>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

31 kolejka Ligue 1 [31.03-02.04.2017]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Promocja w Sportingbet: Bonus powitalny 200PLN

Wygraj wyjazd na mecz Arsenal - Man. Utd - 2 bilety VIP + 1500PLN. Tylko u nas!

Kolejka w Ligue1 będzie w ten weekend tylko w cieniu starcia jakie odbędzie się w ramach finału Pucharu Ligi Francuskiej. W sobotni wieczór 1 kwietnia cała Francja wstrzyma oddech i obserwować będzie pojedynek AS Monaco z Paris Saint Germain.
Jednak w tym temacie będziemy starali się wyłapać jak najlepsze typy na tę ligową kolejkę. Faworyci to bez wątpienia Olympique Marsylia i FC Nantes.
A Wy macie już swoje typy? Zachęcam do dyskusji ;)

dexter7 86

dexter7

Użytkownik
Ja na pierwszy rzut oka
Bastia - Lille remis nie ma zakładu typ 2 @ 1.70
Bastia wiadomo juz w Ligue2 bo mam dziwne przeczucie ze nawet 18 lokata
zapewniajace baraze jest poza ich mozliwosciami
co składu przstapia powaznie oslabienie (w sensie z duza iloscia graczy ktorzy nie maga zagrac)

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 17:00
Spotkanie Marsylia-Djion
Typ: 1 połowa czasu
Kurs 1.84
Buk Unibet
Analiza: Na jutro postanowiłem zagrać spotkanie z Francuskiej ekstraklasy piłkarskiej w którym ekipa Marsylii na własnym stadionie podejmowała będzie ekipę Djionu. Gospodarze są zdecydowanym faworytem do zdobycia kompletu punktów , nie dośc iż grać będą na swoim stadionie to goście na wyjazdach nie potrafią za często zdobywać ligowych punktów, nie wygrali 5 kolejnych spotkań wyjazdowych , przegrali 4 krotnie i zanotowali 1 remis , ogólnie w ich spotkaniach wpada sporo bramek , strzelają praktycznie za kazdym razem bramkę w spotkaniu wyjazdowym , myślę że tutaj będzie podobnie , gospodarze natomiast na własnym stadionie potrafią sobie radzić ostatnio bardzo dobrze, grają pewnie, zdobywają punkty i nie tracą głupich bramek , poza tym Marsylia ma o co grać , bowiem zaledwie 4 punkty dzieli ich od 4 pozycji w lidze , goście natomiast grają o utrzymanie i na pewno tutaj nogi nie odstawią , myślę że Marsylia wygra ,ale nie bedzie to dla nich łatwe spotkanie, stawiam na 1:0 po pierwszych 45 minutach oraz 2:1 po końcowym gwizdku sędziego.

maer 343,9K

maer

Typer A-League
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godz: 17:00
Spotkanie: FC Nantes - Angers SCO
Typ: FC Nantes
Kurs: 2.23
Bukmacher: WilliamHill
Zapraszam na 31 serię gier do francuskiej Ligue 1.
W ciekawym meczu na Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau zmierzą się ze sobą miejscowe Football Club de Nantes a w gości przyjedzie drużyna Angers Sporting Club de l&#39;Ouest.
Gospodarze w tym sezonie ligowym w swoich 30 spotkaniach zdobyli 38 punktów co daje im obecnie 11 miejsce w tabeli ligowej natomiast goście plasują się na 10 pozycji we francuskiej Ligue 1 ze zdobytymi 39 oczkami w swoich 30 meczach.
FC Nantes w tym sezonie na swoim terenie 5 zwycięstw, 4 remisy oraz 6 przegranych i bilans bramek 12-21 zaś Angers SCO na wyjazdach 4 wygrane, 1 remis oraz 10 porażek z bilansem bramkowym 11-26.
Moim typem na to spotkanie jest zwycięstwo gospodarzy którzy może u siebie rewelacji nie grają ale akurat w tym meczu dostali bardzo słabego rywala w delegacjach i moim zdaniem w pełni to wykorzystają.
✅ 2:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom