>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

300 !!

sawas 27

sawas

Użytkownik
Karoleks85 - widziałeś to w kinie :?: Ja jeszcze nie, ale wybieram się czym prędzej, bo składanka film+historia to dla mnie bomba :!:

Zwiastuny są kiepsko zrobione, ale miałem to w wersji ORG i jest odjechane. Nie oglądałem, bo nie chciałem sobie psuć zabawy w kinie ????

K 0

karoleks85

Forum VIP
Karoleks85 - widziałeś to w kinie :?:
bylem na premierze i nastepnego dnia ogladalem jeszcze raz, jak dla mnie jeden z najlepszych filmow jakie kiedykolwiek wyszly !! Genialny ! Szkoda ze nie byl dluzszy, tylko jakies 2,5 h ????

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
trzeba to ściągnąć... poszedłbym do kina ale za daleko mam do niego... uroki polskiej mieściny :zy3ou:

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Panowie nie przesadzajcie .... Spodziewałem się lepszego kina. Jak zwykle zapowiedzi bardzo obiecujące a produkt tylko dobry. Jak dla mnie za mało scen walk i ogólnie czujęjakiśtaki niedosyt. Ale miło spędziłem czas i polecam :p :spokodfhgfh:

piontas 0

piontas

Użytkownik
Film dobry, ale nie rewelacyjny. Oczywiście to tylko moja opinia.
Troszke mało tej walki, ja jeszcze bym ukazał scenę z tą ostatnią &quot;potyczką&quot;, bo wtedy
mogło by się dziać ????
Ogólnie nieźle 8/10 :spokodfhgfh:

K 0

karoleks85

Forum VIP
Film dobry, ale nie rewelacyjny. Oczywiście to tylko moja opinia.
Troszke mało tej walki, ja jeszcze bym ukazał scenę z tą ostatnią &quot;potyczką&quot;, bo wtedy
mogło by się dziać ????
Ogólnie nieźle 8/10 :spokodfhgfh:

Fakt szkoda ze nie bylo ostatniej sceny walki! Mogloby sie dziac ????

J 0

j.j.

Użytkownik
Jestem już po. Filmik może być. Moja ocena 7/10.
Ale pamiętajcie ze to tylko &quot;historia&quot; i lepiej się nie chwalić taką wiedzą na lekcjach :twisted:
Nastawiałam się że pokażą walkę w falandze ale niestety. Dużo tu fantastyki a mało historii.

K 0

karoleks85

Forum VIP
Nastawiałam się że pokażą walkę w falandze ale niestety

Przeciez w filmie Spartanie caly czas walczyli falanga i to ta walsciwa odmiana grecka, gdzie pierwszy szereg tarcza przy tarczy jest wspomagany przez drugi (wlocznie). Tylne szeregi zabezpieczaja formacje dookola i sluza jako &quot;zapora&quot;. Poza tym film jak na tego typu produkcje pokazal bardzo dobrze przebieg tej kampanii.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Ja nie oglądałem jeszcze, bo chcę najpierw to zobaczyć w kinie a dopiero potem DVD. A do kina niestety mam daleko i to raczej dłuższa przygoda. Ale mam nadzieję, że w następnym tygodniu już obejrzę ????

Do góry Bottom