>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32. Kolejka Bundesligi 20.04-22.04.2012

Status
Zamknięty.
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
32. Kolejka Bundesligi 20.04-22.04.2012

Przed nami 32 kolejka w której emocji znowu nie zabraknie. Dortmund zagra u siebie przeciwko Gladbach i w tym meczu może zapewnić sobie mistrzostwo. Emocji z pewnością nie zabraknie w Koloni i Berlinie ponieważ obie ekipy grają o życie.
Zapraszam do komentowania i pisania analiz.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Szybciutko bez zbędnego rozpisywania się .... na tą kolejkę upatruję 2 główne bety
Hertha + VFB .
Hertha ma niepowtarzalną szanse na zajęcie miejsca dającego im baraże o utrzymanie z kim jak z kim ale z K&#39;Lautern powinni i &quot;muszą&quot; to wygrać to spotkanie rywal już szykuje się na 2 ligę.Na duży plus za Herthą przemawia ich mecz z Leverkusen w ostatniej kolejce gdzie to grając w 10 potrafili przycisnąć rywala i wcisnąć 2 bramki , widać ze ambicje na pozostanie w BL mają .
Drugie potkanie to Koln -VFB i gram tutaj śmiało gości @2.00 piechotą nie chodzi . Koln tonie drużyna rozbita totalnie zero ambicji w zespole w dodatku wychodzą brudy klubowe na światło dzienne + ogromne kłopoty finansowe .Podolski lada dzień podpisuje kontrakt z nowym klubem (Lazio ,Arsenal ) już w ostatnim meczu było widać jego frustracje poczynaniami kolegów i sam też nogę odstawiał ,nie walczył tak jak potrafi .A już dobitnie jego poziom frustracji pokazał rzut wolny w końcówce spotkania gdzie do pod polem karnym M&#39;Gladbach Poldi zamiast wrzucić piłkę w pole karne ostentacyjnie wybił ja na aut !!.
Sumując :
Hertha @1.57
VFB @2.00

VfB-1,5 @ 3.30 !!!

Mam na oku jeszcze dwa spotkani
Hoffe -Lever ... Aptekarze tragedia ... dali sobie wturlać 2 bramki grając z przewagą jednego zawodnika .. zespoł niby walczy o puchary ,ale z czym do ludu jak się takie babole popełnia ?! Hoffe jak już pisałem kiedyś do drużyna grająca najbrzydszy futbol w BL ,strzelą bramkę i obrona przerywając akcje rywala faulami jak najdalej od pola karnego
Także w tym meczy 1X śmiało
Kolejne spotkanie to BvB- M&#39;Gladbach i tu mam zgryz czy BVB zrobi mecz pod kibiców i zagra radosną piłkę nastawioną na strzelanie czy jednak zadowoli się wygraną/remisem i wielka feta na SIP
Sumując :
Hoffe 1X
BvB - 1,5 lub Over 3,5

------------------
Ale
kolejka do dupy nie rozumiem postawy VFB zupełnie zamiast zapewnić sobie LE już dzisiaj to remisują z KOLN .
starczy na dzisiaj :zy3ou:​

Otrzymane punkty reputacji: +1
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
COLOGNE vs STUTTGART
#2 (AH-1) @ 2,70
To co wyprawiają ostatnio Koziołki woła co najmniej o pomstę do nieba. Fatalna atmosfera w zespole, alkoholizm, brak formy, brak chęci i jakiegokolwiek pomysłu na grę. W meczu z Gladbach było widać ich wielką bezradność, Podolski decydował nawet się na strzały z 35-40 metrów wiadomo dlaczego - z powodu braku wsparcia przez kolegów. W Koloni gra wygląda ostatnio bardzo statycznie, mam wrażenie, że oni już pogodzili się ze spadkiem lub barażami zaś kibice nie ! Warto dodać, że niedawno fani zatrzymali ich autobus żeby sobie wyjaśnić parę spraw niestety nic nie pomogło. Dokonano zmiany na stanowisku trenera ale to nic raczej nie zmieni. Wystarczy spojrzeć na Kaiserslautern gdzie zwolniono Kurtza następnie zatrudniono nowego trenera a jakby efekt każdy wie. W takich ekipach potrzeba więcej czasu, żeby zbudować coś na nowo, a jeżeli dodać do tego libacje piłkarzy i atmosfere , napięcie to może się to skończyć tylko dramatem. Defensywa to poziom drugiej ligi i to zdecydowanego dołu tabeli. Geromel, McKenna, Brecko niestety nie nadają się do gry w Bundeslidze. Brak komunikacji, indywidualne błędy to nie ta liga. Ofensywa Koloni to jak wiadomo sam Podolski i Novakovic, na którego to liczą przy stałych fragmentach gry i długich piłkach w szesnastkę rywala. Kiedyś jak sobie przypomnę to Peszko coś grał, Lanig potrafili zagrać zawody na jakimś poziomie obecnie tego nie ma od 10 spotkań. Na podsumowanie Koziołków użyje jednego słowa - dno. Stuttgart to ostatnio rewelacja rozgrywek na finiszu. Zawsze powtarzałem, że w tych graczach drzemie ogromny potencjał. Ich ofensywny styl gry może strasznie się podobać, defensywa czasami nie działa na najwyższym poziomie ale spokojnie zaliczyć ich można do TOP 6 po ostatnich wynikach. Forme zdaję się odnalazł Ibisievic, który w Hoffenheim miał straszne problemy ze zdobywaniem bramek i dobrą grą ale ja uważam, że to nie jego wina, po prostu nie pasował do tamtego stylu gry w VFB jest potencjał ofensywny i po prostu się odnalazł. Harnik, Okazaki to nazwiska na które również warto zwrócić uwagę , dobrzy technicznie indywidualności potrafiące zrobić różnice. Ogólnie cała gra Stuttgartu strasznie się klei, wiedzą,że są mocni i wyjdą na swoim a świadczą o tym ostatnio wygrane i to stracie pierwszej bramki właśnie przez VFB
. Jeżeli przyjezdni zagrają tutaj na 60% tego co ostatnio może być katastrofa w Koloni. Gospodarzom nie będzie leżał tutaj rywal z mocną ofensywą. Stuttgart to indywidualności, ostatnio kolektyw i może skończyć na hokejowym wyniku. Kolonia z nożem na gardle ale to niestety nie wystarczy na 3pkt. Max co mogą osiągnąć to remis ale to pod warunkiem jeżeli Stuttgart zagra na stojąco i odpuści w co nie wierzę.
Hertha Berlin vs Kaiserslautern # 1 (AH-1) @ 2,07 wstępnie, trzeba czekać na line-up
Mecz o życie tak można nazwać tą potyczkę. Berlińczycy po zmianie trenera graja zdecydowanie lepiej. Wyniki lepsze ale szału też nie ma jednak na spadkowicza to ostatnio dobrze ciułają jeśli porównamy ich do takich patologi ligi jak Kaiserslautern czy Kolonia. W przeciwieństwie do tych dwóch ekip tutaj jest &quot;chemia&quot; potencjał szczególnie w ofensywie. Ramos, Raffael, Lassoga robią na prawdę dobrą robotę , kto ogląda Herhe systematycznie wie, że stwarzają masę sytuacji ale i dużo marnują. Ta ekipa od dłuższego czasu miewała mecze, których nie powinno przegrać, zaraz złośliwcy przytoczą pewnie Bayern ale to żaden punkt odniesienia. Problem piłkarzy ze stolicy w ostatnich spotkaniach to zdecydowanie obrona. Problem pojawią się jeżeli defensorzy mierzą się z dobrymi graczami technicznymi, ekipami mającymi potencjał w ofensywie, popełniają głupie błędy a ostatnim czasy nawet pakowali piłkę do własnej siatki. Szczerze mówiąc to Hertha małymi krokami sobie pracuje od dłuższego czasu na utrzymanie, powoli spokojnie, czasami na remis ważne żeby jakieś punkty dopisać do tabeli no i jak widać to owocuję bo w meczu z Lautern są po prostu faworytem.
Kaiserslautern to 100% spadkowiecze. Ostatnio konsekwentnie grałem przeciwko nim i to bardzo się opłaciło. Niby coś mogą ugrać ale nie wierzę w to. Podobnie jak w Koloni tam już brakuję wiary polotu, dodatkowo jest trochę osłabień z końcem sezonu przez co trener zmuszony korzystać jest z rezerw. Trochę szkoda mi tej ekipy bo w ubiegłym sezonie jeszcze byli w stanie powalczyć , szczególnie na własnym obiekcie no ale niestety nie wytrzymali tempa Bundesligi, po za tym nie dokonali jakiś większych wzmocnień a konkurencja przecież nie spała i skończyć się mogło to ostatnią pozycją w tabeli. W porównaniu do Berlińczyków to jedyne co może lepiej wyglądać to defensywa , tracą mniej ale za to strzelają dużo mniej. Berlińczycy są w stanie tutaj spokojnie strzelić 2/3 razy, Lautern jak to miewa w zwyczaju może coś ukłuć i to nie więcej jak raz ale jak już tak się dzieję to bramki zdobywają przepiękne. Ci co śledzą Bundesliga z pewnością się zgodzą ???? . Dlaczego tak jest ? Odpowiedź jest prosta , w tej ekipie nie ma kalkulacji jest okazja na strzał to go oddają , stosują proste środki bo o jakiś atakach kombinacyjnych nie ma mowy przez to klasyfikują się na pewno w TOP 5 jeśli chodzi o najpiękniejsze bramki, których niestety było strasznie mało.
Tak sobie cierpiał pewien kibic...
Werder Brema vs Bayern Monachium #1 (AH +0,5) Tutaj kursów nie rozumiem trochę na Werder. Bawarczycy nigdy nie mieli łatwego zadania w Bremie, zawsze się meczyli ale jednak wygrywali. Teraz jeżeli dodamy fakt braku motywacji remis jest bardzo prawdopodobny a nawet 3pkt w przypadku Werderu, który mimu braku formy zepnie się na to spotkanie. W takim meczu nie ma się co sugerować ostatnią dyspozycją Bremy, tutaj wyjdą naładowani podwójnie, zmotywowani w przeciwieństwie do Bayernu, który nie dość, że na wyjazdach gra słabo to jeszcze odpuszcza zdecydowanie ligę na rzecz gry w pucharach. Wystarczy chociaż przytoczyć pojedynek Wolfsburga z Bayerenm gdzie Wilki nie były dużo gorsze, następnie chociażby Freiburg, który zdołał urwać punkty. W Werderze jest już Naldo co na pewno wprowadza spokój i pewnośći w filarach obronnych choć ostatnio z Gladbach tracili jak i z VFB no ale ze Źrebakami byli zmuszeni grać w 10 przeciwko VFB to już inna historia ponieważ Werder na wyjazdach a u siebie to zupełnie inna ekipa.Typowy NO BET na Bayern ale jak coś to Werder +0,5 ale ostrożnie ze stawką.

Otrzymane punkty reputacji: +1
jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Koeln – Stuttgart
Typ: Vfl Stuttgart AH-1 stawka 8/10 kurs 2,7
To co się dzieje w drużynie FC Koeln zarówno na boisko jak i w sprawach organizacyjnych klubu to kompletna porażka. Wygląda na to, że w strukturach klubu panuje bezkrólewie, a w szatni chaos. Zmiana trenera to już w zasadzie przygotowanie gruntu pod drugą ligę. Nie sądzę, żeby nowy coach był w stanie w ciągu tygodnia poukładać zespół i utrzymać go w I Bundeslidze, tym bardziej, że drużyny z dołu tabeli prezentują na przyzwoity poziom.
Jeśli chodzi o ostatni mecz z Borussią M. to Koziołki zagrały kompletne dno. Dodatkowo na grę tej drużyny wpływa postawa Podolskiego jaka prezentuje w ostatnim czasie. Widać, że nie angażuje się w grę tak jak miało to miejsce wcześniej. Zapewne myśli już o tym z kim podpisać lukratywny kontrakt na przyszły sezon, a także o grze na EURO co powoduje, że tam gdzie może odstawia nogę, żeby nie nabawić się jakiejś poważniejszej kontuzji.
Praktyka pokazuje, że kiedy Koeln traci bramkę to wtedy już się nie podnosi. Z kolei Stuttgart jest w top formie i walczy o LE. Z tego powodu goście nie odpuszczą tego meczu. Przewidują podobny scenariusz jak w spotkaniu Koeln- Borussia. Po bramce strzelonej przez piłkarzy przyjezdnych, gospodarze stracą zapał do gry. Siła rażenia Koeln nie jest w stanie w jakiś poważny sposób zagrozić takiemu przeciwnikowi jakim jest Stuttgart. Tym bardziej, że jak już wspomniałem ich czołowy napastnik Podolski jest już myślami, gdzie indziej.

Hertha – FC Kaiserslautern
Typ: Hertha AH -1 stawka 5/10 kurs 2,1​

Hertha w sobotę gra o życie. Obecnie układ w tabeli i kalendarz meczowy jest korzystny dla piłkarzy O. Rehhagela. Trzy kolejki przed końcem sezonu grają z najgorszą drużyną ligi, a z kolei FC Koeln, która wyprzedza ich o 1 pkt. jest w rozsypce i gra ze Stuttgartem, który jest obecnie „na fali”. Zarówno Hertha i Lautern prezentują bardzo słaby poziom w defensywie. Jednakże Berlińczycy przewyższają Lautern w ataku co udowodnili strzelając 3 bramki Bayerowi na ich własnym boisko. Widać, że robota wykonywana przez zmienionego po przerwie zimowej trenera powoli zaczyna przynosić efekty, a Diabły są już dawno pogodzeni z degradacją i nie mają mobilizacji do walki o punkty.
Tak jak już wspomniałem obrona Herthy nie ma gra na wysokim poziomie. Jednakże w obecnych warunkach przewiduję wygraną Herthy przynajmniej 2 bramkami. Głównymi czynnikami, które o tym zadecydują jest wysoka motywacja drużyny gospodarzy, wracająca do normy forma, znaczna siła ataku i tragiczna sytuacja drużyny gości.

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Koniec sezonu, więc zaczynają się jeszcze większe kombinacje, dlatego wybieram dwa mecze, które tak na dobrą sprawę są bez większego echa, dlatego dzisiaj krótka piłka
Nurnberg-HSV
Mainz- Wolfsburg
Gdyby nie dysproporcje w kursach przeszedłbym zupełnie obojętnie wobec tych spotkań, a tak zamierzam zapolować na kursowe niespodzianki
HSV 3.10 - wygrywając niemal w 100% przypieczętują swój ligowy byt
Wilki DNB 2.45 - Mainz zbyt często zawodziło w przeciągu całego sezonu po podobnych kursach, więc w meczu o pietruchę tym bardziej kurs ten nie zachęca do gry...

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Ja spróbuję tu, Rhein Neckar Arena to nie jest specjalnie jakaś twierdza, a z drugiej strony Leverkusen jest na najlepszej drodze aby się odbudować. W ostatnim spotkaniu Aptekarze zremisowali z Herthą 3-3, mimo prowadzenia 2-0. Jednak magia Rehhagela i walka o utrzymanie, zmobilizowała drużynę z Berlina do wywalczenia właśnie tego 1 punktu. Bayer pod wodzą dwóch nowych szkoleniowców, powoli nawiązuje do dobrych wyników, jest to czego brakowało w czasie tej fatalnej passu, jest jakość. Zawodnicy świadomi walki o Ligę Europejską, powinni wygrać w tym spotkani, w ogóle oczekuję w końcu przekonującego zwycięstwa Leverkusen, bo przyszedł na to czas... Hoffenheim to w tym sezonie typowa drużyna środka pola, są zbyt bogaci na walkę o utrzymanie ale mają za słaby skład żeby pokopać o europejskie puchary. W dodatku mają duże problemy w ofensywie, napastnicy generalnie robią za statystów, a bramki strzelają Salihovic, Ibisevic no i Firmino ale ten ma już sezon z głowy. Trzy kolejki zostało do końca, dla B04 ostatnia szansa, na zakończenie sezonu z ładnym akcentem, faktycznie są wysoko w tabeli ale po porażce z Barceloną przez długi czas zespół nie potrafił się podnieść i grali źle, kopali tak jakby zwątpili w siebie. Będą chcieli coś sobie udowodnić, są faworytem i myślę, że powinni wywalczyć trzy punkty.

TSG Hoffenheim - Bayer Leverkusen (Draw no bet) Typ:2 Kurs:1,97 Tobet

billi 207

billi

Użytkownik
Augsburg-Schalke
Augsburg +0,5 @ 1.71 Pinnacle ✅
Muszę przyznać,że polubiłem Augsburg ???? nie za piękną grę a za determinacje,owszem jest w tej drużynie 4/5 dobrych techników z dużym potencjałem ofensywnym,ale charakterystyka całej drużyny to przede wszystkim skracanie pola gry, gra na &#39;&#39;plaster&#39;&#39; dla wyróżniającego się piłkarza przeciwnika/ ów ( sądzę ,że w tym meczu Raul i Hunter),rozbijanie ataków przeciwnika w środkowej części boiska,krótko mówiąc jest to drużyna ,która szczególnie na własnym boisku potrafi się świetnie bronić do tego jakiś stały fragment,które mają świetnie opanowane bowiem po dośrodkowaniach strzelili 13 bramek i jest to najlepszy wynik w lidze,myślę Augsburg,myślę-kolektyw. Ta drużyna niejednokrotnie udowodniła,że potrafią grać z najlepszymi za przykład niech posłuży mecz z BVB u siebie i Bayernem na AA. Schalke nie potrafi grać z defensywnymi drużynami,tym bardziej na wyjeździe ,pisałem to samo przed meczem z Norymbergą i się spełniło w 200%,moim zdaniem będzie to analogiczny mecz i oby był także analogiczny wynik. W Schalke nie zagra Fuchs,który pauzuje za kartki,wg. mnie jest to ogromne osłabienie,mimo iż jest to obrońca to śmiało można mówić ,że on na spółę z Farfanem stanowią kreatorów gry S04,która opiera się na szybkiej grze skrzydłami. Dodatkowo coś tam jest Papadopoulosowi i bardzo możliwe ,że go również nie zobaczymy.

Słówko o innych:
Werder-Bayern
Bójka w szatni Bayernu (Robben vs. Ribery) morale na pewno nie największe w szatni pełnej gwiazd a to zawsze ma przełożenie na boisku,brak Badstubera,przegrane mistrzostwo a więc teraz wszystkie siły kumulowane są na rewanż w Madrycie, Monachijczycy odpuszczają ten mecz ???? wiem zaraz się posypie &#39;&#39;taka drużyna na pewno nie odpuści !!&#39;&#39; .
Werder baaardzo osłabiony w obronie,nie ma Papastathopoulosa,Fritza i Hartherza....fatalnie ciężki sezon ma Schaaf z tymi absencjami,Werder u siebie gra bardzo ofensywnie. Grałbym tu BTS.
Hertha-Kaiserslautern
Lautern pewny spadek,bez Tifferta,wyjazd,morale równe zeru,ciekawe jak podejdą mentalnie.. Praktycznie nic za nimi nie przemawia.
Hertha gra u siebie ,skład teoretycznie lepszy ,biją się ciągle o utrzymanie,maja tego Rehhagela,ale jakoś nie widzę tu ich wygranej.. Nie jest to drużyna z czołówki..ba ! nie jest to nawet średniak, jest to przedostatnia Hertha,nieprzewidywalna Hertha,dodatkowo nie zagrają podstawowi obrońcy Mijatovic i Kobiashvili. Na pewno nie zagram za 1.55 Herthy ,doszukiwałbym się tu niespodzianki i zbliżam się do remisu.

przepowiednik 6

przepowiednik

Użytkownik
Swiezy komentarz po meczu Mainz : Wolfsburg.
Niestety, jezeli ktos mi mowi, ze nie ma ustawionych meczy pilkarskich, powinien spojrzec na te spotkanie. Wolfsburg walczacy o puchary stawia autobus we wlasnym polu karnym i broni sie przed bardzo slabym przeciwnikiem gospodarzy. Rece mi opadaja. To jest taktyka na 3 punkty ? Pilkarze klada sie 4 min przed koncowym gwizdkiem jakby chcieli juz cale spotaknie odchaczyc. Wniosek jest jeden, Bayern wygrywa pewnie z Werderem albo &quot;Wilczatka&quot; przegrywaja nastepny mecz u siebie.
Boze, jeszcze ta zwycieska piesc Magatha po koncowym gwizdku. Ciekawe jak gruba walizka musiala pod stolem pojsc zeby sie tak podniecic. Bo chyba nie z tego jednego punktu wywiezionego z Mainz.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
@ Przepowiednik - jak to mówią lajf. Takie mecze się odpuszcza. Jutro miałem grac Hertha ale pasuje bo coś czuję , że tam będą się działy cuda. Osłabienia w Herthcie są w Lautern część zawodników jest już do dyspozycji ale szału się też nie spodziewam. Wszytsko analizowałem i Hertha powinna ich pyknąć ale mam złe przeczucie dlatego tego marnego 1,55 na tak niestabilną ekipę odpuścić.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Swiezy komentarz po meczu Mainz : Wolfsburg.
Niestety, jezeli ktos mi mowi, ze nie ma ustawionych meczy pilkarskich, powinien spojrzec na te spotkanie. Wolfsburg walczacy o puchary stawia autobus we wlasnym polu karnym i broni sie przed bardzo slabym przeciwnikiem gospodarzy. Rece mi opadaja. To jest taktyka na 3 punkty ? Pilkarze klada sie 4 min przed koncowym gwizdkiem jakby chcieli juz cale spotaknie odchaczyc. Wniosek jest jeden, Bayern wygrywa pewnie z Werderem albo &quot;Wilczatka&quot; przegrywaja nastepny mecz u siebie.
Boze, jeszcze ta zwycieska piesc Magatha po koncowym gwizdku. Ciekawe jak gruba walizka musiala pod stolem pojsc zeby sie tak podniecic. Bo chyba nie z tego jednego punktu wywiezionego z Mainz.
Człowieku nie ośmieszaj się ???? jak ustawka ? jak byś umiał liczyć i spojrzał byś na tabalę zobaczył byś ze to mecz o pietruchę ! Mainz bezpieczna pozycja ,Wilki niby walczą o puchary (matematyczne szanse ), musieli by wygrać wszystko do konca a konkurenci wtapiać wszystko co jest nie realne .Tak i stawiaj na pewniak Bayern któy to pewnie wygrywa z werderem .. ten sam Bayern olał już ligę kilka kolejek wstecz, za parę dni ważny mecz w Madrycie i jak myślą o Finale LM to przegrać nie mogą . Dzisiejszy mecz ligowy to pewnie zagra 2 skład . Ale co ja tam wiem ... pewnie znowu ustafffka ????

Edit : Werder zagra bez kilku podstawowych graczy : Bagfrede (PO ), Ekici(PO ) M.Marin(PO), Friz(OB) ,Papastathopulos (OB)

Bayern bez : Robben,Ribbery, Alaba,Kross,Gonez, Schwaini ... wszyscy na ławie rezerwowych .
Przewidywana 11 bawarczyków :
Goalkeeper: Manuel Neuer

Defence: Diego Contento
Defence: Anatoli Tymoschuk
Defence: Jérome Boateng
Defence: Rafinha

Midfield: Ivica Olic
Midfield: Thomas Müller
Midfield: Takashi Usami
Midfield: Danijel Pranjic
Midfield: Luiz Gustavo

Forward: Nils Petersen

Także absolutny NO BET chyba ze na live coś ciekawego w trakcie meczu uda się złapać

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Niemcy, 1.Bundesliga
Spotkanie: Borussia Dortmund - Borussia M&#39;gladbach
Typ: Remis
Kurs: 4.30
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Dzisiaj na Signal-Iduna-Park Borussia Dortmund ma według wielu świętować obronę tytułu mistrzowskiego. Wszyscy liczą na zwycięstwo ekipy Jürgen Klopp, które da im drugi z rzędu tytuł mistrzowski. Może się jednak tak stać, że Borussia już przed meczem będzie wiedziała, że jest mistrzem, wszystko zależy bowiem od wyniku Werderu z Bayernem, który na daną chwilę jest korzystny dla Dortmundu.
Dlatego wydaje mi się, że Borussia może już przystąpić do meczu jako nowy/stary mistrz Niemiec. Postanowiłem więc zagrać w spotkaniu z M&#39;gladbach podział punktów. M&#39;gladbach nigdy nie był wygodnym przeciwnikiem dla drużyny z Dortmundu co pokazują statystyki: 26 zwycięstw, 27 remisów i 26 porażek, w Dortmundzie natomiast 17 zwycięstw, 12 remisów i 10 porażek. Ponadto pamiętajmy, że Moenchengladbach ma jeszcze szansę na zajęcie 3.miejsce w lidze (tracą punkt do Schalke), a przecież 3. miejsce daje bezpośredni awans do Ligi Mistrzów, piłkarze z M&#39;gladbach mają więc o co jeszcze grać w tym sezonie.
Jeśli chodzi o nieobecnych to obie ekipy przystępują do meczu w niemal optymalnych zestawieniach. U gospodarzy brakuje jedynie Kringe natomiast u gości natomiast nie ma Igora de Camargo (23/4) i Thorbena Marxa (19/0),
PS: W Bremie Werder prowadzi po 56 minutach z Bayernem więc wszystko wskazuje na to, że jeszcze przed pierwszym gwizdkiem piłkarze Borussii Dortmund zostaną mistrzami Niemiec.

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
Nie wiem Panowie co jest grane. Znów zagrałem mecz z Bundesligi w kuponie i był to pierwszy mecz na kuponie i od razu wtopa. Mam namysli VFB.. Chyba wszyscy na nich gralismy i była to swojego rodzaju masówka, ale no nie było argumentów za Koln..

A tu sie okazuje, że kupon moge wyrzucić przez naczelnego pijaka Polskiej kadry ( juz byłego) który w całej bundeslidze strzelił tylko 2 gole ale nie miał kiedy tylko akurat dziś..

Oglądałem tylko końcówkę, bo byłem przekonany, że VFB zaaplikuje im 2-3 bramki i koniec..
Ktos oglądał od początku? jak to wyglądało? Zasługiwało Koln na ten remis...?

Nie ogarniam naprawdę ostatnio co nie zagram to jakiś mecz nie wchodzi..

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Kolonia walczy o utrzymanie, ma w składzie Podolskiego (asysta), piłkarza z najwyższej światowej półki i to już niejednokrotnie wystarczyło do wywalczenie trzech punktów, tym razem ugrali remis. Peszko dostawił nogę ale takie bramki też się liczą. Niespodzianka to na pewno, jednak mimo wszystko Stuttgart grał na wyjeździe.

Bramka na 1-0 (Peszko)

kubuevil 77

kubuevil

Użytkownik
też nie miał kiedy strzelić. Ale i tak prawie przestrzelił. Jeszcze Smuda gotów go znowu powoływać.

Fakt, zgadzam się, że Podolski to klasa ale na takiego gola VFB powinno odpowiedzieć 3 golami. Przecież obrona Koln to są jakies ogórki pokroju obrony Cracovi tyle, że grają w silniejszej lidze.

szczególnie mam na myśli tego Geromela, który przy szybkiej grze się strasznie gubi. Wynika z tego, że VFB olało sobie ten mecz i nie atakowało dokładnie. Remis ich zadowalał...

A BVB aplikują 4 bramki... Żal.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Hannover 96 - SC Freiburg (dodatkowy handicap azjatycki)
Typ: Hannover 96 -1.5 gola
Kurs: 3.35
Bukmacher: Bet365
Analiza:
SC Freiburg rundę wiosenną w niemieckiej Bundeslidze ma niesamowitą. Dość powiedzieć, że po rundzie jesiennej Freiburg miał na koncie 13 punktów i zajmował ostatnie miejsce w ligowej tabeli, będąc tym samym najpoważniejszym kandydatem do spadku. Obecnie ekipa prowadzona przez Christiana Streicha ma na koncie 36 oczek i po wczorajszym spotkaniach wie na 99.9% nie spadnie z ligi (Köln na miejscu barażowym może się jeszcze teoretycznie zrównać z punktami z Freiburgiem ale i tak ekipa Sławomira Peszki ma bilans bramkowy -30 a ekipa z Freiburga -13 więc teoretycznie to utrzymanie mają już zapewnione). Dzisiaj natomiast zmierzą się z Hannoverem 96 na AWD-Arena, ekipa gospodarzy wciąż walczy o miejsce dające prawo gry w przyszłym sezonie w Lidze Europejskiej. Obecnie zajmują 7.miejsce (dające takie prawo) ale wciąż mogą je wyprzedzić czy to Werder czy to Hoffenheim czy nawet jeszcze Wolfsburg. W przypadku jednak gdyby dzisiaj ekipa Mirko Slomki odskoczyłaby tym zespołem na 5 punktów i tym samym niemal zapewniłaby sobie start w europejskich rozgrywkach. Gospodarze więc mają o co dzisiaj grać, goście natomiast swój plan wykonali i mimo, że ostatnio meczów nie przegrywają myślę, że dzisiaj po tym jak wczoraj zapewnili sobie utrzymanie może nastąpić odprężenie i właśnie porażka. Ja nawet typują tutaj porażkę z handicapem bramkowym ponieważ Hannover 96 u siebie jest zespołem naprawdę bardzo groźnym potrafiącym wygrywać z każdym a i nie przegrywającym (9 zwycięstw i 6 remisów), Freiburg natomiast na wyjazdach w tym sezonie wygrał 4 mecze (3 ostatnie), 3 zremisował i aż 8 przegrał. Warto też zwrócić uwagę na ostatnią tendencję ekipy Hannoveru otóż meczu u siebie ta ekipa wygrywa (głównie z handicapem) natomiast mecze wyjazdowe przegrywa. Ponadto w ostatnim czasie dla Freiburg AWD-Arena nie była miejscem zbyt szczęśliwym. W poprzednim sezonie przegrali tu 0-3, sezon wcześniej 2-5, w sezonie 2004/05 udało im się zremisować lecz sezon wcześniej znów tu przegrali 0-3.
Jeśli chodzi natomiast o składy na ten mecz to w ekipie gospodarzy zabraknie Sergio Pinto (28/1) oraz Mame Biram Dioufa (10/6). W ekipie gości nie zobaczymy natomiast Olivera Bartha (12/1), Mensura Mujdzę (12/0), Johannesa Fluma (29/3) i Juliana Schustera (21/1).

Otrzymane punkty reputacji: +6
przepowiednik 6

przepowiednik

Użytkownik
Człowieku nie ośmieszaj się ???? jak ustawka ? jak byś umiał liczyć i spojrzał byś na tabalę zobaczył byś ze to mecz o pietruchę ! Mainz bezpieczna pozycja ,Wilki niby walczą o puchary (matematyczne szanse ), musieli by wygrać wszystko do konca a konkurenci wtapiać wszystko co jest nie realne .Tak i stawiaj na pewniak Bayern któy to pewnie wygrywa z werderem .. ten sam Bayern olał już ligę kilka kolejek wstecz, za parę dni ważny mecz w Madrycie i jak myślą o Finale LM to przegrać nie mogą . Dzisiejszy mecz ligowy to pewnie zagra 2 skład . Ale co ja tam wiem ... pewnie znowu ustafffka ????

Edit : Werder zagra bez kilku podstawowych graczy : Bagfrede (PO ), Ekici(PO ) M.Marin(PO), Friz(OB) ,Papastathopulos (OB)

Bayern bez : Robben,Ribbery, Alaba,Kross,Gonez, Schwaini ... wszyscy na ławie rezerwowych .
Przewidywana 11 bawarczyków :
Goalkeeper: Manuel Neuer

Defence: Diego Contento
Defence: Anatoli Tymoschuk
Defence: Jérome Boateng
Defence: Rafinha

Midfield: Ivica Olic
Midfield: Thomas Müller
Midfield: Takashi Usami
Midfield: Danijel Pranjic
Midfield: Luiz Gustavo

Forward: Nils Petersen

Także absolutny NO BET chyba ze na live coś ciekawego w trakcie meczu uda się złapać
No i widzisz, Bayern mecz wygral.
Rozumiem, ze Wolfsburg znal juz wynik z Leverkusen i dlatego uznal walke za bezsensowna....policz sobie, Wilki wygrywaja i maja 43 punkty. Leverkusen mogl swoj mecz przegrac (o wyniku przeciez nie wiedzieli) i mialby 45 pkt. Hannover gra dzisiaj. Nie wiem jak mozesz na tej podstawie sadzic, ze mecz &quot;Wilczkow&quot; byl o &quot;pietruszke&quot;...

jake_02 35

jake_02

Użytkownik
Rozumiem, ze Wolfsburg znal juz wynik z Leverkusen i dlatego uznal walke za bezsensowna....policz sobie, Wilki wygrywaja i maja 43 punkty. Leverkusen mogl swoj mecz przegrac (o wyniku przeciez nie wiedzieli) i mialby 45 pkt. Hannover gra dzisiaj. Nie wiem jak mozesz na tej podstawie sadzic, ze mecz &quot;Wilczkow&quot; byl o &quot;pietruszke&quot;...
Po prostu Mainz postawiło takie a nie inne warunki i przyjezdni nie dali im rady.

disvolrest 10,5K

disvolrest

Użytkownik
Tak naprawdę zastanawiam się komu po tej kolejce &quot;życzyć bezpośredniego spadku&quot; Berlińczykom czy Kolończykom... ( Augsburga nie uwzględniam, utrzymanie już chyba mają) Oglądalności gry obu ekip nie warto czasem nawet oglądać... Hertha tyle co wróciła do Bundesligi a Kolonia się ślizga jak Cracovia xD

koroson 5

koroson

Użytkownik
Tak naprawdę zastanawiam się komu po tej kolejce &quot;życzyć bezpośredniego spadku&quot; Berlińczykom czy Kolończykom... ( Augsburga nie uwzględniam, utrzymanie już chyba mają) Oglądalności gry obu ekip nie warto czasem nawet oglądać... Hertha tyle co wróciła do Bundesligi a Kolonia się ślizga jak Cracovia xD
Ogladalem ostatnio Mecz Herty oraz mecz Koln.Z przegladu tych obu meczy wydaje mi sie ze bardziej na bezposredni spadniek zasluzyla Herta.Grala ze slabym Kaiserslautern a Koln z 5(jak sie nie myle) w tabeli Stuttgartem.Wole tez by Peszko dalej gral w 1 Bundeslidze niz mialby spasc.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom