>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 Kolejka Bundesligi [10.05.2008]

Status
Zamknięty.
W 0

witoldd1

Użytkownik
Energie Cottbus - Hamburger SV
typ:2
kurs:2,25
buk:bah
analiza:
Zapowiada się bardzo ciekawy mecz zostały 2 kolejki do końca ligi a tu drużyny mają jeszcze o co walczyć. Hamburg chcę napewno utrzymać te 4 miejsce które daje im tylko awans do pucharu UEFA. za to gospodarze mają tylko 2 punkty przewagi nad strefą spadkową więc walka o każdy punkt będzie zażarta. Goście w ostatnich 6 meczach wygrali tylko 1 i 1 raz zremisowali naprawdę fatalnie jak na ta drużynę która aspiruje do zakwalifikowania ligi mistrzów. Po tych fatalnych występach myślę że Hamburg będzie chciał w końcu pokazać że nie przez przypadek znaleźli się w pierwszej 4 bundeslidze. Pamiętajmy że Hamburgowi depczą inne zespoły takie jak bayern lub Wolbsurg który jest wyśmienitej formie i prawdopodobnie łatwo się nie poda.Jeżeli dziś Hamburg przegra to może byc tak że aż 4 zespoły będą miały tyle samo punktów. a to przed ostatnią kolejką nie jest źle. Stuttgart który ma tyle samo punktów na pewno dziś będzie miał trudną przeprawę i nie wiadomo czy zdobędzie komplet punktów. Dziś zespół Hamburgu ma szanse odskoczyć na 3 pkt rywalom i moim zdaniem wykorzysta fakt że energie nie jest takie mocne.
Energie- Nie dawno drużyna ostatnia w lidze nikt nie wierzył że się utrzyma wiara nich dopiero obudziła się jak wygrali z bayernem nie spodziewałem się że aż taki wpływ na tych zaowdników ten mecz. od tej pory grają znakomice na 6meczy zdobyli 10 punktów to jest naprawdę dużo jak pretendent do spadku.energie można powiedzieć że grała ważne mecze ponieważ pokonywała też pretendentów do spadku i dlatego mają 2 punktową przewagę nad strefą spadkową. Nurberg który goni dziś będzie miał trudniej ponieważ gra na wyjeździe z herta i chyba maksimum to jest 1 pk t.Jeszcze pomiędzy nimi jest Arminia która gra u siebie ale z dortmund. Widać że Borussia jest coraz lepszej formie i napewno dziś tanio skóry nie oda. W takim układzie terminarza Energia dziś nie będzie atakowała ponieważ ich remis urządza. Myślę że Hamburg będzie dyktował tempo który ma o wiele trudniejszą sytuacje od energi. Myślę że wynik za kończy się 1 bramkową przewagą Hamburgu. Przegrana energi napewno nie przekreśla jeszcze szans na awans ponieważ została ostatnia kolejka i tam się wszystko rozstrzygnie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

ARMINIA BIELEFIELD- BORUSSIA DORTMUND
Typ : 1
Kurs : 1,75
bwin ⛔⛔ WYNIK 2:2 ⛔⛔

Na dwie kolejki przed koncem wciąż niepewna bytu na przyszły sezon w Bundeslidze jest druzyna Artura Wichniarka. Dzisiejszy mecz bedzie ostatnim przed wlasna publicznoscia ktory poprostu trzeba wygrac z o nic nie walcząca juz ekipą Dortmundu. Borussia to mozna powiedziec ze zespol wlasnego boiska, zresztą to samo sie tyczy Arminii. A w dzisiejszym meczu ten atut stoi po stronie druzyny Króla Artura ;)

W zespole gospodarzy nie ujrzymy dzisiaj Masmanidisa. Jednak to trener Thomas Doll ma ból głowy z zestawieniem składu na ten mecz gdyż wypadli mu tacy gracze jak Degen,Kringe,Petric,Valdez, Klimowicz, Kehl,Ziegler i Weidenfeller. Tak wiec lista jest baaardzo długa.

W dodatku na ostatni mecz Arminia wybiera sie do Stuttgartu a tam bedzie ciezko o jakiekolwiek punkty zwazywszy na forme wyjazdową Arminii bo na wyjezdzie wygrali zaledwie 1mecz!! A na wlasnym stadionie Arminia wygrala ostatnie trzy spotkania kolejno z Karlsruher,Leverkusen i Bochum.

Z zespolem Dortmundu w ostatnich latach gralo im sie dobrze

30/03/2007 Bundesliga Arminia Bielefeld vs. Borussia Dortmund 1:0
25/02/2006 Bundesliga Arminia Bielefeld vs. Borussia Dortmund 1:0
06/11/2004 Bundesliga Arminia Bielefeld vs. Borussia Dortmund 1:0
22/03/2003 Bundesliga Arminia Bielefeld vs. Borussia Dortmund 0:0

W rundzie jesiennej na stadionie w Dortmundzie dostali upokazającej klęski 1:6 tak wiec będa sie chcieli jeszcze w jakis sposób zrewanzowac.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Oba w/w typy popieram, Energie zagra bez Mario Cvitanovic, Stanislav Angelov, Daniel Ziebig (zawieszeni). Christian Bassila i Stathis Aloneftis (kontuzjowani) natomiast Christian Müller jest nie pewny wystepu. HSV jesli wygra to bedzie juz raczej spokojne o byt w UEFA.
Zastanawia mnie jeszcze mecz Wilkow z VfB, tutaj stawiałbym na X2 lub samo 2.
Druzyna Wolfsburga bedzie musiała atakowac, musza wygrac jesli chca grac w pucharach, natomiast VfB jesli nie straci szybko bramki powinno kontrolowac sytuacje z tyłu i wyprowadzac zabojcze kotraataki (te prostopadłe podania do Gomeza o_O ah oh). Obie ekipy w naj naj silniejszych skladach.

R 0

rzesza7

Użytkownik
Spotkanie : Arminia Bielefeld - Borussia Dortmund
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bwin
Analiza:
A oto moja perelka na sobote... Mecz, ktory moge wszystkim polecic bez chwili zawachania. Arminia ostatnio poprawila gre, i na szczescie jest w tym zasluga powracajacego do dobrej formy Artura Wichniarka. Gospodarze walcza o utrzymanie, jesli dzisiaj wygraja w co wierze calym swoim sercem, zapewnia sobie pozostanie w Bundeslidze na przyszly sezon.... Mecz latwy moze nie bedzie, ale jednak powinien byc widowiskowy, obfitujacy w sytuacje bramkowe, piekne strzaly. Borussia przyjechala do Bielefeldu powaznie oslaniona.... Doll nie moze dzisiaj wybrac do gry takich tuzow Borussi jak chocby Florian Kringe, Mladen Petric, Diego Klimowicz i bramkarz Marc Ziegler, zas za glupote na boisku, czyli nadmiar zoltych kartek nie zagra takze Valdez. Jest wiec troche tych brakow kadrowych... Dodatkowo patrzac na marna postawe gosci podczas starc wyjazdowych, marnie widze ich szanse, ba nawet wogole ich nie widze. Tutaj sklaniam sie oczywiscie ku pewnemy zwycieztwu gospodarzy, ktorzy zawsze lubili grac u siebie, przed wlasna publicznoscia. Arminia wystawia najlepszy sklad jaki obecnie moze, nie ma zadnych absencji kadrowych, a druzyna jest nastawiona ultraofensywnie, doslownie i w przenosni, gdyz bedziemy mogli podziwiac az trzech napastnikow gospodarzy szalejacych po boisku! Nie bede sie odwolywal do poprzednich meczy miedzy druzynami, gdyz chyba jednak nic one nie znacza... Poprostu z tego co mam dostepne obecnie wychodzi mi w tym meczu tylko jeden faworyt, na ktorego moglbym postawic nawet wszyskie moje pieniadze!

R 0

rzesza7

Użytkownik
Werder Brema - Hannover 96
Typ: Over 2,5
Kurs: 1.45
Bukmacher: Bwin

Analiza:
Werder Brema to najpoważniejszy kandydat do drugiego miejsca w niemieckiej Bundeslidze. Prezentują bardzo ofensywny futbol, który jest miły dla oka. W 32 meczach strzelili 68 goli i w tym elemencie są zdecydowanie najlepszą ekipą w Niemczech. Gdyby nie słaba obrona (stracili 44 gole), to dziś zapewne byli by mistrzami kraju. W ostatnich dwóch spotkaniach Werderu padły wyniki underowe, a to rzadkość w ich grze i dziś przewiduję wynik zdecydowanie overowy. Ich dzisiejszy przeciwnik - Hannover 96, to także drużyna lubiąca dużo atakować, czego konsekwencją jest duża ilość straconych bramek (50, przy 49 strzelonych). W ostatnich 6 spotkaniach Hannoveru padł tylko jeden wynik undrowy (1:1 z Schalke). Myślę, że dziś obie ekipy stworzą dobre widowisko, przy dużej ilości strzelonych goli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom