rozegrają Palermo i Chievo. Gospodarzem będzie Palermo(8 miejsce) i podejmą Chievo(14 miejsce). Palermo dotychczas uzbierało 56 punktów i nie ma szans na awans, natomiast Chievo uzbierało 43 punkty i jest już pewne utrzymania. Po tym jak Chievo zapewniło sobie utrzymanie znacznie obniżyło swoje tzw loty i osiągają słabsze wyniki. Na 5 ostatnich meczów mogą się pochwalić bilansem 2-1-2, a Palermo 4-0-1. Ostatni mecz Chievo czyli w 37 kolejce to porażka 0-2 na własnym stadionie z Udinese, natomiast Palermo wygrało 1-2 z Sampdorią na wyjeździe (dla których wtedy to był mecz o życie, natomiast po tej porażce spadli już). U siebie Palermo w tym sezonie wygrało 11 razy, natomiast Chievo na wyjeździe wygrało tylko 4 razy. Ostatni mecz Palermo u siebie to wygrana 2-1 z Bari, natomiast Chievo ostatni na wyjeździe zremisowało 2-2 z Juventusem(wcześniej przed meczem z Juve przegrali 2 razy). Palermo dysponuje jedną z lepszych form z Seria A i w jutrzejszym meczu będą chcieli sprawić radość swoim oddanym kibicom i mam nadzieje że odniosą zwycięstwo.
Typ:1
Kurs:1.88
Pinnacle Sports
Więcej na blogu http://pro-typ.blogspot.com/

L 51

legionista880

Użytkownik
Udinese moim zdaniem totalnie nie opłacalny X po te 1.4. Remis byłby opłacalny gdyby drużyny się dogadały, a ja nie widzę żadnego powodu ... Milan wygrał scudetto, wygrał ostatni mecz u siebie, nic więcej im nie trzeba w lidze. Udinese walczy i wątpie by chciała się ograniczyć do remisu, więc typy mati&#39;ego fajne.

Parma moim zdaniem ciężki do wytypowania mecz osobiście odpuszczam.

Lazio walczy, walczy, ale łatwy mecz to na pewno nie będzie. Czysta dwójka po 1.57 nieopłacalna IMO.

chyba nie ogladales Inter Napoli jakie jaja sie działy skoro mowisz ze granie na Udinese (czyli przeciwko remisowi 1,5-1,7) to fajny typ sporo osobiscie ugralem na remisach Bologna Parma zagralem under 2,5 i DW 0-0 ostatnio zagralem na Napoli Inter under 2,5 i DW 1-1 bo zespoly mialy swietnych napastnikow chociaz slupek Maicona uchronil przez porazka na jutro rowniez gram under 2,5 kurs 2 i remis 1-1 kurs 3,5 jak wyjdzie zobaczymy ja w tym widze value

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom