>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

31. Kolejka Bundesligi (17.04-20.04)

Status
Zamknięty.
nakladka 221

nakladka

Użytkownik
Handicap na Bayern 1:0 w tym momencie wynosi 2,1 w efortunie w innych bukach pewnie podobnie. Po dzisiejszej wygranej wydaje mi się, że kursy automatycznie polecał w dół. Słucham meczu i komentatorzy niemieccy twierdza, że po fali krytyki za rotacje w składzie Guardiola nie będzie juz tak rotował. Poza tym, będzie chciał znowu załapać w podstawowych gracz automatyzm i w lidze zagrać dobry mecz po 0-3 w Borussią. W Braunscheigu nie wystąpi najlepszy strzelec Kumbela. Oglądałem ostatni pojedynek z Freiburgiem i tam bardzo słaba gra Eintrachtu. Ok. w środę mecz w Madrycie ale to nie jest Polska liga, zeby tacy zawodnicy musieli odpoczywać nie wiadomo jak długo. Bayern nie pozwoli sobie na 3 z rzędu stratę punktów i wg mnie pewnie ogra słaby Braunschweig. Na konferencji po meczu z BVB Pep przyznał, że zabrakło im koncentracji i ambicji po zapewnieniu sobie mistrzostwa. Jednak jak wspomniałem wyzej nie zdaży się to przed tak ważnym środowym meczem. Licze na jakięs 0-4. Polecam pobierać jak najszybciej. Neuer ma już być zdrowy na sobotę
------------------
Poza tym pierwsze przemyślenia to Augsburg wygląda dobrze z słabą Herthą, która zagra bez Ramosa. BVB i Bayern w finael także 7 miejsca daje kw. do LE takżę Augsburg ma o co jeszce walczyc.
Hoffenheim również z słabą znowu Bremą warto rozważenia i DNB na Freiburg z Gladbach. drużyny Favre w drugiej cześci sezonu grają zdecydowanie gorzej co już stało sie regułą. Wg mnie Freiburg nie przegra, zwłaszcza, że pożniej wyjazd do Wolfsburga, u siebie Schalke i wyjazd do H96. Poza tym Wilki w b. dobrej formie, szkoda że wypadl Malanda do końca sezonu tak jak Lassoga w Hamburgu. BVB wydaje się pewne zwłaszcza w takiej formie.

Q 47

qba_

Użytkownik
Mecz: Eintracht Frankfurt - Hannover 96
Typ: 1 @2,05 WilliamHill ⛔ 2-3

Tym razem następna kolejka Bundesligi rozpocznie się w czwartek meczem pomiędzy Eintrachtem Frankfurt a Hannoverem 96. Gospodarze zajmują obecnie 11. pozycję z dorobkiem 35 punktów i mogą być dużo bardziej spokojni o pozostanie w Bundeslidze niż goście. Goście, którzy w tabeli są na 13. miejscu i mają 3 punkty mniej od Eintrachtu.
Eintracht na Commerzbank-Arena jest dosyć przeciętnym zespołem. Na 15 rozegranych u siebie spotkań mają bilans 5-5-5. Na 5 ostatnich spotkań drużyna z Frankfurtu nad Menem wygrała 3 (ze Stuttgartem, Borussią M&#39;gladbach i Mainz 05), jedno zremisowała (bezbramkowo z Werderem Brema) i jedno przegrała (z Freiburgiem). Od dwóch spotkań Eintracht jest niepokonany na własnym obiekcie.

Natomiast zespół z Hanoweru jest najsłabiej punktującym zespołem na wyjeździe (na równi z Eintrachtem Brunszwik) - do tej pory w 15 spotkaniach zdobyli zaledwie 7 punktów, wygrywając 2 i remisując 1 mecz. W ostatnich 5 meczach wygrali zaledwie raz (ze słabą w rundzie wiosennej Herthą), raz zremisowali (z Augsburgiem) oraz w 3 spotkaniach schodzili z murawy pokonani (z Mainz 05, Hoffenheim i Eintrachtem Brunszwik)
W zespole gospodarzy w jutrzejszym meczu zabraknie Pirmina Schweglera, Johannesa Fluma, Sebastiana Rode, Andersona Bamby oraz Sonny&#39;ego Kittela. W Hannoverze 96 na murawę nie wyjdą: Markus Miller, Sebastien Pocognoli, Mame Diouf, Artur Sobiech i Felipe.
Przewidywane składy: (źródło: goal.pl)
Frankfurt: Trapp – Jung, Zambrano, Madlung, Djakpa - Russ - Lanig, Meier - Barnetta - Aigner, Joselu
Hannover: Zieler – Sakai, Marcelo, Schulz, Pander – Schmiedebach, Andreasen, Bittencourt, Huszti – Stindl, Ya Konan

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
BVB - Mainz
Skasowała mi się analiza, więc tym razem krócej.
BVB w gazie, 4 wygrane z rzędu i to z kim - Bayern, Real, Wolfsburg x2. Mainz z kolei 2 wyjazdy na tarczy - porażki z Eintrachtami z Frankfurtu i Brauschweigu. Uważam że i tym razem przegrają, BVB jest w formie a wciąż jest ryzyko utraty drugiego miejsca na rzecz Schalke. ALE...
Weidenfeller (Adduktorenverletzung)
Romka boli pachwina, więc w bramce Langerak co skłania mnie ku BTS. W Mainz mamy Okazakiego czy Chuopo-Motinga więc ma kto strzelać. A skoro BTS i wygrana Borussi to i over 2,5.
Mam coś jeszcze - w Mainz gra drewno z Kostaryki które nazywa się Junior Diaz. Nie wiem jak on trafił do Bundesligi, ale nie nadaje się do takiego zespołu. Nie umie zagrać na pierwszy kontakt. Kiedy dostaje podanie, musi przyjąć, obejrzeć się i dopiero podaje. Nie wiem jakie będzie ustawienie BVB i za kogo będzie odpowiedzialny Diaz, ale skoro w przewidywanych składach jest Kevin GroBkreutz to podejrzewam że na prawym skrzydle zobaczymy Reusa, który wkręci gościa w ziemię. A nawet jeśli nie zagra na prawej to i tak jest &quot;on fire&quot; bo w ostatnich 5 meczach w Bundeslidze strzelił 6 goli + 2 w rewanżu Realowi.
Na koniec przewidywane składy z kicker.de i propozycje na ten mecz:

Langerak - Piszczek, Sokratis, Hummels, Durm - Kehl, Sahin - Großkreutz, H. Mkhitaryan, Reus - Lewandowski
Trainer: Klopp
Karius - Pospech, Bell, Noveski, Junior Diaz - Geis - Moritz, Soto - Malli - Okazaki, Choupo-Moting
Trainer: Tuchel
BTS
1.63
over 2,5
1.43
Reus strzeli
1.95
oraz dla zabawy
Borussia strzeli bramkę w obu połowach
1.91
Kursy z betsson.
O meczu w Braunschweig napisał już kolega nakładka, więc ja tylko dodam swoje przemyślenia. Tak jak napisał nakładka - Guardiola najpewniej wystawi najsilniejszy skład aby zawodnicy byli w rytmie meczowym przed środowym meczem z Realem w Madrycie. Myślę że głównym celem Bawarczyków w środę będzie nie stracić gola. Bardzo możliwe zatem, że mecz w Braunschweig potraktują jako główny trening w tej kwestii. Za wszelka cenę będą starali się utrzymać czyste konto. Wiem, że w bramce 20-letni Raeder ale i w Braunschweig brak głównej strzelby - Kumbeli który strzelił 9 bramek z 28 drużyny, a więc niecałą 1/3. Braknie też Oehrla (10/2), zatem za ofensywę gospodarzy odpowiedzialny będzie 20letni Nielsen (12/2) któremu pomagać będzie Kruppke (12/0) oraz Hochscheidt (16/3).
Brauschweig nie strzeli
2.19 betsson

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom