>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

33 kolejka Scottish Premier League

Status
Zamknięty.
fabregas 498

fabregas

Forum VIP

33 kolejka Scottish Premier League Bardzo ważna kolejka dla takich drużyn jak Heart, Falkirk czy Aberdeen, które walczą o Top 6, a jest to ostatnia kolejka przed podziałem ligi. Po za tym Rangers czeka kolejny ciężki mecz na Tannadice, a po meczach z Celtickiem i Sportingiem w czwartek, goście będą troche zmęczeni więc myślę, że Dundee są w stanie urwać im punkty. Oto oferta proponowana przez bukmachera Bwin:
05-04-2008
[16:00] Celtic Glasgow - FC Motherwell 1.25 5.00 9.00
[16:00] FC Kilmarnock - Heart of Midlothian 2.65 3.25 2.35
[16:00] Hibernian - St. Mirren 1.55 3.50 5.50
[16:00] Gretna - Inverness CT 7,25 4,00 1,43
06-04-2008
[15:00] Dundee Utd - Glasgow Rangers 5.50 3.50 1.55
07-04-2008
[20:45] Aberdeen - Falkirk 1.85 3.30 3.75

Zapraszam do pisania własnych propozycji. ????

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Kilmarnock - Heart 2⛔ @ 2,35 Unibet
Ostatnia kolejka przed podziałem ligi. Goście mają jeden cel - zwycięstwo, gdyż jedynie taki wynik otworzy im drzwi do Top 6. Tymczasem Kilmarnock już od kilku kolejek grał właściwie o nic, ale ekipie gospodarzy trzeba przyznać, że grają fair i nie odpuszczają meczy. W ostatniej kolejce zremisowali z Falkirk, które również walczy o Top 6, a kilka spotkań wcześniej wygrali z Aberdeen, który ma podobny cel, co wcześniej wspomniany Falkirk. W takiej sytuacji ciężko oczekiwać, że w sobote gospodarze odpuszczą, a Serca czeka ciężki mecz.
Hearts przyjadą z drugim bramkarzem Anthony Basso, który po raz kolejny zastąpi Steve&#39;a Banksa. Ponadto nie zagrają Marius Zaliukas i Andrew Driver. Jedyną bolączką kibiców Heart jest atak. Christian Nade nie spełnia oczekiwań klubu, a na szkockich forach wzbudza jedynie uśmiech na twarzach. ???? Gospodarze zagrają bez trzech podstawowych zawodników...
Swój typ opieram przede wszystkim na sytuacji w tabeli. Jak wcześniej pisałem, jedynie gościom powinno zależeć tutaj na punktach. Ich ewentualni rywale grają ze sobą dopiero w poniedziałek więc jeśli Heart chcą się, przynajmniej w ten weekend, liczyć w walce o Top 6 to, to spotkanie muszą po prostu wygrać. ????
Wynik: 0-0

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Hibernian - St. Mirren 1 ✅✅✅@ 1,50 Unibet
Na Easter Road Hibernian podejmuje przed ostatnią drużynę ligi. Podobnie jak spotkanie wyżej, jedynie gospodarzom potrzebne są punkty. Oni (Hibs) jednak mają już miejsce w Top 6 zapewnione, ale warto rozpocząć walkę o puchary z dobrej pozycji startowej.
Bardzo optymistycznych faktem jest powrót do składu kilku kluczowych zawodników, a przede wszystkim napastnika Stevena Fletchera. Znowu zagra niezawodny ostatnio atak Nish - Fletcher, który strzelał jak natchniony... do meczu z The Gers. Teraz, przeciwnik słabszy i osłabiony brakiem środkowego pomocnika Gary&#39;ego Masona. Jedyne zagrożenie ze strony gości, to wysunięty napastnik Craig Dargo.
St. Mirren to od zawsze drużyna defensywna, nastawiona na gre z kontry. Szybko strzelona bramka często podcina im troche skrzydła, a cała drużyna niczym grupa nielotów broni dostępu do własnej bramki. Easter Road to trudny teren, a Hibernian jest głodny zwycięstwa. Dwa ostatnie spotkania bez punktów... czas na zwycięstwo. Stawiam 1. ????
Wynik: 2-0

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Gretna - Inverness CT under 2,5 ⛔
Beniaminek z Gretny przezywa ciężkie chwile. Klub co chwile przenoszony jest z jednego stadionu na drugi i właściwie sam już nie wiem gdzie odbędzie się to spotkanie. To jednak nie ma większego znaczenia bo Gretna nie jest w stanie zdobywać punktów grając pół amatorskim zespołem.
Zaledwie 20 zawodników, w tym kilku juniorów ma do dyspozycji manager gospodarzy. Władze klubu poprosiły nawet o walkower, ale Szkocja Federacja Piłkarska im odmówiła. Dlatego też muszą pobiegać te 90 minut. Zresztą Inverness również jedzie jedynie dla rozrywki bo oni mają zapewnione utrzymanie, a zawodnicy grają ewentualnie o premie.
W takiej sytuacji chyba idealnym typem wydaje się under. Inverness dostaje ostatnio niezłe lanie i choć w tym meczu są faworytem to nie spodziewam się wysokiego wyniku.
Wynik: 1-2

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Dundee Utd - Glasgow Rangers 1x✅✅✅ @ 2,08 Unibet
Na Tannadice przyjeżdża lider SPL. Rangers po ostatnim ligowym zwycięstwie z Celtickiem pewnie zmierzają po tytuł Mistrza Szkocji. Natomiast Dundee to drużyna własnego boiska i potrafią tam wygrać z niemal każdym zespołem; udowodnili to, wygrywając w pierwszym meczu z The Gers 2-1. Myślę, że teraz mają duże szanse na powtórzenie tego wyniku.
Kilka argumentów... Przede wszystkim pozycja w SPL. The Gers mają sześć punktów przewagi nad Celtickiem i rozegrane jedno spotkanie mniej. Już w czwartek grają rewanż w Pucharze UEFA, dlatego Walter Smith na pewno da odpocząć kilku swoim zawodnikom. W drużynie gości na pewno nie zagra Charlie Adam, który nabawił się kontuzji, a Daniel Cousin, który również narzekał na uraz będzie mógł zagrać, ale na pewno nie pobiega pełnych 90 minut. Po za tym ostatnie trzy mecze nie należały do łatwych więc zmęczenie w końcu powinno się odbić na Rangersach. Nie zapominajmy o Dundee, które będzie walczyło o prawo do gry w PU z Hibernianem i Motherwellem. Ich rywale wygrali dziś swoje spotkania więc teraz Dundee jest na najgorszej pozycji z tej trójki. Jedynym sposobem na dołączenie do rywali jest zdobycie w tym meczu punktów.
Myślę, że gospodarze zdobędą w tym meczu jakieś punkty. Jest to ostatnia kolejka przed podziałem ligi więc wypadałoby dobrze zakończyć &quot;sezon zasadniczy&quot;. Rangers gra teraz na dwóch frontach i to gospodarze powinni wykorzystać. ????
Wynik: 3-3

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

ABERDEEN- FALKIRK typ : 1 Kurs : 2,00 BAH ✅✅ WYNIK 2:1 ✅✅

Spotkanie konczace ta serie gier Szkockiej Ekstraklasy a zarazem mecz o wejscie do czolowej szostki tzw &quot; Grupy mistrzowskiej&quot;. Mimo iz gospodarzom do tego brakuje zaledwie 1pkt a goscie za wszelka cene musza ten mecz wygrac to sadze ze Aberdeen potraktuje sprawe powaznie i zainkasuje zwyciestwo w tym meczu. Bo jak mowi stare pilkarskie porzekadlo jak sie gra na remis to sie przegrywa a nie sadze zeby gospodarze mogli nie awansowac do szostki wiec postaraja sie o win. W dodatku na wlasnym boisku zawsze dobrze im sie gralo z Falkirk co pokazuje ponizszy schemat.

22/01-08 Tennent&#39;s Scottish Cup Aberdeen vs. Falkirk 3:1
28/10-07 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 1:1
09/12-06 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 2:1
18/02-06 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 1:0
27/08-05 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 3:0
04/05-96 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 2:1
08/11-95 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 3:1
07/01-95 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 0:0
20/08-94 Premier League Aberdeen vs. Falkirk 2:2

Do skladu Aberdeen po kontuzji wraca Zander Diamond,możliwe też że będzie grał Jeffrey de Visscher ktory mial cos ze sciegnami. Napewno wsrod gospodarzy w tym meczu nie ujrzymy : Jamie Smith, Richie Byrne, Steve Lovell and Derek Young.

Sklad Aberdeen : Soutar, Mair, Maybury, Considine, Diamond, Bus, McNamara, Foster, Walker, Severin, Aluko, Duff, De Visscher, Miller, Maguire, Touzani, Mackie, Pawlett, Langfield.

Wsrod gosci z Falkirk nie ma zadnych nowych kontuzji, a wiec tylko Tim Krul i Daen Holden ktorzy sa juz kontuzjowani dluzszy czas nie zagraja. POnadto powinien zagrac najlepszy strzelec zespolu i zarazem byly napastnik Crewe Michael Higdon ktory do tej pory zdobyl 8bramek.

Sklad Falkirk : Olejnik, Ross, Scobbie, Milne, Barr, Cregg, Arfield, Finnigan, Latapy, Barrett, Moutinho, Aafjes, Stewart, Bradley, McBride, Allison, Supple, Clarke, Higdon.

Na ostatnie 5spotkan lepiej prezentuja sie gracze Aberdeen : D L W D W; Falkirk wyglada nastepujaco: L D W D D.
W dodatku sadze ze gospodarze dysponuja lepszymi zawodnikami tj m.in Aluko ktory tak mi sie spodobal w meczu UEFA Cup z Bayernem Monachium, a takze Lee Miller najlepszy strzelec tej druzyny z 11bramkami w lidze.

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Wyniki 33 kolejki Scottish Premier League:
Celtic - Motherwell 1-0
Gretna - Inverness CT 1-2
Kilmarnock - Heart 0-0
Hibernian - St. Mirren 2-0
Dundee Utd - Glasgow Rangers 3-3
Aberdeen - Falkirk 2-1
Skuteczność 33 kolejki: 3/5 60%

Status