>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 kolejka Primera Division 17-19 kwietnia 2010r.

Status
Zamknięty.
M 27,2K

madangelo

Forum VIP

Sobota 17.04.10

[18:00] Sevilla - Sporting Gijón 1.40 4.15 8.50
[20:00] Espanyol - Barcelona 9.75 4.95 1.30
[22:00] Villarreal - Atletico Madrid 1.80 3.40 4.45

Niedziela 18.04.10

[17:00] Dep La Coruña - Almeria 2.00 3.30 3.75
[17:00] Tenerife - Getafe 2.40 3.30 2.85
[17:00] Xerez - Racing Santander 2.45 3.30 2.80
[17:00] Málaga - Real Valladolid 1.95 3.35 3.85
[19:00] Athletic Bilbao - Zaragoza 1.80 3.40 4.45
[21:00] Real Madrid - Valencia 1.40 4.35 7.75

Poniedziałek 19.04.10

[21:00] Mallorca - Osasuna 1.65 3.55 5.50

Zachęcam do analiz i dyskusji na temat nadchodzących meczy ????

tbm 642

tbm

Forum VIP
Espanyol - FC Barcelona
Piłkarzom Blaugrany łatwo z lokalnym rywalem w ostatnich latach nie było. Espanyol miewa przebłyski dobrej gry m.in pewna wygrana 3:0 z Atletico Madryt i ogólnie na te ważne mecze piłkarze tej drużyny potrafią się zmobilozować. Barcelona gra pięknie i wydaje się, że nikt nie jest w stanie jej zatrzymać, ale granie po 1,30 w wyjazdowym meczu derbowym raczej nie jest najlepszym wyjściem, a przynajmniej w mojej opinii.

Nie ulega wątpliwości, że w tym meczu nikt nie odstawi nogi i zapewne sędzia rozda sporo żółtych kartek. Być może to właśnie typ na liczbę kartek jest najlepszym rozwiązaniem na ten mecz? Fakt, faktem Barcelona wygrać powinna, ale dwójeczkę ja raczej odpuszczam.

Villarreal - Atletico Madryt
Atletico ma już zapewnione miejsce w środku ligowej tabeli, napięty terminarz, a mimo to Quique Sanchez Flores nie ma zamiaru dać odpocząć swoim najlepszym piłkarzom. Atletico gra przez cały sezon chimerycznie i kto wie jaką drużynę ujrzymy dzisiaj. Wiele wskazuje na to, że gospodarze wygrają ten mecz, ale w mojej ocenie Atletico przynajmniej jedną bramkę zdobędzie. Stąd ciekawym wydaje się typ na over 2,5 lub obie strzelą. ✅ ✅

P 95

piotrek_

Forum VIP
C.F Villarreal - Atletico Madryt
Ten mecz niestety proponuję odpuścić, gdyż możemy tu ujrzeć wszystko . Po przegranej Atletico z Xerez na własnym stadionie wszyscy wiedzą jak muszą się czuć piłkarze z Madrytu. Tragiczna gra i nieustępliwość drużyny Xerez poprowadziła ich do triumfu. Dzisiaj wydaje mi się, że bramki powinny paść i zgadzam się z TBM , że over i Obie strzelą bardzo możliwe. Niemniej są to drużyny dość nieobliczalne , zwłaszcza drużyna Atletico. Villarreal to drużyna , która ładnie gra ostatnio i stwarza dużo sytuacji. Nie mniej porażka z Getafe na wyjeździe była druzgocąca. Widać, że obie drużyny potrafią łatwo wygrywać i łatwo przegrywać , bez woli walki o honorowego gola. JA bym zdecydowanie proponował następujące typy, które są ryzykowne ale myślę, że za niską stawkę naprawdę warto spróbować ale za wysokie kwoty radzę tu nic nie stawiać.
Typy:
Over 3,5 ----- @ 2.77
Diego Forlan strzeli ------ 3.00

FC Sevilla - Sporting Gijon

W tym meczu widzę zdecydowanie wygraną gospodarzy pomimo ich słabej formy w ostatnim czasie. Ostatni mecz z Valladolid to zdecydowanie było nieporozumienie. Dzisiaj mają szansę na 3 pkt aby wskoczyć na 4 lokatę by zapewnić sobie miejsce o kwalifikacje do LM. Nie pamiętam nawet kiedy ostatnio do bramki trafił Fabaino, Negredo czy też Kanoute. Dziś czas to zmienić. Muszą jednak liczyć się z tym, że Mallorca musi zgubić punkty w następnym meczu z Osasuną. Mało prawdopodobne , gdyż Mallorca to drużyna własnego boiska i spisuje się tam fenomenalnie. Pozostaję im mieć nadzieję. Wygrana dzisiaj to priorytet. Tak czy inaczej dzisiaj jedynym sensownym typem w meczu Sevilli wydaję się być :
FC Sevilla - Sporting Gijon
Handicap -1,5 : 0
@ 2.05

danny1992 514

danny1992

Użytkownik
Spotkanie: Villareal - Atletico Madryt ✅ 2:1
Typ: over 2.5 gola
Kurs: 1.75
Buk: Expekt

Analiza: Na Camp El Madrigal dojdzie do pojedynku pomiędzy 8 drużyną Primera Division Villarealem a 10 zespołem Atletico Madryt. Villareal walczy o europejskie puchary, mają 2 punkty straty do miejsca 6, które daje prawo gry w Lidze Europejskiej. Mecz z Atletico będzie świetną okazją do rehabilitacji za środową klęskę 0:3 z Getafe. W tym sezonie gospodarze zdołali strzelić 46 goli i stracić 44. U siebie bilans bramek to 30:13. W dzisiejszym spotkaniu na pewno zagrają ofensywnie, celem będzie oczywiście zgarnięcie 3 punktów. Jedynym poważnym osłabieniem Villarealu jest brak Marcosa Senny. Przewidywany skład: D. Lopez - Gonzalo, Godin, Capdevila, Venta, Cani, Ibagaza, Bruno, Nilmar, Llorente, Rossi.
Drużyna Atletico radzi sobie w tym sezonie tragicznie na wyjazdach. Bilans 2 zwycięstw, 4 remisów i aż 10 porażek na obcym terenie nie zachwyca. Ogólny bilans bramek gości to 48:50, a więc widać, że defensywa ich mocnym punktem nie jest (podobnie jak Villareal). W ataku za to mają kim postraszyć - Forlan i Aguero to duet, który może zdobywać bramki na zawołanie. Przewidywalna jedenastka: De Gea - Dominguez, Pernia, Perea, Tiago, Valera, Jurado, R. Garcia, Simao, Forlan, Aguero.
Bezpośrednie spotkania obu ekip dotychczas obfitowały w dużą ilość bramek. W 19 meczach padło w sumie 65 goli co daje średnią 3,42 gola na mecz. Na stadionie Villarealu średnia ta wynosi 3,40. Ostatnie 5 pojedynków to wyniki overowe:
13-12-2009 Primera Division Atlético 1 - 2 Villareal
15-03-2009 Primera Division Atlético 3 - 2 Villareal
26-10-2008 Primera Division Villareal 4 - 4 Atlético
29-03-2008 Primera Division Villareal 3 - 0 Atlético
04-11-2007 Primera Division Atlético 3 - 4 Villareal
W tym meczu liczę na dobre widowisko i dużą ilość bramek. Mój typ to 3:2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

REAL MADRYT- VALENCIA CF
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,66
Bet365⛔2:0​

Realowi odjeżdza kolejny puchar, można by wiec zapytac i na co było wydawac tyle mln ojro i czy nie warto wkońcu pójśc drogą obraną przez Barce i stawiac na swoich i czerpac z tego korzyści? Jednak na Bernabeu mają inne podejście i już szykuja kase na letnie transfery. Perezowi marzy się Rooney ???? Ale takie budowanie zespołu(?) wcale się nie dziwie że przynosi fiasko. Trzeba przecież zacząc od defensywy, a kto ma bronic ? W dodatku Iker Cassilas jakby nieco obniżył loty w obecnym sezonie, przynajmniej ja mam takie wrażenie. W nadchodzacym meczu Pellegrini nie będzie miał do dyspozycji Kaki, ale to już norma w ostatnich tygodniach. O braku Pepe czy Metzeldera nie ma co się nawet rozwodzic. Real jak tylko mierzy się z tymi nieco słabszymi to jakoś jeszcze sobie radzi chociaz w Almerii sie męczył. Teraz pewnie w Madrycie zwietrzyli nadzieje na przegonienie Barcy bo ta dzisiaj zremisowała 0:0 z Espanyolem. Ale ja łatwego meczu jutro z Valencią nie przewiduje Królewskim. Popularne Nietoperze mają problemy z obsadą linii defensywnej w tym meczu. Mathieu, Navarro, Dealbert i Miguel są kontuzjowani oraz za czerwoną kartkę zawieszony Manuel Fernandes. Czterej pierwsi to obrońcy, a Fernandes defensywny pomocnik. Droga do bramki dla Realu więc wydaje się łatwiejsza. Ale ofensywa Valencii za to w najsilniejszym zestawieniu a obrona Realu przecież wcale też najlepsza nie jest chociaż nie wdac tego w meczach z maluczkimi ligi hiszpańskiej których jest mnóstwo. Tam Real może się wyszalec. Jedyny sensowny typ na ten mecz który mi na myśl przyszedł od razu to oba strzelą i tak też własnie stawiam;) Mógłbym jeszcze przytaczac statytsyki ile razy tak się działo we wzajemnych grach itp ale nie ma to najmnijeszego sensu.
REAL : Cassilas - Garay, Albiol, Ramos, Arbeloa- Xabi Alonso, Gago- Guti, van der Vaart, Ronaldo - Higuain
VALENCIA : Cesar - Bruno, Marchena, Alexis, Alba - Baraja, Albelda- Pablo, Silva, Mata- Villa

Wierze że taki sam obrazek obejrzymy na Bernabeu;)

ckkuman 21

ckkuman

Użytkownik
Spotkanie: Xerez vs Racing
Typ: Xerez
Kurs: 2.35
Buk: Bwin
Analiza:
Na dziś wybrałem spotkanie z Hiszpańskiej Primera Division po między Xerez a Santanderem. Wśród gospodarzy pełna mobilizacja gdyż ich najbliższe mecze przesądzą czy w przyszłym sezonie dalej bedą grali w najwyższej klasie rozgrywek. Piłkarze Xerez ostatnimi czasy prezentują się bardzo przyzwoicie i mają realne szanse na utrzymanie się...ale muszą wygrać. Do najbliższego spotkania przystąpią bez Abela, Jesusa Mendoza oraz bramkarz Chema, jednak tego ostatniego zastąpi powracający po kontuzji pierwszy bramkarz Renan. W drużynie gości nie zobaczymy tamtejszej gwiazdy Sergio Canalesa, pierwszego bramkarza Tono, oraz Henrique i Edu Bedii. Jako że Racing ostatnio na wyjazdach spisuje sie poniżej oczekiwań stawiam na zwycięstwo gospodarzy.

enrico 1,4K

enrico

Użytkownik
Jako że Racing ostatnio na wyjazdach spisuje sie poniżej oczekiwań stawiam na zwycięstwo gospodarzy.
Nietrafne spostrzeżenie. Racing spisuje się w tym sezonie na wyjazdach znakomicie. W tabeli meczów poza domem znajdowaliby się na 4 miejscu, podczas gdy w tabeli spotkań na własnym boisku byliby ostatni. Kwestionuję również to, że Racing ostatnio spisuje się słabo na wyjazdach. 6 ostatnich meczów ligowych tego zespołu poza domem:

31-01-2010 Primera Division D Getafe 0 - 0 Racing Santander
20-02-2010 Primera Division L FC Barcelona 4 - 0 Racing Santander
08-03-2010 Primera Division D Valencia 0 - 0 Racing Santander
21-03-2010 Primera Division W Osasuna 1 - 3 Racing Santander
29-03-2010 Primera Division L Athletic Bilbao 4 - 3 Racing Santander
11-04-2010 Primera Division D Deportivo La Coruña 1 - 1 Racing Santander

Bilans: 1-3-2, a więc całkiem niezły. Trzeba wziąć też pod uwagę klasę rywala, bo remis z Valencią to rezultat bardzo dobry, a podziały punktów na boiskach Getafe i Deportivo to również solidne wyniki.
Rzeczywiście stawianie na rozpędzone Xerez jest w tej chwili dobrym rozwiązaniem, ale akurat z Racingiem, który świetnie czuje się na boiskach rywali może im być bardzo ciężko.

mateo55 0

mateo55

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt - Valencia
Typ: C.Ronaldo strzeli gola? TAK
Kurs:1.65
Buk: Unibet
Analiza: 3 w tabeli valencia zmierzy się na wyjeździe z wielkim Realem, który świeci w tym sezonie niemal jak za dawnych &quot;galaktycznych&quot; czasów, za wyjątkiem spotkań w lidze mistrzów, gdzie wyeliminował ich fantastyczny w tym sezonie Champions Leuge Ol. Lyon. W lidze jednak real gra nienagannie, ale nie potrafi sprostać największemu wyzwaniu, jakim jest bez wątpienia pokonanie Barcelony. Wracając do typu, goście na wyjazdach mają bilans 7-3-6 i bramki 24:23, gospodarze zaś u siebie 15-0-1 i bramki 50:15, pewne jest dziś zwycięstwo gospodarzy, ale to nie jest opłacalny typ, zatem pozwoliłem sobie podjąć pewne ryzyko i postawić, że C. Ronaldo strzeli gola w meczu, jest to ryzykowny typ, ale jak najbardziej możliwy, czekam więc na mecz!

S 381

szczurek

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt - Valencia CF
Typ: Valencia strzeli
Kurs: 1,50
Bukmacher: Bwin
Analiza: Dzisiaj na Santiago Bernabeu, w ramach 33 kolejki Primera Division, Real Madryt zmierzy się z Valencią. Moim typem na ten mecz jest zdobycie bramki przez Valencię. Oto kilka argumentów na potwierdzenie mojej tezy. Po pierwsze, i najważniejsze, Valencia ma w swoim składzie jednego z najlepszych napastników na świecie, Davida Villę. Jest to jeden z tych graczy, którzy w pojedynkę mogą przesądzić o wyniku meczu. Villa potrafi strzelić bramkę mając ćwierć sytuacji. Powszechnie wiadomo, że zarówno Real, jak i Valencia to potężne siły w ataku, a dużo gorzej grają w obronie. W drużynie &quot;Królewskich&quot; oczywiście brakuje Portugalczyka Pepe, który jest ciężko kontuzjowany. On trzymał w ryzach całą defensywę Realu. Obecnie zastępuje go Ezequiel Garay, któremu nieraz zdarzy się popełnić błąd. A jeden maluteńki błąd wystarczy by Villa zamienił go na bramkę. Oczywiście Valencia to nie sam David Villa. W formacjach ofensywnych są oprócz niego wysokiej klasy piłkarze - Juan Manuel Mata, David Silva, Pablo Hernandez, Joaquin czy Vicente. Z tyłu ekipa nietoperzy czuje się znacznie gorzej, dlatego wiedzą że ich szansą będzie ofensywa. Przez cały sezon grają odważnie i efektownie, co zaprowadziło ich na trzecie miejsce w tabeli, i niemal pewny występ w przyszłorocznej Lidze Mistrzów. Myślę że na Santiago Bernabeu zobaczymy sporo bramek, i chociaż jedną z nich zdobędzie Valencia. Transmisja meczu o 21:00 w Canal+Sport.
Pozdrawiam.

tbm 642

tbm

Forum VIP
Deportivo La Coruna - Almeria
Deportivo w głębokim kryzysie i niewiele wskazuje na to, że nagle wszystko miałoby się odmienić niczym za dotknięciem czarodziejskiej różdżki. Almeria to drużyna walczaków oni nie boją się Realu ani Barcelony, tylko próbują stawiać im twardy oprór. Deportivo jeszcze przed takimi meczami się poddaje... Dzisiaj stają do bezpośredniego pojedynku. Depor ma od dłuższego czasu nie tylko problemy kadrowe, ale i coś tkwi w głowach zawodników. Jeszcze niedawno mówiło się o ekipie z El Riazor w kontekście walki o 4 miejsce w lidze, a teraz obsuwają się w dół ligowej tabeli i puchary raczej już mają z główy. Almeria jest natomiast w dobrej dyspozycji i choć ostatnio przegrała z Realem 1-2 to udowodniła, że nie jest byle jaką drużyną. Almeria jak najbardziej może wywieźć korzystny rezultat z El Riazor, dlatego x2 po kursie 1,85 jest ciekawą propozycją na niedzielne popołudnie.
typ: x2 - 1,85 w Tobet

Real Madryt - Valencia
Wow! 1,40 na Real.. z jednej strony się nie dziwię, bo poza Barceloną nikt punktów na Bernabeu nie urwał. Jednakże z drugiej strony to przyjeżdża Valencia! Valencia, która jak najbardziej może się postawić Królewskim. Dla mnie 1,40 mało aby grać na gospodarzy, a znowu over 2,5 po 1,45 też nie jest przekonujący. Czyżby no bet?

P 95

piotrek_

Forum VIP
Nie mam dzisiaj za bardzo dużo czasu na analizy także powiem krótko, że najlepszym typem wg mnie do dzisiejszego meczu Realu to tak jak RobsonUnited wspomniał &quot;OBIE STRZELĄ&quot; . Valencia rzeczywiście może się postawić Królewskim i gola przynajmniej jednego powinni strzelić. Jeśli Valencia stanie dziś na wysokości zadania to Real znów zmarnuje szansę na 3pkt w pogoni za Barcą i ujrzymy remis 1:1 bądź 2:2. Ale co do typu na Obie Strzelą jestem spokojny. Valencia ma kim postraszyć i nie boją się zmasowanych ataków. Real natomiast strzelić powinien i będzie to raczej kwestia czasu. Bardzo przyzwoity kurs @1.66 i naprawdę warto brać .

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Real Madrid - CF Valencia
Już dzisiaj na
Santiago Bernabeu odbędzie się wielka &#39;&#39;bitwa&#39;&#39; Real Madryt który na dzień dzisiejszy traci do pierwszej w lidze Barcelony 4pkt. zmierzy się z Valencią która jest tuż za nimi jednak ma na swoim koncie zaledwie 59pkt. Real ma ich na swoim koncie 80 co jasno można wywnioskować Valencia niema szans dogonić popularnych &#39;&#39;Królewskich&#39;&#39; którzy wręcz zdominowali ligę z Barceloną. Mecz ten jest niezwykle istotny w kontekście mistrzowskim dla Realu. Najgroźniejszy dla defensywy Realu na pewno będzie duet Villa oraz Silva którzy we dwójkę strzelili już 27bramek rywalom. Valencia przeżywa mały kryzys wyjazdowy ostatnie zwycięstwo na terenie rywala odniosła 10 stycznia !. W ekipie Realu Madryt na pewno zabraknie Pepe oraz Kaki.Goście mają nie małe problemy z defensywą zaledwie czterech obrońców w kadrze i wszyscy czterej grają w pierwszym składzie. Czytając madryckie gazety w składzie Królewskich zabraknie lewego obrońcy którym był Marcelo usiądzie na ławce jego miejsce zajmie Garay który zbiera bardzo pochlebne noty za grę. Patrząc na formę Cristiano Ronaldo i jego niezwykły spryt dzisiaj na Bernabeu możemy spodziewać się nie lada widowiska być może i Gonzalo Hiquain krytykowany ostatnio zacznie ten festiwal strzelecki.

Moje Propozycje :
Win Real @@ 1,35 Bet365 ✅
Over 2,5 @@ 1,50 Bet365 ⛔

Czy to będzie kolejny jego wspaniały mecz :?:

hardsystem 23

hardsystem

Użytkownik
Over 2,5 hmm.... ciężka sprawa, nie wiem kompletnie dla czego tak zaniżają kursy na Real. Przecież Valencia to bardzo dobra drużyna. Może i Real jest faworytem no ale bez przesady...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zobacz sobie statystyki Realu na Bernabeu to zrozumiesz.... wszystko Valencia dobra drużyna tylko ile już sprawiła &#39;&#39;niespodzianek&#39;&#39; w tym sezonie grając kompletnie bez sensu meczu , Grają tam 2 gracze Villa i Silva bez nich to już niestety Valencia nic by nie znaczyła.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dziś ostatni mecz 33 kolejki pomiędzy Mallorcą a Osasuną. Osasuna byt w lidze ma zapewniony, a Mallorca walczy o europejskie puchary. Bilans gier u siebie ma jednej z najlepszych w lidze. W Osasunie zabraknie podstawowego obrońcy Sergio, który pauzuje za czerwień. Ze średniakami ligowymi zawsze gra się lepiej, bo oni nie potrzebują punktów jak drużyny z końca tabeli czy czołówki więc Osasuna nie musi tego meczu wygrać, a Mallorca walczy o miejsce premiowane występem w pucharach.
Mallorca - Osasuna | 1 - 1,57

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom