>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Fortuna bonus

32 kolejka I ligi 24-25.05.2014

Status
Zamknięty.
lukasz.wgw 288

lukasz.wgw

Użytkownik
Kusi mnie zagrać coś w stronę Kolejarza. I to nie z powodu, że Dolcan może odpuścić tylko dlatego, że piłkarze ze Stróż prezentują ostatnią dość dobrą formę. Oglądając ich wygrany mecz z Arką naprawdę mogli się podobać. Dodatkowo wciąż nie są pewni utrzymania więc determinacji i motywacji nie powinno im zabraknąć a ewentualne urwanie punktów piłkarzom z Ząbek znacznie przybliży ich do tego celu.
Tychy - OKS, sprawa prosta. Tutaj raczej będzie łatwe zwycięstwo gospodarzy. Piwosze spadli więc o nic już nie walczą, o ich formie nie ma co mówić bo przegrywają wszystko jak leci. Tyszanie z nożem na gardle - oni zwyczajnie muszą. Handicap -1 do grania wydaje mi się.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Jedna poza sportowa informacja odnośnie meczu Wisła Płock - Sandecja Nowy Sącz.
Przez weekend w Płocku jest inna mega atrakcja, mianowicie Jarmark Tumski, jedna z największych tego typu imprez kulturalnych w Polsce. W dodatku na mieście jest Lunapark, a wiec jest gdzie spędzać czas w te upalne dni. Jeżeli chodzi o wsparcie kibiców to nie spodziewałbym się tłumów dzisiaj na stadionie.
Osobiście myslę że under 2,5 gola po kursie 1.61 u Bukmachera w tym spotkaniu zobaczymy. Po tym co pokazują jedni i drudzy w ostatnich spotkaniach można wywnioskować że cel jaki został im nałożony, czyli pozostanie w lidze jest osiągnięty..

skols13 573

skols13

Użytkownik
Kusi mnie zagrać coś w stronę Kolejarza. I to nie z powodu, że Dolcan może odpuścić tylko dlatego, że piłkarze ze Stróż prezentują ostatnią dość dobrą formę. Oglądając ich wygrany mecz z Arką naprawdę mogli się podobać. Dodatkowo wciąż nie są pewni utrzymania więc determinacji i motywacji nie powinno im zabraknąć a ewentualne urwanie punktów piłkarzom z Ząbek znacznie przybliży ich do tego celu.
Tychy - OKS, sprawa prosta. Tutaj raczej będzie łatwe zwycięstwo gospodarzy. Piwosze spadli więc o nic już nie walczą, o ich formie nie ma co mówić bo przegrywają wszystko jak leci. Tyszanie z nożem na gardle - oni zwyczajnie muszą. Handicap -1 do grania wydaje mi się.
nie grywam 1 lig za często, sporadycznie może się zdarzy, ale jak Ci sie podobał Kolejarz w meczu z Arka to ja oglądałem inny mecz ;) fakt, bo tego meczem nie można było nazwac, boisko jak na łące, deszcz doprowadził do masakrycznego stanu boiska, Kolejarz miał w tamtym tygodniu(w tym co rozgrywał spotkanie z Arka) problemy z trenowaniem ze względu na boisko. Tak więc nie ma co sugerować się tamtym spotkaniem, bo fakt, że oglądałem druga polowke tylko to kopanina pełną parą! :cool:

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Zastanawiaja mnie te Ząbki.
2 kolejki temu pisalem ze ROW moze wygrac z Zabkami i po kursie 5 warto bylo zagrac.
Ok udalo sie ale dalej nie dokonca jestem przekonany co w trawie piszczy.
Przegladajac strone Dolcanu widac newsy z wpisanymi haslami nt. dalszej walki o awans - albo to granie pod publike albo jednak rzeczywista walka o awans i byc moze sprzedanie pozniej licencji.
Najblizsze mecze Dolcanu - Stroze (W) , Puszcza (D) i Chojniczanka (W).
Terminarz nie wyglada tak zle i na dobra sprawe mozna zdobyc tutaj komplet 9 punktow.
Mecz ze Strozami trzeba jakos ugryzc i wybieram wydaje mi sie bezpieczniejsza opcje - Over 2 @ 1.57 lub over 2.5 @ 2.1

D 85

dominiknd

Użytkownik
ja natomiast nie jestem co do tego przekonany, tychy graja totalna kiche i nie zdziwi mnie w tym meczu jakis podzial punktow, argument &quot;bo musza&quot; jak zwykle nic nie znaczy, z flota tez mieli mecz za 6 punktow, ktory przegrali, brzesko owszem o nic nie gra, to nie znaczy ze poloza sie na boisku i dadza sobie wbijac bramki, tychy w tej rundzie wygraly tylko 3 mecze, w tym tylko jeden wiecej niz 1 bramka, a kurs sie nie nadaje do gry, tymbardziej ze mowimy tu o 1 lidze i zespolach ktore okupuja sam dol tabeli.
Brzesko +1,5 @ 1.65 @ bet365

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Olimpia Grudziadz vs Gornik Leczna
Typ: 1X
Kurs: 1,578
Fakt ze Gornik jedzie na wyjazd z seria 3 wygranych, a gospodarze -przegrali w srode z Miedzia. Spojrzmy na tabele. Gornik moze byc juz niemal pewien awansu do Ekstraklasy, gdyz nad 3 Dolcanem ma przewagi 6 punkutkow, a 4 Arka 7ptk. Musiala by sie zdarzyc trageia by nie awansowali. Olimpia natomiast, po porazce z Miedzia traci 5ptk do drugiego Belchatowa. Szanse na dogonienie rywali male, ale nadzieja umiera ostatnia:) Akurat w Polskim zapleczu Ekstraklasy kazdy moze wygrac z kazdym. Po seri 3 wygranych chyba pora na strate punktow przez gosci

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom