>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

31. kolejka I ligi (20.05.2015)

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP

bet365

31 kolejka - środa. Do końca rozgrywek pozostały tylko 4 spotkania, do awansu mamy wciąż 4 kandydatów. Zagłębie, Wisła Płock oraz Nieciecza. W ostatniej kolejce Termalica pokonała Wisłę i awansowała na drugie miejsce, ma 2 punkty przewagi, co powoduje, że nie ma miejsca na błąd, trzeba wygrywać, zwłaszcza, że w środę Wisła zagrałaby z Flotą, ale już wiemy, że zdobędzie 3 punkty nie wychodząc na boisko.
Mecz kolejki zdecydowanie w Gdynii, gdzie tamtejsza Arka podejmie Zagłębie.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!

benny17 11

benny17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, I liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: GKS Tychy-Chrobry Głogów
Typ: GKS Tychy
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W 31 Kolejce I ligi zmierzą się zespoły z dolnych rejonów tabeli, jednak trudniejszą sytuację ma drużyna gospodarzy, która znajduje się aktualnie na miejscu barażowym. Mój typ na ten mecz wygrana gospodarzy, którzy na swoim terenie spisują się b. dobrze. Przyczynia się do tego faktu presja kibiców, którzy nie szczędzą krytyki oraz otwarcie nowego stadionu w lipcu. Goście natomiast grają w kratkę, ale mają 8pkt zapasu nad miejscem barażowym, okupowanym przez Tychy. Jeżeli GKS chce uniknąć niepotrzebnego barażu, to w środę musi wygrać mecz, aby zwiększyć swoje szanse na spokojne utrzymanie. ????

Tychy: Gieraga (kartki), wraca 3 zawodników (kartki).
Chorbry: Szczepaniak, Kościelniak, Prus i Ilków-Gołąb, Hirśkyj (kontuzje)

dampy 107

dampy

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Polska, I liga
Godzina: 17:00
Spotkanie: Termailca Bruk bet Nieciecza - Wigry Suwałki
Typ: Termalica
Kurs: 1.44
Bukmacher: Bet365
Analiza:Chyba nie musze sie dużo rozpisywać kurs niski bo 1,44 ale jak najbardziej do pogrania .Termalika w wyborowej formie podbudowana zwycięstwem w Płocku Wigry natomiast pewne utrzymania .Typ może być dzis tylko jeden - Termalica Bruk Bet Nieciecza
--//KAŻDY KOLEJNY TEGO TYPU POST BĘDZIE KASOWANY, TO NIE JEST ANALIZA -//Robson1416

Otrzymane punkty reputacji: +14
gnu_gpl 452

gnu_gpl

Użytkownik
TERMALICA - WIGRY

X @ 4.20
Wigry +1.5 @ 1.50

Termalica jak co roku przez ostatnie lata jest w czubie i zawsze się na czubie kończy, czubie bez awansu. Ja mam wrażenie, ze oni są w pełni zadowoleni z gry w czołówce I ligi i awans ich nie interesuje.
Pamiętam poprzedni rok, gdzie awans mieli w kieszeni i nagle seria niewyjaśnionych porażek i strat punktów i nie awansowali.

W tym roku idą jak burza i zastanawiam się czy ta burza się dziś nie skończy, bo widmo awansu może zaglądnąć im w oczy, bo wygrana wepchnie ich na 2. miejsce.

Kursy też dziwnie rosną na gospodarzy.

Ja czuję, że dziś dziwnym trafem Termalica przełamie swoją wspaniałą serię jakimś remisem, bliżej niewytłumaczalnym, i zakończy sezon na 3 miejscu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom