Dobry typ
@DIDIER DROGBA na ten mecz w Nicei moim zdaniem
Oba zespoły faktycznie grają ofensywnie, z polotem. Po jednej stronie Hatem Ben Arfa, po drugiej ten rewelacyjny Ousmane Dembele, oraz stawka, czyli walka o europejskie puchary. Mecz zapowiada się ciekawie niewątpliwie.
VS
Lille - Monaco
Typ: Monaco @ 3,30 b3 654:1
Dla Monaco ważny mecz, Lyon już ich wyprzedził, a i Lyon jest w super formie więc mecz naprawdę o poważną stawkę. Lille seria 4 zwycięstw budzi respekt, ale to Monaco na musiku, bo nie tylko Lyon naciska, ale i Nicea i Rennes mają chrapkę na
LM.
Lille : Enyeama – Corchia, Civelli, Basa, D.Sidibé – Mavuba (cap), Amadou, Obbadi – M.Amalfitano, Boufal, Eder
Monaco : Subasic – Fabinho, Raggi, R.Carvalho, Jemerson, Echiejile – Toulalan (cap), T.Bakayoko – B.Silva, Lemar, Vagner Love
Po wygraniu z PSG, przyszła niespdoziewana porażka z Bordo, myślę, że dziś powalczą i może wgraja, kurs mi się podoba.
Marsylia - Bordeaux
Klasyk upadłych firm. @1,80 na Marsylie w meczu u siebie gdzie nie wygrali od września wygląda nieco śmiesznie. Do tego Marsylia gra dramatycznie ostatnimi czasy, spotkanie pani właściciel z trenerem i danie mu zaufania zobaczymy jak podziała.
Marseille : S.Mandanda (cap) – Manquillo, Rolando, Nkoulou, B.Mendy – Isla, Romao – Thauvin, Cabella, Nkoudou – Batshuayi
Bordeaux : Prior – Debuchy, Guilbert, Pablo, Contento – Yambéré, Plasil (cap) – T.Touré, Ounas, Rolan – Crivelli
Marsylia dziś bez zawieszonego za kartki Allesandriniego i bez kotnuzjownaego Lass Diarry.
Mecz zagadka jak dla mnie.
Jakieś propozycje, typy, kontrargumenty? Zapraszam do wymiany poglądów