>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

35 zł free

zomber 9

zomber

Użytkownik
Zgarnij ekstra zł35.00 PLN, które wpłyną na Twoje konto, gdy wybierzesz tę premię
Wybierz kod premii GBFEB10 na stronie Gamebooker Account, aby otrzymać premię.

B 0

bluering

Użytkownik
gamebookers.com
Potwierdzam 35zł na koncie
Obrót x10 zakłady łącznie za 350zł w tydzień
Drugi raz korzystam już z tej samej promocji

zomber 9

zomber

Użytkownik
wchodzisz w zakładkę moje konto i jeżeli jesteś uprawniony to masz zakładkę aktywne bonusy

radek03 90

radek03

Forum VIP
Ja nic nie mam, ale z tydzień temu napisałem im maila dlaczego jedni dostają bonus bez depozytu nawet po dwa razy a inni, np. ja nic nie mają. To mi pokrętnie napisali że ja otrzymałem propozycje bonusu (jakieś 30% do 100zł), ale ponoć nie chciałem skorzystać (nawet nie przypominam sobie takiego maila) i ta promocja dotyczy wybranych. Według mnie wyszstko zależy od naszego bilansu u tego buka, ja tam jestem u nich sporo na plusie to dlatego raczej mi nie dali, a ci pewnie co zanotowali minus to są teraz przyciągani bonusami i pewnie gamebookers liczy, iż znów trafi na usera, który złoży depozyt i przegra.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
nie spinaj się tak bo smrodu narobisz wiem co napisałem i że było info gamebookers ale bono0805 napisał

bono0805

mozesz link do strony dac
więc podałem
Ty już nie rób z siebie większego debila, bo każdy kto coś dostał, otrzymał również maila:
aha z tego co widzę to może wejdź jeszcze na swoją pocztę i po wklejaj tu na forum wielkie super promocje typu freebety na mecz, lub bonusy od depo na expekt i unibet bo to twoja specjalność, tylko pomyśl najpierw że każdy o tym wie. tak więc wymyśl może cos ciekawszego:jezora:
bez odbioru

Do góry Bottom