Ale Miki przecież nie postawił na Sociedad tylko na zakład bramkowy. Przecież Malaga może wygrać 3:2, 4:2 i typ Mikiego wejdzie...
Z czego co pamiętam to Sociedad na wyjazdach gra dosyć ofensywnie i zaliczają często wysokie wyniki. Malaga na swoim terenie również gra ofensywnie. Stracili ostatnio u siebie 2 gole z Betisem, a jeszcze wcześniej Vallecano strzeliło im 2 bramki (4:2). Moim zdaniem gospodarze wygrają ale możliwe, że Sociedad strzeli bramkę lub bramki.
Na prawdę nie widzisz pewnej sprzeczności w stawianiu over 1,5 gola na drużynę, która raczej nie wygra?
Rozumiem otwartą grę i potencjalnie dużo bramek - w takiej sytuacji można skłaniać się ku overowi ogólnemu ale over 1,5 na gości w dziejszym meczu był dla mnie złym pomysłem.
Sam się pomyliłem i choć nie namawiałem do gry na gospodarzy to brak zwycięstwa i... kolejne wypuszczone z rąk prowadzenie bardzo mnie zaskoczyły.
Malaga co raz mocniej komplikuje sobie życie, co nie dość że oddala perspektywę gry w
LM bez eliminacji to jeszcze grozi całkowitym wypadnięciem do rozgrywek "drugiej kategorii".
Ważny mecz kończą w tym momencie Baskowie. Czas nie pozwolił na podzielenie się spostrzeżeniami ale skłaniałem się ku opcji "wygrają do zera". Szkoda bo nie powinni wypuścić prowadzenia... co da im spore szanse w walce o puchary. Przyznam szczerze, że przy 0:2 w meczu z Granadą całkowicie ich skreśliłem ale oni udowadniają, że choć kadra jest bardzo wąska to ciągle mogą skończyć ligę w TOP 6.
Ostatnim dzisiejszym spotkaniem będzie pojedynek Vallecano z Atletico Madryt. Faworytem są goście ale ja w tym spotkaniu po cichu upatruję niespodzianki.
Rayo w ostatnich meczach na własnym terenie poczyna sobie całkiem przyzwoicie. Przejechali się po Osasunie i Betisie. Pokonali Santander a z Realem przegrali tylko 0:1. Na wyjeździe jest dużo gorzej - 4 ostatnie spotkania to porażki, za każdym razem były to właściwie klęski... bilans bramek to 4:17 a nastroje mogły zepsuć przede wszystkim wyniki z Sociedad i Espanyolem.
Dziś znów mogą zdobyć punkty bo mimo, że rywal to teoretycznie najwyższa półka w lidze to ostatnio wiedzie im się słabo. Na wyjeździe nie wygrali od... stycznia tego roku. To co często udaje im się w europejskich pucharach, czyli wygrane wyjazdowe, całkowicie nie wychodzi w rodzimych rozgrywkach. Gracze z Madrytu mają spore problemy ze strzelaniem goli i to dzisiaj może być ich głównym problemem.
Vallecano - Atl. Madryt
Drużyna - suma goli. Atletico under 1,5
5/10 @ 1,83
Bet365.
Vallecano - Atl. Madryt
Rayo Vallecano czyste konto
1/10 @ 5,00
Bet365