>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

34. kolejka Eredivisie/ 37. kolejka Jupiler Pro League (11.05-12.05.2013)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy od Unibet:

Ostatnia kolejka Eredivisie. Dojdzie jeszcze do jakichś roszad :?: Den Haag jeszcze włączy się do walki o LE :?: Ciekawie się zapowiada. W Belgii natomiast walka o tytuł trwa. Pięć ekip wciąż ma szanse na mistrzostwo. Fiołkom uda się obronić pozycji lidera w najbliższej kolejce :?:

Zapraszam do wspólnej analizy oraz dyskusji ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Utrecht - Heracles
typ: Utrecht -1.5
2.5
Fortuna

Ostatnia kolejka Eredivisie, gospodarze wygrywając i zakładając że Twente nie wygra z PSV (co jest bardzo prawdopodobne) wskoczą na wysokie 5 miejsce przed barażami o ligę europejską. Dzisiejszy przeciwnik kompletnie o nic nie walczy, w przyszłym sezonie znów zagrają w Eredivisie i puchary im nie grożą. Jestem przekonany że Utrecht da dzisiaj pokaz siły i wygra różnicą conajmniej dwóch goli, a ma w tym pomóc najlepszy strzelec zespołu Jacob Mulenga. Nie wyobrażam sobie żeby Utrecht miał nie wygrać tego meczu wysoko

świetna druga połowa w wykonaniu Utrechtu, koniec końców zdecydowanie weszło

K 246

krysti24

Użytkownik
Nie było wcześniej czasu, a jest dzisiaj w ostatniej kolejce Eredivisie parę fajnych typów.

Tilburg - AZ
Jak już wiadomo, gospodarze spadli z ligi, jednak wydaje mi się, że drużyna będzie chciała się godnie pożegnać z Eredivisie i zagrać dobry mecz dla własnych fanów. Dodajmy do tego, że AZ grało niedawno mecz finałowy z PSV, gdzie zdołali wygrać 2:1 co dało im awans do LE (to zapewne poskutkuje brakiem motywacji w ostatnim spotkaniu ligowym, gdyż nie mają już tak naprawdę o co grać). Podobno piłkarze AZ dali się ponieść świętowaniu po wygranej z PSV i dzisiaj pewnie nie będą w normalnej, optymalnej dyspozycji. Kursy na gospodarzy przy takim obrocie spraw jak dla mnie zawyżone i pograłem co nieco w ich stronę.
handicap 1:0 1X (1,61) Fortuna ✅
dla odważniejszych 1X (2,44) Fortuna ✅
Z braku czasu reszta na sucho:
Vitesse - Venlo 1 (1,25) Fortuna ⛔
Roda - Heerenveen X2 (1,29) Fortuna ⛔
Zwolle - Den Haag BTS (1,40) Fortuna ✅

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
No cóż Panowie...to można by rzecz, byłoby na tyle: ) Koniec sezonu ( nie licząc baraży.
Ajax w pełni zasłużenie wygrał ligę i moim zdaniem jest jedyną drużyną, która jest w stanie coś zdziałać z drużyn holenderskich na arenie międzynarodowej. PSV i Advocaat to chyba najwięksi przegrani tego sezonu. Osiągnęli plan minimum, czyli drugie miejsce w lidze i przegrali puchar krajowy. Do tego coś mi się wydaje że kilku zawodników może się teraz pożegnać z tą ekipą, co sprawi że w kolejnym sezonie PSV może już wyglądać zupełnie inaczej. To że takie Groningen będzie grało w barażach to jak dla mnie świadczy tylko o obniżającym się ( niestety ) poziomie tej ligi. Na plus trzeba im przyznać że końcówkę sezonu mieli dobrą... Końcówka Vitesse tragiczna, gdyby były jeszcze ze dwie kolejki, być może spadliby jeszcze niżej niż 4-te miejsce...W chwili wolnego czasu spróbuję po krótce opisać tegoroczne wyczyny każdej z 18 ekip tej ligi. Pozdrawiam !

ajax 2K

ajax

Forum VIP
PSV nie wykonało żadnego planu minimum, bo plan minimum to było mistrzostwo ;) PSV musiało, a teraz pogrążyli się jeszcze bardziej co mnie bardzo cieszy. Obrzydliwa jest ta drużyna. Jako kibic Ajaksu bardziej by mnie cieszyło drugie miejsce Feyenoordu niż tej śmiesznej popierdówki PSV. Incydenty z Pietersem, Lensen czy Van Bommelem pokazały, że jest to kupa buraków. Zadłużyli się w gminie na miliony przed sezonem by kupić piłkarzy, którzy dadzą im mistrzostwo - i ponownie nic - oby tak dalej, bo nie zasługują na nic swoją postawą !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom