>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

34. kolejka Eredivisie (ostatnia) / Jupiler Pro League - Play-off (02.05-04.05.2014)

Status
Zamknięty.
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
Kursy od Unibet:

Witam!
Nie ma jeszcze kursów ale postanowiłem rozpocząć ten temat.
Ostatnie kolejki to zazwyczaj uczta dla stawiających i można naprawdę nieźle zarobić ale grając odpowiednio szybko, bo potem kursy spadają.
Ostatnia kolejka to zawsze kilka meczy z typu &quot;wszystko albo nic&quot;.
Chciałem od razu przyjrzeć się dwóm spotkaniom:
PSV - Breda
PSV ma jeden punkt przewagi nad Vitesse i dwa nad Heerenveen więc zasadzie tylko pewna wygrana gwarantuje udział w LE bez walki w barażach. Przeciwnik walczy o życie ale...
PSV u siebie to mocna drużyna i nie wierzę, że takiego meczu nie wygrają.
Waalwijk - Heerenveen
Mecz trochę zależny od poprzedniego. Jeśli PSV wygra to Waalwijk przy wygranej ma utrzymanie. Bilans meczy bezpośrednich Waalwijka i Bredy jest dla Waalwijka. Przeciwnik mocny ale w przypadku wygranej PSV to grają o nic, bo z tyłu im nikt nie zagraża. Tak mi się wydaje.
Jakby ktoś miał jakieś przemyślenia to zapraszam do rozmowy. Szczególnie jak to wygląda z barażami.

hiro 106,1K

hiro

Użytkownik

Warto przyglądnąć się tabeli, szczególnie tej dolnej części i dwóm meczom: Go Ahead Eagles - Roda i Ajax - NEC. NEC nie ma szans na opuszczenie strefy barażowej, ale może jeszcze spaść na ostatnie miejsce. Wystarczy, że spełnione zostaną warunki: NEC przegra, a Roda wygra. Roda na pewno będzie dążyła do wygranej, a tym samym do opuszczenia ostatniego miejsca i uzyskania baraży. Ich rywalem będzie G.A. Eagles, którym już nic nie zależy. W drugim meczu, Mistrz Ajax podejmie NEC. NEC, któremu potrzebny jest 1 punkt, by być pewnym barażu. Z drugiej strony czy Ajax będzie chciał się pożegnać na własnym stadionie stratą punktów? Przegrać, raczej nie przegrają, bo ani NEC nie potrzebuje 3 punktów, ani oni nie chcą przegraną zakończyć sezonu. Uważam, że NEC zagra na remis i dlatego taki też typ proponuję, po zawyżonym, według mnie, kursie.

Ajax v NEC Nijmegen
Typ: X @ 7,00 Marathon 1/10j ✅ 6j

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
Waalwijk - Heerenveen

Mecz trochę zależny od poprzedniego. Jeśli PSV wygra to Waalwijk przy wygranej ma utrzymanie. Bilans meczy bezpośrednich Waalwijka i Bredy jest dla Waalwijka. Przeciwnik mocny ale w przypadku wygranej PSV to grają o nic, bo z tyłu im nikt nie zagraża. Tak mi się wydaje.

Jakby ktoś miał jakieś przemyślenia to zapraszam do rozmowy. Szczególnie jak to wygląda z barażami.
Wszyscy tutaj pisza ciagle o bezposrednich bilansach a czy czasami w Holandii przy rownej ilosci punktow nie decyduje liczba bramek ???
Bo wydaje mi sie ze to jest najwazniejsze a nie bezposredni bilans !!!!!!!

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Wszyscy tutaj pisza ciagle o bezposrednich bilansach a czy czasami w Holandii przy rownej ilosci punktow nie decyduje liczba bramek ???
Bo wydaje mi sie ze to jest najwazniejsze a nie bezposredni bilans !!!!!!!
W Eredivisie o miejscu w tabeli decyduje bilans bramek, zatem Waalwijk musi zmiażdżyć Fryzów, a Breda musi zostać rozbita w Eindhoven. Wygrana RKC wydaje się być bardzo wątpliwa w moim mniemaniu. Heerenveen walczy o bezpośredni awans do LE.

inzaghi78 3,1K

inzaghi78

Użytkownik
W Eredivisie o miejscu w tabeli decyduje bilans bramek, zatem Waalwijk musi zmiażdżyć Fryzów, a Breda musi zostać rozbita w Eindhoven. Wygrana RKC wydaje się być bardzo wątpliwa w moim mniemaniu. Heerenveen walczy o bezpośredni awans do LE.
OK czyli jest jednak tak jak myslalem :cool:

W zwiazku z tym PSV musi wygrac ale kurs smieszny wiec nie gram , za to ciekawa wydaje sie walka o przedostatnie miejsce... mozna poszukac malego spisku i wygranej Rody na wyjedzie a poniewaz maja bramki -26 to moga wyprzedzic Nijmegen ktory ma bramki -28 - warto obserowac LIVE jak to bedzie przebiegalo

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Tak czytam posty powyżej i dochodzę do wniosku że teorie spiskowe są ostatnimi czasy bardzo popularne... ????
Ajax - NEC
Podtrzymuję swe zdanie sprzed tygodnia dwóch tygodni i trzech. Roda spada bezpośrednio a NEC zagra w barażach. Warto też pamiętać że mimo tego że Ajax jest już mistrzem od tygodnia to mistrzowska feta przewidziana jest na dzisiaj. Dziś zagra przed własną publicznością i będzie to niejako podziękowanie im za cały sezon.Ani sportowo ani spiskowo x2 mi tu nie pasuje...
Ajax kurs 1,30
Ajax - 1 kurs 1,65 STS wynik 2:2

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Ostatnie moje typy w tym sezonie. Przepraszam że bez analizy - wybaczcie.
1 Eagles - Roda
Roda x2 kurs 1,50 i
Roda dnb kurs 2,05. STS wynik 0:1

Jest to kurs przeciwko ruchom kursowym...
2 Utrecht - Vitesse
Vitesse kurs 1,85 STS wynik 2:1

3 PSV - Breda
Breda strzeli kurs 1,70 Breda x2 kurs 3,90 STS wynik 2:0

To moja mała prywatna teoria spiskowa
4 Waalwijk - Heerenveen
Kurs 3,20 wynik 0:3
( jakoś nie chce mi wierzyć by gracze z Fryzji włączyli się w walkę o czwarte miejsce )
Bez względu na wyniki ostatniej kolejki na 1 miejscu pozostanie Ajax - gra w Lm. bez względu na wynik ostatniej kolejki na 2 miejscu pozostanie Feyenoord - gra w ELM i bez względu na wynik ostatniej kolejki trzecie miejsce premiowane grą w LE zajmie Twente. Jak widzicie najważniejsze sprawy w tej lidze zostały już rozstrzygnięte. W barażach o LE zagraja: Alkmaar, Hereenveen, Groningen i...no właśnie PSV czy Vitesse? Za dwie trzy godziny będziemy mądrzejsi...
Pomysł z rozpisem nie był najlepszym pomysłem...Jedynie minimalnie Rodą się tu obroniłem.
Niespodzianki zamiast w Eindhoven powinienem poszukać w Utrechcie...Roda zgodnie z oczekiwaniem spadła...końcówki ligi w wykonaniu Ajaxu nie będę komentował. Zobaczymy co zrobi teraz De Boer i najlepsi pilarze... Wydaje mi się że kilka wartościowych graczy może latem opuscić zespół z Amsterdamu. Gdy znajdę trochę czasu napiszę małe subiektywne podsumowanie całego sezonu...

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kortrijk vs. Charleroi o2.5, 1.92 Betsafe 1/10 ✅ 2:1
Dość nieoczekiwanie Charleroi ma spore szanse na walkę o Ligę Europy. Remis bądź ewentualna wygrana da im walkę i to z Oostende - równie niespodziewany rywal. Jedyną ekipą, która może pozbawić gości gry o LE są... gospodarze. Zatem spotkanie to powinno być niezwykle interesujące. Kortrijk w dzisiejszym spotkaniu nie będzie mógł skorzystać ze swojego defensora: Heylena (27/0). Poza tym braków z ostatniej chwili nie ma. Santini na posterunku (33/15 napad). Goście natomiast bez Satliego (22/1 obrona), ale z całą siłą ofensywną. Pierwszy mecz tego etapu zakończył się wynikiem 1:1. Dzisiaj spodziewam się jeszcze większej walki i sporej liczby goli.

Otrzymane punkty reputacji: +2
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Baraże o awans/utrzymanie w JPL.
OH Leuven vs. Mouscron-Peruwelz 1, 1.65 Sportingbet 2/10 ⛔ 0:0
Krótko:
- Leuven już pierwszy krok w stronę utrzymania wykonało. Gładko uporali się z Mons w trzech pojedynkach i od kilku tygodni skupiają się jedynie na dobrym przygotowaniu do dalszej walki o pozostanie w JPL.
- Mouscron-Peruwelz swoją szansę zawdzięcza pierwszej części sezonu, kiedy to naprawdę grali niezłą piłkę. Ostatnie mecze to ewidentne zmęczenie sezonem. Sądzę, że to jeszcze nie pora na ich ewentualny awans.
- Gospodarze bez żadnych absencji. Sytuacja gości podobna, niemniej OH Leuven to mimo wszystko lepszy zespół.
- Spadki kursowe są, ale wciąż warto po 1.65 zagrać to spotkanie.
Powodzenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom