>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32. kolejka T-Mobile Ekstraklasy (15.05 - 17.05.2015)

R 4,1K

robson1416

Forum VIP

Betsson

Jedziemy z tematem ;), 32 kolejka. Wszystkie oczy będą skierowane na Wrocław i Poznań. Lech gra z Jagą, ma szanse podtrzymać mistrzowską passę, a Legia we Wrocławiu będzie próbować wrócić do gry, strata punktów pogorszy ich sytuację.

Zapraszam do dyskusji i pisania merytorycznych analiz.
ZAPRASZAM TEŻ DO ZOSTAWIANIA KOMENTARZY W TEMACIE DOTYCZĄCYM MISTRZOSTWA ORAZ SPADKU:
http://forum.bukmacherskie.com/f344/grupa-mistrzowska-ekstraklasa-2014-15-a-121178.html
http://forum.bukmacherskie.com/f344/grupa-spadkowa-ekstraklasa-2014-15-a-121179.html

Otrzymane punkty reputacji: +3
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Lech Poznań vs Jagiellonia Białystok
Over 2.5 @ 1.90 marathonbet ✅ 4​

Mecz nowego lidera ekstraklasy z 3 drużyną sezonu. Co można się spodziewać? A no moim zdaniem bramek. W ostatnim meczu u Siebie Lech pokazał jak jest mocny, 2:0 ze Śląskiem Wrocław, mecz wyglądał tak, że gdyby skończyło się 5:0, to nie powinno być pretensji do nikogo, Lech trochę zmarnował, a i Pawełek pomógł drużynie.
Teraz Lech zagra z Jagiellonią, mecz będzie podobny do spotkania ze Śląskiem, Poznaniacy zaatakują będą chcieli wygrać i podtrzymać dobrą passę i formę którą mają.
Zastanawiające jest czy Probierz zdecyduje się na podobny wariant jak w meczu u siebie ze Śląskiem, gdzie pierwsza połowa to takie wyczekiwanie, żeby po przerwie od razu ruszyć do ataku. Cofnięcie się do obrony w meczu z Lechem może być samobójstwem, no ale Probierz lubi zaskakiwać i zapewne nie powtórzy taktyki z meczu ze Śląskiem, bo Skorża się na to przygotuje i uczuli swoich piłkarzy.
Ostatnie 3 spotkania H2H w Poznaniu: 2:0 i 6:1 w lidze, 2:2 w PP (4:2 po dogrywce). Jak widać spotkania obfitują w bramki i okazje strzeleckie.
Szybko strzelona bramka w tym spotkaniu sprawi, że drużyny nie będą miały czego bronić w końcu Lech i Jaga gra o mistrza.
Osłabienia w drużynach:
W Lechu za kartki pauzuje Arajuuri. Jagiellonia przystępuje do spotkania w komplecie.
Przewidywane składy:
Lech Poznań:

Burić - Douglas, Kamiński, Kadar, Kędziora - Linetty, Trałka - Pawłowski, Jevtić, Kownacki - Hamalainen
Jagiellonia Białystok
Drągowski - Modelski, Pazdan, Madera, Straus - Tarasovs, Tymiński, Mackiewicz, Gajos, Dzalamidze - Frankowski

Śląsk Wrocław vs Legia Warszawa
Over 2.5 @ 2.06 marathonbet ⛔ 2
Czerwona kartka @ 3.35 betsson ✅ Brzyski 65&#39;
Rzut Karny @ 3.50 betsson ⛔

Ostatni mecz kolejki do Wrocławia przyjedzie aktualny mistrz Polski, Legia podrażniona ostatnią stratą punktów przyjeżdza do Wrocławia w jednym celu zwycięstwo i nie tracenie kolejnych punktów do Lecha. W tym roku widzieliśmy 3 spotkania tych drużyn z czego mogę się dokładniej wypowiedzieć na dwóch na których miałem okazję być czyli mecze we Wro.
Mecz PP zakończony remisem 1:1 , przede wszystkim Legia po strzeleniu bramki cofnęła się, nie atakowała, czekała na kontrę, nawet po czerwonej kartce nie ruszyli bardziej do przodu co się zemściło, a spokojnie mogli strzelić, drugą, trzecią bramkę.
Całkowicie inny był mecz ligowy, gdzie Legia napierała, nie było myśli obrony wyniku jak w PP, gdzie 0:1, to dobry rezultat dla przyjezdnych, co skończyło się jak wiadomo 1:3. Legia przede wszystkim mocne skrzydła, nawet mimo braku Kucharczyka, dobrze grający Duda, Śląsk natomiast zagra bez podstawowych (albo inaczej mówiąc najlepszych na chwilę obecną) bocznych obrońców.
Over bramkowy to jedno, a drugi typ to czerwona kartka i rzut karny.
Tak jak napisałem wcześniej, osłabienia w obronie Śląska, Dudu, który będzie objeżdzany przez Żyro, brak dla niego zmiennika, szybka żółta kartka i będzie problem. Dodatkowo można założyć też, że Legia będzie atakować, a jeśli Śląsk pierwszy strzeli bramkę to może się zrobić bardzo nerwowo.
Osłabienia w drużynach.
W Śląsku nie zagra Zieliński i Pawelec, w ich miejsce wskoczą odpowiednio Ostrowski oraz Dudu, o ile o Ostrowskiego jestem spokojny, że może sobie poradzić to Dudu jest mocno pod formą i w pojedynkach z Żyro może być źle, a jeśli szybko wyłapie jakąś głupią kartkę, to może być problem bo na ławce nie będzie zmiennika.
W Legii zabraknie Kucharczyka, wydaje mi się, że zagra za niego Guilherme, który ostatnio wszedł w końcówce spotkania za Żyro.
Przewidywane składy:
Śląsk Wrocław:

Pawełek - Ostrowski, Hołota, Celeban, Dudu - Hateley, Danielewicz - Pich, Grajciar, Flavio - Machaj
Legia Warszawa:
Kuciak - Broź, Rzeźniczak, Astiz, Brzyski - Vrdoljak, Jodłowiec - Żyro, Duda, Guilherme - Saganowski
EDIT: Na sędziego spotkania Śląsk vs Legia wyznaczono Adama Lyczmańskiego, dla mnie jest to bardzo słaby sędzia, no ale trudno się mówi. Dla ciekawostki podam, że Lyczmański sędziował w tym roku mecz w PP między tymi ekipami, we Wrocławiu było 1:1, dwie czerwone kartki.

P 23

phineas

Użytkownik
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin 1 2.33 Ónibet ✅ pewne i przekonywujące zwycięstwo

Górnik Zabrze po porażce z Wisłą Kraków podejmować będzie Pogoń Szczecin u siebie. Niestety nie oglądałem meczu w wykonaniu Zabrzan z Wisłą Krk, wiem jedno, drużyna z Zabrza to typowy zespół swojego boiska na którym notują całkiem fajne wyniki jak na sytuację finansową w klubie. Potrafią urwać punkty czołówce, a przede wszystkim potrafią punktować teoretycznie słabszych rywali. Duża w tym zasługa skrzydłowych ew fałszywych bocznych napastników Górnika Zabrze - Łukasza Madeja, który wyrasta na lidera zespołu, potrafi dograć, zagrać 1 na 1, zanotował sporo asyst i dołożył kilka goli-niektórych ciekawej urody i Roberta Jeża który coraz częściej pokazuj oblicze piłkarza tego z najlepszych swoich meczy w ekstraklasie-niekonwencjonalne zagrania, gra piłką. Ciekawy środek pola Sobolewski-doświadczenie i waleczność oraz młodszy Grendel potraią zdominować środek pola co ulatwia gre Zabrzanom i tutaj doszukiwałbym się atutów gospodarzy. Pogoń Szczecin bezbarwna porażka z Lechią Gdańsk gdzie prowadzili u siebie do przerwy 1;0. Nie widzę w tej drużynie ludzi ktorzy mogliby się postawić Górnikowi Zabrze. Rafał Murawski coś tam próbuje dogrywać, Zwoliński coś tam próbuje strzelać ale to jest tylko &quot;coś tam&quot;, brakuje kreatywności, pomysłu i zrozumienia na boisku Pogoń zanotowała ostatnimi czasy porażki między innymi na wyjazdach z Ruchem, Zawiszą czyli teoretycznie drużynami slabszymi- z grupy spadkowej. Sądzę że Pogoń Szczecin po osiągnięciu celu jakim jest awans do grupy mistrzowskiej nie będzie liczyć się już w walce o wyższe cele i 3pkt zostaną w Zabrzu.

Górnik Łęczna- Cracovia Kraków 1 2.40 Ónibet ⛔ obraz nędzy i rozpaczy

Come back drużyny Górnika Łęczna ? Coś chyba w tej drużynie drgneło. W meczu z Piastem w Gliwicach Górnik przełamał serię bez zwycięstwa na wyjeździe, przełamał się Cernych strzelając bramkę od grudnia, przełamał sie Hassani strzelając bramkę od ..sierpnia, przełamał się psychicznie cały zespół z Łęcznej wracając z na prawdę dalekiej podróży. Oglądałem ostatnie mecze obu zespołów. Górnik przegrywa 1;0 do przerwy, Szatałow wychodzi z szatni po 6 min, bramka tuż po przerwie na 2;0 i ..3:2 na koniec ! W końcu Górnik Łęczna zaczął grać jak zespół-piłką, fajnie ułożona lewa noga Bożoka-pare dobrych centr, fajnie się podłączał, w końcu Nowak zagrał na swoim poziomie, dzielił piłkę na dwie strony, uspokajał grę a kiedy było trzeba przyśpieszał, pewnie w bramce Prusak, Bonin jak zwykle dobra ciężka harówka no i przełamanie napastników Górnika-sądzę że ten mecz będzie pkt wzrotnym w drodze do utrzymania e-klasy na Lubelszczyźnie . W meczu Cracovii nie oglądaliśmy nic ciekawego- jedyne pozytywy dla mnie to Rakels- jeśli On gra na poziomie to Cracovia ma jakieś szanse, dobra praca Dąbrowskiego w środku i Covilo-który wybijał większość piłek centrowanych w pole karne Pasów, ale.. paradoksalnie jego beznadziejna strata piłki kosztowała Craxe 2pkt mniej. Wydaję mi się że Craovia straciła tą &quot;świeżość&quot; w postaci przyjścia nowego trenera, gra nie wyglądała porywająco na tle słabego GKS-u Bełchatów-a raczej wyglądała mizernie i anemicznie no i jeszcze nikt 3-4 piłkarzami grającymi &quot;w miarę&quot; meczu nie wygrał. Jeżeli Cracovia nie potrafi wygrać meczu z teoretycznie najsłabszą drużyną w lidze która nie może się odnaleźć to co będzie na wyjeździe do Łęcznej, gdzie trzeba będzie stanąć naprzeciw podbudowanym ostatnim cennym zwycięstwem Górnikom? W rundzie zasadniczej było 2;1 dla Górnika i liczę na kolejne zwycięstwo zespołu z Łęcznej nad słabo grającą ekipą na wyjazdach jaką są Pasy.

PS
Przed meczem kapitan Górnika wypowiedział takie słowa:
&quot;Chcemy wziąć rewanż na Piaście za porażkę w ostatnim ligowym meczu. Możecie stawiać na nas pieniądze. Jak nie wygramy, to jako kapitan oddam wam pieniądze&quot;

Juri Szatałow twierdził że brakuje spokoju w jego zespole-może coś w tym jest, jedno jest pewne nie brakuje pewności siebie- na pewno Veljko Nikitović takie słowa wyrazi 3x pewniej przed meczem z Cracovią Kraków ????
Powodzenia !

N 0

nephandi

Użytkownik
Górnik Zabrze - Pogoń Szczecin 1 2.33 Ónibet
Górnik Zabrze po porażce z Wisłą Kraków podejmować będzie Pogoń Szczecin u siebie. Niestety nie oglądałem meczu w wykonaniu Zabrzan z Wisłą Krk, wiem jedno, drużyna z Zabrza to typowy zespół swojego boiska na którym notują całkiem fajne wyniki jak na sytuację finansową w klubie. Potrafią urwać punkty czołówce, a przede wszystkim potrafią punktować teoretycznie słabszych rywali.
Człowieku weź sie ogarnij, zerowe pojęcie o lidze. Wszystko to co cytuje wyglada jak jeden wielki stek bzdur. Po pierwsze Górnik to ewidentnie nie jest drużyna własnego boiska. Po drugie meczu nie widziałeś to ewentualnie możesz obejrzeć skrót żeby zobaczyć co zagrał Górnik. Argument o urwaniu punktów czołówce jest tzw argumentem z dupy. Równie dobrze można zamiast Górnik wstawić do tej Twojej pseudo analizy Podbeskidzie i wyjdzie na to samo xD
Poza tym cały czas licze na kogoś bardziej na bieżaco, ja się tylko zastanawiam czy nie będzie powtórki z zeszłego roku gdzie po utrzymaniu był zjazd po równi pochyłej i masowe olewanie ligi. Po tym meczu z Wisła mam pewne obawy. DO Europy raczej im nie spieszno, jak dla mnie to przy zapewne wyższym kursie lepiej stawiać na Pogoń ofc. A jeszcze lepiej na Zwolinski strzeli gola ????
Dodam tylko że co do Łęcznej to mogę się ewentualnie zgodzić, chociaż równie dobrze może być 0-0 bo jak wiadomo Cracowia gra za Zielińskiego lepiej i mądrzej.

P 23

phineas

Użytkownik
Człowieku weź sie ogarnij, zerowe pojęcie o lidze. Wszystko to co cytuje wyglada jak jeden wielki stek bzdur. Po pierwsze Górnik to ewidentnie nie jest drużyna własnego boiska. Po drugie meczu nie widziałeś to ewentualnie możesz obejrzeć skrót żeby zobaczyć co zagrał Górnik. Argument o urwaniu punktów czołówce jest tzw argumentem z dupy. Równie dobrze można zamiast Górnik wstawić do tej Twojej pseudo analizy Podbeskidzie i wyjdzie na to samo xD
Poza tym cały czas licze na kogoś bardziej na bieżaco, ja się tylko zastanawiam czy nie będzie powtórki z zeszłego roku gdzie po utrzymaniu był zjazd po równi pochyłej i masowe olewanie ligi. Po tym meczu z Wisła mam pewne obawy. DO Europy raczej im nie spieszno, jak dla mnie to przy zapewne wyższym kursie lepiej stawiać na Pogoń ofc. A jeszcze lepiej na Zwolinski strzeli gola ????

Dodam tylko że co do Łęcznej to mogę się ewentualnie zgodzić, chociaż równie dobrze może być 0-0 bo jak wiadomo Cracowia gra za Zielińskiego lepiej i mądrzej.
Zaprzeczysz, że każda ekipa jadąc do Zabrza musi się liczyć że czeka ich ciężki mecz ? po za Legią i Wisłą każda ekipa miała ciężko z czołówki jeśli chodzi o pkt - porażka Jagi, remis Lecha, Ślaska. Górnik Zabrze i na wyjazdach i u siebie dobrze punktuje, a to że z Wisłą zagrali do dupy(nie oglądałem, sugeruje się na Twojej opinii) to po 1 Gdzie w tym momencie Wisła na Reymonta a gdzie Pogoń na wyjazdach? 2 Na wyjazdach jest to najsłabsza drużyna w lidze.Widziałem mecz Górnika Zabrze u siebie z Zawiszą który był rewelacją rundy wiosennej i ich gra wyglądała co najmniej dobrze i zdominowali rywala w sytuacjach bramkowych.W Krakowie z tego co patrzyłem nie grał Sobolewski i Jeż tak swoją droga. Co do Twojego porównania z Podbeskidziem- masz racje, Podbeskidzie też jest u siebie mocne i punktuje co na każdym kroku powtarzają eksperci i znawcy &quot;ligi&quot;. Masowe olewanie ligi- hehe dobre sobie myślę że Pogoń teraz bdz aspirowała do mistrzów i bdz każdego lała jak leci-śmieszna teza. Do europy daleko Zabrzanom i na pewno G.Zabrze tam nie będzie ale im lepsze miejsce tym więcej kasy więc jest o co grac patrząc na sytuacje w Klubie-spokojnie mistrz im nie grozi ;)

Łęczna to miasto, poszukaj na mapie. Klub o który Ci zapewne chodziło to Górnik Łęczna.
Tak czy siak życzę powodzenia, czas pokaże kto miał racje.

N 0

nephandi

Użytkownik
Tak ale Ty masz dane z poprzedniego sezonu ???? Podbeskidzie było twierdzą. Zabrze u siebie raczej punkty traci, chyba ze remisy uważasz za dobrą grę.
Poza tym to kto będzie miał racje nie ma żadnego znaczenia. Nawet jak górnik wygra jest to moim zdaniem niepewny bet. Ja osobiście pójdę w kierunku Zwoliński strzeli gola ale to jak poznam składy bo z Robakiem u boku to nie ten sam Zwoliński jak wiadomo.
Pozdrawiam A co do Łęcznej to wybacz ale myślę że każdy wie o co chodzi tym bardziej że pisaliśmy o dwóch Górnikach.
Moje typy z Betsson:

Górnik Łęczna - Cracovia Krakow 1.64
Piłka Nożna - Polska - Ekstraklasa - Grupa Spadkowa
Remis bez zakładu , Stawiasz na:1
Łeczna u siebie a na wyjezdzie to dwie rózne drużyny. Na swoim potrafią zawalczyć z każdym. Cracowia na wyjeździe za to zupełnie sobie nie radziła za Podolińskiego. Z Zielińskim graja lepiej ale to wciąż wyjazd i więcej atutów raczej widzę z tyłu niż z przodu. Łęcznej zdarzały się przestoje gdzie remisowali 0-0 dlatego DNB, a ze musza wygrac meczu nie odpuszczą. Jestem dobrej myśli o ile żadne czerwo / karny / covillo z roznego nie wypaczą wyniku ????
I dubel:
1. Lechia Gdańsk - Wisła Kraków 1.94
Piłka Nożna - Polska - Polska Ekstraklasa
Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:1
2. Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 1.44
Piłka Nożna - Polska - Polska Ekstraklasa
Zwycięzca Meczu , Stawiasz na:1
Co do Lecha nie widzę innej opcji. Lech tyle razy marnował trud poprzedniej kolejki i notował wstydliwe wpadki po wygranych przekonująco poprzednich kolejkach. Bagno mentalne w Lechu nie pozwala mi stawiac na nich złamanego grosza w naszej ekstraklasie... ale ale jeśli cokolwiek ma się ruszyć, jeśli ma nastapić przełamanie i marsz od zwyciestwa do zwycięstwa to będzie najważniejszy mecz dla Lecha w tym sezonie. Jesli wygrana z (L) nie zmobilizuje chłopaków do przekonującej wygranej to nikt chyba nie zostawi na nich suchej nitki. Wreszcie jest szansa pokazania że to Lech &gt; Presja. Probierz ostatnio miesza składem , że sam nie wiem czy oni chca walczyć o LE czy nie chcą. NIe wiem jakim cudem Tuszyński wypadł z 11. Ja Jagę w ogolę odpuszczam uważam że sobie nie poradzą w grupie mistrzowskiej i nawet 3 miejsca nie będzie, ale to tylko moje zdanie.
Lechia - otwarcie mówią , że walczą o puchary, weszli do ósemki i patrząc od poprzedniej kolejki z ostatniej pozycji są w stanie sięgnąć po LE. Determinacji i umiejętności czysto pilkarskich nie brakuje. Wisła nie ma kim straszyć na skrzydłach ( nie zagra Guerier), szybki techniczni, błyskotliwy atak Lechi moim zdaniem powienien roznieść wolną defensywę Wisły - Burliga plz.. lepszy w ataku, Glowacki dobry tylko jak krotko kryje. Lechia ma też coś do udowodnienia i myślę że weźmie rewanż za porażkę z dzisiejszym rywalem jak najbardziej możliwy. Poza tym podnieśli się od 0-1 i wygrali przekonująco z Górnikiem. Jeśli dzisiaj wszystkie drużyny ktore chcą grać w Europie wygrają to Lechia może wskoczyć na 3 miejsce. Brzmi zachęcająco przynajmniej dla mnie.
Co do tego że Stilic zagra od pierwszej minuty - potwierdzam wielce prawdopodobne, zobaczymy w jakiej będzie dyspozycji. Lechia ma ludzi od wyłączenia go i będą musieli to zrobić bo nikt inny tam nie ruszy gry do przodu.
Pozdrawiam

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Zawisza Bydgoszcz - Korona Kielce
1X @ 1.44
✅ ✅
W ostatnim czasie grałem raczej przeciwko Zawiszy i fajnie to wychodziło, dziś jednak myślę że warto poszukać coś w stronę gospodarzy.
W drużynie Korony, dziś znów nie zobaczymy ważnej postaci w obronie - R.Dejmek, a co najbardziej istotne, zawieszony jest kapitan - Paweł Golański, co na pewno będzie bardzo dużą stratą dla kieleckiego zespołu.
Zawieszony jest również Tarasiewicz i jego asystent.
Zawisza 4 mecze bez zwycięstwa, może dziś czas na przełamanie? Nie wiem ale 1X po fajnym kursie warto pobrać.

Lechia - Wisła
X2 @ 1.91
✅ ✅
Lechia tak na prawdę niczym nie zaskoczyła mnie w tym sezonie, mają bardzo dobry budżet i wysokiej klasy zawodników, a i tak co chwile zaliczają jakieś potknięcie i nie wiem czy zasługują na pierwszą 3-kę.
Wiem że dziś w Wiśle nie zagra Guerrier, ale od pierwszych minut prawdopodobnie zobaczymy Stilicia , więc nie faworyzowałbym aż tak bardzo gospodarzy w tym spotkaniu. Ostatnie spotkanie w Gdańsku to wygrana gospodarzy 1:0 i wyrównane spotkanie, nie zdziwi mnie dziś remis.

Otrzymane punkty reputacji: +37
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Zawisza - Korona
- Walka o utrzymanie w Ekstraklasie trwa. Bardzo ciekawie wygląda obecna tabela. I w najgorszej sytuacji jest Zawisza, który ma cztery punkty straty do bezpiecznej strefy.
- Gospodarze po fenomenalnej serii zaczęli grać gorzej. Ponieśli trzy porażki, a w ostatnim meczu udało się ugrać zaledwie punkt przeciwko Podbeskidziu B-B.
- Korona natomiast jest chwilowo bezpieczna. W ostatniej kolejce ulegli Ruchowi Chorzów 0:2 na własnej murawie.
- W zespole z Kielc jest jednak kilka bardzo istotnych absencji. Jak w poście wyżej zauważył to Pyrus122, na murawie w Bydgoszczy nie zobaczymy: Dejmka oraz Golańskiego, jak i trenera kopaczy Korony.
- Zawisza w tym sezonie wygrał pierwszy mecz u siebie z Koroną 2:0. Dzisiaj ponownie będzie szukał trzech punktów.
Gospodarze są w napiętej sytuacji. Dzisiaj bardzo potrzebne jest zwycięstwo i przy obecnej sytuacji gości nasze typy wyglądają następująco:
Zawisza wygra, 2.375 Sportingbet ✅ 3:1
Powyżej 0.5 gola do przerwy, 1.48 Sportingbet ✅ 3

Mistrzowska Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 200PLN

Otrzymane punkty reputacji: +8
N 0

nephandi

Użytkownik
Ja gram jeszcze za drobne po kursie 3.50 :

Ruch Chorzów - Piast Gliwice : Czy Eduards Visnakovs strzeli bramkę?
Gracz musi zacząć mecz aby zakład był ważny.
Tak
3.50

Piast kolejne dwa mecze u siebie i jeśli Wilczek nic teraz nie strzeli , a przy solidnej defensywnie Ruchu może nie strzelić to kolejne dwa mecze w ciemno stawiam nawet za grube że coś huknie. Na pewno koledzy mu pomogą , zresztą już zaczął wykonywać nagle rzuty karne ???? Ja dzisiaj jednak idę w Visniakovsa. Rych moze wygrać skromnie, ale jak na taki luźny typ ja sobie wesoło obstawiam. Przy absencji Kuświka, możliwe że chłopak spróbuje wykorzystać swoja szansę o ile ambicji mu nie zabraknie.

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Górnik Łęczna - Cracovia
X2 @ 1.62 ✅

Bardzo miłe zaskoczenie w kursach na to spotkanie.
Przewaga jaką ma w tym spotkaniu Górnik to tylko własne boisko, co prawda ostatnio pokazali charakter w Gliwicach i wywieźli 3 pkt, ale czy Cracovia jest aż tak słabszą drużyną aby wystawiać na nich taki wysoki kurs?
Górnik przed własną publicznością już nie jest tą drużyną co na początku sezonu, gdzie ich stadion był ich małą &quot;twierdzą&quot;.
Cracovia pod opieką Jacka Zielińskiego rozegrała tylko jedno spotkanie wyjazdowe, gdzie wygrali 0:3 z Zawiszą.
Po wypowiedzi Zielińskiego po ostatnim spotkaniu, możemy być chyba pewni że Cracovia wyjdzie na to spotkanie ofensywnie. - &quot;Stratę punktów odbijemy sobie w kolejnych meczach. Myślę, że chcąc wygrywać mecze, trzeba ryzykować i grać ofensywnie.&quot;
Pasy w ostatnim spotkaniu z Bełchatowem były drużyną lepszą i to im należały się dużo bardziej 3 pkt, no ale niestety musieli podzielić się punktami z GKS-em, myślę że w dzisiejszym spotkaniu remis to minimum dla drużyny Cracovii.

thejet 2K

thejet

Użytkownik
16/05/2015 18:00 CET
GKS Belchatow (0) - Podbeskidzie Bielsko-Biala
1.92 (Pinnacle)
5/10
Podbeskidzie niedawno zrobiło bardzo głupią zmianę trenera Ojrzyńskiego, który wyleciał za brak awansu do górnej ósemki, kiedy dla Podbeskidzia sukcesem jest utrzymanie się w lidze. Bełchatów od dawna gra słabo, ale dzisiaj zagra Arkadiusz Piech (spodziewam się jego gola), który jest dla mnie kluczowym piłkarzem w tym meczu. Bramkarz Podbeskidzia Richard Zajac jest bardzo niepewny w tym sezonie i nie zdziwi mnie jego kolejny klops. Dla Bełchatowa jest to mecz za 6 punktów i jeśli chcą myśleć o utrzymaniu muszą to spotkanie wygrać albo zremisować.
Piłka to losowy sport i po szczęściu Podbeskidzia i nieszczęściu Bełchatowa czas, aby flipper przeszedł na korzyść Bełchatowa.

Do góry Bottom