>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

33 kolejka I ligi 31.05.2014

Status
Zamknięty.
D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Proponowałbym dziś grac przeciwko żałosnej Gieksie. Nie sądzę, żeby chcieli spuścić sąsiadów. Remis minimum Tychy ugrają. Gieksa gra o nic. Bo o honor już dawno temu przegrali spotkania o awansie nie mówiąc. Do tej pory nie uzyskali licencji na 1 ligę, więc gdzie tam ekstraklasa, co tylko potwierdza, że walka o awans była pustymi słowami, bo tego awansu i tak nie chcieli, bo i nie ma na razie na to warunków.
⚽ GKS Katowice - GKS Tychy --&gt; X2 - 1,48 ✅ 3-3 bet365
⚽ GKS Katowice - GKS Tychy --&gt; 2 DNB - 1,83 ZWROT 3-3 bet365
ed:// Zmieniłem buka na bet365, bo sporo wyższe kursy szczególnie na X2.

misiu 193

misiu

Użytkownik
Proponowałbym dziś grac przeciwko żałosnej Gieksie. Nie sądzę, żeby chcieli spuścić sąsiadów. Remis minimum Tychy ugrają. Gieksa gra o nic. Bo o honor już dawno temu przegrali spotkania o awansie nie mówiąc. Do tej pory nie uzyskali licencji na 1 ligę, więc gdzie tam ekstraklasa, co tylko potwierdza, że walka o awans była pustymi słowami, bo tego awansu i tak nie chcieli, bo i nie ma na razie na to warunków.
⚽ GKS Katowice - GKS Tychy --&gt; X2 - 1,48 bet365
⚽ GKS Katowice - GKS Tychy --&gt; 2 DNB - 1,83 bet365
ed:// Zmieniłem buka na bet365, bo sporo wyższe kursy szczególnie na X2.
Ciężki mecz wybrałeś ;) Moim zdaniem Gieksa zrobi wszystko żeby spuścić mój GKS do niższej ligi z wiadomych względów. Gdybym miał coś tu typować to BTS. Tychy z nożem na gardle na własne życzenie gdzie potracili pkt, gra na wyjazdach katastrofalna (2-7-7, bramki 10-24) Gieksa gra tragicznie, ale to są derby, więc mecz walki przed nami. Za drobne można atakować czyste X.
Sam dzisiaj pograłem over 1,5 bramki gospodarzy w meczach: Arka-Olimpia i Górnik Łęczna-Termalica.
Uzasadniam te typy tym, że Arka wciąż liczy się w walce o awans(chociaż szansę są dość marne, ale SĄ) i liczę na pełne zaangażowanie (Bełchatów wyjazd dzisiaj w którym mogą stracić pkt). Górnik Łęczna awans pewny,ostatni mecz w sezonie przed własną publicznością po meczu wielka feta, więc liczę na te 2 bramki szczególnie, że w kadrze żadnych braków nie odnotowałem.

misiu 193

misiu

Użytkownik
Wg mnie z powodu trenera Żurka jednak te względy nie będą miały pływu, no ale zobaczymy.
Te względy to łagodnie mówiąc niechęć do siebie obu klubów.Twojego typu nie neguje, bo remisem mi tu śmierdzi. Tak jak piszesz zobaczymy co będzie. Szkoda, że meczu nie będzie w orange sport :?
Ciężko się tą ligę typuje pamiętam jak w zeszłym sezonie Cracovia grała właśnie z GKS-em Tychy i dość sporo postawiłem na Craxe w końcu zgody grały, Cracovia o awans GKS o pietruchę i się skończyło 0-1 chyba Rocki wtedy strzelił. Na przykre wspomnienia mnie wzięło ehh:]

Otrzymane punkty reputacji: +12
adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Tyle postów w temacie to myślałem,że jakieś info o ustawkach będzie a tu neverending story,no enyłej,ja z tej patologicznej ligi której boje się stawiać widziałbym Arkę,bo nie wiem jak tam z zamiarem awansu Bełchatowa , a grają u siebie całkiem dobrze - kurs @1,73 w bet365 całkiem ok.
Stomil X2 @1,61 - to też wygląda ładnie,kto wie czy za plecami nie zrobi się cieplej,2 ostatnie mecze wygrane czyli przed spadkiem bronią się ostro ,no i może coś w stronę Puszczy - Dolcan niby u siebie dobre wyniki,ale awansować nie awansują - podobno i tak nie chcą - froma Puszczy słabo,teoretycznie wygląda to miernie,ale sądzę,że duch sędziego Laguny może się dziś unosić nad Ząbkami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom