Huelva - Real Madrid
to moje pierwsze spotkanie na 35 kolejkę hiszpańskiej, które wg mnie po krótce zakończy się zwycięstwem Królewskich. Wszyscy wiemy jaka jest sytuacja u góry hiszpańskiej tabeli I ligii. Prowadzi Real przed Barceloną ale nie ze względu na punkty a stosunek wygranych do przegranych i remisów. Barcelona ma dzisiaj bardziej wymagającego rywala aniżeli Królewscy i to skłania mnie właśnie do postawienia na wielki Real, który wg mnie zaczyna wielki powrót na szczyty najlepszych klubów świata. Gospodarze graja co prawda na wyjeździe ale ze słabszą Huelvą, która jakby nie patrzeć nie ma juz o co walczyć. Real zaś oczywiscie walczy o zajęcie pierwszego miejsca w lidze, a tym samym chce w tej kolejce odskoczyć Barsie. Poza tym w ostatnich spotkaniach Barcelona gra słąbo, nawet jeśli mają do dyspozycji wszystkich kluczowych i podstawowych graczy.
Mój typ: 2 po kursie 1,75/expekt
[center:056a185714]**************[/center:056a185714]
La Coruna - Sevilla
to kolejne spotkanie, które moim zdaniem będzie rozstzrygnięte na korzyść gości, a miałoby to być za sprawą właśnie tak jak pisałem wyżej gry o wysoikie miejsca w lidze. Koniec kolejki tuż tuż, a Sevilla mając tylko 2 punkty straty może powalczyć z najlepszymi w kraju o zdobycie jak najbardziej korzystnej lokaty. Gospodarze tego spotkania zajmując obecnie 13 lokatę w lidze nie mają o co walczyć. Spadnąć nie spadną a awans o 1-2 oczka w górę i tak niczego nie zmienia poza faktem wyższej pozycji w statystykach. Co prawda w spotkaniach u siebie Deportivo jest aż na 7 pozycji ale ostatnie 10 spotkań pokazało, że zespół ten zasługuje na 13 pozycję ????
Więcej chyba juz nie będę pisał. A chyba, że o meczu Pucharu UEFA, ale to pewnie każdy oglądał widział formę zespołów w nim grających ????
Mój typ: 2 po kursie 2.1/expekt
[center:056a185714]**************[/center:056a185714]
Mallorca - Valencia FC
to już chyba ostatnie spotkanie, na które mógłbym sie skusić z tej kolejki. W sumie to kolejny typ na 2 i tego zaczynam się obawiać ???? .
Valencia jest kolejnym zespołem, który ma o co walczyć zaś Mallorca już i tak pozostanie w środku tabeli, czy awansuje o jedną pozycję czy też spadnie. Patrząc jednak na historię spotkań pomiędzy tymi zespołami coś mi mówi, że warto postawić over 2,5, gdyż ostatnie spotkania tych drużyn do wysokobramkowe zakończenia spektakli sportowych. 3-1, 2-1, 3-0, tak więc myślę że to najlepszy wybór a i kurs jest dobry, bo 2,05
Mój typ: over 2,5 po kursie 2,05/expekt
EDIT: 0-1 /Valencia wygrała ale overka nie było