>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

33. kolejka Eredivisie/ 36. kolejka Jupiler Pro League (03.05-05.05.2013)

Status
Zamknięty.
pirelli 739

pirelli

Forum VIP
Eredivisie
05.05.2013r.
ADO Den Haag - Feyenoord 5.64 3.93 1.54
Ajax - Willem II 1.07 10.00 22.50
AZ Alkmaar - PEC Zwolle 1.51 4.01 5.95
Heerenveen - Utrecht 1.91 3.54 3.68
Heracles - Twente 4.03 3.61 1.80
NAC Breda - Roda 2.02 3.47 3.38
PSV Eindhoven - NEC Nijmegen 1.14 7.29 14.88
RKC Waalwijk - Vitesse 3.66 3.48 1.92
VVV Venlo - Groningen 2.46 3.34 2.65

JPL
04.05.2013
20:00 Kortrijk - Lierse 1.65 3.48 5.26
20:00 Mons - Gent 3.16 3.40 2.11
20:00 Sporting Charleroi - Mechelen 2.82 3.36 2.32
20:00 Waasland Beveren - Heverlee Leuven 2.60 3.42 2.51
05.05.2013r.
14:30 Anderlecht - Standard 1.76 3.49 4.38
18:00 Club Brugge - Sporting Lokeren 1.58 3.67 5.71

Zapraszam do aktywności w temacie :smile:

nicolante 149

nicolante

Użytkownik
ja zagrauem dwa typi eredivisie ZWOLLE 6,20 - HERACLES 4,75 czemu ?

Bo Az&#39;67 za kilka dni bede zagrac final puchar ze Psv i jutro napewno nie cie zabion,a Heracles ostatni match u cebie wole napewno wygrac Twente juz niema szanz na Vitesse bo masz zle sprawa brankami

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Ajax – Willem II

Ajax miał najlepszą formę właśnie wtedy gdy była potrzebna. Dziewięć zwycięstw w ostatnich dwunastu spotkaniach mówi samo za siebie. Do wykonania planu na sezon 2012/2013 został do zrobienia już jeden krok. Trzy punkty w niedzielnym meczu gwarantują im zdobycie krajowej korony . Willem II ma jeszcze matematyczne szanse na to aby nie spaść z ligi . lecz musieliby niedzielny mecz wygrać! Sęk w tym, że po pierwsze grają najsłabszą piłkę, w przekroju całego sezonu w Holandii a po wtóre w tym sezonie nie wygrali na wyjeździe nawet jednego spotkania. Jeżeli się otworzą to Ajax będzie miał ułatwione zadanie. De Boer uspokaja i stara się skoncentrować drużynę przed tym spotkaniem, aby nie doszło do zlekceważenia przeciwnika. Wszyscy szykują się jednak już po cichu na fetę mistrzowską…

Typ mało ambitny ale tak to czuję…

Ajax – 2 kurs 1,60 wynik 5:0

PSV – NEC Nijmegen

Nie wiem co się dzieje z graczami NEC. Równia pochyła…wydawało się że mają pewne miejsce w barażach o LE a oni przegrali siedem z ostatnich ośmiu spotkań. Mam wrażenie że część graczy marzy tylko o zakończeniu tego sezonu i poszukanie sobie innego klubu.
PSV walczy o drugą lokatę gwarantującą walkę o LM w następnym sezonie. PSV ma swoje problemy ale obecna ich forma akurat na Nijmegen powinna wystarczyć w zupełności.

PSV – 1 kurs 1,37 wynik 4:2

PSV – 1 + Ajax – 2 kurs łączny 2,19

Kursy z poniedziałku z FORTUNY

Jeżeli analiza się przydała kliknij „ dzięki „

Otrzymane punkty reputacji: +8
ajax 2K

ajax

Forum VIP
RKC - Vitesse
Nie oglądałem żadnego spotkania poprzedniej kolejki, ale obok takiego kursu nie przejdę obok. RKC nie jest jeszcze bezpiecznie od play-offów, ale ma spore problemy kadrowe. W jutrzejszym spotkaniu nie zagrają:
Najah (19/1) , Sneijder (26/2), Zeldenrust (6/0), Jungschläger (2/0) i Barroilhet (0/0)
Co prawda tylko dwójka z tej piątki to poważne osłabienia, ale zawsze to jakieś puzzle dla trenera Koemana, który (nie oszukujmy się) nie ma jakiejś potężnej kadry.
Po drugiej stronie Vitesse, które ciągle walczy o drugie miejsce i czeka na potknięcie rywali, a będzie na to szansa już jutro. Trudne spotkanie wyjazdowe ma np. Feyenoord. Jeżeli Vitesse zakończy sezon na 4 miejscu, to będzie to rozczarowanie dla drużyny, sztabu i kibiców. Jutro muszą być zdobyte 3 punkty i myślę, że tak właśnie będzie. Vitesse ma zdecydowanie lepszą kadrę niż RKC i jakakolwiek strata punktów będzie tutaj dla mnie zdziwieniem.
RKC - Vitesse 2 @ 2.00 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Vitesse moim zdaniem w dwóch meczach wyjazdowych straciło szansę na drugą pozycję w lidze. Już nawet nie mówię o meczu z Rodą ale o meczu z Feyenoordem. Przyznam się że z drugiej połowy to nie przypominam sobie żadnej sensownej akcji Vitesse w tym spotkaniu.
Zasada jest prosta w przypadku Vitesse. Bony gra – drużyna zwycięża i inkasuje 3 pkt, Bony ma kontuzje albo wyjeżdża na PNA drużyna jest w rozsypce…

Typu Twojego Ajax nie neguje, wypowiadam się tylko co do 2 miejsca w lidze.

Den Haag – Feyenoord

W zeszłym sezonie Feyenoord zagrał w barażach o LM i trzeba przyznać że zaprezentował się nich bardzo przyzwoicie i nie przyniósł wstydu Eredivisie. Drugie miejsce jest obecnie celem zarówno dla PSV jak i dla Feyenoordu. Feyenoord wygrał tydzień temu z Heraclesem aż 6:0, ale nie może być to żaden wyznacznik, gdyż Heracles po prostu przeszedł obok spotkania i nie podniósł nawet rękawic z murawy. Haga ostatnimi czasy bardzo obniżyła loty i choć przez chwilę wydawało się że mogą zagrać nawet w barażach, to ostatnie 5-7 spotkań udowodniła że ani sportowo ani organizacyjnie ta ekipa nie dorosła do pucharów. Suma umiejętności + większe zaangażowanie po stronie gości… Wiedziałem że kursy po koniec tygodnia będą spadać dlatego mecz zagrany został w poniedziałek.

Feyenoord kurs 1,70 Fortuna
wynik 2:0

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzieki &quot;...

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Ostatnie dwie propozycje::
Alkmaar - Zwolle
Alkmaar za cztery dni zagra najważniejsze spotkanie w tym sezonie - mecz o puchar krajowy. Nikt przed sezonem nie spodziewał się że gracze z Alkmaar zamiast walczyć o puchary będą walczyć o utrzymanie... Obie ekipy ze sobą sąsiadują i zapewniły sobie już utrzymanie. Nie przewiduję jutro jakiegoś mocnego szarpania się zarówno ze strony gości jak i gospodarzy. Zwolle więcej niż jedną bramką na wyjeździe przegrało tylko z trzema ekipami. Między innymi z Ajaxem i Feyenoordem, czyli najlepszymi obecnie ekipami w Holandii. Mam nadzieję że ekipa Zwolle wywiezie choć 1 pkt, ewentualnie obroni się w handicapie.
Zwolle + 1,5 kurs 1,45 Totomix wynik 4:0
Waalwijk - Vitesse
Obszernie to spotkanie opisał powyżej Ajax...
Vitesse DNB kurs 1,47 Totomix wynik 3:2

AJAX jakieś przemyślenia na temat tej kolejki?

Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzięki &quot;

ajax 2K

ajax

Forum VIP
AJAX jakieś przemyślenia na temat tej kolejki?
Byłem bardzo ograniczony czasowo ostatnio, więc nawet nie miałem czasu przyjrzeć się czemuś konkretnie. Za tydzień ostatnia kolejka, więc postaram się ostatni raz w tym sezonie jakiś dobry zestaw typów z Eredivisie przygotować. A teraz spadam ze znajomymi świętować majstera :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom