>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

36. kolejka Ekstraklasy (10.05 - 11.05.2016)

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Betano

ZAPRASZAMY DO SKORZYSTANIA Z PROMOCJI W Betano!
Betano - bonus 100% do 200zł!

2 kolejki do końca, kto spadnie, kto mistrzem? A kto w pucharach.

Ważny mecz w Łęcznej, gdzie miejscowy Górnik podejmie Podbeskidzie.
Zabrze u siebie podejmie Koronę i tutaj moje wątpliwości czy , aby na pewno kurs &lt; 2.0 jest dobrze wystawiony ;) zwłaszcza przy podrażnionej ostatnim spotkaniem Korony.

W górnej części tabeli mecz Lechia vs Legia, Lechia , aby zachować szansę na puchary potrzebuje wygrać, podobnie Legie, która chce być mistrzem, więc wychodzi na remis ????

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!​

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Kursy w meczu w Zabrzu moim zdaniem dobrze wystawione. Korona już umierać na boisku nie musi, nawet jak będą podrażnieni, to Brosz może spróbować grę w innym ustawieniu, czy dać szansę mniej grającym zawodnikom, bo utrzymanie mają pewne.
Na pierwszy rzut oka moją uwagę przykuł kurs na Zagłębie. Z Lechem w takiej formie, drużyną rozbitą kontuzjami i mentalnie, zespół z Lubina powinien wygrać, tym bardziej, że patrząc na ich ostatnie mecze to raczej zaliczają się do drużyn, które grają o puchary, a nie uciekają od nich z każdej możliwej strony. Jeśli więc Zagłębie będzie grało o 3pkt, zmotywowane grą o el. LE, to wg mnie pokonają Lecha, ale to jeszcze w najbliższych dwóch dniach się przyjrzę bliżej temu spotkaniu ????

Otrzymane punkty reputacji: +14
betxp 230

betxp

Użytkownik
Takie ciekawostki:

Sezon 2011/2012: Legia przegrywa 3 maja w Gdańsku 1-0. Przegrywa też mistrzostwo. Sędziuję Musiał.

Sezon 2013/2014: Legia przegrywa w Gdańsku 2-0. Musiał sędziuję i dyktuję 2 karne dla Lechii. Wyrzuca też 2 piłkarzy Legii.

Sezon 2014/2015: Legia remisuję 0-0 w Gdańsku. Sędziuję znów Musiał i Legia praktycznie kolejny raz traci szansę na mistrzostwo.

W środe... Sędziuję nie kto inny jak Musiał ;)

Otrzymane punkty reputacji: +18
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP

Dwie kolejki przed końcem Legia bardzo blisko mistrzostwa, wtorkowe spotkanie w Gdańsku różny może mieć finał ale nie wierze że Piast jeszcze namiesza.Legia sprawiła Piastowi tęgie lanie pokazując miejsce w szeregu i okazać się może że te ostatnie kolejki dla Piasta będą okresem ,lizania ran, które jednak powstały po wielomiesięcznych nadziejach na tytułu, tak też spotkanie w Chorzowie (choć będą chcieli) może okazać się ciężką przeprawą, w ostatnim spotkaniu Piast zagra u siebie z Zagłębiem i tutaj nie ma co liczyć na taryfę ulgową.
Piast zagwarantował sobie puchary, ale wciąż jeszcze walczy o wicemistrzostwo które będzie największym sukcesem w historii klubu (jak dotąd największym było dotarcie do finału PP w 83roku, maksymalną pozycją jaką zdołali osiągnąć w najwyższej klasie rozgrywek było 6te miejsce)
Sporo emocji powinno być w meczach Zagłębia i Lechii gdzie w klubach z pewnością jest nacisk na puchary, będą to jednak ciężkie przeprawy (Lechia zagra u siebie z Legią, i Cracovią na wyjeździe, Zagłębie z Lechem u siebie i Piastem na wyjeździe) Cracovia ma puchary na wyciągnięcie ręki, ale i dla nich sytuacja może się jeszcze odwrócić jeśli nie sięgną po komplet w Szczecinie a Lechia zdoła pokonać Legię, w ostatniej kolejce być może Cracovia z Lechią wyjaśnią sobie kto zagra w pucharach.
W grupie spadkowej nie mniejsze emocje, dwie kolejki przed końcem utrzymanie zagwarantowały sobie Wisła, Śląsk i Korona, Jagiellonii utrzymanie zapewni remis z Termalicą, i tak między nią, Górnikami i Podbeskidziem w ostatniej kolejce powinny się ważyć losy spadkowe, choć całkiem możliwe że pierwszy trup padnie we wtorek.Dwie kolejki na finiszu jeszcze wiele wariantów, zapraszam do dyskusji i przedstawiania swoich przemyśleń.
edit:
Jaga juz sie utrzymala
faktycznie, Jaga już jest bezpieczna✅

Otrzymane punkty reputacji: +10
pingwin66 308

pingwin66

Użytkownik
Jagiellonia - Termalica
over 10.5 rr w meczu 1.8/STS
✅13 rr

Nie byłbym sobą, gdybym tego znów nie zagrał. Jaga ostatni w tym sezonie mecz u siebie, więc będzie spina, aby wygrać i pozytywnym akcentem zakończyć występy domowe w obecnych rozgrywkach. Jak wygląda gra BKS-u pisałem już jakiś czas temu (wariaci na skrzydłach, wspomagający ich boczni obrońcy, pomocnicy, którzy wobec braku przyzwoitego napastnika kierują piłki na skrzydła, duża liczba dośrodkowań). Słabiuteńka obrona Jagiellonii, Termalica ciągle walcząca o utrzymanie, więc goście powinni stwarzać sobie również sytuacje i nabić jakieś korki. Generalnie spodziewam się ciekawego i żywego meczu, a to sprzyja mojemu typowi. Życzę udanego wieczoru.

Otrzymane punkty reputacji: +32
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Wisła Kraków vs Śląsk Wrocław
Over 2.5 @ 1.90 bet365 ⛔
Over 3.0 @ 2.50 bet365 ⛔
duża nieskuteczność...

Mecz przyjaźni, można zagrać ofensywnie, obie drużyny grają co najwyżej o wygranie grupy spadkowej.

Zarówno Wisła jak i Śląsk mają kim straszyć , po przyjściu Rumaka zdecydowanie lepiej wygląda gra ofensywna, Morioka, Pich, Mervo to filary ekipy.
Po drugiej stronie Brożek, Małecki, ostatnio w dobrej formie. Ciekawie się zapowiada, może być bardzo dobre spotkanie i taką mam nadzieję ;).

Ostatnie spotkanie w Krakowie to 4:2.

Dodatkowo luźne typy do reszty spotkań - grupa spadkowa

Górnik Zabrze vs Korona Kielce ✅
Typ: Remis lub Korona @ 1.95 bet365

Nie jestem przekonany co do Górnika, Korona w ostatnim spotkaniu zagrała bardzo dobrze, pechowy remis.

Górnik Łęczna vs Podbeskidzie Bielsko-Biała ⛔
Typ: PBB @ 3.10 bet365

Ostatni dzwonek dla jednych i drugich, bramka w końcówce z Koroną może dać nadzieję i liczę, że poniesie ich do zwycięstwa ;).
Licząc od 2014 roku, ekipy zagrały 5 spotkań, Górnik nie wygrał z PBB. U siebie to remis i porażka.

Jagiellonia vs Termallica
Typ: Over 2.5 @ 2.00 ⛔

A może macie jakieś inne typy i przemyślenia ?​

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Wisła Kraków vs Śląsk Wrocław
Over 2.5 @ 1.90 bet365
Uprzedziłeś mnie z typem :jezora: Właśnie miałem pisać analizę odnośnie tego typu ;) Więc może już nie będę się rozpisywał, a podam tylko przygotowane przeze mnie wcześniej zestawienie wyników ostatnich dwóch kolejek poprzednich sezonów, odkąd liga gra w formie ESA37. W tamtych sezonach więcej było meczów o pietruszkę, bo wszystko odnośnie spadku było jasne albo prawie wszystko (tzn. jeden spadkowicz pewien, drugi jeszcze miał nadzieje).

Może w poprzednim sezonie w tej przedostatniej kolejce nie było dużo overów, ale dwa lata temu nimi posypało. Takich fajerwerków spodziewam się też jutro. Z jednej strony Małecki, Brożek, mimo spadku formy Wolski, z drugiej Morioka i Mervo. Ten mecz ma zadatki na fajne widowisko, powinny obie drużyny stworzyć ciekawy, ofensywny spektakl. W innych okolicznościach ten argument by nie był ważny, ale jednak jest to mecz przyjaźni - przy utrzymaniu Wisły i Śląska może to też mieć znaczenie dla overa. Także nic tylko grać :cool: Dla grających u naziemnego buka - najlepszy kurs na over 2,5 na ten moment ma Milenium - 1,85 i Fortuna - 1,84 ????
Wisła Kraków - Śląsk Wrocław over 2,5 1.85 @bet365 &amp; Milenium 1:1 ⛔

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Kursy na Koronę strasznie poleciały, a,przecież to Górnik gra o życie, a Korona o pietruszkę. Mtoś wie o co tu chodzi? Jakieś osłabienia w Zabrzu czy jak?

D 30

dadycool

Użytkownik
Kursy na Koronę strasznie poleciały, a,przecież to Górnik gra o życie, a Korona o pietruszkę. Mtoś wie o co tu chodzi? Jakieś osłabienia w Zabrzu czy jak?
Typowy straszak bukow. Często w takich meczach idą kursy do góry na faworyta żeby odstraszyć lub wsiac ziarno niepewności. Górnik to wygra to jest Górnik nie Łęczna czy Nieciecza. Klub taki nie spadnie szczególnie ze Korona gra o paczkę fajek. Za rok może sie przydać Koronie pomoc od Górnika...

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:30 Górnik Zabrze - Korona
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1.95
buk: unibet

Wynik:​

Przed nami przedostatnia kolejka w ekstraklasie. Dla gospodarzy jest to kolejny finał, bo tak można nazwać ich każdy mecz o utrzymanie. Górnicy w ostatnim bezbramkowym meczu w Łęcznej mogli przywieźć trzy punkty, ale także mogli nie przywieźć nic. Dziś przed nimi kolejne trudne zadanie, bowiem do Zabrza przyjeżdża rozpędzona Korona. Górnik w końcu zaczyna się podobać swoją grą. Widać stabilizacja składu i brak zbędnych rotacji zrobiła tutaj swoje. Dziś muszą pójść na całość, lecz nie od pierwszych minut. Zapewne to nastąpi w drugiej połowie gdy wynik będzie bezbramkowy. Korona przyjeżdża do Zabrza pewna utrzymania, więc tu takiego ciśnięcia na zwycięstwo nie będzie. Jednak też Koroniarze nie przejdą obok tego meczu obojętnie i postawią swoje warunki. Ja jednak idę po raz kolejny w stronę gospodarzy bo wierzę, że się utrzymają i dziś zapewnią sobie cenne trzy punkty.

20:30 Jagiellonia - Termalica
Typ: 1 ⛔
Kurs: 2.30
buk: unibet

Wynik:​

Czas na Jagiellonię po której nie wiadomo czego się spodziewać. Zespół gra ewidentnie w kratkę i dziś wypadało by wygrać. Idę w stronę gospodarzy z kilku powodów. Termalica to już nie ten zespół co jesienią, gdzie naprawdę mógł by się podobać. Ich gra jest teraz chaotyczna i bez większego pomysłu. Gospodarze wyglądają tutaj zdecydowanie lepiej, a co najważniejsze u siebie w ostatnich meczach są bardzo silni. Liczę też, że zespół Probierza (fan Górnika Zabrze), zagra tutaj dla Zabrzan i wygra to dzisiejsze spotkanie. Dużo się mówi , że Probierz miałby objąć posadę trenera w Zabrzu na przyszły sezon, a ten najlepiej jakby był dalej w ekstraklasie. Kurs bardzo dobry do gry, a więc czemu by nie spróbować?!

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Mecz Wisła - Śląsk nie jest o pietruszkę tak do końca.

np. taka Wisła może skończyć sezon na 9. bądź 11. miejscu w tabeli a to strata dla klubu w wysokości 400 tys zł, bo za każde miejsce wyżej Canal Plus płaci 200 tys zł.

Nie wierzę, że Wisła nie chce przytulić dodatkowo 400 tys zł więcej (finanse nie są idealne ciągle), JEST O CO GRAĆ !

w ogóle Wisła dziś wychodzi najmocniejszym składem, tylko 1 zmiana w porównaniu do ostatniego meczu

Edit: Śląsk wyjdzie również podstawym skladem z 1 zmianą - nie zagra bramkarz Abramowicz - chyba wyjdzie Pawełek - robson1416.

Otrzymane punkty reputacji: +18
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Jagiellonia-Termalica (over 4,5 rożnych Termalica) 1.87 betano⛔
Górnik Z-Korona (over 5,5 rożnych Górnik) 1.9 betano⛔
dzisiaj lipton :]
Na dzisiaj spróbuję zagrać na rożne drużyn walczących o utrzymanie z ekipami które z ligi na pewno nie spadną.Daleko mi od twierdzenia że ktoś się będzie podkładał, jednak podejście do spotkań o gruszkę jest zupełnie inne, piłkarze wykonali swoją robotę i mają większą swobodę po ciężkim sezonie a na to co pozostało nie powinno być wielkich przygotowywań, analiz rywala, specjalnych taktyk, po prostu wyjdą na boisko i zagrają co w nogach i trener ustawi, na tak słabe ekipy jak z naszej ekstraklasy przy odrobinie szczęścia może wystarczyć, jeśli jednak rywal zagra na poziomie z determinacją to oni powinni być bardziej widoczni na boisku.Górnik i Termalika mają łby pod toporem, dla nich w tych meczach punkty są bardzo potrzebne a właśnie razem ze sobą zagrają w ostatniej kolejce.Oczywiście dla Termaliki i Górnika te mecze łatwe nie będą, nie powinny się zbyt szybko rozstrzygnąć, ale to oni od pierwszej do ostatniej minuty powinni być bardziej zdeterminowani do osiągnięcia celu, nie chodzi mi wcale o wynik ale to co będą chcieli zrealizować, bez ataków na bramkę rywala tego nie osiągną.

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
GÓRNIK ŁĘCZNA - PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA
10.05.2016, godz. 20:30 Stadion Miejski w Łęcznej

Przewidywany skład:GÓRNIKA ŁĘCZNA (4-2-3-1): Prusak – Sasin, Pruchnik, Bozić, Leandro, Bednarek, Szmatiuk, Bonin, Pitry, Nowak, Świerczok

Skład TS Podbeskidzie: Zubas - Veretilo, Baranowski, Piacek, Mójta - Kato, Sokołowski - Kowalski, Możdżeń, Chmiel - Demjan
ławka: Kaczmarek, Stefanik, Kołodziej, Sloboda, Deja, Kolcak, Jaroch

Mecz o utrzymanie, kto przegra ten powoli wita się z I ligą. Liczą się tylko 3pkt. Mecz powinien być wymianą ciosów, nikogo nie zadowala tutaj remis. Obie drużyny nie grzeszą szczelną obroną. Spodziewam się ofensywnej gry i przynajmniej po 1 bramce dla każdej dużyny.

BTS @1.91 ✅✅✅ Bet365

WISŁA KRAKÓW - ŚLĄSK WROCŁAW
10.05.2016, godz. 20:30 Stadion Miejski w Krakowie

Mecz przyjaźni klubów które zobaczymy w przyszłym sezonie w ekstraklasie. Spodziewam się spotkania dla kibiców, na luzie i kilku bramek. W Wiśle ma kto strzelać bramki: Ondrasek, Brożek, Małecki, Boguski Obrona potrafi zagrać na wesoło. Wolski wypada z 11, ale ostatnio forma trochę słabsza. W Śląsku w coraz lepszej dyspozycji M&amp;M`s Morioko i Mervo.

BTS @1.75 ✅✅✅ Sportingbet

Otrzymane punkty reputacji: +17
julek 421

julek

Użytkownik
Dosyć ważna informacja przed jutrzejszym meczem w Gdańsku. Tomasz jodłowiec nie zagra. W takim razie w środku pomocy zobaczymy najprawdopodobniej duet Ariel Borysiuk - Stojan Vranjes.

fanatyk1916 442

fanatyk1916

Użytkownik
Brawo Górnik , miSZCZe świata ????
z taka grą to druga połowa tabeli w 1 lidze czeka !
Będa miec najładniejszy stadion w 1 lidze ????
Łęczna załatwia remis w nastepnej kolejce ze Śląskiem i dymaja Górnika ????
(dobrze myślę że przy takiej samej liczbie pkt o miejscu w tabeli decyduje wyższe miejsce po 30 kolejkach?)
zgadza się @TommyTSW
Jodłowiec nie zagra z Lechią. Kursy będą lecieć na zespół gospodarzy. Szansę Lechii mocno wzrastają, bo Nowak już zapowiedział, że bronić się Lechia nie będzie. Będzie chciała zdominować jak każdego rywala u siebie.
No to podejrzewam 3-4 kontry Legii i bedzie po meczu ????

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
W dniu dzisiejszym poznaliśmy pierwszego spadkowicza.

Zostaje nim Podbeskidzie Bielsko-Biała.

Drugi zostanie wyłoniony w ostatniej kolejce i będzie to ktoś z pary.
Górnik Łęczna - Górnik Zabrze

W ostatniej kolejce
Łęczna zagra we Wrocławiu.
Zabrze zagra w Niecieczy.

Górnik Zabrze musi wygrać, każdy inny wynik powoduje ich spadek.
Do tego Łęczna musi przegrać ze Śląskiem.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Moje typy ze strefy spadkowej wypadły powiedzmy sobie szczerze słabo ;).

Teraz czas na TOP8

Jutro zagrają:

Lechia Gdańsk vs Legia Warszawa
Typ: BRAK

Tutaj najcięższy mecz do typowania, teoretycznie Legia powinna wygrać i przybliżyć się do mistrzostwa lub je zdobyć w zależności od spotkania w Chorzowie, ale jakoś tak nie mam pomysłu na to spotkanie, więc zostawiam ;).

Ruch Chorzów vs Piast Gliwice
Typ: Ruch lub remis @ 1.85 bet365
⛔
Piast w pucharach w przyszłym sezonie. Drugim Leicester to już raczej nie będą, no chyba, że Legia przegra, ale właśnie nie jestem przekonany czy Piast wygra z Ruchem. W tym sezonie 2 spotkania tych ekip i zawsze wygrywa gospodarz, myślę, że będzie remis, ale nie liczę na powtórkę Jagi vs Niecieczy, gdzie po 2 meczach, gdzie wygrywali gospodarze, trzeci wygrał gość ;).

Pogoń Szczecin vs Cracovia Kraków
Typ: Over 2.5 @ 2.05 bet365
✅

Dwa spotkania tych ekip w tym sezonie i 2 overy.
Cracovia na wyjeździe minimum 1 gol oprócz 1 spotkania.
Taka sama sytuacja Pogoni w meczach u siebie.

Zagłębie Lubin vs Lech Poznań
Typ: Remis lub Lech @ 2.10 bet365⛔

Porażka w PP, porażka z Cracovią, sezon jest stracony, ale walczyć trzeba, moim zdaniem Lech nie przegra, a i kurs zachęcający ;)
Ostatnie 3 mecze - 3 porażki Lecha ma wyjeździe.
Czas na przełamanie ;).

CO SĄDZICIE? A MOŻE ZAGRALIBYŚCIE INACZEJ? ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA I PODAWANIA ARGUMENTÓW. TRAKTUJCIE MOJE WPISY JAKO POCZĄTEK DYSKUSJI

piotrex007 158,1K

piotrex007

Użytkownik
Lechia Gdańsk vs Legia Warszawa
Typ: BRAK

Tutaj najcięższy mecz do typowania, teoretycznie Legia powinna wygrać i przybliżyć się do mistrzostwa lub je zdobyć w zależności od spotkania w Chorzowie.
Jeśli Legia wygra w Gdańsku, to wynik meczu z Chorzowa przestaje mieć jakiekolwiek znaczenie i nad Morzem będą mogli cieszyć się z mistrzostwa ;)

edit: miało być &quot; Legia powinna zapunktować &quot; , ale jak zwykle za szybko pisałem ???? - robson1416

Zagłębie Lubin vs Lech Poznań
Typ: Remis lub Lech @ 2.10 bet365
Z tym typem się nie zgadzam. Owszem, kurs na Zagłębie w porównaniu z tym, jaki był na początku, o czym pisałem w pierwszym poście, spadł konkretnie, ale ciągle nieopłacalne jest dla mnie granie X2. Piszesz o straconym sezonie, ale że walczyć trzeba. W Poznaniu jednak zapowiada się taka rewolucja w kadrze, że wątpię, że piłkarze będą umierać za Lecha, który o nic nie walczy. Oczywiście - pozostaje kwestia pokazania się z jak najlepszej strony i zapewnienie sobie zainteresowania innych klubów, ale obecnie Lech jest rozbity mentalnie, co też dobitnie pokazuje, jak ważna w piłce jest psychika (patrząc choćby na sytuację Podbeskidzia i ich gry w grupie spadkowej zamiast w mistrzowskiej). Nie grałbym tego typu. Obecnie kurs 1,75 na Zagłębie jest już nieatrakcyjny, ale w obliczu tego spadku kursu aż tak drastycznie wolę spotkanie odpuścić, niż stawiać cokolwiek w kierunku Lecha ;)

edit: Dokładnie w tym rzecz, kurs jest nie opłacalny , jak dla mnie. O zdanie , które pogrubiłem chodzi tutaj zdecydowanie, walka o nowe kontrakty lub też o przedłużenie w Poznaniu, o to chodziło ;). - Robson1416

Otrzymane punkty reputacji: +27
meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
W Poznaniu będzie duże przetasowanie w okienku transferowym a wiekszosc graczy juz wie czy odchodzi czy zostaje nie ma wiec o co sie spinać. Trener powinien dać szanse tym co mało graja i wiecej czasu dać młodym. Zaglebie jest mocne u siebie i w przeciwienstwie do Pogoni zalezy im na pucharach, jak dla mnie pewniak jedynka choć jak juz wielu pisało juz nie po tym kursie. Zostawcie 2DNB czy x2 ... nic z tego nie bedzie... ot, moje trzy grosze do tematu.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Lechia Gdańsk-Legia Warszawa ⛔

W ostatnim spotkaniu Lechii postawiłem na rożne i padło ich bardzo mało, Lechia strzeliła dwie bramki Ruchowi po czym widocznie spuścili z tonu więcej się bawiąc (po stracie Krasica próbującego założyć siatkę w pobliżu pola karnego) co skutkowało utratą gola, wynik do końca nie uległ zmianie choć obie drużyny miały swoje okazje.Myślę że dzisiaj Lechia zagra z większą dyscypliną przez pełne spotkanie, grają z drużyną która zlała po 4-0 sąsiadów z podium, a na ostatnie spotkanie u siebie chcą wychodzić w dobrych humorach zdając sobie sprawę że na 100lecie zdobyli podwójną koronę.Lechia dobrze uruchamia grę skrzydłami, było to widać w meczu z Ruchem, tam jednak obrona rywala nie stawiała wysokiej poprzeczki i z łatwością przechodzili pod linie pola karnego, defensywa Legionistów jest bardziej wymagająca i tutaj tych stałych fragmentów powinni już bardziej szukać.Dla Lechii mecz prestiżowy jeszcze z szansami na europejskie puchary, jeśli uda się wygrać spotkanie a Pasy nie ograją Pogoń w Szczecinie obie drużyny zagrają ze sobą o sporą stawkę w ostatniej kolejce.Typ ryzykowny gdyż Legia też lubi nabijać kornery, jednak niedawno w Warszawie to Lechia wykonała więcej kornerów niż Legia, a było ich 4-7

Lechia pierwsza 7 rożnych @4.5 betano ⛔
rzuty rożne over 11,5 @2.85 betano ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom