>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

35 kolejka Serie A [23-25 kwietnia 2016]

Status
Zamknięty.
verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś znalazłem dość ciekawy typ na to spotkanie, który moim zdaniem na duże szanse wejścia. Udinese na ostatnie 5 meczy ligowych ustrzeliła 27rr więc jak widać niema problemów z nabijaniem ich.

Ostatnie mecze między tymi drużynami (więcej nie wrzucam bo już stare z 2014)i jak widać nawet jeśli Udinese przegrywa to łatwo nabija te rzuty rożne.

Goście liczba rzutów rożnych- Powyżej 3.5 @1.62 Betsafe
✅✅ 48min i siedzi ????

Otrzymane punkty reputacji: +29
dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Na szybko z roboty

Juve HF / FT @3.20 ✅✅✅

ja osobiscie zagram HT/FT jesli chodzi o mecz &quot;mojej&quot; Starej Damy
Juve w swietnej dyspozycji bardzo dobry spokojny mecz z Lazio ktory kontrolowali glownie sadze czerwonej kartce dla Lazio. Powiem szczerze jutro Juventus sadze da ewidentny powód do odkorkowania szampana (ktory nie wiem jak innym kibicom ale mi sie jzu mrozi w lodowce ;) ) Jako kibic Juve sadze ze spokojnie 0-1 do przerwy uda sie ugrac a koncowy bedzie 0-2. Juve ogolnie lubi Fiołki. Powiem szczerze bardziej na typ &quot;czuje w kosciach&quot;

edit - Super Gigi ^^

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Atalanta - Chievo i Torino - Sassuolo
W obu meczach oddsy wystawiły linie kartkowe na poziomie 4,5 co jak na realia włoskie zdarza się od wielkiego dzwonu. Pewnie motyw przewodni, którym się kierowali było to, że wszystkie 4 zespoły teoretycznie o nic nie walczą. Ale to nie jest 37-38 kolejka gdzie można na konkretnej wyjebce odbębnić 90 minut. Ostatnia niska linia co pamiętam to dwie kolejki temu i Juventus - Palermo over 4 równo było. Jak ktoś obstawił to już w 53 minucie wiedział, że pieniędzy nie straci. Generalnie niskie linie próbuje zawsze, gdy oferują ją w meczach gdzie drużyny są na podobnym poziomie i wynik spotkania jest nie wiadomy. Kiedyś o tym już pisałem, niskie linie kartek w meczach faworytów gdzie na gospodarzy jest &lt;1,20 to jest właśnie potencjalna mina i tam różnie z tym bywa, choć przykład z góry Juventusu dowodzi że i tak radzą sobie w miarę, ale w tego typu przypadkach nie ryzykuję.
Przechodząc do tych dwóch spotkań. Atalanta ostatnimi czasy mocno overowa w upomnieniach. Mało tego na ostatnie 13 gier w 12 pokrywali 5 kartek luzem, dla nich to chleb powszedni, ostatnio co drugi mecz kończony czerwoną. Jedyny mecz którego nie pokryli to było spotkanie z nikim innym jak... Milanem. Zorientowani wiedzą jaką ci parodyści nie raz pokazują waleczność. Ostatnie trzy liczby kartek z udziałem Atalanty to: 8,8,8. Nie ma do czego przyczepić. Chievo z kolei jest takim zespołem, że większa ilość łapie na wyjazdach co jest w zasadzie zrozumiałe. Na te plus minus 2-3 kartki z ich strony liczę spokojnie. Ostatnie kartki jakie łapali na wyjazdach: 4 + czerwona, 3,3,3,3.
Drugi pojedynek, Torino u siebie ostatnie pięć meczów same overy. Więcej zbierają kartek jak na wyjazdach, tutaj myślę że jeszcze dochodzi jakaś tam spina aby zakończyć w TOP10 na koniec i przynajmniej w taki sposób zrehabilitować się kibicom po tym marnym sezonie. Tutaj liczę właśnie na Torino aby to wszystko ogarnęło. Sassuolo ostatnimi czasy na wyjazdach nie porywa, ale trzeba wziąć na uwagę że grali z mocnymi gospodarzami jak Fiorentina i Juventus i tam undery dosyć mocne były. Z kolei gdy jechali na takie Carpi ostatnio czy trochę wcześniej do Chievo i Atalanty overy spokojnie wykręcone. Widać na gołej ręce jaki schemat panuje gdy spotykają się drużyny o podobnym poziomie o czym wspominałem na początku.
O sędziach krótko bo to nie jest mój najważniejszy wyznacznik. W Bergamo Cervellera, ogólnie średnia bez szału, ostatnio 8,3,5,6,5 w meczach o podobnym znaczeniu nie zawodził dając po 6 żółtych Udine - Atalanta czy Carpi - Sassuolo.W Turynie rozjemcą jest Fabbri ostatnio w mega formie :cool: 8,7,5,5,5 tak to wyglądało pod jego sędziowaniem.
Over 4,5 kartki @ 1,75 w Bergamo, dla mnie jako hit kolejki ✅
Over 4,5 kartki @ 1,85 w Turynie⛔
@ Dubel z tych dwóch meczów @ 3,23 ⛔ bez wahania pobieram również
Jednak jak hit kolejki to nie ma innej opcji, szkoda dubla ale i tak plus zrobiony ;)

Otrzymane punkty reputacji: +32
kukizlfc 813

kukizlfc

Użytkownik
Fiorentina - Juventus
Juventus 2,15 ✅
Juventus do zera 3,40 bet365
⛔

Ja rozumiem, że na standardy włoskie Fiorentina to niezła drużyna, ale taki kurs na Starą Damę to ja biorę z pocałowaniem ręki. Juve są zespołem niemal kompletnym. Zresztą finał LM rok temu, a teraz minimalna porażka z Bayernem temu dowodzą. Po przeciętnym początku w lidze teraz są chyba największą maszyną ze wszystkich czołowych lig europejskich. Juventus na ostatnie 20 spotkań wygrał 19(!!!) jedynie raz remisując. Zdarzyło mi się parę razy oglądać ich spotkania, w tym ostatnie z Lazio i muszę powiedzieć, że ten zespół jest świetnie przygotowany zarówno fizycznie, jak i taktycznie. Ubytków wiekszych także nie ma, gdyż za Chielliniego w obronie gra Rugani, za Marchisio w środku pola różnie, ale wyniki cały czas do przodu. Fiorentina? Okej, 5 miejsce w tabeli, właścwie raczej na nim skończą. Forma dosyć słaba, na 5 ostatnich meczy jedynie 4 punkty, marnie.
Juve wygrywając ten mecz przypieczętuje zdobycie Mistrzostwa Włoch. Jeżeli tylko nie będą chcieli zostawić tej przyjemności na mecz domowy (jednak to raczej nie ten zespół), to powinni znowu sięgnąć po 3 oczka. Gram mocno win, a za normalną stawkę wygraną do zera - Juventus w ostatnich 15 meczach aż 13-krotnie notował czyste konto. Poprostu niepojęte.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Kolega wyżej zaatakował kartki w tej kolejce, więc ja pociągnę ten wątek dalej.
Dziś spróbuję kartek w meczu o 6 pkt pomiędzy Frosinone a Palermo. Jak wiemy, w takich meczach zawsze jest dużo walki i brudnej gry. Finezyjnej piłki nie ma co się spodziewać, bo obie ekipy w beznadziejnej formie. Zwycięzca dzisiejszego meczu, może dostać drugi oddech, bo ich bezpośredni rywal Carpi, ma chyba najgorszy kalendarz z tych 3 drużyn i będzie im trudno o punkty, a widząc ich poziom w meczu z Milanem i ich zerową moc ofensywną, jeszcze bardziej utwierdzam się w tym fakcie.
Porażka bardzo mocno przybliża do spadku, więc nikt nie może sobie na to pozwolić. Jak wszyscy wiemy, takie mecze obfitują w kartki. Dziś sędziuje Rocchi, który lubi dawać kartki, ale linia jest dosyć wysoka. Tydzień temu dał 7 żółtek w Mediolanie, w meczu drużyn o wiele wyższej jakości gry defensywnej. Dziś błędy będą często ratowane faulami, poza tym ewentualna gra na czas lub spięcia spowodowane wagą meczu i linia 6,5 powinna pęknąć spokojnie. W Hiszpanii w takich meczach mamy zazwyczaj dwucyfrowe sumy kartek, ale we Włoszech też daje się ich sporo, więc atakuję ten typ.
P. s. W 1 meczu 5 kartek przy jednostronnym meczu i wygranej Palermo 4-1.
Frosinone - Palermo over 6,5 k 1.92 Unibet⛔ 6

G 370

golkiper

Użytkownik
GRAC45 świetna analiza ! też dzisiaj spróbuje te dwa mecze + kartki w meczu Palermo - Frosinone bo tam linia 5,5 myślę że w masło.

G 370

golkiper

Użytkownik
Ależ walka we Frosinone, zawodnicy latają jak wygłodniałe psy. Tempo meczu niesamowite. Sędzia na razie wstrzemięźliwy i jakiś dziwny chodzi i dotyka piłkarzy przy każdej nadarzającej się okazji :grin:

verno 1M

verno

Znawca - Hokej

Dziś 24.04.2016 o godz 15:00 zmierzą się drużyny Torino vs Sassuolo. Obie ekipy maja już praktycznie pewne miejsca w lidze i nic im nie grozi jedynie Sas mogą pokusić się o 6 miejsce przy szczęściu dlatego liczę po prostu na otwarta grę z naciskiem na gości. W ostatnich 5 spotkaniach nabili 38rr z tego aż 30 w ostatnich 3-imponujące.Szczerze mówiąc nie wiem co tu można jeszcze dodać dlatego przejdę już do typu, który zapowiada się bardzo fajnie. Nie wiem skąd tak niska linia ale ja korzystam i mam nadzieje ze wy tez ????

Goście over 4.5rr @2.27 Betsafe
⛔ 4.. ????

@ I to jest mecz a nie jakas kopanina jak w Palermo ????

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Torino - Sassuolo

W tej chwili wygrana ważniejsza jest dla gości, ale motywacji po stronie Torino na pewno nie zabraknie. Główna uwaga skupia się dzisiaj przede wszystkim na zmianie nazwy stadionu, nie będzie to już Stadio Olimpico, ale Stadio Olimpico Grande Torino - na cześć legendarnej drużyny Torino, która swego czasu wypełniała całą podstawową 11 Azzurrich, ale zginęła w katastrofie na wzgórzu Superga. Nie trzeba wspominać, że Torino mocno identyfikuje się z tamtym wydarzeniem, coroczne spotkania na wzgórzu, Glik odczytuje listę ofiar. Tym bardziej w czasach obecnego kryzysu Byków często nawiązują do legend. Dla gospodarzy na pewno dodatkowa motywacja, założą specjalne koszulki... A skoro @Grac45 już zaproponował kartki (chyba promo), to polecam od siebie kartkę dla Glika. Koniec sezonu coraz bliżej, bawmy się! ????

Glik otrzyma żółtą kartkę - 3.00 /bet.safe/

waski1133 105

waski1133

Użytkownik
Dyscyplina:⚽ Piłka nożna || Włochy || Serie A || 25.04.2016 || 17:00
Spotkanie: Verona - AC Milan 2:1
Typ: 2
Kurs: 1,70 ⛔
Buk: Bet365
Verona już spadła. 10 punktów w 4 kolejkach teoretycznie jest oczywiście do odrobienia, ale w praktyce jest to nierealne. Mecz z Milanem powinien definitywnie przypieczętować fakt, że Verona zagra w przyszłym sezonie w serie B. W ostatnich pięciu kolejkach Verona mierzyła się między innymi z takimi zespołami jak Empoli, Frosinone, Bologna czy Carpi. W tych właśnie spotkaniach należało zdobywać punkty by móc marzyć o utrzymaniu. Verona wygrała z Bologną, jednak w pozostałych trzech meczach schodziła z boiska pokonana. Będąc na ostatnim miejscu w tabeli, myśląc o utrzymaniu nie można przegrywać na własnym stadionie z przedostatnim zespołem (Frosinone 0:1). Tak się jednak stało w ostatnim spotkaniu przed własna publicznością. Tym razem do Verony przyjeżdża nieporównywalnie bardziej utytułowany i mocniejszy Milan. Milan dla którego ten sezon nie jest udany. Najważniejszym spotkaniem będzie dla niego finał Pucharu Włoch po zakończeniu rozgrywek ligowych. Jednak póki co klub z San Siro wciąż walczy o miejsce w pierwszej piątce Serie A. Nie wyobrażam sobie, by mógł mieć problemy z będącą w rozsypce Veroną.

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Grubo bym się zastanowił z typem na Milan. W ostatnim meczu z Carpi, Milan oddał bodajże 3 celne strzały na bramkę, grając przy tym fatalnie. Rzadko zdarza się mieć tak wysoką przewagę w posiadaniu piłki (77%) i nie wygrać meczu - w dodatku na własnym stadionie. Jedyny argument w tym spotkaniu to zespół Verony, który robi wszystko w tym sezonie, aby spać do Serie B.

------------

Roma - Napoli X 3.61 Pinnacle 1/3j
⛔ było blisko 0-0, bramka w 89 minucie...

Po takim kursie warto spróbować. Derby Słońca to szczególnie wydarzenie dla obu drużyn. Do tego dochodzi fakt, że jest to kluczowe spotkanie w walce o wicemistrzostwo ligi włoskiej. Obie drużyny prezentują podobny poziom gry i żadna z drużyny nie powinna wyraźnie dominować. Myślę, że będzie to mecz na styku, w którym ktoś minimalnie wygra lub padnie remis.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Grubo bym się zastanowił z typem na Milan. W ostatnim meczu z Carpi, Milan oddał bodajże 3 celne strzały na bramkę, grając przy tym fatalnie. Rzadko zdarza się mieć tak wysoką przewagę w posiadaniu piłki (77%) i nie wygrać meczu - w dodatku na własnym stadionie. Jedyny argument w tym spotkaniu to zespół Verony, który robi wszystko w tym sezonie, aby spać do Serie B.
Ująłeś w 100% najważniejsze okoliczności. @ Aman jeśli faktycznie grał to chyba mógł być jedynym co się cieszył grając przeciwko Milanowi. Milan jak Milan narobi smaku w miarę dobry meczem z Juve później porażka w Bergamo i zaś syf na SS z beniaminkiem. Jeszcze raz powtórze słowa @Amana bo coś w tym jest nie wąptpliwie. Ten zespół nie ma szybkości, jeden Abate latal pół meczu na sprintach reszta to jest nieporozumienie. Szkoda że Hellas żegna się się z Serie A bo tak typy na Toniego i spółkę byłyby warte zaryzykowania. Typ nasuwa mi się jeden.

Hellas-Milan
Under 2,5 @ 2,00
Żenada wstyd hańba frajerstwo, ręce opadająnciekawe co teraz Milan wymyśli z Frosinone
365

Roma - Napoli X 3.61 Pinnacle 1/3j
Po takim kursie warto spróbować. Derby Słońca to szczególnie wydarzenie dla obu drużyn. Do tego dochodzi fakt, że jest to kluczowe spotkanie w walce o wicemistrzostwo ligi włoskiej. Obie drużyny prezentują podobny poziom gry i żadna z drużyny nie powinna wyraźnie dominować. Myślę, że będzie to mecz na styku, w którym ktoś minimalnie wygra lub padnie remis.
I w tym przypadku potwierdzam. Napoli w końcu po latach świetlnych czyt. 2 lata w końcu dostanie LM w prezencie, czyli faza grupowa z miejsca zapewniona. Nie będzie jaj jak ostatnio z Bilbao, zespół odpocznie drużyna nie powinna się osłabić bo niby plotki mówią dogadanym Higuainie z United czyt. Morumho ale wątpię. Jeśli Gonzalo jest na tyle charakterny jak pokazuje nie raz na boisku to sam z siebie będzie chciał zostać w Napoli bo przy następnych transferach Sarriego ten zespół robi się się naprawdę klasowy. Takiego szkoleniowca co jest w tej chwili bardzo długo brakowało. Wracając do poniedziałkowego meczu, Napoli tego nie przegra. Wraca Higuain a to po 3 meczach niebocności olbrzymie wzmocnienie. Dla Nepolitańczyków X2 wywieziony z Rzymu jest jak 3 punkty. Przy remisie Romaniści oddalają się na amen od wice. Także radzę wziąc to pod uwagę dla stawiania czegokowiek w tym meczu. W zeszłym seoznie x szans Napoli na strzelenie otwierającej bramki skończyło się pokaraniem i zwycięstwem Romy, pamiętam jak dziś ten mecz. Teraz Beniteza na szczęście nie ma, Roma nie oszukujmy się nie porywa. Ok, fanie jest odświeżony Totti ale takie zabiegi starczą na Atalantę czy marne Torino. Nijak to porównać do zespołu z południa. Na X2 ⛔ nie stracimy, ale tak lichego kursu nie będę polecać bo jak pisałem, wygrana Romy wiele nie zmieni. Napoli bierze wicemistrzostwo nawet z dzisiejszą porażką.
Kolejny rok i kolejny mega fart Romy, wygrana totalnie z niczego wypisz wymaluj mecz z zeszłego sezonu. ????

Z 123

zakucyk

Użytkownik
Dla mnie w tym meczu jednak faworytem jest Roma. Potencjał zespołów niby porównywalny ale Napoli gra ostatnio bardzo słabo w delegacjach. Na 5 meczów aż 3 porażki, remis i skromne zwycięstwo 1:0 ze słabiutkim Palermo. Natomiast Roma u siebie gra całkiem dobrze (ostatnio 3 zwycięstwa i 2 remisy). Do tego Roma w bezpośrednich starciach wygrała wszystkie domowe mecze od 2013 roku więc to raczej też nie przypadek.

Roma dnb 1,8 bet365

waski1133 105

waski1133

Użytkownik
Oczywiście masz rację. Milan nie zachwyca - nie da się ukryć, a mecz z Carpi był najlepszym tego potwierdzeniem. Tylko no właśnie &quot;jedyny argument w tym spotkaniu to zespół Verony.&quot; Myślę, że dosyć mocny argument. Jeśli przegrywa się na własnym stadionie z drużynami, z którymi bezpośrednio walczy się o utrzymanie to ciężko oczekiwać, że urwie się punkty Milanowi. Szczególnie teraz gdy nawet to urwanie punktów już nic nie daje. Wydaje mi się, że kurs 1,70 jest tutaj jak najbardziej do gry - po prostu warto przeciwko tak słabej Veronie. Nawet na wyjeździe.

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Roma - Napoli
powyżej 3.5 gola
2.85

Roma jak na trzecią drużynę Serie A ma puszczonych 38 bramek,to piąty wynik w Serie A bo Milan i Inter mają nawet mniej puszczonych bramek od Rzymian.Defensywa Romy w tym sezonie trochę niedomaga ale wybitnie pomaga jej w tym Szczęsny który nigdy nie jest pewnym punktem zespołu. Nie popełnia wielu błędów ale nie wyróżnia się niczym w bramce.Napoli natomiast wyraźnie spuściło z tonu,ostatnio co prawda wygrana 6:0 ale parę dni wcześniej 0:2 w Mediolanie z Interem.Wychodzi im teraz granie tą samą jedenastką całego sezonu. Roma regulanie traci przynajmiej jedną bramkę w meczu a Napoli dwa ostatnie wyjazdy to pięć straconych bramek,trzy bramki z Udinese chluby nie przynoszą. Cztery bramki w tym meczu to całkiem realna opcja.

aman 139

aman

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna || Włochy || Serie A || 25.04.2016 || 17:00
Spotkanie: Verona - AC Milan

AC Milan rożne -1 kurs: 2,1 bet365
Ac Milan -1 kurs: 2,75 bet365

Niestety nie mam czasu na dłuższą analizę. Różnica co do poprzedniego meczu, w którym Milan zremisował, jest w przeciwniku. Hellas teoretycznie nie powinien mieć takiej motywacji jak Carpi. Milan może trochę więcej szczęścia, bo zaangażowanie będzie równie na wysokim poziomie. (Poprzedni mecz 2-gi wynik przebiegniętych km w sezonie)

Kurs jest dobry, więc próbuję grać na rożne Milanu z handi oraz zwycięstwo z handi.

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Milan może trochę więcej szczęścia, bo zaangażowanie będzie równie na wysokim poziomie. (Poprzedni mecz 2-gi wynik przebiegniętych km w sezonie)
każdy kto oglądał mecz Milanu z Carpi ten wie, że ta statystyka jest g... warta.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom