Spotkanie : Arminia Bielefeld - Borussia Dortmund
Typ: 1
Kurs: 1.70
Bukmacher: Bwin
Analiza:
A oto moja perelka na sobote... Mecz, ktory moge wszystkim polecic bez chwili zawachania. Arminia ostatnio poprawila gre, i na szczescie jest w tym zasluga powracajacego do dobrej formy Artura Wichniarka. Gospodarze walcza o utrzymanie, jesli dzisiaj wygraja w co wierze calym swoim sercem, zapewnia sobie pozostanie w Bundeslidze na przyszly sezon.... Mecz latwy moze nie bedzie, ale jednak powinien byc widowiskowy, obfitujacy w sytuacje bramkowe, piekne strzaly. Borussia przyjechala do Bielefeldu powaznie oslaniona.... Doll nie moze dzisiaj wybrac do gry takich tuzow Borussi jak chocby Florian Kringe, Mladen Petric, Diego Klimowicz i bramkarz Marc Ziegler, zas za glupote na boisku, czyli nadmiar zoltych kartek nie zagra takze Valdez. Jest wiec troche tych brakow kadrowych... Dodatkowo patrzac na marna postawe gosci podczas starc wyjazdowych, marnie widze ich szanse, ba nawet wogole ich nie widze. Tutaj sklaniam sie oczywiscie ku pewnemy zwycieztwu gospodarzy, ktorzy zawsze lubili grac u siebie, przed wlasna publicznoscia. Arminia wystawia najlepszy sklad jaki obecnie moze, nie ma zadnych absencji kadrowych, a druzyna jest nastawiona ultraofensywnie, doslownie i w przenosni, gdyz bedziemy mogli podziwiac az trzech napastnikow gospodarzy szalejacych po boisku! Nie bede sie odwolywal do poprzednich meczy miedzy druzynami, gdyz chyba jednak nic one nie znacza... Poprostu z tego co mam dostepne obecnie wychodzi mi w tym meczu tylko jeden faworyt, na ktorego moglbym postawic nawet wszyskie moje pieniadze!