>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 kolejka Ligue 1 [9-10 kwietnia 2016]

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik

Na Allianz Riviera- gdzie za 63 dni mecz w ME rozegra Polska z Irlandczykami z północy odbędzie się pojedynek 33 kolejki Ligue 1: Nicea- Rennes.
Obie ekipy dobrze sobie radzą w tym sezonie zajmując obecnie lokaty w czubie tabeli i walczą z innymi trzema ekipami o 2 miejsce w tabeli. Gospodarze po dobrych występach zostali sprowdzeni na ziemie tydzień temu w Paryżu przegrywając 4-1. Ogólnie Nicea zajmuje 5 miejsce patrząc na mecze na swoim stadionie- bilans 9-2-5. &quot;Les Aiglons&quot; zagrają jutro bez Bodmera- kapitana, środkowego obrońcy- ale on pauzuje już od dłuższego czasu rozgrywając w tym sezonie zaledwie 17 spotkań (nieco ponad 1300 minut) w lidze oraz totalny rezerwowy snajper Le Bihan.
Goście legitymują się dorobkiem 27 oczek na wyjazdach (7-6-3) mając także zdobytych 27 goli- drugie miejsce za PSG. Ostatnio forma fenomenalna ostatnia porażka w lidze w lutym, potem 13 punktów zdobytych w 5 meczach. Rennes podobnie jak tydzień temu bez ważnego ofensywnego gracza Ntepa, ale pokazują, że potrafią radzić sobie całkiem dobrze. Notabene dzięki tej kontuzji w pierwszym składzie gra nasz &quot;groszek&quot; i trzeba przyznać że czyni to świetnie będąc mocnym ogniwem zespołu.
W ostatnich 3 spotkaniach obu ekip padały bramki z obu stron.W piątek wygrał Lyon i &quot;uciekł&quot; obu ekipom na kilka punktów, także prędzej gra jeszcze Monaco które nie powinno przegrać w Lille (sądzę, że remis prawdopodobny) więc jutrzejsze spotkanie i ewentualnie porażka którejś z ekip spowoduje, że w znacznym stopniu szanse na podium a co za tym idzie wielkimi pieniędzmi z LM będzie trzeba odłożyć na kolejne lata. Z drugiej jednak strony remis także nie zadowoli żadnej z ekip i nie spodziewam się zachowawczego meczu. Może nie będzie to spotkanie obfitujące w grad bramek ale z taką siłą ofensywną Rennes i tym, że gospodarze zrobią wszystko by zadowolić swoją grą kibiców liczę mocno na BTS. Zresztą mają kim straszyć bo Ben Arfa odżył w zespole i świetnie wspólpacuje ze snajperem Germainem.

Przewidywane składy:
Nice: (4-3-1-2) Cardinale - Perreira, Baysse, Marchand, Pied - Seri, Mendy, Koziello - Arfa - Germain, Plea
Rennes: (4-2-3-1): Costil - Danze, Diagne, Armand, Baal - Fernandes, Andre - Grosicki, Dembele, Gourcuff - Sio

OGC Nice- Rennes BTS @ 1,75 Bet365 ⛔⛔⛔ 3-0​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dobry typ @DIDIER DROGBA na ten mecz w Nicei moim zdaniem ;)

Oba zespoły faktycznie grają ofensywnie, z polotem. Po jednej stronie Hatem Ben Arfa, po drugiej ten rewelacyjny Ousmane Dembele, oraz stawka, czyli walka o europejskie puchary. Mecz zapowiada się ciekawie niewątpliwie.

VS

Lille - Monaco
Typ: Monaco @ 3,30 b3 65
⛔4:1​

Dla Monaco ważny mecz, Lyon już ich wyprzedził, a i Lyon jest w super formie więc mecz naprawdę o poważną stawkę. Lille seria 4 zwycięstw budzi respekt, ale to Monaco na musiku, bo nie tylko Lyon naciska, ale i Nicea i Rennes mają chrapkę na LM.

Lille : Enyeama – Corchia, Civelli, Basa, D.Sidibé – Mavuba (cap), Amadou, Obbadi – M.Amalfitano, Boufal, Eder

Monaco : Subasic – Fabinho, Raggi, R.Carvalho, Jemerson, Echiejile – Toulalan (cap), T.Bakayoko – B.Silva, Lemar, Vagner Love

Po wygraniu z PSG, przyszła niespdoziewana porażka z Bordo, myślę, że dziś powalczą i może wgraja, kurs mi się podoba.

Marsylia - Bordeaux

Klasyk upadłych firm. @1,80 na Marsylie w meczu u siebie gdzie nie wygrali od września wygląda nieco śmiesznie. Do tego Marsylia gra dramatycznie ostatnimi czasy, spotkanie pani właściciel z trenerem i danie mu zaufania zobaczymy jak podziała.

Marseille : S.Mandanda (cap) – Manquillo, Rolando, Nkoulou, B.Mendy – Isla, Romao – Thauvin, Cabella, Nkoudou – Batshuayi

Bordeaux : Prior – Debuchy, Guilbert, Pablo, Contento – Yambéré, Plasil (cap) – T.Touré, Ounas, Rolan – Crivelli

Marsylia dziś bez zawieszonego za kartki Allesandriniego i bez kotnuzjownaego Lass Diarry.
Mecz zagadka jak dla mnie.

Jakieś propozycje, typy, kontrargumenty? Zapraszam do wymiany poglądów ;)

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
@robson United też się skłaniam w kierunku Monaco, al mi tam bardziej remisem &quot;śmierdzi&quot;, ale 2X po 1,66 warte wzięcia. Masz racje, że będzie ostra walka o 2 miejsce. Niby lokata na najniższym stopniu podium daje el. lm. ale po reformie Platiniego nie łatwo sie dostać, bo walczy się z ekipami z Hiszpanii czy Włoch lub Anglii i jest to problem na ekip z Ligue 1.
Co do meczu Marsylii z Bordeaux to też czuje BTS...

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Zastanawiałem się nad tymi dzisiejszymi meczami i według mnie nie są takie łatwe do typowania. Wybieram opcje bardzo bezpieczną.
Marsylia over 0,5 gola
Nice over 0,5 gola
AKO @ 1,44 STS
Kurs mały, ale zdarzenia mnie przekonują. Marsylia to przypadek kliniczny w tym sezonie na własnym stadionie, ale Bordeaux ma ogólnie bardzo słabą defensywę.
W ostatnich dniach było jakieś spotkanie piłkarzy z kibicami, które miało trochę poprawić i oczyścić sytuację. Władze klubu oddelegowały tam m.in. Thauvina. Matematycznie jest możliwość spadku Marsylii do Ligue 2. Ja w to jednak nie wierzę i według mnie dziś jest ten dzień, w którym gospodarze wygrają po fatalnym okresie. Gol dla Marsylii jest dla mnie wręcz oczywisty.
Nice walczy z Rennes bezpośrednio o puchary. Różnica w tabeli to 1 pkt. Bardzo imponuje mi Ben Harfa. To gość, który sam robi wielką różnicę na boisku. Nice przegrała ostatni mecz na wyjeździe z PSG aż 4:1. Uważam, że dziś będzie sporo walki na boisku, ale bardziej skłaniałbym się w stronę gospodarzy, którzy według mnie są lepszą druzyną.

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Za chwile Rennes ktore jest w gazie zagosci w Nicei i dla mnie malym faworytem sa przyjezdni. Na poczatku stycznia w pucharze w niemal identycznym zestawieniu zdominowali tutaj rywala konkretnie braklo wykonczenia ale na koniec i tak awansowali, tak Nicea jak i Rennes zagrali niemal w pelnych zestawieniach a gospodarze byli bezradni. W zeszlym sezonie po wyrownanym spotkaniu Nicea tez zostala zdobyta przez przyjezdnych. Rennes mocno ofensywne 16 goli jak dobrze licze w 5 ostatnich spotkaniach, Nicea nie jest nie do ruszenia u siebie, troche nie rowno graja, z czolowka zazwyczaj w plecy, a zdarzaly sie tez w przekroju sezonu porazki z Guingamp czy Bastia, ostatnio meki z ostatnim Troyes i 3:0 z Ajaccio mimo wyrownanego meczu. To powinien byc otwarty mecz ale jak wspomnialem Rennes w tej chwili wydaje sie byc nieco lepiej dysponowane.

Do góry Bottom