>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

31 Kolejka Premier League 31.03-02.04.2012

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

kursy - Betclic

To już 31. seria gier. Wszystkie sobotnie mecze zaczną się o godzinie 16 czasu polskiego. Zawodząca na całej linii Aston Villa zmierzy się z walczącą o top4 Chelsea Londyn. &quot;The Blues&quot; mają już osiem punktów straty do Arsenalu i pięć do Tottenhamu. Londyńczycy muszą wziąć się w garść, bo w przeciwnym wypadku, zabraknie ich w przyszłorocznej edycji Ligi Mistrzów. Emocji nie powinno zabraknąć również na stadionie beniaminka Queens Park Rangers, który chce pozostać w Premier League, a póki co, zajmuje miejsce pod kreską. Czy gospodarze zdołają urwać punkty znakomitemu ostatnimi czasy Arsenalowi? W niedzielę kolejny mecz z serii kluczowych dla układu górnej połówki tabeli. Newcastle już w niedziele może wyprzedzić Chelsea, ale do tego potrzebują punktów i korzystnego dla nich wyniku na Villa Park. Liverpool jest cieniem samego siebie - przegrał pięć z ostatnich sześciu pojedynków w lidze. Dokończenie kolejki nastąpi w poniedziałek, kiedy to lider wyjedzie na Ewood Park - obiekt walczącego o utrzymanie Blackburn. Zachęcam do dyskusji.​

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Everton specfyiczna ekipa, potrafi wygrać u siebie z MC, Kogutami czy Chelsea, by przegrać z Boltonem, Stoke , zremisować z Norwich czy Blackburn. WBA po serii 3 wygranych z rzędu i to w mocnym stylu teraz 3 mecze bez wygranej, przy czym porażka z MU na wyjeździe czy przegrana z Newcastle, zważywszy, że 1 mecz WBA wygrało na terenie Srok specjlanie nie dziwią. Everton notuje lepsze wyniki, gra u siebie, pokonał w ostatnim czasie wspomnianą czołówkę, a zatem będzie spore parcie na ten mecz. Dla mnie Everton po takim kursie przy poprzednich wpdkach przy takich kursach nie do zzakceptowania i poluję na niespodziankę
WBA x2 1.85, WBA DNB 2.90

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS

Everton

Najwazniejsze informacje dotyczace Evertonu to takie, ze wlasnie skonczyly sie przyjazdy mocnych ekip na Goodison Park. Wczesniej The Toffiees podejmowali City (1-0), Chelsea (2-0), Tottenham (1-0) oraz ostatnio Arsenal (0-1). Rewelacyjne wrecz wyniki biorac pod uwage fakt, ze pilkarze Moyes&#39;a potrafili na wlasnym obiekcie robic takie &quot;magiczne&quot; rezultaty jak z Blackburn (1-1) czy Boltonem (1-2)...

West Brom

Nie tyle co fatalne ostatnio wyniki, co zespoly przeciwko ktorym mieza sie podopieczni Hodgsona sa akurat w chwilowej badz dluzszej formie. Porazka z bedacym w szczytowej dyspozycji United na Old Trafford byla oczywista - sprawa otwarta pozostawaly jedynie rozmiary. Skonczylo sie na bezbolesnym i sprawiedliwym 2-0. Remis na DW Stadium przeciwko ostatnio jakby podrygujacemu Wigan oraz zeszloweekendowa kleska u siebie przeciwko nabierajacym na finiszu formy Srokom (1-3) to wyniki moze nie ponizej oczekiwan (wlasciwie jakie sa oczekiwania odnosnie takich klubow ?) co po prostu lekki zawod dla kibicow.

Mecz na Goodison

Ja sie zaczynam zastanawiac, czy David Moyes czasem nie skonczyl jakis studiow albo kursow logistycznych - jego zespol gra naprawde konkretne zawody przeciwko mocnym i wymagajacym ekipom (co sie oczywiscie rowna wysokim kursom dawanym przez bukow) ale kiedy do Liverpoolu przyjezdza sredniak badz zespol do &quot;skasowania&quot; wtedy Everton ewidentnie odklada noge z gazu i konczy sie jak w przypadku chociazby Blackburn czy Boltonu.

Taki maly wykaz tegorocznych wpadek na Goodison :

Everton - QPR 0:1 1.45 4.11 7.72

Everton - Stoke 0:1 1.68 3.56 5.31

Everton - Norwich 1:1 1.52 3.99 6.50

Everton - Bolton 1:2 1.46 4.18 7.07

Everton - Blackburn 1:1 1.60 3.73 5.85

Nie jest tego malo, biorac pod uwage, ze zespoly rozgrywaja na wlasnym terenie po 19 spotkan w sezonie... Ostatnie 4 spotkania z potentatami zostawily naprawde dobre wrazenie na ekipie Evertonu i mam przeczucie, ze tym razem bedzie to wlasnie zgubne wrazenie.

Tofiki nie walcza juz o nic, West Brom zreszta tak samo. Takze smialo mozemy byc swiadkami kolejnego rozczarowujacego popoludnia na Goodison Park, a kursy zachecaja zeby postawic na gosci.

Everton - West Brom 2 dnb @ 3.50

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
A ja po minimalnej linii oporu City-Sunderland powyżej 3.5 kartki (azjan) 1.875, sędzią Dowd... obie ekipy nie grzeszą czystą grą... moim zdaniem najlepszy typ na angielską kolejkę... jak ktoś lubi ryzyko to polecam City powyżej 1.5 kartki za 2.37 ... moim zdaniem oba typy co najmniej dobre.

szpil 313

szpil

Użytkownik
Mnie zainteresował mecz Newcastle - Liverpool i nie mam pojęcia dlaczego buki faworyzują tutaj Liverpool.
Liverpool jest w szokująco słabej formie - przegrali 2 ostatnie mecze z drużynami z dołu tabeli, rozbici przez QPR na ich terenie (prowadząc 2:0), oraz przegrali u siebie z jedną z najsłabszych ekip Premiership Wigan. W ciągu ostatnich 5 meczy zaliczyli tylko jedno zwycięstwo...
Gra Newcastle w ostatnich meczach może się podobać, wygrali 2 ostatnie mecze, przy czym pierwsza połowa z West Brom to istny pogrom. W ciągu ostatnich 5 meczy przegrali tylko 1 (wyjazdowy z Arsenalem - co można wybaczyć). Newcastle ma tyle samo punktów co Chelsea, na pewno chodzi gdzieś im po głowie 5 miejsce tabeli, dlatego takie mecze trzeba wygrywać - lepszej okazji do pokonania Liverpoolu nie będzie. Prawdopodobnie już od pierwszych minut zobaczymy parcie ze strony Newcastle, czego wynikiem będzie szybkie prowadzenie.
Chodzi mi po głowie wynik 2:0, a nie zdziwiłbym się jeżeli i Liverpoolowi by się udało 1 bramkę ustrzelić.
01.04 14:30
Newcastle - Liverpool 1 @2.88 Bet365 8/10 ✅
Kursy lecą...

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS

Wolves

Jak narazie bez zmian w ekipie Wilkow - zmiana na stanowisku managera na Terrego Connora dala nie wiele skutkow. Jedyny pozytyw to dobre zawody na Sports Direct Arena i remis przeciwko Srokom 2-2. Reszta spotkan powinna zostac przemilczana, a szczegolnie poziom zaangazowania w spotkaniu przeciwko United (0-5).

Bolton

Klusaki dzieki ostatnim 2 zwyciestwom nad rywalami z &quot;grupy 5&quot; wydostali sie na moment ze strefy spadkowej. Dobre zawody i zwyciestwo nad Blackburn w rozmiarach 2-1 w pelni zasluzone. Przeciwko QPR moznaby miec male watpliwosci poniewaz goscie zaszli za skore gospodarzom i na Reebok Stadium sprawiedliwszym wynikiem bylby rezultat 2-2 anizeli 2-1. Futbol niestety, a moze stety, nie jest sprawiedliwy.

Mecz na Molineux

Wilki przegrywaly ostatnio spotkania u siebie seryjnie a przed nimi do konca sezonu batalie na smierc i zycie z :

- Arsenalem (!)

- Man City (!!)

- Evertonem

O ile Ci ostatni moga sie okazac Janosikiem, ktory sprezentuje im jakis punkt na wage zlota, o tyle nie wiadomo co z ekipami ktore przyjezdzaja walczyc o wyzsze cele. Co do przyjazdu Kanonierow to moze byc to bardzo ciekawy mecz (Arsenal ma juz tak napompowana forme, ze w kazdej chwili mozemy byc swiadkami spadku).

Odnosnie samego spotkania malo prawdopodobne, zeby Bolton wygral 3 mecz z rzedu i to z ekipa z &quot;grupy walczacej o byt&quot;. Wolves dostaja rywala wygodnego, bo slabego w obronie a i w ataku wyreczanego ostatnio przez obronce (2 bramki Wheatera przeciwko Blackburn). Jesli mamy byc swiadkami przelamania ze strony Wilkow, to niech to bedzie konkretne przelamanie.

Wolves -1,0 - Bolton @ 3.60

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Manchester City - Sunderland
Typ: Ile żółtych kartek otrzyma zespół 1? Powyżej 1,5
Kurs: 2,50
Bukmacher: Bet365
Stawka: 6/10
Rezultat:
Analiza: Że co proszę!? Mam wrażenie, że Bwin jak i Bet365 a raczej ludzie odpowiedzialni za kursy nie do końca są przekonani co wydarzy się na Etihad Stadium. Dobra wicelider, własny stadion - czyli niezdobyta twierdza Premier League - 15 spotkań, 15 zwycięstw no i co z tego? Manchester City tak jakby ostatnio złapał lekką zadyszkę. Na Etihad przyjeżdżają &quot;Czarne Koty&quot; pod dowództwem Martina O&#39;Neilla i kurs na zaledwie dwie kartki dla &quot;The Citizens&quot; wynosi 2,35(Bwin) 2,50(Bet365)!? Gdzie arbitrem spotkania jest Phil Dowd? Według mnie śmieszna linia, a mega promocyjny kurs... Może i Sunderland jest skazywany na porażkę, jednak ja nie wierzę w gładkie zwycięstwo gospodarzy... a w ciężki mecz, w którym padnie remis lub &quot;The Citizens&quot; wygrają skromnie 1:0 lub 2:1... Phila Dowd&#39;a nie muszę chyba nikomu przedstawiać, bo po co tyle razy już o nim pisałem... Sunderland według mnie jedzie po punkty na Etihad Stadium i jest w stanie to osiągnąć, twardą i zdecydowaną grą. A co poniektórzy gracze &quot;Obywateli&quot; potrafią łapać głupie kartki, głównie liczę na Vincenta Kopany&#39;ego lub Gareta Barry&#39;ego. Nie zapominam także o &quot;głupim&quot; Balotellim. Dwie kartki dla gospodarzy IMO? Mega zakład, zdecydowanie za duży kurs !

Spotkanie: Manchester City - Sunderland
Typ: Ile żółtych kartek otrzyma zespół 1 w 2 połowie? Powyżej 0,5
Kurs: 1,62
Bukmacher: Bwin
Stawka: 8/10
Rezultat:

Spotkanie: QPR - Arsenal
Kurs: 1,61
Stawka: 8/10
Rezultat:
Analiza: Kolejny prze zabawny kurs... Derby Londynu, które będziemy mieli okazje oglądać na Canal + (tak dla przypomnienia). I co? Dwie kartki, dla walczącego o utrzymanie QPR, które zmierzy się z ekipą &quot;Kanonierów&quot; , którzy obecnie są w niesamowitym gazie notując siedem kolejnych spotkań bez porażki? Arbiter? Mike Dean - 23 spotkania - 89 kartek - 2 czerwone. Co prawda, wielka szkoda, że w spotkaniu przeciwko Arsenalowi nie zagra Cisse, bo o kartki dla gospodarzy bym się nie martwił, no ale w ostatnim spotkaniu dostał on czerwoną kartkę...(znowu). Ale jak nie Djibril, to niewiele gorszy od drużynowego kolegi - Barton... Prowokator i niezły aktor, ale z drugiej strony walczak i tnący przeciwników równo z trawą pomocnik Queens Park Rangers. Kolejne wielkie promo, z którego aż grzech nie skorzystać...

Kartkowy kupon na Premier League (31.03 - 02.04)
Blackburn Rovers - Manchester United
Ile żółtych kartek otrzyma zespół 1?
Typ: Więcej niż 1,5
1.50
Newcastle United - Liverpool FC
1.65

Queens Park Rangers - Arsenal FC
1.48

Manchester City - Sunderland
2.35

AKO: 8,61
Bukmacher: Bwin
Stawka: 3/10
Rezultat:

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Manchester City - Sunderland
&quot;The Citizens&quot; wygrali w Premier League wszystkie mecze przed własną publicznością. Statystyka imponująca, a do zdobycia maksymalnej liczby - 57 punktów u siebie, Manchesterowi potrzebne są jeszcze cztery zwycięstwa. Czy to możliwe? Jak najbardziej, choć w ostatnich tygodniach widać spadek formy kandydatów do mistrzostwa i według mnie, na Etihad Stadium, którejś drużynie uda się wywalczyć choćby remis. Stawiam, że stanie się to już dzisiaj, za sprawą Sunderlandu. Na początku rozgrywek nie dawałem większych szans City na końcowy tryumf, z czasem jednak musiałem przyznać, że faktycznie, dominacja Manchesteru United, Chelsea i Arsenalu może zostać przerwana. Teraz sezon wkroczył w decydującą fazę i to &quot;Czerwone Diabły&quot; są bliższe obronienia mistrzostwa. Nie tracą wielu punktów na wyjazdach, u siebie zresztą też. Bezbłędna gra wyłącznie na własnym podwórku to IMO za mało. Poza tym, nawet na Etihad gra &quot;Obywateli&quot; nie wygląda ostatnio jakoś nadzwyczajnie. Sunderland, grający bez większej presji, pod wodzą świetnego trenera, który odmienił jego oblicze, czego efektem są całkiem dobre rezultatu, jest w stanie urwać punkty wiceliderom. Z czołówką &quot;Czarne Koty&quot; na wyjazdach przegrywały minimalnie, często pechowo. Być może dzisiaj dopisze im szczęście. Skuteczny jest Bendtner, do gry wrócił Sessegnon. Martin O&#39;Neill na pewno nie zleci swoim podopiecznym, obrony za wszelką cenę. Widząc taki kurs, szkoda nie zaryzykować.
Moja propozycja: REMIS - 6,00 Betclic ✅ ✅ ✅ !

Dodatkowo, widzę dziś zwycięstwo Wolverhampton. Jeśli nie zdobędzie on trzech punktów, może powoli żegnać się z Premier League. Nie poznaję tej drużyny. Druga połówka tabeli to w ich przypadku norma, ale tak słabej gry dawno nie pokazywali. Najwyższy czas, aby w końcu się obudzili. Bolton jest tuż nad kreską, ma 4 punkty przewagi nad &quot;Wilkami&quot; i mecz zaległy. No właśnie, Bolton będzie miał jeszcze szanse odskoczyć, a Wolverhampton nie bardzo. Gospodarze muszą uwierzyć w siebie, a pomoże im w tym statystyka, która mówi, że &quot;Kłusaki&quot; przegrały aż 10 wyjazdów, razem z QPR najwięcej w lidze.
Moja propozycja: Wolverhampton - 2,30 Betclic ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ AV - Chelsea Under 2,5 gola 1,83 Pinnacle

Smutne wiadomości spłynęły ostatnio z Birmingham. U Stiliana Petrova wykryto białaczkę. Już pomijając fakt , że to duże osłabienie drugiej linii The Villans. Ale chodzi tu przede wszystkim o zdrowie człowieka. Petrov jeszcze tydzień temu grał w meczu z Arsenalem... Dodatkowo McLeish ma inne bardzo poważne problemy ze składem. Ciągle kontuzjowany jest Darent Bent - najlepsza armata w zespole , Richard Dunne , który też leczy kontuzję a to również podstawowy obrońca, i Charles N&#39;Zogbia, który do spóły z Petrovem tworzył siłę II linii Aston. Po serii lepszych meczów drużyn ze strefy spadkowej , AV ma już aby 8 pkt przewagi nad strefą spadkową , biorąc pod uwagę kontuzje , to że jeszcze 8 kolejek , i to że grają między innymi właśnie z Chelsea , Liverpoolem , Manchesterem U , czy Tottenhamem to jeszcze ta sytuacja w lidze nie jest taka klarowna. Dziś raczej cięzko będzie ograć Chelsea. Ale remis myślę , że byłby to dobry wynik. Sądzę , że The Villans mając takie oslabienia z przodu , będą grać na typowe 0:0. Chelsea ma w nogach ciężki mecz z Benficą w LM , i rewanż w środę dlatego nie spodziewam się porywczego tempa. Jak ktoś tu wygra to 1:0 lub 0:1. Wiecej goli się nie spodziewam.

⚽ Wolverhampton - Bolton 2 3.20 Bet-At-Home

Miałem przyjemność (? raczej nie) widzieć Wilki w kilku ostatnich meczach i tu już żadnej nadziei nie widać. Wyglądają tak jakby pogodzili się z tym , że nPower czeka. Fatalna forma , nic się nie klei, fatalna obrona , Fletcher , czy Jarvis sami nieczego nie zrobią. Bolton jeszcze nie dawno pewniak do spadku , torchę lepsza forma , złapanych kilka punktów i wydostali się z ostatniego miejsca w tabeli. Ten typ to raczej przeciwko Wilkom i trochę na nosa ;)

⚽ QPR - Arsena Over 2.5 1.77 Pinnacle

Derby Londynu. QPR gra o utrzymanie , Arsenal o 3 miejsce. Mecze na Loftus Road z reguły są bardzo ciekawe i otwarte. W meczu obu ekip pada dużo bramek ostatnio i dziś mam nadzieję będzie podobnie.

Nie ma zbytnio czasu na rozpisywanie się :razz:

edit./ Kursy na City żałosne ???? wiadomo , muszą ale takie argument to żaden argument.
City dziś bez Aguero, Mancinni mówił że nabawił się jakiejś głupiej kontuzji , ale nie chciał powiedzieć jakiej , być może to tylko taka ściema bo może coś się w szatni popsuło ? Dodatkowo ostatnie mecz mózgu City - Davida Silvy były beznadziejne. Hiszpan chyba zagubił swoją formę. Sunderland to drużyna swojego boiska i dlatego nic tu nie postawię. Ale nie spodziewam się łatwej przeprawy MC.

Otrzymane punkty reputacji: +12
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Dzisiaj ja na ostatnią chwile się wpisuję ;) Popieram to co napisał Konrad140 o tym meczu i sam pobieram undera. Co ciekawe kurs skoczył w górę sporo.

VS
AV - Chelsea
Typ : Poniżej 2,5 gola @ 1,943 Pinnacle ⛔2:4 byłem blisko :;/:​
Składy -&gt;
Aston Villa: Given, Lichaj, Collins, Baker, Warnock, Gardner, Herd, Agbonlahor, Ireland, Bannan, Weimann
Subs: Guzan, Albrighton, Heskey, Johnson, Williams, Carruthers, Grealish
Chelsea: Cech, Ivanovic, Luiz, Terry, Cole, Mikel, Lampard, Sturridge, Mata, Kalou, Torres
Subs: Turnbull, Essien, Ramires, Malouda, Bosingwa, Cahill, Bertrand

AV bez Benta i ogólnie atak wygląda jak wygląda. Ponadto McLeish na ławce czyli zakaz ofensywnej gry tylko rąbanka po szkocku.
Chelsea z Torresem na szpicy. Drogby nawet nie ma na ławce. Kalou jak gra tak gra, przeciętnie bardzo. Co prawda w składzie też Mata, ale nie błyszczy i Sturridge, ale cieżko mu będzie coś zrobić. Chelsea niby lekka zwyżka formy, ale też nie ma rewelacji w Premiership. Cieżki mecz im się szykuje. Spodziewam się niskiego wyniku.
Forma strzelecka obu ekip na przestrzeni 10 meczów w Premiership to AV- 9 goli, a Chelsea - 10 goli. W tyłach wygląda to lepiej.

Mam też pograny Fulham @1,641 Pinnacle✅2;1, ale już nie ma sensu pisac nic o tym. No i zapożyczyłem typ na kartki od miki9971 w meczu City - Sunderland. A zaraz zapinamy pasy i startujemy ;)
Powodzenia!

windover 28,1K

windover

Użytkownik
Tottenham Hotspur v Swansea City typ: over 2,5 @ 1.75 ✅

Na konferencji prasowej sam Harry Redknapp mówi o tym ,że ekipa Swansea jest &#39;fantastyczna&#39; i wykonuję świetną robotę i jak widać to ma potwierdzenie w ostatnich wynikach wygrane z Wigan, City czy też Fulham mówią same za siebie jednak ostatnio porażka u siebie z będącym w nieco wyższej formie Evertonem (0-2). Jednak nikt nie spodziewałby się ,że ten zespół osiągnie taki wynik po 30-kolejkach plasując się na bardzo wysokim miejscu z dorobkiem 39-punktów a przy tym z dobrej strony pokazuję się dwójka graczy ofensywnych która łącznie wbiła rywalom 17-bramek a mowa tu o D. Graham i S. Sinclair a jeszcze lepsze noty zbiera zdobywca pięciu bramek G. Sigurdsson. Wśród brakujących graczy u gości nie zobaczymy Augustien, Bodde, Caulker i Orlandi. Gracze z Londynu ostatnio pochłonięci meczami pucharu Anglii a mowa tu o ciekawym meczu że Stevenage (3-1) który miałem przyjemność oglądać oraz potyczce z Boltonem również (3-1) jednak liga zeszła chyba trochę na dalszy plan lub jest to słabsza dyspozycja &#39;&#39;Kogutów&#39;&#39; o ile remis z rozpędzoną Chelsea jest zrozumiały to już bezbramkowe widowisko na WHL ze Stoke - nie. Wypadają Bentley, Dawson, Huddlestone, Gomes, Jenas. Myślę ,że E. Adebayor (11G+11A) i spółka będą dziś strzelić coś więcej a przy okazji rywal znów im coś wbije. Tottenham (Probable, 4-4-1-1): Friedel; Walker, Kaboul, Gallas, Assou-Ekotto; Lennon, Parker, Modric, Bale; Van der Vaart; Adebayor. Swansea (Probable, 4-5-1): Vorm; Rangel, Caulker, Williams, Taylor; Dyer, Britton, Sigurdsson, Allen, Sinclair; Graham. Sędzia: Andre Marriner

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ Newcastle - Liverpool 1 3.50 Pinnacle
Yyy ? 3.50 ? Coś nie tak czy co. U każdego bukmachera kursy over 3. Nie wiem , czym to może być spowodowane ale po takim kursie , nawet jak Liverpool wygra 0:5 to nie bedę żałował , że postawiłem. Liverpool już ma gwizdek na całą ligę. Nic nie ugrają , a za wygraną w Carling Cup zagrają sobie w Lidze Europejskiej. Kolejny z rzędu sezon nieudany. Ostatnie mecze to porażki ze spadkowiczami. 3:2 na Loftus Road z QPR gdzie do 77minuty prowadzili 0:2 :!: i tak ostatnia , jeszcze bardziej kompromitująca z Wigan , u siebie 1:2. Dziś Dalglish nie będzie mógł skorzystać z Charliego Adama, który tam poziom jako taki w drugiej linii trzymał. Dużo natomiast nazwisk jest niepewnych występu. Mowa tu o Aggerze , Bellamym i Johnsonie. A to już poważne absencje by były. Ale skoro występ niepewny to jakieś urazy muszą być. Tak wiec nie wiadomo.
Newcastle natomiast w małym gazie ostatnio. Wygrana 1:3 wyjazdowa z WBA , u siebie minimalnie 1:0 z Norwich. Całkiem niedawno grali na Emirates z Arsenalem i dość pechowo bo w ostatniej minucie dostali gola na 2:1. Ale był to dobry mecz w ich wykonaniu. W świetnej formie jest Pappis Cisse. Bardzo dobrze uzupełnia go Demba Ba. A to co wyczyniał z WBA Ben Arfa to było coś niesamowitego. Kręcił obroną niemiłosiernie, Hatem w końcówce sezonu złapał świetną formę. To trio tak jak i w ostatnich meczach może okazać się zabójcze. Jednak aż tak kolorowo to być nie może. Dziś nie zagra filar obrony Coloccini.Ogólnie lista absencji jest dość długa ale to nic nowego więc nie ma sensu pisać. Pardew mówił kiedyś, że chciałby zagrać w Lidze Europejskiej bo to dobre przetarcie przed czymś ważniejszym. Póki co , Sroki tracą 3pkt do Chelsea. Tak wiec wygrana dziś pozwoli im się zrównać w tabeli. Dodatkowo mają bardzo korzystny terminarz bo do końca sezonu ( po za Man City) będą grali z rywalami znacznie słabszymi od siebie ... 5 pkt straty do Ligi Mistrzów ... kto wie co tu się jeszcze może wydarzyć. Żeby czasem nie było tak , że i Sroki jednak do tej walki się włączą.
Jeszcze kilka suchych faktów. Newcastle z możliwych 45 pkt na własnym stadnionie zdobyło 29. Wynik ładny , i tylko podkreśla że St. James Park czy jak kto woli Sports Direct Arena to baaardzo trudny teren. Dla porównania Liverpool na wyjazdach z 45 zdobył 19. W tym sezonie aby Chelsea i WBA zdołało wywieźć komplet pkt z tego stadionu. Ostatnia porażka 21 grudnia. Wiec już kawałek to trwa. Dziś powinno dalej tak być.
Newcastle gra przyjemną dla oka piłkę i sądzę, że dziś dadzą radę Liverpoolowi.

Otrzymane punkty reputacji: +3
C 581

czajnol

Użytkownik
Mnie tez bardzo szokuje wysoki kurs na Newcastle ponad 3 to az zal nie zagrac wedlug mnie to kursy powinny byc odwrotne bo zwazywszy na ostanio forme Liverpoolu a przedewszytkim przegrana z Wigan u siebie w zeszlym tygodniu to Newcastle jest faworytem tego spotkania u siebie spisuja sie dobrze warto tez dodac ze Liverpool na ostanie 5 wyjazdowych meczy 4 przegral. Nie wiem czym kieruja sie bukmacherzy wystawiajac tak wysoki kurs ale ja gram na Newcastle zdecydownie dorzucajac Tottenham do doubla po kursie 4.5 dla mnie to prezent na niedziele od buka ????

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Newcastle - Liverpool
Kurs: 1,83
Stawka: 3/10
Rezultat:
Analiza: Kolejne spotkania 31. kolejki Premier League. Na Sports Direct Arena zmierzą się ekipy Newcastle i Liverpoolu. Dla obu drużyn jest to bardzo ważne spotkanie. Newcastle walczy dzielnie o Europejskie Puchary tracąc do premiowanego w nich startem piątego miejsca - trzy punkty. Liverpool raczej już się pożegnał z pucharami, gdyż do Chelsea brakuje &quot;The Reds&quot; aż 11 punktów na 7 kolejek przed końcem sezonu. Nie wygląda to ciekawie, jednak nie możemy zapominać, że Liverpool gra jeszcze w FA Cup.
Liverpool pomimo słabej pozycji w lidze, na pewno nie odda łatwo punktów i spróbuje walczyć jak równy z równym na byłym St. James Park. A jak wiemy &quot;The Reds&quot; stać na równą walkę. Spotkanie poprowadzi Martin Atkinson - 24 spotkania - 7 żółtych kartek i aż 4 czerwone (zdecydowany lider) biorąc pod uwagę ogólny rozrachunek pod względem czerwonych kartek. Wybrałem typ na powyżej 1,5 kartki dla gospodarzy, gdyż w ostatnich siedmiu spotkaniach pomiędzy tymi zespołami tylko w jednym Newcastle nie otrzymało dwóch kartek, a jedną. Kurs wart gry.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Tottenham - Swansea
Typ : Tottenham @ 1,40 bet365 ✅3:1​
Dzisiaj sądze, że Tottenham izzi wygra. Ostatnio Spursi na Stamford Bridge byli lepsi a Bolton zmietli w FA Cup. Sytuacji było co nie miara i 3:1 nie oddaje tego jaka to była przewaga. Arsenal wczorja przegrał, Chelsea wygrała więc samemu też należy odpowiedzieć chcąc się liczyc w walce o to 3msc.

VS

Newcastle - Liverpool
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,72 Tobet⛔2:0 Carroll - prawie piłkarz!:-|​
A co do meczu na StJames Park to na początek sam składy wrzucę.
Newcastle: Krul; Simpson, Williamson, Perch, Gutierrez; Guthrie, Tiote, Cabaye; Ben Arfa, Cisse, Ba
LIVERPOOL: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Shelvey, Bellamy, Carroll, Suarez
W kontekscie bts to się ciesze, że Suarez będzie mógł grać wespół z Bellamym. Carroll może coś się od niego odbije i strzeli na swoim byłym stadionie. Gerrard nie tak dawno dobrze zagrał w derbach Merseyside. Obrona The Reds z Flanaaganem szału nie ma. Sroki z armatami dwoma Demba Ba i Papiss CIsse. Jest lubiany przeze mnie Ben Arfa więc coś z pewnością ukłują. A w defensywie brak Collociniego więc The Reds też coś strzelą miejmy nadzieję.
A kursy na Newcastle rzeczywiście jakieś zbytnio wysokie, ale zobaczymy.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Ja również jestem bardzo zdziwiony kursem na Newcastle. Oczekiwałem nieco ponad 2,00, a tymczasem jest ponad 3,00. Liverpool gra fatalnie i tak naprawdę nie mają już o co walczyć. Nawet w razie zwycięstwa tracić będą sporo punktów do miejsc premiowanych grą w Lidze Mistrzów, a Liga Europy? Nie sądzę, żeby &quot;The Reds&quot; byli zainteresowani. QPR, Sunderland, Bolton, Fulham to drużyny, które wygrywały z Liverpoolem. Nieco lepiej było z tymi mocniejszymi zespołami, więc nie można też skreślać podopiecznych Dalglisha. Kurs jest jednak bardzo, ale to bardzo zachęcający. Strzela Cisse, Ben Arfa, w pierwszym składzie zagra też Ba. Być może też się obudzi. Atak jest doprawdy mocny, a Liverpool gubi się ostatnimi czasy dość wyraźnie. Nie ma co się rozpisywać. Nie tylko ja uważam, że nie da się przejść obojętnie obok takiego kursu.
Moja propozycja: Newcastle - 3,20 Sportingbet ✅

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Pierwsze starcie Czerownych Diabłów z Blackburn zakończyło się mega sensacją, Rovers wygrali 3:2 (kurs 20.55) ! Obecnie MU na fali, MC się potknęło, więc idealna szans by zrewanżować się za wpadkę z pierwszego meczu i zwiększyć przewagę nad MC. Tyle, że ta kolejka obfituje w &quot;kursowe&quot; niespodzianki. MC remis, przegrana Arsenalu czy porażka The Reds. Zauważyłem, że raz na jakiś czas zespoły z czuba &quot;solidarnie&quot; gubią oczka w jednej kolejce. A wizyty MU w Blackburn nie należą do ulubionych...
Remis
Remis
Wygrana
Remis
Wygrana
Porażka
Remis
Warto też zwrócić uwagę na tą jedyną wygraną Blackburn. Wtedy to, w pierwszym meczu, Rovers także wygrali na Old Trafford...
Blackburn Manchester Utd 4:3 4.09 3.24 1.85 details 01.02.2006
Manchester Utd Blackburn 1:2 1.28 4.70 9.88 details 24.09.2005

Forma formą, ale rywal im nie leży, zatem kurs na Czerwone Diabły całkowicie nie atrakcyjny
Blackburn 6,80, Blackburn 1x 2,52

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Pierwsze starcie Czerownych Diabłów z Blackburn zakończyło się mega sensacją, Rovers wygrali 3:2 (kurs 20.55) ! Obecnie MU na fali, MC się potknęło, więc idealna szans by zrewanżować się za wpadkę z pierwszego meczu i zwiększyć przewagę nad MC. Tyle, że ta kolejka obfituje w &quot;kursowe&quot; niespodzianki. MC remis, przegrana Arsenalu czy porażka The Reds. Zauważyłem, że raz na jakiś czas zespoły z czuba &quot;solidarnie&quot; gubią oczka w jednej kolejce. A wizyty MU w Blackburn nie należą do ulubionych...
Remis
Remis
Wygrana
Remis
Wygrana
Porażka
Remis
Warto też zwrócić uwagę na tą jedyną wygraną Blackburn. Wtedy to, w pierwszym meczu, Rovers także wygrali na Old Trafford...
Blackburn Manchester Utd 4:3 4.09 3.24 1.85 details 01.02.2006
Manchester Utd Blackburn 1:2 1.28 4.70 9.88 details 24.09.2005

Forma formą, ale rywal im nie leży, zatem kurs na Czerwone Diabły całkowicie nie atrakcyjny
Blackburn 6,80, Blackburn 1x 2,52
No napewno fakt że City straciło punkt nie podziała mobilizująco na United eh ... wystarczy dzisiaj wygrać za tydzień przy pewnej wtopie City i sprawa mistrzostwa jest załatwiona więc jak dla mnie ogromna mobilizacja bez większych kontuzji a kto jak kto ale Alex wyciągnie wnioski z takiego spotkania .

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
No napewno fakt że City straciło punkt nie podziała mobilizująco na United eh ... wystarczy dzisiaj wygrać za tydzień przy pewnej wtopie City i sprawa mistrzostwa jest załatwiona więc jak dla mnie ogromna mobilizacja bez większych kontuzji a kto jak kto ale Alex wyciągnie wnioski z takiego spotkania .
a gdzie ja zakwestionowałem brak mobilizacji? po za tym ogromna mobilizacja jest po obu stronach. Bo nie dość, że przyjeżdża wielki MU to Blalckburn walczy o utrzymanie.

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
a gdzie ja zakwestionowałem brak mobilizacji? po za tym ogromna mobilizacja jest po obu stronach. Bo nie dość, że przyjeżdża wielki MU to Blalckburn walczy o utrzymanie.
Zobacz klasę zespołów oraz obecną formę wiadomo Blackburn walczy o te utrzymanie jednak nie mają oprócz boiska żadnych atutów .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom