>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

32. kolejka Eredivisie/ 35. kolejka Jupiler Pro League (26.04-28.04.2013)

Status
Zamknięty.
maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Holandia - Eredivisie
Spotkanie: Heerenveen - Alkmaar
Typ: BTS- No ✅✅✅ (0:4) Ależ mecz Altidora ????
Kurs: 2,75
Bukmacher: William Hill
Analiza:
Opierając się o statystykę i jakąś serię można typować na 2 sposoby. Jedni typują, że będzie BTS bo np. zawsze padał BTS pomiędzy grającymi drużynami więc teraz też to bardzo prawdopodobne bo oba zespoły zawsze dużo strzelają a inni, że ta seria właśnie teraz zostanie przerwana (bo kiedyś musi) i że tego BTS-a w spotkaniu nie będzie. Ja dziś typuję właśnie na ten drugi sposób. Otóż spotyka się 7 drużyna z 14-stą. Gospodarze w ostatnim czasie na prawdę imponują formą. 8 ostatnich spotkań i bilans 6-1-1 robi wrażenie. W każdym z ostatnich 12 spotkań Heerenveen strzelało gola.
Jeśli chodzi zaś o gości strzelali oni przynajmniej 1 gola w ostatnich 8 meczach. Ale co bardziej ciekawego Alkmaar strzelał bramkę w ostatnich 15 meczach na wyjazdach, wynik imponujący i liczę dziś na przerwanie tej serii. Mam nadzieję, że zespoły spokojnie rozpoczną to spotkanie i do przerwy zobaczymy jeden z częstszych wyników jakie właśnie oglądamy po 45 minucie czyli 0:0. Tak jak mówię jest to typ na przełamanie, jeśli mam inwestować kasę na zakład BTS- yes po kursie 1,40 to wolę spróbować zagrać po świetnym kursie 2,75, że obie drużyny nie strzelą co wcale nie jest tak nieprawdopodobne. Powodzenia !

Otrzymane punkty reputacji: +2
nicolante 149

nicolante

Użytkownik
Anderlecht dnb 2,04 zagrano sbobet

Bruges zagrauem u Anderlecht 1-1 i niedzela u Genk gdzie wygrali,ale u cebie nie zagram bo juz przegrali ze Standard i Warangema (oglondauem obodwie match) Anderlecht po porazka u Warengema risikuje tracic titul ale dla mnie u Bruges nie bede przegrac dlatego warto zagrac dnb

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Breda - Ajax
Moje propozycje:
Zakład na 1. połowę - Ajax @ 1,67 Williamhill
Ajax zdobędzie bramkę w obydwu połowach @ 1,73 Williamhill

Breda już raczej pewna ligowego bytu, choć przed nią mecz z Ajaxem oraz Feyenoordem. W następnej kolejce zagrają jednak z Rodą i uważam, że to tam rzucą swoje wszystkie siły, ponieważ Roda może ich jeszcze teoretycznie przegonić. Ajax jest o krok od mistrzostwa, nad drugim PSV ma cztery punkty przewagi. Goście powalczą wygraną, bo tam spowoduje, że za tydzień u siebie będą mogli przypieczętować tytuł. Dodatkowo ostatnio zremisowali z Heerenveen, co na pewno nieco ich podrażniło. Jak dla mnie strata punktów przez Ajax w Bredzie będzie sensacją. Amsterdamczycy ostatnio są w wysokiej formie i nie powinni mieć problemów z ograniem słabych gospodarzy.

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Przyznam się że patrząc na kursy jakie zafundowali nam bukmacherzy w tej kolejce, chęć do gry trochę opada... Nie lubię tej części sezonu, gdy kursy na faworytów mocno spadają, tylko dlatego że KTOŚ COŚ MUSI...Jak widzę kursy 1,17 czy 1,33 ( PSV i Ajax ) to dochodzę do wniosku, że nie ma seksu tego ruszać i są to kursy mające mało ze sportem.
PSV - Groningen
PSV myślę że to wygra, natomiast Groningen gra tu już wyłącznie o prestiż. Jeżeli PSV zagra skoncentrowane w obronie jest szansa że zachowają czyste konto.
Groningen - nie strzeli kurs 1,97 Totomix
Roda - Waalwijk
Królowie remisów ( czyli Roda ) grają z ekipą która ostatnio dramatycznie pikuje w lidze. Mecz tej jest ważny biorąc pod uwagę dolne rejony tabeli. Analizując ich ostatnią formę skłaniam się tu ku gospodarzom, którzy ostatnimi czasy tracili punkty będą w spotkaniu przeważającą drużyną...
Roda kurs 2,20 2/10 Totomix
do tego jeden suchar:
Breda - Ajax
bts kurs 1,75 2/10 STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij &quot; dzieki &quot;...

czerniak 19

czerniak

Użytkownik
Co tu tak pusto w ten weekend. To może ja coś skrobnę po raz pierwszy?

Wybrałem dzisiaj dwa mecze. Może trochę po najmniejszej linii oporu, ale wydają mi się najpewniejsze. Na początek mecz w Rotterdamie, gdzie Feye spotka się z Heraclesem. Nie ubył żaden gracz od poprzedniego tygodnia, więc na boisko wybiegnie identyczny skład, co w meczu z Vitesse. Mimo osłabień, takich jak brak Boëtiusa, zdominowali Arnhem w całym spotkaniu i pewnie wygrali. Pojawiały się pewne podejrzenia, że ta końcówka może być dla nich już za ciężka, np. ze względu na dość krótką kadrę (jakościowo). Jednak ostatnim mecze potwierdzili chyba, że już do końca będą się liczyć w grze o LM. W ofensywie ich znamy, potrafią fajnie pokopać, ale zadziwili mnie przede wszystkim w obronie, gdzie Vitesse stworzyło bardzo mało sytuacji. Oczywiście widoczny był brak Bony&#39;ego, jedynie Ibarra starał się trochę szarpać. Z nim najwięcej mieli &quot;Portowcy&quot; problemów. Feye już nie ma nic do stracenia. Puchary mają zapewnione, mogą tylko grać o więcej. Dla Heracles to w sumie ostatnia szansa, na złapanie kontaktu z pucharami. To może być znak do zagrania over 3, ale ze względu na właśnie ostatnio dobrą grę w obronie Feye, wolę zwykłe handi. Almelo u siebie i na wyjazdach, to dwie różne drużyny. U siebie potrafią grać z polotem, dość ofensywnie, gdzie na wyjazdach strzelają prawie dwa razy mniej bramek.

Kursy z Bet365:
Feye -1,5 po 1.70 (wczoraj jeszcze złapałem 1.75) ✅

Drugi mecz, to właśnie spotkanie pokonanego w zeszłym tygodniu Vitesse. Tutaj w sumie jedna największa przyczyna, dla której gram ten typ... powrót Bony&#39;ego! Drużyna która przez cały sezon prezentowała się bardzo równo, więc nie powinny jej się przytrafić dwa słabe mecze pod rząd, a widzieliśmy ile tracą z przodu bez Bony&#39;ego. Do tego senny Janssen i nie ma kto grać. Ibarra sam się wozi z piłką, ale wiele nie nawojuje. Havenaar to drewno jakich mało. Wystarczy spojrzeć, komu jest w stanie strzelić bramki. Ma warunki, ale nic więcej, bo nawet nie potrafi ich spożytkować. Willem nie gra już o nic. Zdecydowanie najsłabsza ekipa w tym sezonie, nie mówiąc już o postawie na wyjazdach. Zdarzyły im się tylko dwa wyskoki w sezonie na wyjazdach (Alkmaar i Enschede), ale było to w okresie, kiedy mogli przynajmniej marzyć o utrzymaniu. Ten sam typ, co na Feye.

Kursy z Bet365:
Vitesse -1,5 po kursie 1.70 (tak samo wczoraj złapane 1,75) ✅

POZDRAWIAM

pirelli 739

pirelli

Forum VIP

Sprawa wygląda tak, że Willem jeśli dzisiaj nie wygra może praktycznie zapomnieć o Eredivisie. Oczywiście szanse na zwycięstwo dzisiaj z Vitesse są nikłe. Jednak nadzieja umiera ostatnia i wszyscy o tym dobrze wiemy. Remis tutaj również zbytnio nie pomoże, tym bardziej że jeszcze do końca tylko 2 kolejki, w tym mecz z liderem Ajaxem w Amsterdamie. Tak wiec dzisiaj piłkarze Willem mogą chyba już liczyć na cud. Dla gospodarzy na pewno to nie będzie łatwy mecz, tym bardziej, że nie dawno sensacyjnie niema zremisowali z broniącą się przed spadkiem Rodą i dobrze wiedzą jak trudno gra się z ekipą walczącą praktycznie &quot;o życie&quot;. Dla Vitesse również ważny mecz i walka chyba już tylko o 2 lokatę. Do składu gospodarzy wraca Wilfried Bony (N 27/30) i Marco van Ginkel (P 30/7). Z kolei prawdopodobnie Jonathan Reis (28/7) i Davy Pröpper (P 13/0) usiądą na ławce rezerwowych. W ekipie gości za kartki pauzuje obrońca Peters (O 26/2). Kontuzjowani są Vossebelt (P 22/3), Podevijn (N17/2) oraz Mulder (P 22/2). Praktycznie wszystkie aspekty przemawiają za gospodarzami, którzy teoretycznie powinni dzisiaj zaaplikować kilka bramek gościom. Zobaczymy też na jak długo Willem starczy siły i ambicji przede wszystkim. Nie gram żadnego handi, bo różnie może być. Willem potrafiło strzelić gole również PSV, Heerenveen czy Twente. Z kolei Vitesse potrafiło stracić nawet 3 gole ze słabą Rodą. Bardziej skupię się tutaj na grze na bramki w meczu.

over 3.0
@1.56Marathonbet
Bony strzeli 2 gole lub więcej
@2.20 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom