>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

34. Kolejka Bundesligi (10 maja)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Bundesliga - 34. Kolejka

Ostatnia kolejka Bundesligi i sporo się będzie działo. Zaczynamy od góry - Schalke, żeby zapewnić sobie trzecie miejsce, a tym samym bezpośrednio Ligę Mistrzów potrzebuje punktu z Norymbergą, żeby nie patrzeć w kierunku Leverkusen. Aptekarze o Ligę Mistrzów rywalizują z Wolfsburgiem. Bayer zagra u siebie z Werderem, a VFL z Borussią M&#39;Gladbach. Jako, że teraz Kiessling i spółka mają punkt więcej to nie wyobrażam sobie, żeby nie wygrali z Werderem, który jest już na wakacjach. Pojedynek w Wolfsburgu będzie równocześnie walką o bezpośrednie miejsce w Lidze Europy - jednak Wilkom wystarczy remis. O ostatnie miejsce premiujące grą w kwalach do LE walczyć będą Mainz z Augsburgiem. FSV zagra z Hamburgiem, a Augsburg z Eintrachtem Frankfurt. Obie drużyny na własnych śmieciach. Będzie ciekawie, bo Hamburg walczy przecież o utrzymanie pozycji barażowej. No właśnie, na dole będzie nie mniej ciekawie. Różnica między 16. HSV a 18. Braunschweigiem wynosi dwa punkty. HSV jedzie do Mainz, Norymberga do Gelsenkirchen, a Eintracht do Sinsheim i tylko beniaminek ma rywala, który nie gra o nic. Ale oczywiście nie oznacza to, że ma łatwiejsze zadanie. ale nawet przy wygranej Braunschweig może nie zagrać w barażach, jeśli HSV wywalczy przynajmniej remis. O Norymberdze szkoda pisać - oni na bank nie wygrają.

Zapraszam do dyskusji

P 1,1K

patryk10

Użytkownik
Hertha Berlin- Borussia Dortmund Typ 2
Uważam że goście wygrają to spotkanie ,dobra forma , Lewy musi zostać królem strzelców:grin:. Hertha w tej rundzie bardzo słabo się spisuje wygrała u siebie tylko 1 spotkanie ,2 remis i 4 porażki .

gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
SCHALKE - NURNBERG 1 -1.5 @ 1.77
Co tu dużo mówić. Schalke co prawda potrzebuje jednego punktu by utrzymać 3 pozycję ale dlaczego mieliby grać o 1 punkt? Ostatnia porażka u siebie na pewno zmobilizuje ich w ostatnim meczu sezonu u siebie.
Norymberga spadła. Grają tragicznie. Seria 6 porażek i ogólnie 8 w ostatnich 9 meczach, do tego 7 meczy przegranych różnicą co najmniej 2 bramek. Tragedia i tyle. Przegrywają co leci i to zasłużenie.
Nie widzę tutaj szans dla gości, dla nich sezon skończył się na początku roku.
Gospodarze grają o LM w fazie grupowej, jeśli chcą tam coś pokazać to takiego przeciwnika powinni u siebie rozszarpać ku uciesze kilkudziesięciu tysięcy kibiców.

skols13 573

skols13

Użytkownik
Wolfsburg - Borussia M.Gladbach
Na dzisiejszą kolejkę wybrałem po raz kolejny spotkanie z udziałem Wolfsburga. Po raz kolejny będę celował w rożne, tym razem pograłem over 9,5 rożnych w meczu. Pograłem to już wczoraj wieczorem, bo myślałem, że dzisiaj linia skoczy do góry, na tą chwilę jest ustawiona taka sama. Linia na rożne Wolfsburga została obniżona z 6,5 na 5,5 i warto też to pograć.
Co do samego spotkania, to obie drużyny mają o co walczyc, przy zwycięstwie którejś drużyny i przegranej Bayeru Leverkusen wskakuje ona na 4 pozycję, która daje możliwośc gry w eliminacjach do LM, więc walczyć jest o co. M gladbach jeśli zdobędzie dzisiaj komplet punktów przeskoczy na 5 pozycję wyprzedzając Wilki. Co do rożnych to we Wolfsburgu ma kto z przodu szaleć: Olic,Perisic, Arnold, Bruyne. U gości z przodu zagrają: Kruse i Raffael,czyli bramkostrzelni napastnicy. Rożne w ostatnich 5 spotkań Wilków: Stutgart(7), Freiburg(18), Hamburger(11), Borussia(12), Nurnberg(13).
5 ostatnich pojedynków M gladbach: Mainz(9), Schalke(21), Freiburg(10), Stuttgart(11),Nurnberg(13).
Tak więc w obu drużynach po razie nie została pokryta linia, dziś myślę, że zespoły będą miały o co grać, więc myślę, że rożne będą!
Typy:
▶ Wolfsburg - M gladbach: over 9,5 rożnych @1.83(bet365) ✅✅(50 min=10 rożny)
▶ Wolfsburg over 5,5 rożnego @1.66(bet365)✅✅(7 rożnych)

Otrzymane punkty reputacji: +1
typre 5

typre

Użytkownik
SCHALKE - NURNBERG 1 -1.5 @ 1.77

Nie widzę tutaj szans dla gości, dla nich sezon skończył się na początku roku.
12 msc Norynbergii po 22 kolejce (21 luty) wiec masz słabe info.
Gospodarze grają o LM w fazie grupowej, jeśli chcą tam coś pokazać to takiego przeciwnika powinni u siebie rozszarpać ku uciesze kilkudziesięciu tysięcy kibiców.
No nie wiem czy takiej wielkiej uciesze. Kibice obydwu klubów trzymają sztamę. Wiec ku uciesze pikników.
Nie neguje twojego typu ale patrz na argumenty które podajesz.

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Norymberga spadła.
Jeszcze nie spadła, bo mają szanse na baraże.
Ja pogram pod dość ciekawe h2h, HSV w potrzebie, bo walczą o utrzymanie, a pierwszy mecz jak widać Mainz zgarnęło na ich terenie komplet

HSV 4.00

massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Wolfsburg - Gladbach
typ: 1
1.84
Pinnacle
Gospodarze stają przed ogromną szansą wywalczenia przepustki do ligi mistrzów, warunek jest taki: wygrać i liczyć na Werder że nie przegra w Leverkusen. Jak wielkie są nadzieje w tym klubie są wiadomo od zawsze, już po fakcie ze VfL zagra od przyszłego sezonu w lidze europejskiej prezes Wolfsburga zapewnił za klub wyda znaczną kwotę na transfery, De Bruyne czy Luis Gustavo to tylko potwierdzenie wielkich aspiracji tego klubu. Wiadomo juz tez ze najlepszy strzelec, autor goli w tym sezonie Ivica Olic,zostaje w klubie na kolejny sezon, można się spodziewać więc że wszystko w tym klubie idzie w kierunku może nie mistrzostwa Niemiec jak to było pięć lat temu, lecz na pewno do tego żeby byli w stanie nawiązać walkę o podium w lidze w przyszłym sezonie. Póki co Wolfsburg jest w gazie i sprzyja im szczęście (gol na 2:1 w 91minucie meczu w Stuttgarcie), na pewno dziś wszystko zrobią żeby wygrać i mają ku temu wszystko co im potrzeba, własne boisko,są lepsi kadrowo i na chwile obecną są faworytem tego meczu,powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +2
dx2 290,7K

dx2

Użytkownik
Leverkusen (-1)-Werder 1 @1.72
Generalnie to spodziewam sie wygranej Bayeru z prostej przyczyny. Pilkarze Leverkusen nie beda ogladac sie na to co zrobi Wolfsburg z M&#39;gladbach. Leverkusen to druzyna grajacy ladna pilke, ograna w Champions League i tam jest jej miejsce. Wyniki Aptekarzy tez ostatnio bardzo dobre na ligowym podworku jak 3 punkty przywiezione z Frankfurtu remis z Dortmundem po widowiskowym meczu. Werder nie gra juz o nic, wiec licze na pewna wygrana gospodarzy w tym pojedynku, wiecej niz 1 bramka.

komos84 182

komos84

Użytkownik
Lewandowski strzeli dwa gole lub więcej
kurs: 4.5
✅✅✅
bet365

Przed nami ostatnia kolejna i walka o tytuł króla strzelców Bundesligi. Lewandowski i Mandzukić mają strzelone po 18 goli. Prawdopodobnie Chorwat dziś coś trafi ze Stuttgartem, więc Lewy jeżeli chce wygrać klasyfikację też musi. Klopp już zapowiedział, że koledzy mają zrobić wszystko by Robert odszedł z Dortmundu z tytułem. Gdyby trafił się jakiś karny dla BVB to ma go strzelać Lewandowski. Nie mam wątpliwości, że będzie dziś dostawać dużo dobrych podań od partnerów i dwie bramki może spokojnie strzelić. Warto jednak pamiętać, że Borussi ostatnio dość ciężko się gra w Berlinie, dlatego też typ gram za małą stawkę.

p.s. pierwszy gol ze spalonego, za to drugi przecudnej urody z rzutu wolnego w samo okno !

Otrzymane punkty reputacji: +13
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom