>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 kolejka Ligue1 [23 maj 2015]

Status
Zamknięty.
luque 3,6K

luque

Użytkownik
Witam.Chcialem juz wczoraj napisac post lecz niestety nie bylo jeszcze nowego-ostatniego w tym sezonie tematu. ????
Coz ameryki nie odkryje , bede celowac w &quot;faworytow&quot;.
Jak dla mnie jest to dosc pewna inwerstycja.Mianowicie:
Dubel :
PSG + Marsylia = 1.39
(bet365) / lub
PSG -1,5 + Marsylia -1,5 = 2.28
(bet365).
PSG- zaliczylo calkiem dobry sezon m.in wyeliminowali Chelsea z LM czy wygrali Ligue 1.
A jeszcze graja w Coupe de France w finale.Takze sezon moze byc jeszcze troszke okazalszy.
Jest to ostatni mecz u siebie i ja mysle ,ze zespol bedzie chcial sie pokazac i podziekowac kibicom za wsparcie.Nie ma tu juz zadnego finalu LM czy MS/EURO aby sie specjalnie oszczedzac.
Dodam ze Reims &quot;lezy&quot; PSG.
Marsylia - jak dla mnie dobry sezon w wykonaniu graczy Marsylii.
Bywaly dobre i mocno efektywne serie a wisienka na torcie bedzie gra w LM.
Tutaj upatruje poprostu gre na 100% , bo walczymy o LM choc oczywiscie nie od nich to zalezy ale takze jak i przy PSG podziekowanie kibicom za wsparcie.
Ktos moze powiedziec ,zeby lepiej ten mecz grac na live z racji gry Monaco.
Rozumiem to ale ja ide w ducha sportu bo nie wierze ze jesli Marsylia bedzie wygrywac 2-0 to nagle odda to i zrobi taki kaprys dla swoich fanow na koniec sezonu.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Bordeaux-Montpellier over 2,5 kartek @ 1,68 Bet-at-home

Co prawda koniec sezonu i wiele spotkań o nic, ale w zeszłej kolejce też tak miało być, a sędziowie pokazali sporo kartek. Rzucił mi się w oczy mecz Bordeaux-Monptellier. Sędzią spotkania Benoit Bastien, który w swoich ostatnich 9 spotkaniach pokazał 5 czerwonych kartek, linii 2,5 nie pokrył tylko raz. Historia spotkań Bordeaux-Montpellier również wskazuje na kolorowy mecz, w ostatnich 6 meczach linia 2,5 pokrywana na luzie. Bordeuax u siebie także trochę kartek łapie, linia pokrywana w osattnich 5 meczach domowych, tak samo w przypadku Montpellier w meczach wyjazdowych. Za niski ten kurs jak na tą linię, moim zdaniem warto pograć. Oprócz tego warto zasatnowić się nad overami w Marsylii i Paryżu oraz kartkami w meczach Lens i Metz.

solucky 283

solucky

Użytkownik
Dziwi mnie troche kurs na win Monaco - 1.50. Lorient nie grozi spadek, bezpiecznie zajmuja sobie 16. miejsce. Fakt, moga sie pokusci nawet o 12 miejsce jak wszystko ulozy sie po ich mysli, ale osobiscie nie wierze, ze ugraja na swoim terenie chociaz 1 punkt przeciwko podopiecznym Leonardo Jardim&#39;a. A dlaczego?? Monaco pokazalo pazur w obecnej edycji LM i udowodnilo, ze aspiruja wysoko w tym oto pucharze, o czym zreszta mowili przed sezonem. Obecnie zajmuja trzecia lokate w tabeli z dorobkiem 68 pkt., zas za ich plecami z 66 punktami jest Marsylia i St. Etienne. Jak wiemy, 3. miejsce premiuje kwalifikacjami do Champions League i wydaje mi sie, ze tutaj nie bedzie zadnego kalkulowania na remis czy cos z tych rzeczy. Nie wiem co jest brane pod uwage - czy bramki czy moze bezposrednie pojedynki, ale nie sadze, ze tutaj bedziemy musieli to brac pod uwage. W przypadku St. Etienne (49:29) to oba mecze z Monaco (50:26) zakonczyly sie rezultatem 1:1, zas z Maryslia (73:42) Monaco wygralo u siebie 1:0, a w delegacji przegralo 2:1. Wiec jesli licza sie bezposrednie spotkania, a potem dopiero bilans bramkowy to Monaco jest niby w dogodnej sytuacji i moze stad ten kurs. Biorac pod uwage fakt, ze wszystkie mecze rozgrywane sa dzisiaj o 21:00 to jak juz mowilem - nie spodziewam sie kalkulowania z remisem. Monaco po prostu powinno ten mecz wygrac. Warto dodac, ze gracze z Ksiestwa to najlepsza druzyna w delegacjach w obecnym sezonie i moze wreszcie po 17 latach uda im sie odczarowac Stade du Moustoir. ;)
Lorient - Monaco
▶ Monaco 1.50 Bet365 ✅
Edit. &quot;W wyjściowej jedenastce Monaco zabraknie dwóch etatowych środkowych obrońców - z powodu kontuzji wyłączony został Aymen Abdennour, a za kartki pauzuje Andrea Raggi.&quot;
Jednak ja i tak probuje zagrac na gosci. ????

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Jak wiemy, 3. miejsce premiuje kwalifikacjami do Champions League i wydaje mi sie, ze tutaj nie bedzie zadnego kalkulowania na remis czy cos z tych rzeczy. Nie wiem co jest brane pod uwage - czy bramki czy moze bezposrednie pojedynki, ale nie sadze, ze tutaj bedziemy musieli to brac pod uwage. W przypadku St. Etienne (49:29) to oba mecze z Monaco (50:26) zakonczyly sie rezultatem 1:1, zas z Maryslia (73:42) Monaco wygralo u siebie 1:0, a w delegacji przegralo 2:1. Wiec jesli licza sie bezposrednie spotkania, a potem dopiero bilans bramkowy to Monaco jest niby w dogodnej sytuacji i moze stad ten kurs. Biorac pod uwage fakt, ze wszystkie mecze rozgrywane sa dzisiaj o 21:00 to jak juz mowilem - nie spodziewam sie kalkulowania z remisem. Monaco po prostu powinno ten mecz wygrac.
Zgadza się.
W lidze francuskiej przy równej liczbie punktów liczy się bilans bramek z całego sezonu.
Jeśli Marsylia zainkasuje 3 punkty to Monaco będzie zmuszone wygrać aby utrzymać 3. miejsce w tabeli.
W najtrudniejszej sytuacji jest St Etienne, które musi liczyć na stratę punktów obydwu rywali oraz własne wysokie zwycięstwo z Gugą.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom