>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

37. kolejka Ligue 1 [10.05.2014]

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Sobota, godz 21:00
Lille - PSG
1 @ 2,75 2/10

PSG gra dzisiaj mecz z Rennes jeżeli wygra ma mistrza a za 3 dni będzie grała na wyjeździe właśnie z Lille i jestem przekonany że wyjdą rezerwy bo inni zmęczeni. PSG ogólnie ich gra jak dla mnie wygląda fatalnie z wyjątkami ale kiedy zdobędą mistrzostwo w tym meczu to można grać mój bet bo na pewno podejdą na luzie do tego spotkania bez Ibry nic nie zrobią gospodarzą a oni walczą o Ligę Mistrzów St. Etienne siedzi im za plecami ze stratą 5 pkt a do końca Lille ma 2 mecze czyli 6 pkt. Wystarczy potknięcie i mogą zostać im Puchar Europy. St. Etienne ma rywali z 10 miejsca i spadkowicza 20 miejsce.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Nie zwalniamy tempa. Jeszcze wczoraj emocjonowaliśmy się dokończeniem 36 kolejki, a już za dwa dni ruszamy z 37.

Przed nami przedostatnia kolejka. W środę poznaliśmy mistrza Francji sezonu 2013/14. Niespodzianki nie było i został nim klub z Paryża, choć przed mistrzowską fetą kibice musieli otrzeć łzy po sensacyjnej porażce z Rennes , porażce, która ma drugie dno, gdyż PSG już przed spotkaniem miał zapewniony tytuł z racji tego, że tak naprawdę nie walczące już o nic Monaco zremisowało z Guingamp, które walczy o utrzymanie, podobnie jak środowy rywal PSG, Rennes, a zatem solidarna pomoc wielkich?;) Nie mniej jednak to spotkanie świeżo upieczonych mistrzów Francji z zajmującym trzecie miejsce Lille będzie najciekawiej zapowiadającym się starciem, w teorii. Zmieńmy jednak nieco klimaty i przeniesiemy się w dolne rejony tabeli gdzie wciąż jest gorąco. Niby wyłonić trzeba jeszcze tylko jedną drużynę, która pożegna się z Lique 1, to jednak kandydatów jest aż trzech: Sochaux, Evian, Guignamp. W poprzedniej kolejce Evian nie wykorzystało okazji, że Reims jest już na wakacjach i nie zdołali wywieźć nawet punktu. Sochaux uda się do Rennes, które dzięki gościnnemu mistrzowi i zwycięstwu nad PSG zapewniło sobie utrzymanie w lidze. Buki już dokonują ostrych korekt na Sochaux. Jeszcze niedawno można było złapać @3.50, obecnie średnia to @2.50. Sochaux musi to spotkanie wygrać, gdyż w ostatniej kolejce podejmie u siebie Evian. A do Evian w tej kolejce przyjeżdża Nicea, bezpieczna Nicea. Także w komfortowej sytuacji zdaje się być Guingamp, które podejmie Tuluzę, o której pisałem, że mają już wakacje co widać po wynikach. Czy rywale okażą dobre serce i pomogą w potrzebie? Wróćmy ponownie do górnej części tabeli gdzie nie wszystko jest rozstrzygnięte. Walka toczyć będzie się o 5 miejsce premiujące grą w LE. Póki co miejsce to okupuje Lyon, który ma tylko 2 punkty przewagi nad Marsylią. Jednak to Lyon w ten rundzie gra u siebie i podejmuje Lorient, które nie walczy już o nic. Tyle, że Morszczuki ostatni raz przegrali pod koniec marca i to z PSG, a ich passa spotkań bez porażki wynosi już 6. Z kolei Maryslia udaje się do Bordo gdzie będzie znacznie trudniej o komplet punktów, pomimo iż Żyrondyści także mają sezon z głowy.

Zachęcam do dyskusji, bo jest o co walczyć, kluby o swoje cele, my o naszą kasę.

Powodzenia !

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Lyon Lorient
O Lyonie pisałem, że walczą o LE, Lorient już o nic, pora przerwać passę 6 spotkań bez porażki, a okazja ku temu będzie wyśmienita, gdyż Morszczuki przyjeżdżają poważnie osłabione. Zabraknie najlepszego strzelca Aboubakar - 16 goli, Jouffre - 6 goli, 7 asyst, Diallo - 3 gole asysta, trzech regularnych defensorów: Manga ( podstawowy), Kone oraz Baca, atak osłabiony będzie jeszcze brakiem Sunu
Lyon 1.55 ⛔

Evian Nicea
Tak jak pisałem we wstępie, Nicea już nie walczy o nic i przyjeżdża osłabiona brakiem dwóch najlepszych strzelców: Cvitanich i Bosseti, do tego wypadli jeszcze Bodmer oraz Digard, zatem siła rażenia w ofensywie traci jeszcze bardziej.
Evian 1.65 ✅

Sochaux 2.50 ✅ -
Rennes dostało gościnnie 3 punkty w potrzebie, więc teraz sami powinni zrozumieć innych, którzy są w potrzebie ;)
Guingamp 1.70 ✅ - nie po to remisowali w Monako, żeby teraz u siebie nie wygrać z nie walczącą o nic Tuluzą

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom