>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

34 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
easy 3,1K

easy

Forum VIP
Valenciannes - Lyon
Zanosi sie , na brak obrony tytulu mistrza Francji przez pilkarzy Lyonu . W ostatnich meczach nie grali az tak fatalnie ale glownie brakowalo skutecznosc, [mecz z PSG Benzema kilka swietnych akcji ale albo slupek albo poprzeczka] dzisiaj musza wygrac ,zeby jeszcze teoretycznie walczyc o tytul . Choc teoretycznie mistrzowie Francji maja bardzo male szanse na obrone tytulu , nie moga przeciez wyjsc i pokopac sobie pilke . Goscie potrzebuja trzech punktow do pewnego utrzymania sie w lidze. Mysle ,ze stac ich na to ale nie dzisiaj, ja przewiduje wysokie zwyciestwo przyjezdnych , choc bez Juninho i Govou powinni sobie dac rade ze sredniakiem Ligue 1.
Moj typ : Lyon [1.66] Lyon -1.5 [3.05]
St.Etienne - Nancy
Zieloni graja mecz o zycie , w tabeli ciasno ,a goscie przyjezdzaja oslabionym skladem - SE musza wreszcie wygrac . W ostatnich meczach grali fatalnie na 5 m 1 w i az 4 l ! goscie natomiast 3 w i 2 l .Nie mam pojecia co dzieje sie z ta druzyna , maja fajny ciekawy sklad ,super kibicow , sredniego trenera i nadal nic .. zero dobrych wynikow ,rezulatatow, w UEFA radzili sobie dobrze nawet bardzo dobrze a nie moga sie wstrzelic w lige. Teoretycznie maja bardzo silnego rywala ktory w ostatnich trzech meczach nie zaznal porazki ale rywale rowniez byli przecietni : Nantes Caen i Valenciannes . Dzisiaj mysle,ze to sie zmieni przyjezdzaja do jaskini lwa i bedzie bardzo ciezko o punkty. NIe pozostaje nic innego jak walka o zwyciestwo zielonych .
Moj typ : Saint Etienne [1.66]

kurus-i 0

kurus-i

Użytkownik
Olympique Marseille - FC Toulouse
Typ: Dokładny wynik 2:0
Kurs: 6,00
Bet-at-home

Dzis o 21:00 odbędzie się ostatnie spotkanie francuskiej Ligue 1.Swietnie ostatnio grający gospodarze będą bronić pierwszego miejsca w tabeli.Naprzeciw nich stanie druzyna Toulouse,zajmująca 5 pozycję,cały czas walcząc o miejsce kwalifikacyjne do Ligi Mistrzów.Wracając do gospodarzy,wygrali oni ostatnie 6 spotkań z rzędu w pięknym stylu,zarówno na wyjazdach jak i u siebie.Bilans u siebie mają nienadzwyczajny 9-4-3,lecz myslę,że teraz z meczu na mecz musza sie bardziej koncentrować,aby nie tracić punktów w praktycznie pewnych meczach.Jeśli chodzi o gości ich bi,ans wyjazdowy równiez jest niezaciekawy- 5-6-5.Na ostatnie 6 meczy wygrali 2 razy,2 razy ich mecze zakończyły sie podziałem punktów i 2 razy polegli.Dziś w drużynie gości nie zobaczymy M&#39;Bengue, Sirieixa, Mansara i Larsena, zaś występ Capoue stoi pod dużym znakiem zapytania.Do składu Marsylii wraca natomiast Wiltord.Reasumując skłaniam się ku wynikowi 2:0.Gospodarze w ostatnich meczach strzelają średnio 2 bramki na wyjeździe średnim drużynom i dziś myslę,że grając z piątą drużyną Ligue 1 u siebie będa w stanie wygrać do tzw. ,,zera&quot; strzelając przy tym 2 bramki. ????

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Girondins Bordeaux - FC Sochaux Montbeliard (Który z nich będzie strzelcem bramki)? ✅
Typ: Marouane Chamakh (Bordeaux)
Kurs: 2.30
Bukmacher: bwin

Analiza: Dziś o 21.00 na Stade de Jacques Chaban-Delmas w Bordeaux rozpocznie się spotkanie zamykające 34. kolejkę francuskiej Ligue 1, w którym walczący o mistrzostwo podopieczni Laurenta Blanca przed własną publicznością podejmować będą ekipę FC Sochaux.
Trener Żyrondystów nie będzie mógł dzisiejszego wieczoru skorzystać z kontuzjowanych Tremoulinasa, Jussiego i Wendela. Na urazy narzekają również Rame, Traore i Placente. Z kolei niepewni gry są Henrique i Cavenaghi. Natomiast Les Lionceaux zmuszeni będą radzić sobie jedynie bez Maurice&#39;a-Belay.
Liczne osłabienia w ekipie Bordeaux nie przeszkadzają notować im w ostatnim czasie dobrych wyników. Aktualny Wicemistrz Francji ma za sobą 6 kolejnych wygranych w Ligue 1 i z pewnością w dzisiejszym pojedynku zechce poprawić to osiągnięcie.
Faworytem tego pojedynku, mimo nieciekawej sytuacji kadrowej, są gospodarze. Ja jednak postanowiłem spróbować wytypować strzelca przynajmniej jednej bramki w tym meczu i - moim zdaniem - będzie to właśnie Chamakh. Reprezentant Maroka zdobył już w tym sezonie 11 bramek w rozgrywkach ligowych (lepszym snajperem w klubie - jeżeli chodzi o Ligue 1 - jest tylko Cavenaghi z dorobkiem 13 goli), ale ostatni raz na listę strzelców wpisał się 4 kolejki temu (4 kwietnia w meczu z AS Nancy). Nie wiem czemu, ale uważam, że to właśnie w dzisiejszym spotkaniu powiększy swój bramkowy dorobek. Z pewnością zadanie to ułatwi mu brak na boisku kilku kolegów, którzy w innym meczu mogliby go wyręczyć...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom