>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

33. kolejka Bundesligi - 3 maja

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik

W sobotę przedostatnia kolejka Bundesligi. Tradycyjnie mecze w dwóch ostatnich kolejkach odbywają się o tej samej porze, chociaż w tym roku to już ma mniejsze znaczenie gdyż mistrz i wicemistrz już znany. Wciąż jednak walka o 3. miejsce oraz o utrzymanie. Zacznijmy od początku. Do Norymbergi przyjeżdża Hannover który po ostatnim meczu ze Stuttgartem, w którym drużyny ewidentnie dogadały się co do remisu, jest już pewny utrzymania. Gospodarze wciąż walczą o miejsce które daje im szansę utrzymania poprzez baraże, chociaż czy stać na to drużynę która w 10 meczach zdobyła 3 punkty? Na pewno wiele goli padnie w Dortmundzie, gdzie przyjeżdża król overów z Hoffenheim, aczkolwiek mecz o pietruszkę bo i BVB pewne 2. miejsce i Hoffenheim bez szans na puchary. Zupełnie odwrotna sytuacja w drugiej Borussi, gdzie zagra Mainz. Gladbach wciąż z szansami nawet na kwalifikacje LM, z kolei Mainz musi obronić 7. miejsce przed Augsburgiem. Wspomniany Augsburg powinien mieć łatwą przeprawę bo jedzie do Brauschweigu. Nowy zespół Rafała Gikiewicza musi zacząć zdobywać punkty jeśli chce się utrzymać w Bundeslidze. Aptekarze z Leverkusen zagrają we Frankfurcie. Kryzys już mają za sobą i wciąż gonią trzecie Schalke. Schalke zaś we Freiburgu wcale łatwo mieć nie musi zważywszy na to, że Schalke na wyjazdach to zupełnie inna drużyna. Mistrz z Monachium jedzie na północ, do Hamburga, więc Hamburgowi ciężko będzie liczyć na jakiekolwiek punkty. Walczący wciąż o LM Wolfsburg zagra na Mercedes Arenie ze Stuttgartem, zaś w meczu o pietruszkę Werder podejmie Herthę.

Zapraszam do dyskusji.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim
typ: Lewy strzeli i Borussia wygra @ ??? ⛔
Pewnie któryś z bukmacherów wystawi taką opcję. Po kursie równym bądź większym niż @ 2.00 wydaje się to być fajną opcją.
Jest to ostatni mecz BVB na własnym stadionie w tym sezonie. Lewy walczy o koronę króla strzelców. Rozegrał fatalny mecz z Bayerem więc jest to idealna szansa aby zrehabilitować się oraz w cudowny sposób pożegnać z kibicami Dortmundu. Pewnie w jego głowie siedzi myśl o tym aby podziękować za wszystkie lata spędzone w tym klubie, za wszystkie sukcesy, wsparcie jakie otrzymał. Bramka w ostatnim spotkaniu na tym stadionie przy zwycięstwie całej drużyny będzie wyraźnym sygnałem, że grał do końca, że dotrzymał słowa, że walczył za ten klub do ostatnich dni. Wierzę w Roberta i całą Borussię że zakończą sezon na własnym stadionie wygraną a Lewemu pomogą w zdobyciu korony króla strzelców.
A na już można patriotycznie spróbować:
Lewy strzeli @ 1.61 Bet365 (Unibet @ 1.45; Betsson @ 1.62) ⛔
Lewy 2 lub więcej @ 3.40 Bet365 ( Betsson @ 3.60) ⛔

Mecz moim zdaniem mecz będzie obfitował w wiele bramek. Być może Hoffenheim coś strzeli co podrażni Borussię więc drugi typ wydaje się być również rozsądny. Może w końcu w przypadku karnego to Robert będzie wykonawcą a nie Marco. Nie wiem co oni mają za głupi układ - karny na Robercie - Reus strzela, karny na Reusie - Lewandowski wykonuje. Honorowe założenie ale mógłby Marco odpuścić ????

Otrzymane punkty reputacji: +4
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Może w końcu w przypadku karnego to Robert będzie wykonawcą a nie Marco. Nie wiem co oni mają za głupi układ - karny na Robercie - Reus strzela, karny na Reusie - Lewandowski wykonuje. Honorowe założenie ale mógłby Marco odpuścić ????
Marco nie odpuści bo sam walczy o koronę - jest ledwie 2 gole od Lewego i Mandżukicia. Ja podejrzewam, że Klopp daje Reusowi te karne aby go przekonać do podpisania nowego kontraktu z BVB, zaś Lewemu je zabiera bo i tak z niego już BVB żadnego pożytku mieć nie będzie.

K 48,2K

krzy18s

Użytkownik
Witam, wielu z was zapewne nosi sie na zagranie 1 na któryś z zespołów walczących o utrzymanie.. która z tych drużyn (Brunszwiik, Norymberga, Hamburg) ma największe szanse na 3 pkt? ????

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Norymberga, zwłaszcza, że Hannover bez klasycznego napastnika jutro zagra.
edit, bo podejrzewam, że ktoś tu zaraz mnie poprawi ???? Rudnevs w obecnej formie nie jest ani w 1% zagrożeniem

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Hamburg - Bayern
Nadszedł w końcu ten moment, gdy Guardiola nie będzie wystawiał ogórków pokroju WeiBera czy Hojberga, bo nie ma na co się oszczędzać. No jest puchar, okej, ale dopiero za dwa tygodnie, dlatego spodziewam się najlepszego możliwego składu ze strony Monachijczyków.
Odpadnięcie z Realem to nie wstyd, wstydem był styl gry oraz rozmiar porażki. Uważam że Bayern potraktuje HSV jak najbardziej poważnie i będzie chciał rozgromić rywali. Hamburg jest cienki jak sik węża, ostatnio z Augsburgiem deklasacja i pogrom, a gol całkiem przypadkowy.
Do tej pory pisałem że Bayern traci gole z każdym i to jest prawda, ale biorąc pod uwagę ostatnie wydarzenia w LM jak i poziom Rothosen to jestem przekonany że Bayern bramki nie straci, a strzeli kilka.
Bayern wygra do zera ⛔ to co? za tydzień Stuttgart strzeli? ;)
2.9
i pewniaki:
Bayern wygra + over 2.5 ✅
1,7
Bayern over 2.5 gola ✅
1.9
Bayern (-1) ✅
1.91
i generalnie wszystkie typy pro Bayern typu 2/2 itd. ✅
1.52
kursy z betsson

Otrzymane punkty reputacji: +7
ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Borussia Dortmund - Hoffenheim
Gospodarze, chcąc pozostać w rytmie meczowym do zbliżającego się finału Pucharu Niemiec, powinni bez problemu rozprawić się z drużyną z Hoffenheim. Przyjezdni, bezpieczni w środku tabeli, nie grają już o nic. Są drużyną znaną z otwartej gry - bramki nie zdobyli jedynie w 5 meczach tego sezonu Bundesligi, do tego over 2.5 w ich meczach pokryty został 26 razy z 32 dotychczasowych kolejek. Kursy jednak w okolicach 1.20, są nie do grania. Dla mnie ten mecz zdecydowanie wygrają podopieczni Kloppa, ale zarówno może to być 5:2 jak i 2:0. Lewandowski cały czas w wyścigu o koronę króla strzelców.
Borussia Dortmund -1.5 @ 1.892 Pinnacle ⛔ (3:2)

B 2,2K

barichello

Użytkownik
Dortumund Hoffenheim

Hoffenheim bez trójki bramkarzy, dostępny jest jedynie Stolz, który bronił tylko raz w tym sezonie. To ostatni mecz przed własną publicznością, więc myślę, że BVB postara się o porządne pożegnanie z kibicami.
BVB -1.5 1.9

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
3.5. 15:30
1.FC Nurnberg - Hannover 96 Nurnberg @2.15 4/10 Dafabet
Norymberga nie zasługuje na Bundesligę, podobnie jak Hamburg zresztą, ale dzisiaj ma ogromną szansę. Gra z będącym pewnego utrzymania Hannoverem, a HSV podejmuje Bayern. Punktów dla HSV bym się nie spodziewał, bo Bawarczycy powinni zdemolować rywali w sportowej złości po klęsce z Realem. Hannover bez napastników - Diouf, Sobiech i Ya Konan nie grają. Rudnevs to imitacja zawodnika. Wiadomo, wciąż groźni będą Stindl, Bittencourt, czy Andreasen, ale jak się wyłączy z gry tego pierwszego to jakoś to może pójść. Do tego brak Marcelo i Hoffmanna. Norymberga musi zagrać mecz życia. A jestem dodatkowo ciekaw, czy Korkut nie chciałby wbić szpili w swojego poprzednika ????

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Dortmund - Hoffenheim ( + 2,5 ) 1 za 3,00 w Milenium

Idziemy po całości - kurs piękny, a w Dortmundzie dziś pożegnanie Lewego ( walczącego ciągle o koronę strzelców ) i kto wie, czy nie Reusa, o którego jak lew walczą decydencji z MU. Liczę na 3 -4 bramki gospodarzy, co przy radosnej twórczości obrońców drużyny gości i ich problemy z bramkarzami nie powinno być zbyt trudne. Pytanie, czy gości będzie stac odpowiedzieć jakąś bramką i czy chłopakom z BVB się będzie chciało do końca trzymać koncentrację. Wierzę, w 4-0 czy 4-1, co przy kursie 3,00 daje powody, by zagrać za średnią stawkę.

Powodzenia !

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Milos Jojić nie strzeli ✅
1.47
Haha, dobry prezent od Betsson. Kim jest Jojić żeby dawać na niego taki kurs że nie strzeli? W Dortmundzie są zawodnicy od strzelania - Reus i Lewandowski walczą o koronę króla strzelców, do tego Mkhitaryan który co prawda szału nie robi, ale jednak tą trzecią strzelbą jest. W dodatku z ławki wchodzi Aubameyang. Oczywiście tego typu zakład to zawsze ryzyko, ale 1.47 pobieram. Gdyby to chodziło o Lewandowskigo czy Reusa to w życiu, ale Jojić? Why not.

skols13 573

skols13

Użytkownik
VFB Stuttgart - Wolfsburg
Szukałem w niemieckiej lidze coś do gry i wpadł mi fajny bet, a mianowicie over 4,5 rożnego Wolfsburgu. Oglądałem kilka ostatnich spotkań Wilków i lubią oni grać skrzydłami, na szpicy groźny Olic, na bokach Perisic z Bruyne - tak więc siła ofensywna gości jest mocna, ma kto robić wiatr z przodu, a więc o rożne nie będzie problem. Wilki maja o co walczyć, potrzebuja trzech oczek, bo przy remisie/porażce Levrkusen wskakują na 4 miejsce pozwalające na grę w eliminacjach do LM, więc na pewno będą walczyć. Linie 4,5 Wolfsburg w ostatnich 5 spotkaniach nie pokrył tylko raz: Freiburg(11), Hamburg(7), Dortmund(10), Nurnberg(11), Dortmund(2).
▶typ: Wolfsburg over 4,5 rożnego(bet365) @1.66 ✅✅✅(5 rożnych)

Otrzymane punkty reputacji: +7
massimo 215,4K

massimo

Użytkownik
Over 4.5
2.23
Znaczne od tego że to jak wiadomo ostatni mecz Lewandowskiego u siebie, kibice go żegnają dzisiaj na stadionie na którym zapisał się w historii klubu, widowisko więc powinno być wielkie. Liczba goli powinna być wysoka, spotkanie dla obu drużyn jest okazją do po strzelania sobie goli. W meczach Hoffenheim w tym sezonie padło 133 gole!!!! Ta drużyna rozegrała 32 mecze, czyli to średnia powyżej 4 goli na mecz, Borussia wiadomo, gra u siebie, będzie drużyną przeważającą w tym meczu, wiec o bramki powinniśmy być spokojni, Reus,Lewy,Mchitarjan i Sahin nie powinno mieć problemu z rozmontowaniem i tak słabej defensywny rywala.

belo 106

belo

Użytkownik
Marco Reus strzeli? - tak
Kurs: 1.80
Bukmacher: Betsson
Analiza:
Wiele osób stawia dziś na gola Lewandowskiego, tłumacząc to tym, że Polak walczy z Mandzukiciem o koronę króla strzelców. Nie zapominajmy jednak, że Reus również walczy o tą koronę mając tylko dwa gole straty do Lewego i Mario. BVB gra dziś na własnym stadionie z Hoffenheim, więc przeciwnik do strzelania goli wyborny. Hoffenheim na wyjazdach traci sporo goli (ost. 5 meczy na wyjazdach : 3,1,3,2,4). Do tego w bramce gości zabraknie ich podstawowego bramkarza w tym sezonie czyli Caastelsa. BVB gra dziś ostatni mecz u siebie więc będą chcieli ładnie podziękować kibicom za doping w tym sezonie, a najlepiej to zrobić efektownym zwycięstwem. Bardzo ważnym czynnikiem jest również to, że Reus jest wykonawcą rzutów karnych. W dodatku w każdym z ostatnich 5 meczów Bundesligi Reus strzelał przynajmniej jednego gola więc możemy wnioskować, że forma jest wysoka. Wszystko to skłania mnie do powierzenia moich pieniędzy Marco Reusowi.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Norymberga frajerstwo na maksa i mam nadzieję, że za tydzień nie uda im się nic rzutem na taśmę... Szkoda Braunschweigu, bo gdyby wygrali z Augsburgiem to by wskoczyli na 15 miejsce... I tak po prawdzie to na Bundesligę bardziej Eintracht zasłużył niż Hamburg...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom