>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. kolejka Eredivisie, 10 maja 2009r.

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP

Kursy z BAH ????
Ostatnia kolejka sezonu zasadniczego w Eredivisie. Najciekawszym spotkaniem będzie na pewno pojedynek pomiędzy De Graafschaps, a Volendamem. Oba te kluby są w strefie barażowej (o utrzymanie). Innym interesującym pojedynkiem może być (ale nie musi :]) Feyenoord vs Roda, w którym to goście mają nóż na gardle.
Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz analizy ;)

D 5

devil13england

Użytkownik
Znalazlem w necie dwie rozne tabele ligii holenderskiej i nie wiem ktora sie poslugiwac ????
otóz na http://www.eredivisie.pl/index.php?strona=eredivisie&amp;amp;dzial=tabela
5 zespoł gra o kwalifikacje ligi mistrzow a 9 o puchar Uefa a na stronie :
http://www.soccerway.com/national/netherlands/eredivisie/2008-2009/regular-season/
4 zespol gra o kwalifikacje ligi mistrzow a 8 o puchar uefa.Nie wiem ktora jest wlasciwa na ten sezon??Moze ktos wie jak to jest naprawde ??
A tak nawiasem mowiac De Grafschap - Volendam powinna wejsc 1 jak zloto na 6 ostatnich meczy u siebie De Grafschap 6 razy wygralo z Volendamem i nie sadze zeby teraz w ostatniej kolejce Volendam mial przerwac ta passe

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Co do spotkania De Graafschaps z Volendam to nie dziel skóry na niedźwiedziu. Volendam na pewno łatwo nie da się pokonać. Same statystyki to nic, ważne jest kilka innych aspektów np. kontuzje etc. Oba kluby będą w pełni zmotywowane i zmobilizowane do walki przez swoich trenerów. Czystej jedynki bym tutaj nie stawiał grubo, jeśli w ogóle bym stawiał. Jutro więcej napiszę o tym spotkaniu.
Pozdrawiam.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Jednak opłaciło się ryzykowanie i stawianie pieniędzy na Rodę. Kurs na nich wynosił ok. 6 :!: Rzutem na taśmę obronili się przed spadkiem. Ograli Feyenoord na De Kuip 3:2 po bardzo dobrym, ale kontrowersyjnym meczu (2 czerwone kartki dla Portowców). Niestety Volendam wraca tam skąd przyszedł, czyli do 2 ligi holenderskiej. Szkoda bo im kibicowałem do samego końca. Zabrakło punktu by mieć jeszcze nadzieję na utrzymanie.
Teraz kolejna faza. Gra o puchary i baraże o utrzymanie w lidze.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom