>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. Kolejka Bundesligi (23 maja)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
34. Kolejka Bundesligi
23 maja

Ostatnia kolejka ale emocje beda gigantyczne i to przynajmniej w 5 klubach. O ile na gorze zmiany moga byc juz tylko kosmetyczne to na dole prawdziwa gra o zycie. Wolfsburg potrzebuje punktu z Köln do zaklepania wicemistrzostwa jesli Gladbach wygra w Augsburgu. Ten z kolei puchary ma pewne. W Dortmundzie mecz o LE - 1x premiuje BVB, przy zwyciestwie Werderu to oni awansuja (finalista krajowego pucharu juz nie ma kwalifikacji). A na dole chaos jak w ladowaniu w Normandii. Hertha utrzyma sie zdobywajac punkt w Sinsheim. Przy porazce minimum dwoma bramkami, remisie Hannoveru i zwyciestwie VFB spadnie do barazy. Hannover gra z Freiburgiem - wygrany zostaje w lidze. Paderborn podejmuje Stuttgart - VFB przy wygranej zostaje w lidze, Paderborn przy wygranej wskoczy na miejsce barazowe jesli swojego meczu nie wygra HSV. Przy remisie status quo, jesli HSV nie wygra. Hamburg gra z Schalke i tylko zwyciestwo go ratuje. 3 punkty dadza mu baraze jesli w Hannoverze nie padnie remis i utrzymanie jesli w Hannoverze nie padnie remis, a Stuttgart nie wygra. Proste no nie?
Zapraszam do typowania w ostatniej kolejce!

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Chyba nie jest aż tak źle jak się na pierwszy rzut oka wydaje.
Jeśli się nie mylę to :
&quot;If teams are level on points, tie-breakers are applied in the following order:
Goal difference for the entire season
Total goals scored for the entire season
Head-to-head results (total points)
Head-to-head goals scored
Head-to-head away goals scored
Total away goals scored for the entire season&quot;
Czyli meczem kluczem będzie Padeborn - Stutgart ,gdzie jeśli nie wygrają goście,wówczas Freiburg - Hannover zagrają na remis i obie zostają,bo HSV nie wygra 10:0.
Jesli wygra Stuttgart wówczas i tak Freiburgowi wystarczy remis.
Na pewno będzie ciekawie na live.
No chyba,że zasady się zmieniły i decydują mecze bezpośrednie.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Do pana ktory sie rzucal o Paderborn. Wyraznie napisalem ze jesli wygra swoj mecz, a HSV swojego nie to ma baraze wiec trzeba czytac ze zrozumieniem. Zasady sie nie zmienily, licza sie bramki.
Ja mam dwa glowne typy na jutro, kartki nie zawodzily ostatnio wiec licze ze i teraz dadza zarobic.
SC Paderborn - VFB Stuttgart over 5,5 kartek @2.05 5/10 bet365
Hannover 96 - SC Freiburg over 5 kartek @1.8 5/10 bet365
Bedzie sie dzialo w obydwu meczach i nikt nie bedzie odpuszczal. Mecz w Hannoverze scisle zwiazany z meczem w Paderborn i info bedzie u nich na biezaco. A niech tylko wpadnie na poczatku jakis babol dla Freiburga przy tych pozorantach w obronie 96 to juz sie w ogole zrobi goraco.

jharding 28

jharding

Użytkownik
o nic się nie &#39;&#39;rzucałem&#39;&#39; , spokojnie proszę Pana...gdyby tam był przecinek a nie myślnik to może łatwiej by się przeczytało ( ten text o Vfb )
chodziło mi o to, że remis Freiburg - H96 i Paderborn cokolwiek ugra i tak w najlepszym przypadku baraże...ciężko uwierzyć, że taka firma jak HSV albo Vfb polecą do drugiej bundesligi....a w Paderborn kiedyś mieszkałem i jest mi to miasto / drużyna bliska...
i od razu nie musimy wszystkiego kasować, bez tego te forum umiera.
cheers Mate! ????

kokosek1960 1K

kokosek1960

Typer
SC Paderborn - VFB Stuttgart
over 2.5 gola kurs 1.50

Co do typu na mecz to stawiam na przyjezdnych , w ostatnim meczu analizy z Hamburgiem napisałem o być lub nie być dla jednych i drugich w elicie Bundesligi a zapomniałem ze 3 drużyna od końca gra o utrzymanie w barażach i po tamtym spotkaniu w Stuttgarcie gospodarzom po wygranym z Hamburgiem właśnie ta lokata promuje ich w grze w barażach o utrzymanie się bo opuścili miejsce z bezpośredniej strefy spadkowej ,a wygrana z Paderborn daje im pozycje w tabeli gwarantującą byt w elicie 1 Bundesligi o ile w meczach Wiesniakow ``1899 Hoffenheim``nie będzie przekrętu i w spotkaniu Hannover 96 - Freiburg wygrają gospodarze

do overa dokladam wygrana goscie o kursie oscylującym ok 2,00

✅✅

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
o nic się nie &#39;&#39;rzucałem&#39;&#39; , spokojnie proszę Pana...gdyby tam był przecinek a nie myślnik to może łatwiej by się przeczytało ( ten text o Vfb )
chodziło mi o to, że remis Freiburg - H96 i Paderborn cokolwiek ugra i tak w najlepszym przypadku baraże...ciężko uwierzyć, że taka firma jak HSV albo Vfb polecą do drugiej bundesligi....a w Paderborn kiedyś mieszkałem i jest mi to miasto / drużyna bliska...
i od razu nie musimy wszystkiego kasować, bez tego te forum umiera.
cheers Mate! ????
Kibicuje HSV praktycznie od dziecka i nikt jak oni zasługują na spadek nikt, już w poprzednim sezonie powinni polecieć z hukiem ale mieli sporo farta pierw w lidze potem w barażach z Furth.
Stuttgart niby przespali praktycznie cały sezon i są gdzie są, ale u nich troche inna sytuacja mieli sporo pecha w tym sezonie ile to meczy było gdzie punkty tracili w ostatnich minutach, większość meczy grali jak równy z równym z rywalem ale brakowało tej skuteczności te 2 ostatnie mecze VFB zagrał naprawdę dobrze nie że rywal oddał ale musieli walczyć.
Wierze w to że Stuttgart się utrzyma a przynajmniej te baraże nie mam cienia wątpliwości że HSV poleci a przynajmniej bardzo bym chciał. Bo jeśli znów się utrzymają to kolejny sezon będzie tak samo stracony jak i ten i poprzedni. Schalke walczy o to miejsce w fazie grupowej LE i powinno grać na maxa nic nie odpuszczając dla nich i tak sezon powinien być udany choć cele były inne bo pewno top 4 ale patrząc na ich problemy przez większość sezonu i tak sukces 1/8 LM i 5 miejsce w tabeli.
Co do meczu Hannover - Freiburg tylko głupiec może myśleć, że tam będą próbowali się dogadać na 1 punkt. Nie ma opcji Hannover głównie tutaj będzie chciał 3 punkty i nie wierze by tu coś kalkulowali. 16 Maj 2015 to można powiedzieć historyczna data dla Hannoveru jak i kibiców, gdyż na zwycięstwo w lidze musieli czekać aż niespełna 5 miesięcy. Nie żeby tam zagrali jakoś świetnie ale jakoś to już wyglądało i wg mnie ta wygrana ich pociągnie to tej jutro z Freiburgiem. Freiburg to dla mnie w tym sezonie taka drużyna śmieciowa, i nie patrzyłbym zbytnio na tą ostatnią wygraną z Bayernem bo Bayern gdyby jeszcze musiał o coś walczyć Freiburg by tu nawet gola nie strzelił. Zobaczymy ja osobiście myślę: że poleci HSV,Paderborn. Freiburg w barażach.
Schalke - HSV
Do gry są kartki, Sędzia Tobias Welz co prawda ten typ którego nienawidzę bo już kilka razy się przejechałem na nim.Ale to mecz o wszystko głównie dla Hamburczyków, a jak znamy HSV już od dawien dawna w środkach nie przebierają mało tego jeśli będą na dnie mecz może przerodzić się w jeden wielki kocioł, także Schalke powinno coś dorzucić, gdyż także, grają ostro a wierze w to iż dziś będą chcieli zrobić wszystko by wywalić za burtę wysoką markę w Niemczech.
Typ: over 3,5 kartek 1,64 bet-at-home 7/10
over 4,5 kartek 2,46@ bet-at-home 3/10
HSV- 4 lub więcej kartek 7,74@ bet-at-home 1/10

n3r0 632

n3r0

Użytkownik
Na dole tabeli może zdarzyć się wszystko, więc ja pójdę w inną stronę ze swoim typem, a mianowicie w Bayern Monachium. &quot;To był długi sezon, pracowaliśmy bardzo ciężko a nasi kibice dali nam wielkie wsparcie. Chcemy oddać im hołd za to i cieszyć się z świetnej zabawy.&quot; - tak mówi Thomas Müller (bayern-munchen.pl) przed meczem z Mainz. Nie ulega wątpliwości, że mimo zdobycia mistrzostwa, nastroje w Monachium trochę się pogorszyły, bo klub przecież odpadł z LM i z Pucharu Niemiec, a na dodatek w lidze ma 3 porażki z rzędu, w tym tą ostatnią, wywołująca sporo kontrowersji z Freiburgiem. Po sobotnim meczu odbędzie się mistrzowska feta, a piłkarze gospodarzy na pewno chcą ją obchodzić w bardzo dobrych nastrojach. W sumie to nie tylko piłkarze, ale i kibice. Spodziewam się dzisiaj wysokiego zwycięstwa, które chociaż trochę przykryłoby serię ostatnich niepowodzeń Bayernu. Mainz tak naprawdę gra już o nic, więc zapowiada się otwarte widowisko. Nawet gdyby Bayern wyszedł w nieco rezerwowym składzie, podejrzewam, że wartość i potencjał zawodników tego klubu zdecydowanie przewyższa rywali, którzy w sumie również mogą nie zagrać głównym składem.
Bayern - Mainz 1 1.23
Bayern(-1) - Mainz 1 1.51
Bayern(-2) - Mainz 1 2.30
Bayern - Mainz Powyżej 2.5 1.57
Bayern - Mainz Powyżej 3.5 2.48
Dla odważniejszych każda dalsza opcja.
Ponadto mam takie przeczucie, że w meczu Borussii z Werderem również padnie sporo goli. Goście muszą wygrać, aby myśleć o pucharach, więc pewnie od pierwszych minut ruszą na rywali. Dla zespołu z Dortmundu to woda na młyn na kolejne bramki. Nie sądzę, aby gospodarze grali na remis, więc liczę na emocjonujące widowisko. Chociaż kursy mało ciekawe.
Borussia - Werder Powyżej 3.5 1.86
kursy z Unibet

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Niemcy / Bundesliga /

1899 Hoffenheim : Hertha Berlin 2:1
- Hertha Berlin win / 3.50 / Bet365 ⛔
Dziś kończymy z Bundesligą a w ostatniej kolejce jest jeszcze sporo spotkań ważnych i ten pojedynek również nie jest o pietruszkę a zwłaszcza dla Berlińczyków którzy muszą tutaj dać z siebie maksa i najlepiej zgarnąć pełną pulę , wiem zadanie nie będzie należało do łatwych bo ostatnio Hertha gra słabo jakby nie powiedzieć bardzo słabo i od 6 kolejek nie zaznali jeszcze smaku zwycięstwa a w tych 6 meczach dopisali do swojego konta zaledwie 3 oczka ale rywale poniżej również mocno nie punktowali dlatego Hertha na miejscu 13 , co do gospodarzy to dla nich ten sezon mógłby się już zakończyć i zawodnicy mogli się udać na zasłużony urlop , Hoffe bowiem na miejscu 9 i nic nie może sie przydarzyć a najlepiej to widać po ich grze ... 3 mecze i 1 punkt tak więc liczę że i dziś będą chcieli rozegrać 90 minut , trzy ostatnie mecze u siebie to 2 porażki i remis , no i H2H pokazuje że z Herthą u siebie też nie wygląda to za ciekawie a ostatnie zwycięstwo to 27.09.2009 dlatego liczę że więcej zaangażowania powinno być po stronie gości którzy muszą tu coś osiągnąć niż u gospodarzy którzy tylko chcą dokończyć sezon ! :]:]:]

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Bayern -1 + Wolsburg DNB ✅
ako: 1.79 wchodzi niestety po 1.2
stawka 9/10

bayern bedzie chciał sie pozegnac z kibicami w ostatnim meczu i przelamac pasmo 3 porazek, zwłaszcza ze mainz gra juz o pietruszke. W drugim meczu Koln ma juz pewne utrzymanie, a wilki potrzebuja minimum remisu do wicemistrzostwa, licze ze az tak minimalnie grac nie beda i wygrają swój mecz
Minimalisci jednak z wilków

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom