>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 Kolejka Championship

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Cardiff - Brighton

W tym spotkaniu bardzo możliwy jest remis. Oba zespoły często remisują. Po 31 meczach Cardiff ma na koncie 13 remisów, a Brighton 12. Bardzo ciężko gra się z Cardiff na ich stadionie. W tym sezonie tylko jedna porażka Bluebirds oraz 7 wygranych i 7 remisów. Brighton w wyjazdowych meczach również przegrał tylko raz, a co najciekawsze zremisował aż 10 razy. Tak więc widać, że obie drużyny trudno pokonać. H2H również wskazuje na remis. Od 1998 roku Cardiff i Brighton mierzyły się ze sobą 19 razy. 10 meczów kończyło się podziałem punktów.

H2H: http://www.betexplorer.com/soccer/england/championship/cardiff-brighton/nHzoH4sd/

Cardiff - Brighton X @ 3,26 Pinnacle ⛔ 4:1

Fulham - Charlton

Dwa zespoły, które bardzo słabo grają w obronie. Fulham u siebie traci najwięcej bramek - 24, natomiast Charlton na wyjeździe także najwięcej - 33. Ogólnie, w meczach z udziałem jednych i drugich bramki padają. Fulham ostatnio przegrało z Blackburn 0:3. Tradycyjnie dużo błędów zaliczała defensywa i ten wynik mógł być nawet nieco wyższy. Jednocześnie trzeba dodać, że atak gospodarzy potrafi zagrać na dobrym poziomie. Fulham potrafi zdobywać bramki, strzelenie nawet 2-3 bramek w meczu często nie stanowi dla nich problemu. Generalnie jest to zespół overowy, bo dużo strzela i dużo traci. Myślę, że Fulham ma takiego rywala, że nawet samodzielnie może pokryć over. Na Craven Cottage pada sporo bramek, 48 w 15 meczach, co daje średnią 3,2 bramki/mecz. Ostatnie 3 mecze jednak kończyły się wynikami underowymi, ale trzeba dodać, że 2 na 3 rywali to były zespoły typowo underowe, mam tutaj na myśli Hull i Derby. Tym razem jednak trafił się rywal grający słabo w obronie. W ostatnim meczu Charlton zremisował bezbramkowo z Cardiff, jednak to piłkarze z Walii mieli w tym meczu lepsze sytuacje.

Fulham - Charlton over 2,5 @ 1,84 Marathonbet ✅ 3:0

korczus 189

korczus

Użytkownik
Popieram granie remisu w meczu Cardiff - Brighton, najbardziej prawdopodobny wynik w tym meczu to podział pkt.
Jeszcze myślę, że Burnley powinno sobie poradzić ale osobiście nie gram takich niskich kursów ;)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Cardiff - Brighton

Prawie wszystko zostało opisane Ja natomiast dzisiaj próbuje dnb w kierunku Brighton, u gospodarzy dziś poważne braki Noone najlepszy strzelec, Morrison i Ameobi.
DNB Brighton @@ 1.80 Otobet
Bolton - QPR

Kibice zachęcają do kupna Boltonu Mayweather Jr. jednak nie wydaje mi się to realne, Bolton jest sam sobie winny jednak szkoda by taki klub miał zniknąć z mapy piłkarskiej liczę że znajdzie się ktoś, tymczasem dzisiaj grają spotkanie na własnym terenie i mogą mieć ogromny problem poniewaz w ich szeregach zabraknie dzisiaj : Madine (top scorer), Daviesa, Dervite, Spearinga, Trottera, Claytona czy Wheatera. Trzeba przyznać że czeka ich dzisiaj bardzo ciężkie spotkanie wobec powyższych braków. Przyjeżdża QPR który ostatnio radzi sobie coraz lepiej ostatnio zanotowali wpadkę z Fulham natomiast wcześniej pokazali że istnieje życie po Austinie jednak ich bilans bramkowy bez napastnika nie wygląda kolorowo czas wykreować nowego strzelca. Dzisiaj będzie do tego okazja by postrzelać przyjadą jedynie Faurlina. W ostatnim czasie dużo Hasselbaink poświęcał treningom strzeleckim i słusznie :!:.
QPR Win @@ 2.60 Otobet
1:0 Handicap @@ 4.70 Otobet

quintana 425

quintana

Użytkownik
Popieram granie remisu w meczu Cardiff - Brighton, najbardziej prawdopodobny wynik w tym meczu to podział pkt.

Jeszcze myślę, że Burnley powinno sobie poradzić ale osobiście nie gram takich niskich kursów ;)
A ja gram na Burlney. Rotherham gra bez dwóch podstawowych obrońców, którzy w poprzednim meczu z wykluczyli się z gry w dzisiejszym meczu przez kartki. W Burnley wszyscy zdrowi, ostatnio wygrali u siebie z Hull City, Derby. Natomiast goście na wyjazdach nie istnieją. Przegrana z Bolton, Charlton czyli ostatnimi drużynami wszystko mówi ...

Polecam kurs 1,62 BETSSON

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom