>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 kolejka Primera Division 14-16.04.2012

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
33 kolejka Primera Division

Angielski tydzień dobiega końca ale jeszcze przed nami 33 kolejka. W następnej czeka nas Gran Derbi, jednak by było o co w nim grać to Real i Barcelona muszą zgodnie wygrać swoje mecze. Jak widzimy Sevilla w poniedziałek zagra z Getafe, a w następnym dniu przyjedzie do Polski na mecz Legią :-(, chyba nie możemy spodziewać się najmocniejszego składu na Narodowym. Bilbao zagra z Mallorcą i to jest bardzo ważne spotkanie jeśli Llorente i spółka myślą o przyszłorocznych pucharach.
Zapraszam do dyskusji.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Real Madryt - Sporting Gijon
Typ: Ile goli strzeli zespół 2? Więcej niż 1,5
Kurs: 7,25
Bukmacher: Bwin
Rezultat:
Analiza: Właściwie ciężko napisać coś sensownego na temat takiego typu, zwłaszcza, że połowa z czytających jak nie całość uzna mnie za szaleńca. Bo przecież jak on może stawiać na to, że Real Madryt na Santiago Bernabeu straci dwie bramki ze Sportingiem Gijon, które jeszcze w ostatniej kolejce zajmowało 20 pozycję w lidze... Otóż, według mnie dzisiaj na SB zapowiada się bardzo ciekawe, otwarte spotkanie... Wiadomym jest, że Real Madryt wygra ten mecz i zapewne podopieczni Jose Mourinho strzelą przynajmniej cztery bramki, ale przecież goście nie mają nic do stracenia... Walczą o utrzymanie, do 17 a za razem bezpiecznego miejsca tracą 7 punktów więc powalczyć mogą, przecież z góry są skazani na porażkę. A Real ? Jak to Real... Gdy strzelą nieco więcej bramek, totalny luz i także tracą u siebie bramki. Gijon ostatnio wygrał z piątą siłą La Ligi - Levante, pokonując ich u siebie 3:2. Dziś spodziewam się pogromu, ale także dwóch bramek dla gości. Kurs taki, że grzechem nie spróbować...

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Malaga - Real Sociedad
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet365
Rezultat:
Analiza: Wszyscy uważają za faworyta ekipę Malagi... I pewnie nic w tym dziwnego, bo oni dziś muszą wygrać... Valencia przegrała i jest dobra okazja aby wskoczyć na miejsce, które daje im grę w Lidze Mistrzów. Jednak na Estadio La Rosaleda przyjedzie Real Sociedad, który na wyjazdach co prawda nie spisuje się wzorowo, jednak w dziesięciu wyjazdowych spotkaniach przeciwko Maladze, wygrał pięć meczy, cztery przegrał i jedno zremisował... Nie taki zły wynik. Miejsce w tabeli nie odzwierciedla gry Realu Sociedad, według mnie grają niezłą piłkę, a pierwsze skrzypce w zespole prowadzi Agirretxe i Vela. Malaga na własnym stadionie obecnie ma serie trzech spotkań bez porażki, jednak w dzisiejszym spotkaniu zagrają bez Caballero czyli pierwszego bramkarza, jego zastępcy Kameni&#39;ego, a także Toualana, Joaquina, Baptisty i Dudu. W Realu Sociedad nie zagra Zubikarai, Aranburu, Demidov, Ifran, I.Martienez, Cadamuro czyli głównie posypała się defensywa gości. Co nie zmienia faktu, że pomimo dzisiejszej porażki powinni wykorzystać brak pierwszego i drugiego bramkarza Malagi i strzelić przynajmniej 2 bramki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Spotkanie: Malaga - Real Sociedad
Kurs: 3,75
Bukmacher: Bet365
.​

Całkowicie nie zgadzam się z tym typem.
Malaga musi dziś wygrać jeśli zamierza powalczyć o bezpośredni awans do LM. Ostatnio zanotowali bardzo bolesną wpadkę ze średnio grającym Villareal. Jeśli się nie mylę to prowadzili 1:0 ale wrócili do domów bez zdobyczy punktowej.
Dziś ten scenariusz nie może się powtórzyć. Valencia przegrała z Espanyolem co niespodziewanie daje kolejną szanse Maladze.
Koniec sezonu co raz bliższy, nie można notować wpadek - zarówno w meczach u siebie jak i na wyjeździe a dwie straconej bramki... byłyby niemal klęską.
Nie wierzę w inny scenariusz niż zwycięstwo Malagi.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
[/center]

Całkowicie nie zgadzam się z tym typem.
Malaga musi dziś wygrać jeśli zamierza powalczyć o bezpośredni awans do LM. Ostatnio zanotowali bardzo bolesną wpadkę ze średnio grającym Villareal. Jeśli się nie mylę to prowadzili 1:0 ale wrócili do domów bez zdobyczy punktowej.
Dziś ten scenariusz nie może się powtórzyć. Valencia przegrała z Espanyolem co niespodziewanie daje kolejną szanse Maladze.
Koniec sezonu co raz bliższy, nie można notować wpadek - zarówno w meczach u siebie jak i na wyjeździe a dwie straconej bramki... byłyby niemal klęską.
Nie wierzę w inny scenariusz niż zwycięstwo Malagi.
Ale Miki przecież nie postawił na Sociedad tylko na zakład bramkowy. Przecież Malaga może wygrać 3:2, 4:2 i typ Mikiego wejdzie...
Z czego co pamiętam to Sociedad na wyjazdach gra dosyć ofensywnie i zaliczają często wysokie wyniki. Malaga na swoim terenie również gra ofensywnie. Stracili ostatnio u siebie 2 gole z Betisem, a jeszcze wcześniej Vallecano strzeliło im 2 bramki (4:2). Moim zdaniem gospodarze wygrają ale możliwe, że Sociedad strzeli bramkę lub bramki.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Ale Miki przecież nie postawił na Sociedad tylko na zakład bramkowy. Przecież Malaga może wygrać 3:2, 4:2 i typ Mikiego wejdzie...
Z czego co pamiętam to Sociedad na wyjazdach gra dosyć ofensywnie i zaliczają często wysokie wyniki. Malaga na swoim terenie również gra ofensywnie. Stracili ostatnio u siebie 2 gole z Betisem, a jeszcze wcześniej Vallecano strzeliło im 2 bramki (4:2). Moim zdaniem gospodarze wygrają ale możliwe, że Sociedad strzeli bramkę lub bramki.
Na prawdę nie widzisz pewnej sprzeczności w stawianiu over 1,5 gola na drużynę, która raczej nie wygra?
Rozumiem otwartą grę i potencjalnie dużo bramek - w takiej sytuacji można skłaniać się ku overowi ogólnemu ale over 1,5 na gości w dziejszym meczu był dla mnie złym pomysłem.
Sam się pomyliłem i choć nie namawiałem do gry na gospodarzy to brak zwycięstwa i... kolejne wypuszczone z rąk prowadzenie bardzo mnie zaskoczyły.
Malaga co raz mocniej komplikuje sobie życie, co nie dość że oddala perspektywę gry w LM bez eliminacji to jeszcze grozi całkowitym wypadnięciem do rozgrywek &quot;drugiej kategorii&quot;.
Ważny mecz kończą w tym momencie Baskowie. Czas nie pozwolił na podzielenie się spostrzeżeniami ale skłaniałem się ku opcji &quot;wygrają do zera&quot;. Szkoda bo nie powinni wypuścić prowadzenia... co da im spore szanse w walce o puchary. Przyznam szczerze, że przy 0:2 w meczu z Granadą całkowicie ich skreśliłem ale oni udowadniają, że choć kadra jest bardzo wąska to ciągle mogą skończyć ligę w TOP 6.

Ostatnim dzisiejszym spotkaniem będzie pojedynek Vallecano z Atletico Madryt. Faworytem są goście ale ja w tym spotkaniu po cichu upatruję niespodzianki.
Rayo w ostatnich meczach na własnym terenie poczyna sobie całkiem przyzwoicie. Przejechali się po Osasunie i Betisie. Pokonali Santander a z Realem przegrali tylko 0:1. Na wyjeździe jest dużo gorzej - 4 ostatnie spotkania to porażki, za każdym razem były to właściwie klęski... bilans bramek to 4:17 a nastroje mogły zepsuć przede wszystkim wyniki z Sociedad i Espanyolem.
Dziś znów mogą zdobyć punkty bo mimo, że rywal to teoretycznie najwyższa półka w lidze to ostatnio wiedzie im się słabo. Na wyjeździe nie wygrali od... stycznia tego roku. To co często udaje im się w europejskich pucharach, czyli wygrane wyjazdowe, całkowicie nie wychodzi w rodzimych rozgrywkach. Gracze z Madrytu mają spore problemy ze strzelaniem goli i to dzisiaj może być ich głównym problemem.
Vallecano - Atl. Madryt
Drużyna - suma goli. Atletico under 1,5 ✅
5/10 @ 1,83
Bet365.

Vallecano - Atl. Madryt
Rayo Vallecano czyste konto ⛔
1/10 @ 5,00
Bet365​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom