>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

31. kolejka Eredivisie/PO Jupiler Pro League (15.04-17.04)

Status
Zamknięty.
benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Kursy by Unibet:

Ciekawie zapowiada się walka o mistrzostwo w obu ligach. Ajax, Twente i PSV liczą się już tylko w Holandii. To trio będzie walczyć do upadłego. Różnica punktów jest bardzo mała, a i kolejek zostało niewiele. W Belgii natomiast sprawa wygląda nieco inaczej. Szczególnie trudną sytuację mają Fiołki, którym zwycięstwo nad Genkiem jest bardzo potrzebne, inaczej mogą już się pożegnać z mistrzostwem. Mam nadzieję jednak, że podołają :!:

Zapraszam do wspólnej dyskusji oraz analizy :!:​

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Heracles Almelo - PSV Eindhoven Over 2,5 1,52 0:2 ⛔
Liga holenderska wkroczyła w decydującą fazę walki o mistrzostwo kraju. Po ostatnich remisach PSV i Twente do walki o tytuł włączył się również Ajax, który jeszcze w ostatniej ligowej kolejce zmierzy się z Twente które broni tytułu.
O PSV niedawno pisałem w meczu z Benficą. Nie dość, że nie są w najlepszej dyspozycji to paru kluczowych zawodników, szczególnie w obronie ma kontuzje bądź są zawieszeni. I to było widać w meczu z wiceliderem ligi portugalskiej, jak proste błędy popełniali obrońcy. PSV było bliskie awansu prowadząc już 2:0, ale roztrwonili swoją przewagę na 2:2 i odpadli z pucharów europejskich.
Teraz pozostaje im tylko liga i walka o mistrzostwo kraju. Więc w jutrzejszym meczu będą zmuszeni do ataku skoro, co może nam wróżyć bardzo otwarty mecz.
Gospodarze ostatnio w ataku spisują się kapitalnie. W 6 meczach strzelili 24 bramki i stracili 10. Co nam daje razem 34 bramki, czyli średnia 5,6 bramki na mecz ! Wyniki 2:6 na wyjeździe z Willem II, 3:0 na wyjeździe z Ajaxem, 4:2 u siebie z Heerenveen, 4:1 u siebie z Excelsior, 1:4 na wyjeździe z Groningen i aż 6:1 u siebie z Vitesse. PSV natomiast w ostatnich 3 meczach strzeliło 5 bramek i straciło aż 8, razem daje nam to 13 bramek, średnio 4,3 bramki na mecz.
Jutro liczę na otwarty mecz i mam nadzieję, że strzeli kilka bramek zarówno PSV które ma ostatnio problemy z obroną i Heracles które jest w dobrej dyspozycji strzeleckiej.
De Graafschap - FC Twente Enschede 1,48 1:1 ⛔
Co tu dużo pisać, różnica pomiędzy De Grafschap, a Twente jest taka, że gospodarze jeszcze kilka kolejek temu walczyli o utrzymanie, a Twente walczy o mistrzostwo kraju. Gospodarze mają przewagę 6 punktów nad 16 w tabeli Excelsior. Sytuacja w Twente jest zupełnie inna, bo są liderem w tabeli, ale mają tylko 2 punkty przewagi nad PSV i 3 nad Ajaxem. A w ostatnim meczu sezonu zagrają z Ajaxem, zapewne ten mecz rozstrzygnie kto zdobędzie mistrzostwo kraju o ile zespoły wcześniej nie pogubią punktów.
Skład Twente ma lepszy niż gospodarze. Co prawda goście odpadli z kretesem z pucharów Europejskich, 5:1 z Villarrealem na wyjeździe i 1:3 u siebie, ale tych wyników nie brałbym pod dużą uwagę. Do tego Twente ostatnio zanotowało dość sensacyjny remis na własnym boisku.
Dziś czas wziąć się w garść i zdobyć upragnione 3 punkty, bo przeciwnik o kilka klas gorszy.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
CLub Brugge vs Lokeren 1, 1.50 WillHill 4/10 ⛔ 0:0 ????
Club Brugge wciąż walczy o mistrzostwo. Szczególnie ważna była wygrana Anderlechtu nad Genkiem w piątkowy wieczór - dzięki temu Club Brugge jeśli dzisiaj zwycięży będzie tracił zaledwie 2 punkty do lidera. Taka sytuacja bardzo skomplikuję sprawę mistrzostwa, gdyż aż 4 ekipy w tym momencie będą się naprawdę liczyć w walce o pierwsze miejsce. Postawa w ostatnich spotkaniach ekipy z Brugii jest niezła. Remisy z Gentem i Standardem to dobre wyniki, a do tego zdecydowane zwycięstwo przeciwko Anderlechtowi (3:0) na pewno podwyższyło morale dzisiejszych gospodarzy. Drużyna Lokeren już zrobiła w tym sezonie co miała zrobić. Zajmie najprawdopodobniej 6 miejsce i wciąż będą sę liczyć w walce o LE. Dla nich to fantastyczny sezon i na pewno się nie poddadzą, ale wątpię by dzisiaj cokolwiek wskórali. Co do absencji to napiszę, że nie ma poważniejszych braków w obu ekipach - no może prócz Vargasa, który nie wystąpi u gospodarzy. W ekipie Lokeren wraca kilku ważnych graczy i to może być jedyny powód, który wzbudza we mnie minimalne wątpliwości. Jako ciekawostkę dodam, iż Geraertsowi urodziło się dziecko w piątek i to może dodać mu skrzydeł dzisiejszego wieczora ;) Liczę na gospdoarzy - oni jeszcze o coś grają, a tytuł bardzo by się przydał :!:
Feyenoord vs Willem over 3, 1.50 Betsafe 3/10 ✅ 6:1 i$i ????
- Dla mnie to peFFka, a i kurs może być do dubla,
- Feyenoord jest słaby w tym sezonie, ale z Willemem powinni sobie poradzić, strzelając kilka bramek,
- Wierzę także w to, iż goście ustrzelą jakiegoś gola,
- H2H: na ostatnie 5 spotka zaledwie 1 over :!: To jakieś nieporozumienie, czas poprawić statystyki ;)
Powodzenia :!:

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
taka opinia moja:
Dawno nie oglądałem Eredivisie dziś włączyłem NEC-Ajax i ......poziom-nie ma poziomu w 20min Ajax mógł przegrywać 4-0 ,normalnie wczorajszy mecz Lech-Legia w 100% lepszy.. goście mają szanse na 1 miejsce a grają jak trampkarze setki podań nie wiadomo gdzie ,gospodarze nie lepsi tyle setek ...
Jestem zdania takiego że straszny regres w Holandii jest(Eredivisie) do przerwy 1-1 a mecz paskudny liczę na pobudkę niech ktoś coś skrobnie bo naprawdę jestem zażenowany poziomem tej ligi czy widzi to tak samo czy ja jestem inny...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom