>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. kolejka 1. Bundesligi (08.05.2010r.)

Status
Zamknięty.
akarin 0

akarin

Forum VIP

To już ostatnia kolejka tego pasjonującego sezonu.

Zapraszam do komentowania i zamieszczania analiz.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Zachęcający typ na Nurnberg jeżeli nie wygrają to lecą z ligi, Bohum gra z Hannoverem o byt powinni to wykorzystać nawet z HC

akarin 0

akarin

Forum VIP
Bochum jak na ten moment leci z ligi, bo ma gorszy bilans bramkowy. A H96 też chce sie utrzymać bez konieczności grania w barażach i aby to osiągnąć muszą zdobyć jeden punkt. Także Bochum wcale nie jest pewne, a o handi mówić to już w ogóle ciężko.
Bayern raczej w pierwszym składzie, jakby ktoś miał ochotę zagrać :wink:
Już prędzej na VFB Stuttgart można zagrać, w tej rundzie są najlepszą drużyną, o 4 pkt przed Bayernem. I jeśli chcą się zakwalifikować do LE to muszą wygrać, bo w razie jakby HSV wygrało z Bremą a Stuttgart przegrał to HSV przeskoczyłoby ich w tabeli.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
chodziło mi o typ HC na Nurnberg w perspektywie pojedynku Bochum-Hannover
Nurnberg nie powinien kalkulować w takim położeniu tylko wyjść i wygrać z drużyną podobnych lotów która mentalnie jest już na urlopie, nie czekając na wieści z innych stadionów (może młodzież się wykaże)
Bochum wygra przy remisie Nurnberg to włąśnie N leci

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
bo to ostatnia kolejka a od tygodnia majstra świętują i pewnie mają jak się to mówi (wyj...ne)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wg kickera Hertha - Bayern ▶http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/spieltag/1-bundesliga/2009-10/34/938327/spielvorschau_hertha-bsc-29_bayern-muenchen-14.html
Ja zwróciłem uwage na mecz Borossia MG- Leverkusen. Owszem Aptekarze walczą o przepustke do eliminacji LM, ale jak podaje kicker to w ich składzie nieco dziwnie będzie wyglądała defensywa. W ogóle sklad będzie nieco dziwnie zestawiony moim zdaniem.
LEVERKUSEN : Giefer- Sarpei, Reinartz, Hyypia, Castro- Vidal, Bender- Kaplan, Kroos- Derdiyok, Kiessling.
Absencje bramkarza Adlera, Friedricha, Barnetty, Rolfesa, Renato Augusto. Jak na moje to będzie bardzo cięzki mecz dla Leverkusen.
Gospdarze w najsilniejszym zestawieniu z Bobadillą w ataku i Bradleyem i Arango w pomocy. Doprawdy to zespół zagadka. Przed dwoma tygodniami potrafił zagrac bardzo dobre zawody z Bayernem Monachium remisując 1:1, a przed tygodniem dostał lanie od Hannovera 1:6! Zatem widac że defesnsywa ich atutem również nie jest. Biorąc pod uwage te braki w defensywie Bayeru i to że Borussia gra dla siebie i może sprawic sobie radośc, a na własnym boisku grają dobrze to wróże mecz w sporą ilośc bramek. Osobiście wybrałem opcje oba strzelą po kursie @ 1,50 Bet365 ✅1:1

Otrzymane punkty reputacji: +2
M 4

michaszek250

Użytkownik
z niemieckiej ciezko cos grac bayern ma pewnego mistrza, VFB w zasadzie starczy im remis na lige europejska. Wzasadzie to tylko bayer leverkusen i werder maja jeszcze o co grac. Najciekawszy bedzie mecz bochum- hanover bochum jak wygra w najgorszym razie bedzie gral w barazach. Mecze bayernu i Vfb bym sobie odpuscil bo moga byc cuda

akarin 0

akarin

Forum VIP
Dobra, miało nie być ode mnie grania nic na tą kolejkę, ale jednak coś wpadło mi w oko ostatnio.
Wolfsburg - Eintracht
Typ: Dzeko to score
Kurs: 1,80
bet365
Oczywiście kurs nie jest za wysoki, ale wszystko wskazuje na to, że i tym razem Bośniak strzeli bramkę. Z Borussią mógł strzelić już ze dwie spokojnie, skończyło się na jednej. Ogólnie jest w dobrej formie, do tego w składzie znów będzie Misimovic, który gra mu i Grafite piękne piłki. Bośniak jest pierwszy exequo z Kiesslingiem w klasyfikacji strzelców, a, że Bayer gra z Gladbach, które u siebie jest całkiem mocne, to może mieć problemy, żeby strzelić bramkę. A Eintracht nie gra o nic, poza tym ten mecz to raczej pożegnanie Bośniaka, bo wszystko wskazuje na to, że latem opuści Wolfsburg i uda się na zagraniczne wojaże. A jak inaczej można pożegnać się z kibicami za udane dwa lata niż strzelając bramkę i zapewniając sobie koronę króla strzelców ligi?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom