>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

31. Kolejka Bundesligi 21-24.04.11

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP

Powoli zbliżamy się do zakończenia sezonu, ta kolejka jest o tyle ciekawa, że w przypadku wygranej Borussi zapewniają sobie mistrzostwo, łatwego zadania nie mają gdyż druga Borussia wciąż walczy jak lew o utrzymanie.
Reszta meczy również ciekawa, nigdzie nie ma zdecydowanego faworyta , stąd takie wyrównane kursy.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Dobra kolejka się trafiła, na pewno będzie z czego wybierać, myślałem, że skoro mecz wypadł w Wielki Piątek to przełożą go na sobotę, albo niedzielę, ale widzę że wybrali czwartek i transmisja standardowo jest na Eurosporcie 2 o 20:30 ????.

przepowiednik 6

przepowiednik

Użytkownik
Gladbach NIC nie gra ! Dortmund zmiazdzy i to kilkoma bramkami !
Nurnberg - Mainz
Zdecydowana &quot;jedynka&quot;, Mainz w ostatnim meczu uratowany przez czerwona kartke ( z kapelusza wyciagnieta zreszta). Nurnberg prezentuje sie bardzo dobrze
Pauli to rowniez pewniaczek. Druzyna walczy o utrzymanie calym sercem, widac walke i zaangazowanie. Ostatni mecz niefartownie remisik, tym razem zwyziestwo jedna brameczka.
Schalke - Kaisereslautern. Schalke jest lepsza druzyna. Nie beda sie cackac z tymi cieniasami.

UWAGA NA :
Stuttgart - Hamburg
Ciezki mecz. Czyzby koleiny z rzedu remisik Hamburga ?!
Wolfsburg - Koeln
W tym meczu moze byc mala niespodzianeczka ( czyli typ 2) wiec ostroznie z obstawianiem na Wolfsburg.
Pozdrawiam
Sluchajcie sie mnie a daleko zajdziecie !

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Gladbach NIC nie gra ! Dortmund zmiazdzy i to kilkoma bramkami.
Pozdrawiam
Sluchajcie sie mnie a daleko zajdziecie !
Nie wątpię, że Dortmund jest faworytem, ale Gladbach to jak na ostatnią w tabeli drużynę, dość dobry zespół. W dodatku teraz grają pod napięciem, dlatego że każdy mecz jest dla nich o wszystko.
Zawodnicy w ataku też są nieżli: Reus, De Camargo, Idrissou, co sprawia że mecze Gladbach są ładne dla oka, całość psuje fatalna postawa obrony.
Myślę, że jeśli Dortmund nie stanie na wysokości zadania i będą &quot;grali w kulki&quot; to Gladbach to wykorzysta, bo ma ku temu wszelkie predyspozycje, smaczku dodaje fakt, iż w 7 ostatnich meczach outsider wygrał 3 mecze, więc nieźle.
Dla mnie no bet.

l0k0 1,5K

l0k0

Użytkownik
M&#39;Gladbach - Dortmund
Jak dla mnie koniec marzeń o utrzymaniu dla Gladbach nastąpił w ostatnim przegranym meczu w Mainz. Zostały do końca 4 kolejki i aż 8 straty do bezpiecznego miejsca. Tak 8, nie 7, bo mają gorszy bilans z Entrachtem i Stuttgartem, co gorsza, z Wilkami też mają gorszy bilans, więc do utrzymania trzeba doliczać punkt aby minąć kogoś z bezpośrednich zespołów walczących o utrzymanie.
8 punktów w 4. meczach i liczenie, ze Entracht albo Stuttgart wszystko przegrają a sami wszystko wygrają jest już chyba tylko baaardzo matematycznym podejściem, bo rzeczywiście to po prostu nie ma szans.
Dortmund po ostatniej wygranej i porażce Leverkusen odzyskali 7 punktów przewagi i są już praktycznie mistrzami. Komfort psychiczny myślę, że będzie duży co zaowocuje ładną grą i wygraną.
Kurs może szału nie robi, ale wydaje mi się, że w sobotę wygrają i za tydzień będą u siebie świętowali mistrza.
Dortmund @ 1.67 7/10 bet365
Dortmund -1.5 @ 2.60 2/10 bet365
Robson // Dopisuj z jakiego buka bierzesz kursy.

takjakby 3

takjakby

Użytkownik
SC Freiburg - Hannover 96

Według mnie Hannover 96 jest tutaj faworytem. W ostatniej kolejce po zmarnowaniu kilku dogodnych sytuacji zremisowali spotkanie z HSV, natomiast Freiburg został pokonany przez Dortmund aż 0:3 co było wynikiem dość niskim. Za Hannoverem może przemawiać chęć utrzymania się na miejscu gwarantującym grę w europejskich pucharach.

Hannover 96 - 2 - 2.75 - Tobet ✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Borussia M&#39;gladbach - Borussia Dortmund

Powoli sezon dobiega końca, BVB zbliża się do mistrzostwa, M&#39;gladbach do spadku. Wiec niespecjalnie emocjonujący mecz, raczej Dortmund powinien wygrać, ale jeśli spojrzeć na skład to BVB, to taka orkiestra bez dyrygentów Shinji Kagawa ponoć jest już w stanie grać, ale Klopp powiedział, że nie jest mu potrzebne ryzyko i dopóki nie będzie na 100% zdolny do gry to zespół poradzi sobie bez niego, wypadł Sahin, no i nie widzę w awizowanym składzie przez Kickera Barriosa, którego najprawdopodobniej Klopp posadzi na ławce i wpuści w drugiej połowie. Lewandowski ostatnio strzelił bramkę i brał udział przy następnej, wiec spokojnie sobie poradzi w roli wysuniętego napastnika, ale wiadome jest, że cudów spodziewać się nie można. M&#39;gladbach jest ostania w tabeli, szansa na utrzymanie już uciekła, wiec pewnie będą chcieli na własnym stadionie pokazać się z dobrej strony kibicom, wiec nie ruszą na mistrza Niemiec, zagrają pewnie rozważnie i będą próbować nie skompromitować się przed własnymi kibicami. Ofensywa BVB osłabiona, M&#39;gladbach na własnym stadionie w meczu o nic i do tego kurs 1,5 na under 3,5 bramek, nie dużo ale wydaje mi się bardzo prawdopodobny typ.

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund (Poniżej/powyżej: 3.5) Typ: Poniżej Kurs:1,5 Tobet
Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund Typ:2 Kurs:1,65 Tobet

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
M&#39;gladbach jest ostania w tabeli, szansa na utrzymanie już uciekła
Patrze w tabele i widzę jednak całkiem co innego. 16msc daje baraże o utrzymanie, a do tego miejsca Gladbach traci 3 pkt. Owszem mecz z Dortmundem jest ciężki, ale szanse wciąż są.
Co do samego meczu to takie mecze pierwszy z ostatnim nieraz już kończyły się niespodziankami. Strata Sahina jest bardzo ogromna. Lewandowski jak gra każdy widzi, to nie to samo co Barrios, który potrafi wykorzystac jedną okazje, a Robertowi potrzeba z czterech by raz trafił do siatki... Niestety takie fakty.
Co można stawiac z tej kolejki ? Hmmm jak to w Bundeslidze zawsze cieżkie wybory.
VS
WOLFSBURG - KOLN
Typ : Wolfsburg @ 1,58 Unibet ✅4:1
Może warto wkońcu na Wolfsburg? Kurs @1,58 szału nie robi, ale Kolonia bez Podolskiego zawiesznego za kartki i kontuzjowanego Peszki. Dodając do tego fatalne wyjazdy Koziołków(1-3-11)i fakt, że Wilki potrzebują tego zwycięstwa bardzo. Tydzień temu zawiedli z StPauli w meczu o &quot;6pkt&quot; teraz zawieśc już nie mogą bo inaczej Auf Wiedersehen Bundesligo! Magath nie ma problemów z kontuzjami.
VS
EINTRACHT - BAYERN MONACHIUM
Bayern odżyl i przed tygodniem wygrał 5:1. Teraz jednak wyjazd do Frankfurtu,a wyjazdy w ich wykonaniu w tym sezonie to straszne męczarnie. Marny kurs 1,50 mnie nie skłania do zaufania Bawarczykom. Chociaz sytuacja nakazuje by ich zagrac. Hannover wygrał w czwartek 3:1 i znowu jest przed Bayernem, ale ja mimo wszystko tego nie kupuje.
VS
ST PAULI - WERDER
Typ : Werder DNB @ 1,625 Pinnacle✅1:3
Skłonny za to byłbym postawic na Werder. Skład już bliski optymalnego. Przed tygodniem wyrównana partia przeciwko Schalke. StPauli od wygranej w derbach z HSV jakby zakończyło już sezon bowiem w kolejnych 8 meczach ponieśli 7 porażek i remis sprzed tygdonia z Wolfsburgiem. Werder owszem dużo remisuje, ale stać ich na pokonanie tego rywala i już raczej na dobre zapewnienia sobie utrzymania w Bundeslidze. Już teraz są tego bliscy, ale po co kusić los skoro ma się jeszcze mecze z Wolfsburgiem walczącym o byt i Dortmundem.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Eintracht - Bayern

Bayern tyle razy negatywnie mnie zaskoczł, że nie lubie ich grać ale...;) Widać że odejście znienawidzonego przez nich Van Gaala pozwoliło im złapać oddech, rozbili b.dobrze grający w tej rundzie Bayer(kapitalny mecz Gomeza) i musza gonić Hannover zeby w przyszłym roku zagrać w LM. W koncu marzy im się zagrać w finale rozgrywanym na ich stadionie. Eintracht niby ostatnie mecze lepsze 5pkt w 4 spotkaniach, bronią się przed spadkiem ale myslę, że umotywowany Bayern mimo braku Robbena jutro w koncu zagra dobry mecz na wyjeździe.

Bayern @ 1.50 ⛔
Bayern over 1,5 @ 1,55 ⛔
właśnie za to ich nie cierpię:]

St. Pauli vs Werder

Pojedynek który zostanie rozegrany przy pustych trybunach. Jednak mimo braku kibiców jednym i drugim motywacji nie powinno zabraknąć w końcu oba zespoły walcza o unikniecie degradacji. Goście ostatnio same remisy mimo dobrej gry, Piraci w poprzedniej kolejce w ostatniej chwili dali sobie wydrzeć zwycięstwo w Wolfsburgu. Jedni i drudzy bez większych osłabien, mają o co grać myślę, że nie będziemy oglądać szachów a dobry otwarty mecz z bramkami z obu stron.

obie strzelą @ 1,55 ✅
Over 2,5 @ 1,62 ✅

szczypior1990 5

szczypior1990

Użytkownik
Eintracht Frankfurt czeka dzisiaj niezwykle ciężki mecz, po ubiegłotygodniowej porażce z Wieśniakami 1-0, spotkają się w ramach 31 kolejki z Bayernem Monachium. Walczący o utrzymanie gospodarze nie mają zbytnio większych szans z utytułowanym rywalem. Bayern przed tygodniem wygrał 5-1 z wiceliderem z Lewerkusen, był to pierwszy mecz na ławce monachijczyków Jonkera, który za cel otrzymał zakwalifikowanie się do Ligi Mistrzów. Zdobywcą trzech bramek w owym meczu został Mario Gomez, zagrał kapitalny mecz i liczę na to, że powtórzy swój wyczyn dzisiaj. W spotkaniu po stronie Bayernu nie zagrają; Danijel Pranjic, Hamit Altintop i Ivica Olic oraz zawieszony Arjen Robben. Natomiast po stronie gospodarzy nie zagrają: pauzujący po czerwonej kartce Meier i Schwegler oraz kontuzjowani: Tzavellas , Kittel i Franz. Na jesień wygrali pewnie Bawarczycy 4-1, dzisiaj po czwartkowym zwycięstwie Hannoweru, zawodnicy w czerwono- białych kostiumach muszą wygrać, aby wskoczyć na trzecie miejsce. Stawiam na zwycięstwo Bayernu.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Eintracht Frankfurt - Bayern Monachium

Fajnie obstawia się ligi, które powoli kończą rozgrywki, bo widać gołym okiem kto i o co gra. Sytuacja w Bundeslidze jest całkiem ciekawa. Mistrzostwo zaklepane, drugie miejsce też. Jednak walka o trzecią pozycję, dającą prawo gry w eliminacjach LM wciąż jest otwarta, choć do końca sezonu zostały 4 kolejki. Przedwczoraj po bardzo dobrym meczu Hannover 96 ograł Freiburg 3-1. W tym momencie przewaga nad Bayernem wynosi zatem 2 punkty. Łatwo można obliczyć, że tylko zwycięstwo z Eintrachtem pozwoli Bayernowi na przeskoczenie Hannoveru. Ciężko sobie wyobrazić Ligę Mistrzów bez najbardziej utytułowanego klubu niemieckiego... Po odejściu Luisa van Gaala z piłkarzy chyba zeszła jakaś presja. W meczu z Bayerem Leverkusen widać było radość z gry oraz skuteczność i wolę walki. Wcześniej tego brakowało, stąd Bayern pożegnał się z LM i pucharem krajowym. Jeśli Bawarczycy nie zajmą trzeciego miejsca w tabeli to ten sezon będzie po prostu katastrofą, dlatego mobilizacja jest ogromna. Eintracht nie należy przecież do najsilniejszych rywali. Oczywiście Frankfurtczycy walczą o utrzymanie i nie oddadzą na własnym terenie łatwo punktów. Jednak piłkarsko wyraźnie odstają od dzisiejszego rywala i ciężko się spodziewać cudów w postaci nagłego przełamania i ogrania Bayernu.
Sytuacja kadrowa gospodarzy nie jest najlepsza. Zabraknie zawieszonego Alexandra Meiera (P, 23/2) oraz dwóch ważnych defensorów: Georgiosa Tzavelasa (O, 25/1) i Maika Franza (O, 23/0).
Bayern ma drobny problem w linii pomocy, bowiem dziś zabraknie po raz kolejny Arjena Robbena (P, 11/9) i Hamita Altintopa (P, 14/2), a także Danijela Pranjica (P, 27/0), który doznał urazu w mecze z Bayerem.Patrząc na skład można jednak spokojnie stwierdzić, że tych piłkarzy jest kim zastąpić i nie będziemy świadkami sytuacji, w której osłabienia będą kluczowe dla wyniku meczu.
Podsumowując: Jeżeli Bayern zagra chociaż połowę tego, co pokazał w meczu z Aptekarzami to dziś zgarnie komplet punktów. Bayern jest zdecydowanie silniejszy i wie o co walczy.

Typ: 2
Eintracht Frankfurt 0-2 Bayern Monachium

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Borussia M&#39;gladbach - Borussia Dortmund
Już dzisiaj może rozstrzygnąć się mistrzostwo Niemiec. Na Borussia-Park miejscowa ekipa Borussii Moenchengladbach podejmie imienniczkę z Dortmundu. Borussia Dortmund po zeszłotygodniowym zwycięstwie nad Freiburgiem i jednoczesnej porażce Bayeru Leverkusen z Bayernem Monachium niemal na pewno zapewniła sobie tytuł mistrzowski. Aby jednak postawić przysłowiową kropkę nad i piłkarze Kloppa muszą wygrać sobotni mecz a wtedy od upragnionego trofeum będzie ich dzielić jedynie jedno zwycięstwo. Różnica dzieląca lidera z wice ponownie wzrosła i wynosi 8 punktów. Na cztery spotkania do końca sezonu taka przewaga wydaje się być już gwarancją ostatecznego sukcesu. Jeśli zwyciężą a Bayer zgubi punkty to na trzy kolejki przed koncem będą się cieszyć po blisko 10 latach z końcowego sukcesu. Piłkarze Jurgena Kloppa w tym sezonie grają fenomenalnie, tworzą zgrany kolektyw, brak Kagawy Czy Barriossa jest odczuwalny ale nie niezastąpiony, co prawda zaliczyli w tym sezonie pare wpadek, ale myślę że mecz takiej wagi jest dla nich bardzo ważny gdyż zadecydować może o mistrzostwie i nie odpuszczą. Gladbach walczy o utrzymanie i jest to dla nich tez mecz o zycie. Podopieczni Luciena Favre przegrali przed tygodniem z FSV Mainz 05 0:1 i nadal zajmują ostatnią pozycję w tabeli. Czerwona Latarnia traci do bezpiecznej strefy aż siedem punktów i w przypadku porażki w sobotę, nadzieje na utrzymanie mogą prysnąć. W ostatnim meczu obu zespołów Borussia Dortmund ograła swoją imienniczkę z Moenchengladbach przed własną publicznością 4:1. Mimo straty bramki po pół godzinie gry, BVB zdołało odrobić straty do przerwy, zaś po zmianie stron i wspaniałej grze zespołowej, przechylili szalę zwycięstwa na swoją korzyść. Piłkarze Favre w tej rundzie grają w kratkę, przeplatając przegrane zwycięstwami. W dotychczasowych spotkaniach rundy wiosennej zdołali wygrać pięć spotkań. Były to mecze z: 1. FC Nürnberg(1:0), Eintrachtem Frankfurt(1:0), FC Schalke 04(2:1), 1899 Hoffenheim(2:0), 1. FC Köln(5:1). Tylko jedna potyczka zakończyła sie bez rozstrzygnięcia o wyższości żadnej z drużyn a był to mecz z Werderem Bremen(1:1). Pozostałe siedem spotkań to porażki, kolejno z ekipami: Bayeru Leverkusen(1:3), VfB Stuttgart(2:3), FC St. Pauli(1:3), VfL Wolfsburg(1:2), 1. FC Kaiserslautern(0:1), Bayernu München(0:1) oraz ostatnio 1. FSV Mainz 05(0:1). Po rozegranych 30. kolejkach klub z Gladbach ma na koncie 26 punktów. W dotychczasowych meczach zdołali zaaplikować rywalom 43 gole ale stracili ich aż 64, co jest najgorszym rezultatem Bundesligi. Bilans bramkowy jest ujemny i wynosi -21. W Gladbach w tym meczu będzie brakować dwóch czołowych piłkarzy Dante i De Camargo, co na pewno będzie osłabieniem. Również za kartki pauzował będzie Hanke. W BVB brak Sahina i jak już wcześniej wspominałem Kagawy, i Barriosa. Myślę, że BVB powinno sobie poradzić. Licze na duzo bramek i zwycięstwo Borussi Dortmund. Przepaść punktowa jaka dzieli te dwa kluby nie może być przypadkiem i myśle ze Dortmundczycy to udwowodnia na boisku.
Przewidywane składy:
M&#39;gladbach:
Stegen - Jantschke, Stranzl, Brouwers, Daems - Nordtveit, Neustädter - Herrmann (Matmour), Arango - Reus, Idrissou.
Dortmund:
Weidenfeller - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer - Bender, da Silva - Kuba, Götze, Großkreutz - Lewandowski

Typ: 2⛔
Kurs: 1,60
Typ: 3 gole lub wiecej⛔
Kurs: 1,65
Buk: betclic

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Eintracht Frankfurt - FC Bayern München

Mecz, który Bawarczycy muszą wygrać, brak Robbena, ale po odejściu Louis Van Gaal z Bayernu spadło ciśnienie. Gomez znowu strszy bramkarzy. Mecz już opisany przez kolegów wyżej to przy świątecznej atmosferze pozwolę sobie na krótką wypowiedź. Wiec mimo, że mecz wyjazdowy na ciężkim terenie to Bawarczycy muszą wygrywać dopóki Hannover też będzie wygrywał, zostało już tylko kilka kolejek do końca więc myślę, że Bayern nie pozwoli sobie na stratę trzeciej lokaty i wygra ten mecz.

Eintracht - Bayern Typ:2 Kurs:1,5

//Co oni odwalają

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Nie wątpię, że Dortmund jest faworytem, ale Gladbach to jak na ostatnią w tabeli drużynę, dość dobry zespół. W dodatku teraz grają pod napięciem, dlatego że każdy mecz jest dla nich o wszystko.
Zawodnicy w ataku też są nieżli: Reus, De Camargo, Idrissou, co sprawia że mecze Gladbach są ładne dla oka, całość psuje fatalna postawa obrony.
Myślę, że jeśli Dortmund nie stanie na wysokości zadania i będą &quot;grali w kulki&quot; to Gladbach to wykorzysta, bo ma ku temu wszelkie predyspozycje, smaczku dodaje fakt, iż w 7 ostatnich meczach outsider wygrał 3 mecze, więc nieźle.
Dla mnie no bet.
Moje przypuszczenia okazały się prawdziwe.
Jakby ktoś widział kilka meczy Gladbach w ostatnim czasie to też by m og l wyciągnąć podobne wnioski.
Na jutro myślę, że warto zaryzykować Wolfsburg dnb.
Jeśli obrona Wilków będzie zgrana i nie popełni błędu, gdy Kolonia będzie wyprowadzała bardzo szybkie kontry, co jest ich znakiem firmowym, to Wolfsburg powinien wygrać.
Kolonia w ostatnich meczach jest trochę zagubiona, co dodatkowo będzie potęgowane przez prawdopodobną absencję ich lidera i kapitana - Podolskiego.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Moje przypuszczenia okazały się prawdziwe.
Jakby ktoś widział kilka meczy Gladbach w ostatnim czasie to też by m og l wyciągnąć podobne wnioski.

Na jutro myślę, że warto zaryzykować Wolfsburg dnb.
Jeśli obrona Wilków będzie zgrana i nie popełni błędu, gdy Kolonia będzie wyprowadzała bardzo szybkie kontry, co jest ich znakiem firmowym, to Wolfsburg powinien wygrać.
Kolonia w ostatnich meczach jest trochę zagubiona, co dodatkowo będzie potęgowane przez prawdopodobną absencję ich lidera i kapitana - Podolskiego.
Kolonia miała słabsze dni, ale grała z rywalami, którym punkty były bardzo potrzebne: Stuttgart, M gladbach. Wilki tez do takich należą ale tego po nich nie widać. DNB to kurs w okolicach 1.2 wydaje mi się niewarty, bo mimo że Podolski nie zagra to jest jeszcze Novakovic, on albo ktoś inny strzeli bramkę i szczerze nie wiadomo jak VFL odpowie i czy w ogóle to zrobi, w mojej ocenie powinni grać w barażach o utrzymanie bo im się to po prostu należy, dyrektor sportowy powinien wylecieć, bo to drugi sezon w którym spuszcza drużynę z ligi (rok temu Hertha). Jeśli miał bym coś stawiać to skromnie na Wilki bo muszą wygrać i inny wynik im nic nie daje, a przy DNB albo trzeba robić dubla, albo grać za większą stawkę, a ten mecz tego nie jest wart.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wolfsburg nie do gry . Magath jak tak dalej będzie stosował taką taktykę treningów jak do tej pory to raczej szybko pożegna się z posadką. 1,6 na gospodarzy nie warte gry , już lepiej puścić Lotka a niżeli stawiać na WILCZKI - niestety.
Drugi mecz to zdecydowany faworyt Nurnberg , kurs zawyżony według mnie i to bardzo. Na czyste zwycięstwo gospodarzy 2,12 a bezpieczniej na -0,25 @ 1,83 co pobrałem. W Nurnberg osłabienia ale to gracze , którzy od dłuższego czasu pauzują. Mainz miało trochę problemów ze swoimi graczami po meczu z Gladbach gdzie nałapali drobnych kontuzji co może odbić się dzisiaj na ich formie. Mainz to nie ta ekipa co na początku sezonu , dziś będzie niezmiernie trudno zdobyć chociażby punkt gdyż rywal nie ma nic do stracenia i musi zgarnąć pełną pule pkt aby marzyc o rozgrywkach europejskich. Wszystko przemawia za Nurnberg w dodatku dziś występują w roli gospodarza co jest kolejnym argumentem by zagrać na nich. Za duże kursy według mnie na nich...
Nurnberg (AH-0,25) @ 1,83

takjakby 3

takjakby

Użytkownik
Wolfsburg nie do gry . Magath jak tak dalej będzie stosował taką taktykę treningów jak do tej pory to raczej szybko pożegna się z posadką. 1,6 na gospodarzy nie warte gry , już lepiej puścić Lotka a niżeli stawiać na WILCZKI - niestety.
Jeżeli masz pisać takie brednie to lepiej się nie udzielaj na tym forum i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Wolfsburg zagrał dobry mecz, zmiana której dokonał Magath w 30 minucie też bardzo dobra. Na plus zdecydowanie Mario Mandżukić i Ashkan Dejagah. Katastrofalne błędy obrońców Kolonii w obronie (była jakaś obrona w Koeln?). Brak Podolskiego i Peszki widoczny na boisku.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Jeżeli masz pisać takie brednie to lepiej się nie udzielaj na tym forum i nie wprowadzaj ludzi w błąd. Wolfsburg zagrał dobry mecz, zmiana której dokonał Magath w 30 minucie też bardzo dobra. Na plus zdecydowanie Mario Mandżukić i Ashkan Dejagah. Katastrofalne błędy obrońców Kolonii w obronie (była jakaś obrona w Koeln?). Brak Podolskiego i Peszki widoczny na boisku.
W czym ty masz problem chłopie ? To , że dzisiaj Wolfsburg wygrał o niczym nie świadczy. Wystarczy spojrzeć parę kolejek wstecz i wszystko staję się jasne. Fakty niestety są takie jakie napisałem. Jak stawiałeś to się ciesz , że &quot;trafiłeś&quot; . Podziel się swoimi spostrzeżeniami i wiedzą przed następną rundą skorzystamy i zarobimy $$$

takjakby 3

takjakby

Użytkownik
W czym ty masz problem chłopie ? To , że dzisiaj Wolfsburg wygrał o niczym nie świadczy. Wystarczy spojrzeć parę kolejek wstecz i wszystko staję się jasne. Fakty niestety są takie jakie napisałem. Jak stawiałeś to się ciesz , że &quot;trafiłeś&quot; . Podziel się swoimi spostrzeżeniami i wiedzą przed następną rundą skorzystamy i zarobimy $$$
Fakty nie są takie jak napisałeś. Sugerowałeś porażkę Wolfsburga, nie porównałeś sytuacji obu drużyn tylko od razu ich skreśliłeś, co mogło zmylić kilka osób, które chciało na nich zagrać.
Przed następną kolejką postaram się podzielić swoimi uwagami na temat konkretnych meczów. Mam nadzieję, że zrobisz to samo ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Nie zaliczyłeś wejście udanego, niestety.

Tomson dobrze napisał, Wolfsburg nadal gra słabą piłkę i dobrze napisał na temat tego meczu, dla mnie to też był no bet, oni grają taką samą piłkę jak grali za McClarena czy Litbarskiego.Nie mam pretensji do Maghata bo przejął team w trudnym momencie i nie pozmienia dużo za ten czas.Także znacznie mylisz się w swoich opiniach.
To, że zagrał dobry mecz to nie świadczy o niczym, a Ty się wypowiadałeś po spotkaniu, a Tomson pisał o tym jak wygląda zespół przed tym meczem [ po tym meczu wygląda tak samo, nie zmienia tego wysoka wygrana ].Tak suchą statystką można powiedzieć, że Magath wygrał dopiero pierwszy mecz z VFL, a jego bilans to 1-3-1 z czego dwa remisy u siebie...

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom