>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34 Kolejka Serie A [19 Kwiecień 2014]

Status
Zamknięty.
hast 25

hast

Użytkownik
Ładnie wygląda kursik na Napoli, choć z drugiej strony o nic już nie grają. 2 miejsce nierealne, 4 miejsce tez nie spadną.
Milan wydaje sie pewniakiem, choć kursik słaby. Oglądałem ostatni mecz z Catanią to wcale nie musieli wygrać.
Fiorentina - Roma, będzie niezły meczyk, moim zdaniem gospodarze nie stoją na straconej pozycji, a kursik kusi.
Parma - Inter, wydaje sie pewniak na gospodarzy. Inter jest mega cienki, mimo ze wygrali 3-0 teraz z Sampą.
Lazio - Torino, wcale bym gości nie skazywał na porażkę. Glik i spółka mogą powariować.
Pozostałych meczy sie nie wypowiadam, bo nie są ciekawe jak dla mnie.

K 1

kosa18ziom

Użytkownik
AC Milan-Livorno Over 2.5 kurs 1.61 Bet365
Wg mnie najlepszy typ na to spotkanie. Livorno traci sporo bramek ale potrafi też sporo w jednym meczu ustrzelić. Jesienią mecz między tymi drużynami zakończył się wynikiem 2-2 ale wtedy był to trochę inny Milan. Wraz z przyjściem Seedorfa grają trochę lepiej. Livorno też ma dużo młodych prospektów z czego kilku wypożyczonych z Interu więc dla nich to będą takie małe derby. Atak w Livorno też nieźle funkcjonuje bo ich najlepszy strzelec Paulinho ma strzelonych 13 bramek. Po za tym umie ons trzelać trudnym rywalom. Polecam zerknąć na jego bramkę z Interem. Milan pewnie wygra ten mecz ale myślę że Livorno łatwo punktów nie odda i Milan będzie musiał się trochę napocić. Polecam również zagranie BTS przy kursie 2.10. ✅✅✅✅

Parma vs Inter Mediolan 2 kurs 2.87 Bet 365
Niewątpliwie jedno z najciekwaszych spotkań najbliższej kolejki. Oba zespoły walczą o Ligę Europejską i obie drużyny są narazie na miejscach które im to gwarantują Parma jest na miejscu 6 a Inter na miejscu 5 z przewagą zaledwie 2 pkt.W Parmie po serii kilku dobrych meczy zaczęło się dziać coś niedobrego. Na ostatnie 5 meczów wygrali zaledwie 1. Chociaż przyznaję że ten 1 mecz jest imponujący bo pokonali 1:0 Napoli. Jednakże trafiły się też wpadki takie jak 1:1 z Genoa, 2:3 z Lazio i w ostatniej kolejce 1:1 ze słabą Bologna.Do składu po zawieszeniu wraca drugi najlepszy strzelec Marco Parolo. Ciągle nie wiadomo jak wygląda sytuacja najlepszego strzelca drużyny Parmy czyli Antonio Cassano który ciągle zmaga się z kontuzjami. Cassano sam ostatnio powiedział że czuje się lepiej i bardzo możliwe jest że wróci na Inter. Jednakże wydaje mi się ze Cassano po kontuzji nie będzie w stanie poprowadzić Parmy do pokonania Interu który ostatnio w bardzo głupi sposób tracił punkty bo mecze z Livorno i Bologna zagrali zdecydowanie lepiej od swoich przeciwników. Wreszcie zaczął grać od pierwszych minut Mateo Kovacic który świetnie gra w srodku z Hernanesem co pomgło Interowi pokonać Sampdorię aż 4-0. Trzeba również wspomnieć o znakomitej dyspozycji w ostatnim czasie Samira Handanovica a także dwóch najlepszych strzelców Interu czyli Palacio i Icardiego. Do składu wróci najprawdopodobnie Jonathan który w tym sezonie skutecznie napędza ataki na prawej flance drużyny z Giuseppe Meazza. Myślę że Inter po zwycięstwie z Sampdorią troche podniósł swoje morale a i także trener Mazzari zrozumiał jak należy ustawić swój zespół i myślę że doświadczenie graczy Interu a także pojedyncze jednostki takie jak Hernanes, Kovacic czy Icardi będą w tym meczu kluczowe dlatego widzę tu świetne value na zwycięstwo Interu Mediolan. Myślałem jeszcze nad typem BTS ale myślę że Inter może tu zachować czyste konto. ✅✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
interista18 773

interista18

Użytkownik
Atalanta - Hellas Verona

Dwie sąsiadujące ze sobą ekipy.
O Atalancie już kilka razy pisałem. Zespół ten prezentuje się w tym roku o wiele lepiej niż w pierwszej części sezonu. Z piekielnie mocną u siebie Romą nie mieli większych szans na wywiezienie jakichkolwiek punktów. Pomimo porażki 3:1 stworzyli sobie kilka ciekawych okazji, z której wykorzystali tylko jedną. Jedyny słabszy mecz w przeciągu ostatnich kilku tygodni klub z Bergamo zagrał z Sassuolo, kiedy przegrał na własnym boisku 2:0. Jednak ogólny bilans domowych gier mają bardzo dobry, bo przedstawia się następująco 10-2-4. Nikt nie jest zawieszony za kartki, za to do kadry wraca jeden z ważniejszych ofensywnych piłkarzy Moralez, strzelec pięciu goli.

Hellas w nowym roku spisuje się słabiej niż na jesieni. W ostatnich dziesięciu spotkaniach aż sześć porażek. W tym okresie potrafili pokonać walczące o utrzymanie Livorno i Chievo oraz przeciętną Genoa. W spotkaniu nie będą mogli wystąpić zawieszeni Donadel, Sala i Maletta. Hellas słabo spisuje się w delegacjach mając bilans 5-2-9.

W obu drużynach mamy mamy do czynienia z klasowymi napastnikami. Choć Denis i Toni są już grubo po trzydziestce, to wciąż są w niezłej dyspozycji i gwarantują kilkanaście bramek w sezonie.
Atalanta w tym meczu powinna udowodnić swoja dobrą dyspozcyję i pokonać słabo spisujący się Hellas, który dodatkowo słabo spisuje się w delegacji.

Atalanta @ 2,05 Bet365 ⛔

Parma - Inter

Parma po wspaniałej serii siedemnastu meczów bez porażki mocno spuściła z tonu. Ostatnio zagrali mocno przeciętnie z Bologną, z którą tylko zremisowali. Jedyny dobry występ podopieczni Donadoniego rozegrali z Napoli, z którym wygrali 1:0. Wciąż są problemy z Cassano, którego występ jest niepewny. Oprócz niego niepewny jest występ również Vergary i Pozziego. Nikt nie pauzuje za kartki.

Inter niby cztery mecze bez porażki, jednak w tym samym czasie aż trzy remisy, które są w tym sezonie przekleństwem osiemnastokrotnego Mistrza Włoch. Spotkanie z Sampdorią ułożyło się dla Interu wyśmienicie, bo szybko strzelony gol przez Icardiego ustawił mecz. Zwycięstwo okazałe, jednak zawodnicy Interu zbyt często pozwalali rywalom zagrażać bramce Handanovicia, który zagrał najlepszy mecz w trwającym sezonie, broniąc dodatkowo rzut karny egzekwowany przez Maxiego Lopeza. Icardi w ostatnich meczach wreszcie zaczął spisywać się na miarę swojego talentu, Palacio także odzyskał skuteczność z początku sezonu. Mam nadzieję, że częściej będzie grał Kovacić, który ostatnio rozpoczął mecz w podstawowym składzie kosztem chimerycznego Guarina. W sobotnim meczu nie zagra Jesus, Jonathan i zawieszony Ranocchia. Miejsce Żaby powinien zająć Campagnaro. Dla Interu brak gry drugi rok z rzędu w europejskich pucharach będzie katastrofą. Żeby utrzymać to piąte miejsce w meczu z Parmą nie można pozwolić sobie na porażkę. Jak dla mnie to mecz 50/50, co przy wystawionych kursach skłania mnie do zagrania na Inter.

Inter DNB @ 2,04 Uniibet ✅

Fiorentina - Roma

Tutaj będzie krócej.
Obie drużyny ostatnio w dobrej lub bardzo dobrej dyspozycji, a co za tym idzie dużo punktują i strzelają.
Roma wygrała siedem kolejnych spotkań, w których strzeliła aż dziewiętnaście bramek, co daje średnią prawie 3.
Fiorentina w ostatnich siedmiu meczach trzynaście punktów i jedenaście bramek.
W Romie nie zagra zawieszony Destro, a niepewny jest występ Benatara i Balzarettiego.
We Fiorentinie nikt nie pauzuje za kartki, a wśród kontuzjowanych nie ma żadnych nowych zawodników.
Ostatnie pięć bezpośrednich meczów to cztery overy.
Romie drugiego miejsca już nikt nie zabierze, a Fiorentina ma pięć punktów przewagi nad Interem, więc ma jeszcze o co grać.
Liczę, że będziemy w sobotę świadkami dobrego meczu i obie drużyny potwierdzą swoją dobrą dyspozycję i ujrzymy na Stadio Olimpico kilka bramek.
Na ogól omijam granie na kartki, ale widząc tak wystawioną linię uważam, że warto się nad tym zastanowić. Obie drużyny nie przepadają za sobą, więc będzie gorąco. Cztery ostatnie mecze to kolejno: 9, 5, 7 i 6 żółtych kartek. Sześć kartek myślę, że spokojnie jest do ogarnięcia, a przy pięciu będzie zwrot.

over 2,5 @ 1,92 Uniibet ⛔
kartki - powyżej 5 @ 1,875 Bet365 ✅

lockhit 54

lockhit

Użytkownik
Witam. Zagrałem tak:

AC Milan - Livorno HT/FT 1 @ 1,75 Betclic ✅

W pięciu ostatnich spotkaniach ligowych, to drużyna ze stolicy Lombardii wygrywała pierwszą połowę. Tylko raz taki stan rzeczy nie utrzymał się do końca meczu podczas wyjazdowego pojedynku z Lazio (23.03) - 1:1 (0:1).
Zgoła inne zestawienie statystyczne dla drużyny gości. Livorno w swoich pięciu ostatnich pojedynkach, zawsze schodziło do przerwy pokonane.

O końcowy rezultat po stronie gospodarzy jestem w miarę spokojny. W kontekście niezwykle trudnego, przyszłotygodniowego spotkania Mediolańczyków w stolicy z AS Romą, ekipa Rossoneri nie ma prawa stracić punktów w spotkaniu z Livorno - oczywiście jeśli poważnie myślą o dalszych szansach na występ w przyszłorocznych rozgrywkach europejskich. Livorno w czterech ostatnich wyjazdowych spotkaniach przegrało, na dodatek w każdym przypadku różnicą dwóch goli. Zaboleć musiała ostatnia porażka Amaranto na własnym stadionie z również walczącym o utrzymanie Chievo (2:4). Niesamowicie trudna sytuacja ligowa Toskańczyków (Milan, Lazio (D), Udinese, Fiorentina (D), Parma), ale wszystko przed nimi.

Chievo - Sassuolo 1 @ 2,05 Unibet ⛔

ARCYWAŻNE spotkanie dwóch drużynach walczących o utrzymanie.
Chievo w ostatnich tygodniach pokazuje, że to im należy się pozostanie w elicie. Nie zważam na łatwe porażki z faworytami z górnej strefy tabeli -
w tych meczach Werończycy odstawali zdecydowanie. Mam na uwadze spotkania z drużynami bezpośrednio walczącymi o utrzymanie - Chievo w tej chwili ma &quot;pod sobą&quot; 4 drużyny (Bologna, Sassuolo, Livorno, Catania). H2H z tymi zespołami w rundzie rewanżowej zdecydowanie dla Chievo: wcześniej z Catanią 2:0 i niedawno z Bologną 2:0 i Livorno 2:4 (9 pkt. 8-2). Przed CV ogromna szansa, aby oddalić się od strefy spadkowej na 8 pkt. i już spokojniej myśleć o przyszłorocznym bycie w Serie A. Zwycięstwo z Livorno powinno dać im jeszcze większego kopa.
Ogółem w ostatnich pięciu meczach u siebie, Chievo 3-0-2 (bardzo pechowa porażka w derbach Werony). Sassuolo z kolei ostatnie pięć spotkań wyjazdowych 1-1-3, ale po niezłych spotkaniach - na boisku zdominował ich zdecydowanie tylko Inter.
Sassuolo zwycięstwem z Atalantą powstali z kolan. Trochę rozczarowuje zeszłotygodniowy remis u siebie z Cagliari, ale z pewnością nie złożyli broni. Dla gości mecz życia, ich następne spotkania prezentują się następująco (Juventus (D), Fiorentina, Genoa (D), Milan). Z pewnością mocno otworzą się do przodu, gdyż remis nie może ich zadowolić.
Chievo będzie mogło skorzystać ze wszystkich swoich graczy, natomiast w ekipie przyjezdnych mamy sporo absencji - nie zagrają bowiem bez Alexe, Terranovy, Acerbiego, Brighiego, Bianco, Manfrediniego i Ariaudo.
W rundzie jesiennej w spotkaniu H2H górą Chievo 0:1.
//
Pierwszy typ grałem w południe, teraz kurs - 0,05.

W 606

wanderlei

Użytkownik
W najbliższej kolejce moja uwagę przyciągnęły dwa mecze :
Atalanta - Verona oraz Genua - Cagliari.
Zastanawiam się czemu nie ma w nich kursu w granicach 1,8-2,00 na remisy ????
Wiadomo co pod koniec sezonu dzieje się w tej skorumpowanej lidze.
Wymienione 4 zespoły graja o nic.No może poza Cagliari które nie ma jeszcze pewnego bytu ale raczej nie powinni spaść.Do końca sezonu zostały im mecze z Genuą , Parmą , Napoli , Chievo i Juventusem. Myślę że 3-4 punkty w tych meczach dadzą im utrzymanie a więc pierwszy punkt można zdobyć &quot;dogadując&quot; się z Genuą
dwa remisiki można lekko zagrać , łączny kurs 9,61

hektor1 703

hektor1

Użytkownik
Lazio Rzym - Torino
Seria A
Stadio Olimpico
15:00

W ramach 34 kolejki włoskiej Seria A do stolicy Włoch zawitają Byki z Turynu. Spotkanie arcyważne dla obu ekip pod względem dalszej walki o europejskie puchary. Lazio i również Torino na swoim koncie mają 48 pkt, Rzymianie znajdują się na 9 pozycji z gorszym bilansem bramkowym od swoich przeciwników, którzy są na 7 lokacie. Obie drużyny w tabeli rozdziela Milan, a tuż za nimi Atalanta oraz Verona mające 2 oczka mniej. Do szóstej Parmy strata wynosi jedynie 3 pkt, do piątek Interu 5pkt, a warto zaznaczyć, że te zespoły rozegrają pomiędzy sobą spotkanie w tej kolejce.
Lazio w ostatniej kolejce poniosło bolesną porażkę z Napoli 2:4. Prowadzący na początku spotkania Biancocelesti jednak pozostawili dobre wrażenie, starali się. Edoardo Reja po meczu powiedział, że jego piłkarzom należał się przynajmniej remis. Gra naprawdę nie wyglądała źle. Błękitni w ostatnich 5 meczach 7 punktów, zdołali 2 razy wygrać oraz zremisować. Strzelili 8 bramek tracąc przy tym aż 9.
Torino natomiast w ostatnim czasie idzie jak burza. W ostatniej kolejce po szaleńczej końcówce piłkarze Giampiero Ventury wygrali 2:1 Genuą. W ostatnich pięciu spotkaniach Granatowi stracili jedynie raz punkty, była to porażka nie byle z kim, bo z Roma 1:2. W bramkach natomiast, 10 strzelonych i 6 straconych.
Edoardo Reja w dzisiejszym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać z pauzującego za czerwoną kartkę Cany, a także z kontuzjowanych: Marchettiego, Konko, Diasa, Edersona, Klose, Alfaro i Gonzaleza. Trener Torino natomiast nie będzie mógł skorzystać z usług Cerciego zawieszonego za kartki, swojego drugiego najlepszego strzelca, co może być sporym osłabieniem. Nieobecni również będą Larrondo, Masiello, Pasquale i Ferneruda.

Wracając trochę wstecz w historii pojedynków obu drużyn. Lazio w ostatnich 5 meczach z Torino nie odniosło ŻADNEGO zwycięstwa, bilans to 3 zwycięstwa Byków oraz 2 remisy. W rundzie jesiennej goście dzisiejszego spotkania wygrali 1:0.
Obie ekipy z szansami oraz aspiracjami na LE. Czy bardziej ograne na europejskich boiskach Lazio pokona mniej doświadczone Torino? Czy Błękitni zdołają zarzucić płachtę na Byki? Moim zdaniem nie. Obaj trenerzy nie mogą skorzystać z kilku swoich zawodników. Torino w ostatnim czasie mknie jak te rozpędzone byki. Ventura w swoich szeregach ma jednego &#39;asa&#39;, najskuteczniejszego strzelca Seria A, Ciro Immobile (19 bramek). Reja taką perełką nie może się pochwalić. W dzisiejszym meczu stanie za jego drużyną własne boisko, doping kibiców, a także doświadczenie. Wątpię, że to wystarczy i Glik i spółka podtrzymają serię bez porażki z Lazio. W tym pojedynku możliwy jest bardzo remis, jednak ja leciutko skłaniam się w stronę Torino.

Przewidywane jedenastki:
Lazio: Berisha - Cavanda, Ciani, Biava, Radu, Biglia, Ledesma, Lulic, Candreva, Mauri, Keita
Torino: Padelli - Bovo, Glik, Moretti, Maksimovic, Gazzi, Vives, El Kaddouri, Darmian, Immobile, Meggiorini

Typy:
Podwójna szansa: X2 @ 1,92 ✅✅✅
Zakład bez remisu (DNB): Torino @ 3,20 (zwrot) + mały niedosyt, dzięki Glik..
Liczba goli strzelonych przez gości: over 0,5 @ 1,40 ✅
Unibet

Otrzymane punkty reputacji: +4
B 2,2K

barichello

Użytkownik
Catanua sampdoria
Jeden z ostatnich dzwonkow dla ostatniej catanii walczacej o utrzymanie. Na ostatnue 5 spotkan 5 porazek ale mieli na rozkladzie juve napoli czy milan. Teraz przyjezdza sampa ktora nie walczy anu o utrzymanie ani o puchary. Do tegi przystapia oslabieni brakiem dwoch najlepszych strzelcow eder 9 goki i gabbiadini 8 bramek. Sanpa lezy catanii, na ostatnue 6 spitkan na sycylii catanua wygraka 5
Catania 2.15

Otrzymane punkty reputacji: +10
czosnek-112245 61

czosnek-112245

Użytkownik
Parma vs Inter
Mecz o Ligę Europejską, 6 Parma która traci do Mediolańczyków 2 oczka ostatnio nie błyszczy formą tak jak na początku sezonu. W ostatnich 5 meczach zaledwie 4 oczka, zwycięstwo z Napoli, ale kto oglądał mecz to wie, że nie zbyt zasłużone i remis 1:1 z Bologną. Owszem Parma nie przegrała u siebie od 11 spotkań, ale 6 razy przyjeżdżały słabe ekipy i wywoziły remis, min. Catania, Calgarri czy Genoa. Parma dziś zagra bez Vergary i Pozziego.Nie przekonuje mnie gra Parmy, nie widzę ich w Europejskich Pucharach. Inter ma póki co to minimum w tym sezonie czyli 5 miejsce. W ostatnich 5 meczach wyjazdowych dopisali na swoje konto 11 oczek. Tydzień temu rozbili Sampdorię 0:4, wcześniej remis z Livorno 2:2, ale ten wynik to jakieś nieporozumienie, Inter kontrolował mecz i spokojnie mogło się skończyć 0:5, ale stracili głupi 2 bramki i 2:2. Remis z Romą 0:0 w Rzymie i wygrana z Fiorentiną 1:2. Remisy Interu w tym sezonie to jest jakieś fatum, oni 90% meczy które zdecydowanie powinni z gry wygrać, przeważali i kontrolowali mecz oni je remisowali z stąd to 5 miejsce. Inter dziś bez Juana, Jonathana Ranocchiiego. Inter wie o co gra i ta Liga Europejska to jest cel obowiązkowy do wykonania i dziś ten mecz kluczowy w walce o to piąte miejsce. Inter nie wróci do Mediolanu bez punktów, tego jestem pewien, remis jak najbardziej prawdopodobny, ale większe szansę daję gościom.
Przewidywane :

Parma:
Mirante - Cassani, Paletta, Lucarelli, Molinaro, Gargano, Marchionni, Parolo, Biabiany, Schelotto, Cassano
Inter: Handanovic - Campagnaro, Samuel, Rolando, D&#39;Ambrosio, Hernanes, Cambiasso, Nagatomo, Kovacic, Palacio, Icardi
Parma vs Inter ✅ 0:2
Typ : 2DNB
Kurs : 2.00
Buk : WilliamHill

AC Milan vs Livorno
Miś obudził się pod koniec sezonu ze snu z ręką w nocniku, Milan wierzy, że są szansę na to 5 miejsce i Ligę Europejską i owszem, jak najbardziej są, ale ostatnie mecze Milanu mnie nie przekonują, aby tu grać coś w ich stronę, zn się cały sezon mnie nie przekonuje. W ostatnich 5 meczach 13 punktów, ale kto oglądał ich chociaż by dwa mecze to wie jak to wyglądało, wymęczone 3 punkty z ostatnią Catanią gdzie wcale niczym nie zaskoczyli, spokojnie remis byłby sprawiedliwym wynikiem jak dla mnie, wcześniej zwycięstwo 1:2 z Genoą, gdzie Milan nie istniał na boisku! Genoa cisnęła ich aż miło, gdyby wykorzystali wszystkie dogodne sytuację to tam się mogło skończyć 6:2 spokojnie. Milan po prostu nie istniał, ale 3 punkty wywiózł, w końcu to się liczy. Gdybym miał podsumować ich ostatnią &quot;formę&quot; to jest po prostu szczęście. Milan dziś zagra bez El Shaarawy&#39;ego, Petagna, De Sciglio, Amelii, Muntariego, Essiena i Hondy, więc bramki kadrowe duże.
Livorno, które jest na 18 miejscu i do 17 Bologny brakuje im 3 oczek, a Bologna gra dziś z Juve. Livorno na pewno chce występować w następnym sezonie w Seri A i dziś wszystko zrobią, aby z San Siro nie wyjechać z niczym, wiedzą o co grają. Livorno bez Luciego i Mbaye i Biagiantiego.
Milan dziś będzie się męczył z Livorno, jestem przekonany tutaj nie będzie żadnego pogromu, jeśli wygrają to nieznacznie. Warto brać po takim kursie +2 gości.
Przewidywane :
Milan: Abbiati - Bonera, Rami, Mexes, Constant, De Jong, Montolivo, Poli, Kaka, Taarabt, Balotelli
Livorno: Bardi - Ceccerini, Emerson, Castellini, Piccini, Benassi, Duncan, Greco, Mesbah, Paulinho, Emeghara

AC Milan vs Livorno 3:0 ⛔
Typ : Livorno +2
Kurs : 1.85

Buk : WilliamHill
Polecam! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
E 40

edson17

Użytkownik
Juventus - Bologna 19.04. godzina 18.30
Typ: 1 połowa 1 ⛔ 0-0
Kurs: 1.50
Bukmacher: Betsafe

Przejrzałem wyniki Juventusu w lidze u siebie i na ostatnich 10 spotkań, 9 razy schodzili do przerwy jako prowadzący. Myślę, że dzisiaj będzie podobnie, wszyscy wiemy jak Juve gra. Szybko starają się strzelić bramkę i potem kontrolują przebieg meczu.

Mysle ze drugim fajnym typem jest:

typ: under 3,5 bramki ✅ 1-0
kurs: 1.51

Otrzymane punkty reputacji: +3
kamikhadze 46

kamikhadze

Użytkownik
Dla mnie ciekawym rozwiązaniem na dziś jest typ na over 2.5 w meczu Atalanty z Veroną. Drużyny blisko siebie, w tabeli jest ścisk, wygrana może dać przeskok i kilka miejsc. Jak wiadomo Verona to overowa drużyna. Lubi strzelać gole i przy okazji jeszcze więcej tracić. Myślę, że linia 2.5 po kursie 1,80 w Unibet to dobry biznes. Powodzenia.
▶ over 2.5 @1,80 Unibet ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom