>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

300zł -->> 1000-1500zł w 4 miesiące, możliwe??

Status
Zamknięty.
W 0

wookiee

Użytkownik
Witam, jestem początkującym i właściwie zupełnie zielonym typerem w bukmacherskim świecie ;). Pytanie brzmi, czy opierając się na typach innych (zamierzam intensywnie posiłkowac się bardziej pewnymi typerami z VIPów na tym forum) można w dłuższej perspektywie czasu zarobic? Przykładowo, czym jestem szczególnie zainteresowany, zrobic z 300zł kwotę 4 cyfrową w 4 miesiące? Nie wątpie że z punktu widzenia doświadczonego typera z pewnością można, ale czy jest to wykonalne i realne dla właściwie żółtodzioba korzystającego z typowań innych?

S 11

support75

Użytkownik
oczywiście jest to możliwe na zasadzie dużego ryzyka.
Duże ryzyko = potencjalnie większe pieniądze do wygrania.
Tak jest wszędzie nie tylko w zakładach.

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Pewnie ze sie da. Powinienes startowac na poczatku kwotami siegajacymi 10 % swojego kapitalu. Pozniej mozesz ta kwote na kupon zmniejszac do np 5-8 %. 4 miesiace na zrobiene takiego zysku to sporo czasu.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Jesli madrze bedziesz operowal kasa to na pewno jest mozliwe ale emocje i chec wygrania czasami sa silniejsze od czlowieka i bywa tak, ze sie przegrywa. Bukmacherka jest naprawde dla facetow z jajami. Wszystko zalezy od Twojego myslenia i postepowania. Jesli masz to &quot;cos&quot; i nie dajesz sie ponies emocjom dasz rade.

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Powiem Ci tyle.
Przez dzial Vip przez ostatnie kilka lat przewinelo sie 200-300 osob, myslisz ze w dluzszym okresie ktos byl na plusie? NIKT
Wiem ze Cie nie przekonam gadaniem. Ale gdy przegrasz owe 3 stowy, moze sprobujesz sie nad tym zastanowic. bo bukmacherka jest dla osob z wtykami i tak naprawde na plusie jestmoze 1% graczy. Mlodzi o tym nie wiedza, a starsi boja sie przyznac.

Nie daj sie wciagnac.

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Ja przez ostatnie 2 lata odkad podaje typy na forum jestem na plus. Wiec napewno wszysycy nie sa na minus tak jak piszesz.

tackles 2

tackles

Użytkownik
prawda jest ze czasem jest sie na minusie i nie zawsze sie wygrywa ,ale np ja w przekroju miesiaca zawsze jestem na plusie, chodzi o psychike czlowieka, jak wygra dajmy na to 500 zobaczy jakis kurs atrakcyjny to moze sie podpalic za bardzo i pozegnac sie z gotowka, a pozniej bedzie chcial sie odbic i zapozyczenia sie robia.. hazard to nalog, ale wszystko jest dla ludzi ale trzeba to kontrolowac;p
jako do poczatkujacego powiem tyle - pewne jest to ze nic nie jest pewne !!
przyklad- 1 mecz realu z alcoron bodajze, kto by sie spodziewal ze az 4-0 bedzie ? chyba na palcach jednej reki mozna wyliczyc, zawsze musisz byc swiadomy faktu ze nawet te pewniejsze jak sie wydaje typy moga cie zawiesc..

_elbisi 0

_elbisi

Użytkownik
Sorry jako rok to ja licze sobie sezon zuzlowy. Wiec powiedzmy ze na forum podaje typy poltora sezonu ????
Co nie zmienia faktu ze nikt nie jest na plus bo napewno takich osob jest spora grupa.

dawio 0

dawio

Użytkownik
Myślę, że 4 miesiące to spory okres czasu i możliwe by to było, jeżeli nie poniesie Cie chęć &#39;odgrywania się&#39; w skutek czego możesz stracić cały wkład.

piterro 0

piterro

Użytkownik
Kapitał można potroić w ciągu tygodnia spokojnie ???? jeżeli są mecze które podejdą i będize się grało odpowiedzialnie , i bez płaczu ????

R 0

rozniebywa

Użytkownik
Ja proponuje zebys sobie najpierw typowal na brudno, bez rzeczywistej kasy.
Jesli bedziesz potrafil w dluzszym okresach byc na plusie, wchoc z prawdziwa gotowka.

vde 119

vde

Użytkownik
Witam, jestem początkującym i właściwie zupełnie zielonym typerem w bukmacherskim świecie ;). Pytanie brzmi, czy opierając się na typach innych (zamierzam intensywnie posiłkowac się bardziej pewnymi typerami z VIPów na tym forum) można w dłuższej perspektywie czasu zarobic?
heh... Dział VIP nie jest to takie miejsce gdzie typerzy są bezbłędni... Nie raz widziałem VIPów z innych for i rzekłbym że sam mam lepsze typy niż Ci &quot;eksperci&quot; ;] VIP - ta nazwa jest tylko po to aby ich dowartościować ;] radzę zagłebić się w sport i samemu typować ???? Prawdziwych ekspertów dzięki którym zarobisz nie ma na takich forach mają grupy zamknięte i tylko sobie przekazują informacje, czyli ludziom nielicznym... Znam lepszych typerów , którzy nie udzielają się na forach , poprostu typują sami dla siebie, a nie lansują sie jako VIPowie na forach i często im to dobrze wychodzi, więc nie sugeruj się tą nazwą VIP bo te typy bezmyślnego nakładu kasy nie są warte..
Zresztą zobacz kursy tych &quot;VIPów&quot; .hehe większośc poprawnych typów to 1.15-1.5 kursy... Przyznajmy szczerze... dziecko na &quot;chybił trafił&quot; ustrzeli takie kursy...

19r20 0

19r20

Użytkownik
Mój przykład jest dobry. Wpłacilem 50zł, bez bonusu bo nie miałem juz tak owego. W ciągu miesiąca mądra grą wyciagnolem 240zl do przodu. Z kapitałem 300 zł przy w pełni przemyslanej grze i szczesciu swoja upragniona czterocyfrowa wygrana mozesz miec w miesiac a nie 4 ???? osobiscie polecam grac 2 mecze na AKO lub 2z3 z kursami powyzej 2.0

panmam2 78

panmam2

Użytkownik
Mój przykład jest dobry. Wpłacilem 50zł, bez bonusu bo nie miałem juz tak owego. W ciągu miesiąca mądra grą wyciagnolem 240zl do przodu. Z kapitałem 300 zł przy w pełni przemyslanej grze i szczesciu swoja upragniona czterocyfrowa wygrana mozesz miec w miesiac a nie 4 ???? osobiscie polecam grac 2 mecze na AKO lub 2z3 z kursami powyzej 2.0
brałeś typy z forum ,czy miałeś własne?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom