>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Serie A [11-12 kwietnia] + Parma - Udinese [8 kwietnia]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

Sporo ciekawego działo się na boiskach Serie A w Wielką Sobotę. Roma wygrała z Napoli, chociaż wygrała to też na wyrost bo lepiej odzwierciedla przebieg meczu słowo wymęczyła. Napoli nieskuteczne zmarnowało mnóstwo okazji. Oba zespoły czekają w nadchodzącej kolejce wcale nie łatwiejsze mecze. Napoli u siebie podejmie będącą w gazie Fiorentinę, oba zespoły będą po Coppa Italia, ciekawe w jakich nastrojach przystąpią do meczu ? Może okazać się, że to przedwczesne starcie finalistów będzie, kto wie...
Roma zawita do Turynu na mecz z Torino i wcale nie powiedziane, że pójdzie za ciosem i wygra.
Ciekawie zapowiada się mecz na San Siro gdzie Milan zagra z Sampdorią.
Ale zanim weekend to na rozkładzie Coppa Italia i zaległy mecz Parmy z Udinese.

Składy, absencje -&gt; http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_form/

Zapraszam do dyskusji ????​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Miałem wcześniej pisać o tym meczu, ale nie było czasu za bardzo.

VS

Parma - Udinese
Typ : Udinese DNB @1,725
b365⛔1:0 Udinese banda cieniasów​

Parma wiadomo jakie ma problemy, potrafili wyrwać co prawda punkty z Romą czy z Interem na wyjazdach. Ale na dłuższą metę aż tyle dobrego nie grają. Dziś Parma osłabiona bo z rożnych powodów ze składu wypadli kontuzjowani Biabiany, Lila, Mariga i Galloppa, a także zawieszony Lucarelli.
Wobec tego do kadry włączona czwórka z Primavery.

Skład Parmy na dzisiejszy mecz: Mirante- Cassani, Feddal, Costa, Santacroce- Mauri, Lodi, Nocerino- Ghezzal, Coda, Varela

W porównaniu ze składem na mecz z Interem kilka roszad, ale Parma krótka kadra w dodatku teraz mają taki okres, że mecze co 3-4 dni ich czekają w związku z przełożonymi grami z poprzednich tygodni kiedy to nie mieli kasy na policję itp itd. Tak więc w sobotę grali z Interem, dziś z Udinese, w sobotę z Juve, a już w kolejnym tygodniu z Genoą. To wyjdzie im bokiem z pewnością, nie można każdego meczu grać z takim zaangażowaniem i szczęściem jak na San Siro z Interem.

Udinese nie lubię, nie lubię bo grają bez stylu. Ale mają Di Natale z przodu.

Skład Udinese na dzis : KARNEZIS- WAGUE, DANILO, BUBNJIC-PASQUALE, BADU, GUILHERME, WIDMER- AGUIRRE, BRUNO FERNANDES, DI NATALE

Udinese sporo remisów, ale wreszcie ta seria zostanie przerwana i po takim kursie w meczu z Parmą, gdzie jej problemy są znane wszem i wobec myślę, że nie wypada nie spróbować. Wiele razy się wahałem czy grać przeciwko Parmie na wyjazdach i odpuszczałem a oni gładko przegrywali np z Torino. Dziś po @2,30 zdecydowałem się zagrać.

Mecz o 18:30.

W ogóle chcących dowiedzieć się sporo ciekawych kwestii o Parmie polecam stronę prawdziwych fanatyków ;) -&gt; http://fcparma.com.pl/welcome

EDIT : Kursy skoczyły na Udinese przed postawieniem więc gram Udinese DNB @ 1,725 b365

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Verona - Inter
Jak widzę ten mecz to tylko jedna myśl przychodzi - bramki. Pewnie nie jestem jedyny kto tak myśli bo gra i jednych i drugich nasuwa od razu ten sam typ. Inter jak gra i co reprezentuje swoją osobą wiadomo od dawna. Ostatnich meczów, straconych bramek nie będę rozpisywał na czynniki pierwsze bo i po co? Statystyka nigdy nie oszuka i tak na 15 ostatnich meczów w 13 tracili bramki. To chyba wystarczy każdemu, z resztą nie ma co koloryzować, Inter z taką grą zawsze będzie tracił bramki, a że w ataku potrafią też coś dorzucić do wyniku powinno być miło szybko i przyjemnie.
Mówisz Hellas myślisz Toni, to co ten zawodnik ostatnimi czasy wyprawia i jaką postać pomimo wieku zbudował w dalszym ciągu w najwyższej lidze w kraju musi budzić szacunek. Mowa tutaj o Włochu, który strzelił już 15 bramek i w kwestii najlepszego rodzimego zawodnika lideruje pod tym względem. Jeśli i tutaj zajrzymy w statystyki to u siebie Hellas na przestrzeni całego roku czyli jak to liczyłem jakieś 20 meczów tylko w jednym jedynym meczu akurat derbowym może to jest jakiś powód nie strzelili bramki.
Wspomniałem o bramkach Toniego a i w Interze i to wcale nie słabszy licznik bramek ma z kolei Icardi tak samo 15 bramek do tej pory. Do tego dodajmy Guarina, który ostatnio jest wybijającą się postacią, Shaqirego, Palacio czy nawet Podolskiego. Oba zespoły preferują grę z trójką z przodu, nie opierają się tylko na jednym wysuniętym napastniku, czyli kolejny czynnik pozwalający na łatwość bramek, mecze pomiędzy sobą też specjalnie nie były underowe. Kwestia wygranej pozostawiam innym, 1X też fajnie wygląda ale kto wie czy Inter nie odkuje się za Parmę już teraz. Gole widzę w każdym calu, ale z typami zostanę dwoma choć granie i Toniego i Icardiego może być owocne.

over 2,5 1,80 ✅ Główny typ siedzi i to wykręcony przez sam Inter, cuda się dzieją
obie strzelą w obu połowach 13,00
⛔
bet 365
Milan - Sampdoria
Kolejny mecz, który od razu rzuca się w oczy i kolejna a w zasadzie druga drużyna z Mediolanu. Podobny szrot do tego co można spotkać w Interze choć w mojej opinii są jeszcze słabsi od lokalnego rywala. Na Sampdorię ostrzyłem sobie zęby już w ostatnim ich wyjeździe do Florencji, ale dałem sobie spokój. Liczyłem chociaż na jedną bramkę bo wywieźć z tamtąd jakikolwiek punkt jak wiadomo ciężko. Po tej porażce przychodzi mecz na SS z Milanem i tu już powinno to inaczej wyglądać. Będzie krótko bo nie wiele mi się chce pisać na temat Milanu i tego co wyczyniają w tym sezonie, o Sampodrii też wiele pisałem już wcześniej jak ktoś śledzi tą ligę i ten dział to powinien mieć wyrobione zdanie o ich obecnej formie i ogólnym potencjale jak w nich jest. Tu podobnie jak w Veronie powienien być owerowy wynik, być może Milan po ostatnim zwycięstwie również i teraz nie odpuści i coś się uda zapunkotwać, ale bardziej widzi mi się tu dnb na gości choć i tutaj omijam końcowy rezultat. U Sampy fajny atak z przodu, świeży kadrowicz Eder, gwiazdor E&#39;too i inni są jak najbardziej wstanie pokonać Lopeza. W tym przypadku nie over a bts gram, coś czuje że może się skończyć remisem po 1.:cool: I Milan u siebie i obecna gra Sampdorii powinny spokojnie przynieść bramki.
obie strzelą 1,83 ✅ Takie kolejki to ja lubię, a następna jeszcze lepiej się zapowiada :grin:
bet 365

Otrzymane punkty reputacji: +26
cock 756

cock

Użytkownik
AC Parma - Juventus
✅✅✅Parma DNB 7,20 Pinnacle 1j✅✅✅
✅✅✅under 2 2,75 Pinnacle 2j✅✅✅

Juve odpuści lub nie odpuści mecz Parmie, ale kilku zawodników z pewnością oszczędzi na wtorek i Monaco. Parmie wiele też pomóc nie może. Chyba tylko kasa i czas...

Gdzieś typ na gospodarzy podpieram otarciem łez przez kibiców, bo te zawody ani Juve nie są potrzebne, ani Parmie. Ukłon piłkarzy - dla was bijemy mistrza, któremu te 3 pkt dyndają a nam dupy nie ratują... 13 pkt do Bergamo to przepaść, a Parma coś ostatnio urywa przeciwnikom.

Realne. Nie takie fejki Juventus ma w historii. ;)

Otrzymane punkty reputacji: +31
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Napoli - Fiorentina
Typ : Obie strzelą ? TAK @ 1,69 b365
⛔3;0​

Może rozpocznę ciekawą dyskusję o tym co się dzieje w Neapolu. Wyjdę od słów, wydaje mi się, że osoby sympatyzującej za Napoli (Tak sądzę po wpisie na mecz Roma - Napoli i Napoli - Lazio, jeżeli się mylę to sorry ;) )

Napoli - Lazio

Fakt ostatnie miesiące nie układają sie po myśli Neapolitańczyków, ale kiedy na San Paolo przyjezdza jakaś topowa drużyna Napoli spina sie na 200 % i zazwyczaj takie mecze rozstrzyga na swoją korzyść. (...) po ostatnim meczu z Romą na pewno w szatni Neapolitańczyków padlo kilka mocnych słow bo ten sezon dla nich moze sie skonczyć tragicznie.(...) Fantastyczny Felipe Anderson i to od niego bedzie duzo zalezec jezeli zagra tak jak w 1 spotkaniu to LAzio raczej nic nie osiągnie, ale jest chlopak w wielkiej formie i moze byc dzisiaj głownym aktorem tego widowiska jednak dla mnie Benitez coś wymyśli i Felipe Anderson będzie miał bardzo cięzko dzisiaj
Owszem mecz Napoli - Lazio był ciekawy, działo się sporo, emocji nie brakowało. Ale po raz kolejny Napoli nie zdobyło gola nawet! Mówię po raz kolejny bo i mecz z Romą mam w głowie jeszcze. Chyba faktycznie nad tym zespołem Benitez już nie panuje za bardzo, zbyt duży chaos, nie wiadomo kto poważny starter, kto zmiennik, zbyt częsta rotacja nie przynosi efektów. Spojrzałem w tabelę i Napoli 47pkt, nieco niżej Milan z dorobkiem 41 pkt. Tak pomyślałem chwilę i przecież ileż to na Milan wylano żali, krytyk nie szczędzono, a mają raptem 6pkt mniej niż Napoli, które swego czasu tak zawzięcie goniło Romę, mówiło się, że powalczą o 2msc poważnie, a tutaj tabela nie kłamie. Napoli ma większy dystans do odrobienia jeżeli marzy o grze w chociaż Eliminacjach LM w przyszłym sezonie niż przewaga nad Milanem...
Sezon Napoli jeszcze można uratować, bo jest 1/4 finału LE, ale z taką formą to Wolfsburg może okazać się nie do przejścia.
Zaciął się Higuain ostatnio, mecz z Romą i Lazio fatalny w jego wykonaniu, kompletnie niewidoczny w obu spotkaniach. No, ale szybciej będzie wymienić tych zawodników, którzy są w dobrej formie ostatnio w Neapolu. A wg mnie jest to Gabbiadini na pewno. Dobra zmiana w meczu z Romą, to on miał dwie bardzo dobre okazje na gola. Widoczny i aktywny równiez Lazio, m.in jego strzał z wolnego trafił w słupek. Idąc dalej, Dries Mertens aktywny, przebojowy, w swoim dobrym stylu gra choć skuteczności mu brakuje i ...lewej nogi bo właśnie z Romą miał takie sytuacje na lewą nogę a strzelał tzn podawał do De Sanctisa prawą z koniecznośći. Ale potencjał z pewnością jest w nim. Bawiąc się i wchodząc w skórę Beniteza na jego miejscu wprowadzałbym Lorenzo Insigne już do składu od początku, kosztem Callejona, De Guzmana i Hamsika, kogokolwiek z tej trójki. Insigne to żywe srebro, akcja w meczu z Lazio, którą przeprowadził była palce lizać! Jak Lulić to wybił z linii bramkowej to on chyba sam nie wie! Ogólnie to warto zaznaczyć, że Lulić i Coppa Italia maja jakąś bardzo dobrą relację. Lulić przecież zdobył gola w Finale Coppa Italia z Romą na 1:0, Lulić zdobył gola w rewanżu z Napoli i Lulić uratował Lazio przed utratą gola po rajdzie Insigne... Dziennikarze mogą na tym zbudować ciekawą rozprawkę. Z pewnością włosi się nad tym rozpisywali ;)

Tak więc wracając do składu i tego kto jest w formie, to na obecną chwilę wyszło mi, że trzech z tym, że forma Insigne to bardziej życzeniowa i pokłosie tego, że ma chłopak niesamowity głód piłki. Więc
&quot;było ich trzech, a w każdym inna krew... &quot; można powiedzieć o Mertensie, Gabbiadinim i Insigne. Na tej podstawie można próbować odbudować Napoli. A mecze przed nimi trudne. Najpierw Fiorentina, a w czwartek Wolfsburg.

Fiorentina też zawiodła w rewanżu Coppa Italia z Juve przegrywając 0:3 w słabym stylu. Ale coś zawiodło, jakaś niedyspozycja dnia bardziej niz zalążki kryzysu bo raczej o Fiorentinie trzeba mówić o dobrej formie, szczytowy moment sezonu itp itd. Przed Fiorentiną też mecz w LE z Dynamem Kijów, ale w lidze wciaż liczą się jeszcze w walce o el LM chociażby. Mecz z Napoli więc zapowiada się niezwykle ciekawie pod tym względem.

Rzut oka w przewidywane składy na ten mecz na La Gazetta dello Sport i widzimy, że Benitez być moze jakieś wnioski wyciągnął i chociaż trochę zgadza się to z moimi obserwacjami. Dziennikarze przewiduja Gabbiadiniego i Insigne od początku, ale obok nich ma zagrać Callejon i Higuain. No własnie Callejon... Nie wiem kiedy zagrał dobry mecz ostatnio. Higuain też mógłby dostać odpoczynek przed LE. Duvan Zapata się pewnie pali do gry, a jak gra to potrafi dać dużo dobrego zespołowi. Gol z Atalantą z głowki na wagę remisu 1-1 był piękny. W ogóle Zapata ma na koncie 6 goli w Serie A mimo małej ilości minut spędzanych na boisku.

Tak jak @matek1456 wspominał Napoli u siebie się mocno spina na silnych rywali. Z Lazio nie wyszło mimo kilku okazji. Czas jednak przerwać fatalną skuteczność. Napoli sądze, że strzeli wreszcie gola bo ostatnio posucha i na 5 meczów ledwie 1 gol strzelony ! Właśnie wspomniany Zapata w meczu z Atalantą. Ale jak się popatrzy na te wszystkie mecze to jeden wspólny mianownik to - NIESKUTECZNOŚĆ! Okazji było bez liku. W głowie najbardziej utkwiły setki Callejona z Dynamo Moskwa, Gabbiadini z Romą, Mertens z Romą, Insigne z Lazio, a były jeszcze inne dobre okazje.

Z przodu nieskuteczność, ale z tyłu też defensywa zawodząca. Andujar niby dobry, ale czasami potrafi się zagotować. Henrique zawodzi jak gra, lewa strona miewa kłopoty, Ghoulam nie jest jakimś super grajkiem. Maggio tym bardziej zawodzi po prostu.
Na przeciwko Fiorentina, nie wiem czy z Salahem, ale zanosi się, że tak. Mecz z Juve mu nie wyszedł. Ale za to Diamanti dał dobrą zmianę, ożywił w końcówce poczynania Fiory i możliwe, że jutro zagra od początku. Ale do czego zmierzam. Otóż Fiorentina ma niesamowity potencjał ofensywny. Babacar pali się do gry bo ostatnio Gomez wrócił do zdrowia i to Niemiec częściej grał. Joaquin, Mati Fernandez, Ilicić. Każdy ma wiele do zaoferowania. Nikt jakoś specjalnie nie odstaje i pod formą nie jest. Borja Valero wrócił po kontuzji przecież.

W kontekśćie tego meczu widzę bramki. Napoli myślę, że przełamie nieskuteczność bo okazje sobie stwarzało. Fiorentina tak czy siak wypunktuje słabą defensywę rywali więc ja tutaj widzę BTS.

-------------------------------

No, ale mecz w Neapolu w niedzielę. A dziś ciekawie zapowiadający się mecz w Weronie.

Hellas - Inter

Sporo na jego temat powiedział @Grac45. ;) Zgadzam się i sam tutaj cisnę over z myślą o ciekawym widowisku. Hellas 3-0 miał z Ceseną już w popzredniem kolejce, a nagle chwilowa niemoc, dobre zmiany trenera Ceseny i w kilkanaście minut zrobiło się raptem 3:3! Ale forma Toniego nie umknęła nikomu. Co do wspominania o potencjale ofensywnym to jednak nie zgadzam się z przypisaniem do tego Podolskiego, bo Łukasz gra fatalnie i nie zasługuje nawet na wejścia z ławki za taką grę. Ale Palacio miał ostatnio dobry okres. Inter jednak nie wygrał od końca lutego! Szmat czasu. dziś nie wiem czy wygrają czy nie, ale gole powinny padać. ✅

Parma- Juventus

Mecz bez historii zbytniej i emocji chyba. Parma zaskoczyla Inter, wygrała z Udinese, ale czy ma szansę z Juve ? Hm przypomnę sobie mecz obu zespołów w Coppa Italia to były męczarnie dla widza. Bo niestety było sporo chaosu z obu stron i mało składnych akcji. Allegri wystawił wtedy rezerwowy skład i dopiero wejście Moraty dało gola w samej końcówce.
Ten mecz dla Juve jak wspomniał @Cock jest w przededniu starcia z Monaco. Wiadomo wizerunkowo wypadałoby wygrać z Parmą,ale priorytety są zupełnie inne. Więc widoczne będą zmiany w składzie.

Storari - Liechsteiner, Ogbonna, Chiellini, Padoin - Vidal, Marchisio, Sturaro, Pereyra - Llorente, Coman

tak więc odpocząć maja Buffon, Evra, Bonucci, Tevez i Morata. O dziwo w pomocy zagrać ma wszystko co najlepsze na tą chwilę do dyspozycji posiada Allegri bo wiadomo Pogba i Pirlo kontuzje.
Raczej widzi mi się nudny mecz w Parmie. Wszystko zależy jednak od postawy Parmy czy zobaczymy gole czy nie.
Jednak jeżeli miałbym się upierać i coś stawiać to jakieś 0:1 po golu Vidala.

Rozpisałem się o wczorajszym meczu Napoli, a przecież dziś jeszcze bardzo fajny mecz w Genui!

VS

Genoa - Cagliari
Typ : Powyżej 2,5 gola @ 1,819 Pinnacle
⛔2:0 a tyle okazji było eh​

Cagliari + Zeman = gole. Ten schemat już opisywałem podczas dwóch poprzednich kolejek :
- Milan - Cagliari 3:1 -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/28-kolejka-serie-a-21-22-marca-2015-a-119725.html#post5236773
- Cagliari - Lazio 1:3 -&gt; http://forum.bukmacherskie.com/f27/29-kolejka-serie-a-4-kwietnia-2015-a-120207.html#post5266349

Nic nie wskazuje na to, żeby dziś coś się miało zmienić. Cagliari w strefie spadkowej i potrzebuje koniecznie wygranej, więc Zeman zaatakuje i postara sie o wygrana, a niespodzianki potrafią jego podopieczni robić. Z Lazio przegrali 1:3, ale było jeszcze sporo innych okazji, m.in Biglia spartolił drugi rzut karny przenosząc piłkę nad poprzeczką.

Genoa ostatnio się zacięła. O europejskich pucharach już można raczej zapomnieć. W popzredniej kolejce rozczraowujący remis z Udinese 1:1. Tylko 3 gole strzelone w ostatnich 5 meczach, ale dziś jest okazja na lepsze zdobycze bo Cagliari wiadomo ofensywna ekipa i z przodu do kontrowania będzie mnóstwo miejsca dla Perottiego czy Iago Falque, a więc szybkich skrzydłowych. M&#39;Baye Niang to kolejny atut Genui, chociaż w składzie na La Gazetta dello Sport widnieje.. Boriello ;&gt;

Atutem Cagliari co będzie ? A no możliwe, że brak Matii Perrina w bramce Genui, który dwie kolejki temu doznał kontuzji w meczu z Juventusem. Perrin to klasa sama w sobie. Rezerwowy Lamana nie ma tej jakości i pewności. Cagliari z pewnością postara się go sprawdzić.

H2h pokazuje, że w bezpośrednich meczach obu zespołów gole padają.- &gt; http://www.betexplorer.com/soccer/italy/serie-a/genoa-cagliari/jwyLxSvf/
Teraz dochodzi jeszcze do tego osoba Zdenka Zemana i typ staje się mocniejszy jakby. Genoa może zagrać na luzie, ani puchary, ani spadek jej nie grozi. Cagliari z nożem na gardle i z ofensywnym podejściem do meczu. To sugeruje po prostu gole. Gram kolejny raz Over w meczu Cagliari.

Zachęcam do dyskusji! ;)

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Parma - Juventus
18:00

Parma zostanie zapewne zdegradowana &#39;tylko&#39; do Serie B, dość pocieszające, biorąc pod uwagę, że mogliby zaginąć gdzieś w otchłani niższych lig. Juventus bardzo blisko kolejnego Scudetto, aczkolwiek trzeba walczyć do końca.
Sytuacja gospodarzy uległa nieco poprawie. Udało im się uzyskać ostatnio kilka korzystnych wyników, a wygrana lub remis ze zdecydowanym faworytem jeszcze bardziej wzbudzi podziw wśród fanów obserwujących ich sytuację. Ciężko określić dokładny skład Parmy, natomiast pozytywne jest dla nich to, że Juventus wystąpi w okrojonym zestawieniu. Bardzo szkoda, że nie zagra Buffon, Parma i Juve to jedyne kluby w jego zawodowej karierze, byłoby to jego wspaniałe pożegnanie ze Stadio Ennio Tardini ????

Parma +1.5 - 1.67 /marathon.bet/✅✅✅

PS. Tylko później nie piszcie, że &#39;odważni nawet grali AH -1,5 na Juve...&#39; :cool:

Ed. 1:0:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +22
cock 756

cock

Użytkownik
Cesena - Chievo
Cesena 2,89 4j Pinnacle

Strefa spadkowa, do rozegrania 9 kolejek... Chievo - 10 punktów do alarmu na pokładzie. Cesena bardziej tych punktów dziś potrzebuje. Patrząc na spotkania do rozegrania, ten mecz trzeba wygrać ( Napoli, Fiorentina, Sampdoria, Torino, Cagliari - o utrzymanie). Chievo ma przed sobą mecze z mniej wymagającymi rywalami, więc do tego meczu podejdą pewnie mniej skoncentrowani. Chievo po za tym to team który najmniej strzela w lidze. Cesena później wygrywa z Atalantą, Chievo choć remisuje i team z Bergamo wypada za burtę. Oczywiście to gdybanina, liga będzie się klarować ale takie rozdanie na dziś pasuje mi najbardziej.

rifraf7 246

rifraf7

Użytkownik
Rzadko gram coś z ligi włoskiej, jeszcze rzadziej coś tutaj piszę, ale miałem chwilkę czasu i przyjrzałem się dzisiejszym spotkaniom.
Atalanta - Sassuolo
Zespół gospodarzy musi walczyć o utrzymanie i każdy punkt jest na wagę złota. Na ten moment mają 17 miejsce w tabeli i 4 pkt przewagi nad strefą spadkową. Jednak forma ostatnio jest bardzo przeciętna i widmo spadku jest całkiem realne. Sassuolo plasuje się na 12 miejscu i ma 9 pkt przewagi nad dzisiejszym rywalem. Myślę, że może to być ostry mecz szczególnie ze strony gospodarzy. Sędzią będzie pan Doveri, który w 14 spotkaniach w tym sezonie pokazał 73 żółte i 2 czerwone kartki. Obie drużyny są w czołówce tabeli kar. Sassuolo 89 żółtych i 8 czerwonych, a Atalanta 83 żółte i 7 czerwonych. Obie drużyny grają ostro, Atalanta cały czas musi walczyć, formy nie ma, bo Sassuolo na wyjazdach też gra słabo teraz. Sędzia również nie stoi na przeszkodzie, więc gram over kartkowy
over 5,5 kartki 1,925 Bet365 ✅

Udinese - Palermo
Mecz teoretycznie bez dużego ciśnienia, obie drużyny teoretycznie jeszcze nie są utrzymane, ale musiałaby się zdarzyć katastrofa aby ktoś tu spadł. Ostatnio oba kluby zanotowały zniżkę formy. Na pewno, każdemu będzie tu zależało na wygranej, ale nie wydaje mi się aby była tu walka na noże. Udinese u siebie jest zdecydowanie bardziej overowe niż na wyjazdach, w 14 meczach padło tu 39 bramek. Również Palermo wykazuje ciekawą zależność, oni z kolei bardziej overowo grają na wyjazdach w 14 meczach wyjazdowych z ich udziałem padło 44 bramki. Jeśli chodzi o osłabienia, które mogą wstrzymywać przed graniem overa to jest Barreto ze strony Palermo, a ze strony Udinese niepewny jest występ Kone. Liczę tutaj na wesoły mecz dla kibiców, bez dużej napinki. W tym kontekście gram też under kartek. Udine 68 żółtych, Palermo 69, obie po 3 czerwone. Sędziuje Tomassi, który w 13 spotkaniach pokazał 49 żółtych i 4 czerwone. Z tych arbitrów, którzy sędziowali więcej niż 10 spotkań w tym sezonie, jest to sędzia który pokazuje najmniej kartek.
over 2,5 gola 2,15 ✅
under 4,5 kartek 1,9 ✅
Bet365
e: wszystko bardzo łatwo siadło

Otrzymane punkty reputacji: +13
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Odnośnie powyższych typów na Napoli to info z dziś :
&quot;L’infortunio dell’ultim’ora di Babacar gli ha complicato i piani ma, come si legge sull&#39;edizione odierna del Corriere Fiorentina, i vari Borja Valero, Gonzalo Rodrigue e soprattutto Salah resteranno comunque a riposo in vista di Kiev. &quot;
A zatem Babacar, Borja Valero, Gonzalo Rodriguez i Salah odpoczywają przed meczem z Dynamem Kijów.
Może i Napoli wygra, kto wie, ale zostaję przy swoim BTS na ten mecz. Wciąż jest Diamanti, w którego w kontekście dzisiejszego meczu mocno wierzę. Ponadto Vargas ma dostać szansę. Powinien być Ilicić. Zobaczymy jak mecz się potoczy.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Udinese - Palermo
15:00​
Udinese chyli się ku upadkowi. W sezonie 12/13 i wcześniejszych zajmowali wysokie miejsca w lidze. Obecne, 13. miejsce oznacza, że sezon dla nich już się skończył, ani nie spadną, ani nie awansują do pucharów. Do swojego przeciwnika tracą jeden punkt (Palermo na 11. miejscu). Niska pozycja odbije się na ich kondycji finansowej, przez co kolejny sezon może być jeszcze trudniejszy. Dzisiejsze Udinese ma być odmienione, a to za sprawą wkurzonego właściciela klubu Giampaolo Pozzo, &#39;Zebry&#39; mają o co walczyć.
Palermo znajduje się w podobnej sytuacji, trzy porażki z rzędu, do tego barzdo kiepski bilans gier wyjazdowych. Swoje już zrobili, utrzymali się w lidze po awansie z Serie B, dla nich wygrana też ma duże znaczenie.
powyżej 2 goli - 1.65 /marathon.bet/✅ ✅ ✅
1-3

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Lazio - Empoli
Lazio @ 1.60

✅
Nie zauważyłem, aby ktoś powyżej napisał coś odnośnie tego typu więc pozwolę sobie przedstawić to jak ja to widzę. Jeśli wiecie coś więcej, to napiszcie.
Lazio jeśli wygra to spotkanie, może wskoczyć na 2 miejsce w tabeli, biorąc pod uwagę to, że Roma ma dziś ciężkie wyjazdowe spotkanie z Torino.
Lazio w tym sezonie bardzo dobrze spisuję się przed własną publicznością 10 - 0 - 4 29:13.
A Empoli na wyjazdach w 14-stu spotkaniach zdobyło tylko 12 pkt, zaledwie 1 wygrana.
Ostatnie 7 spotkań pomiędzy tymi drużynami, które rozgrywane był w Rzymie, to 5 zwycięstw Lazio oraz 2 remisy.
Widać że Lazio w ostatnich spotkaniach jest w znakomitej formie, wysokie zwycięstwa w 2015 roku z Milanem 3:1 i Fiorentina 4:0. Myślę że dziś nie będą mieli problemu ze zwycięstwem.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@Pyrus122 żadnych informacji o składach, o tym jak oba zespoły grają ostatnio ?
Same podanie statystyk, słabo :p
Lazio dziś bez trzech ważnych ogniw. W bramce Berisha, ale wiadomo jest to solidny zmiennik Marchettiego. W obronie za to dwie luki. Basta i Mauricio pauzują za kartki i w ich miejsce wskakują Cavanda i Cana. Można więc mieć jakies obawy do formacji obronnej.
Siła ofensywna Lazio znana.
Empoli jednak jest niewygodnym rywalem. Dobrze kontrują, ostatnio na Juventus Stadium z dobrej strony się pokazali. Przejęli inicjatywę i rozgrywali spokojnie piłkę bez paniki. Wcześniej dobry mecz z Sassuolo, na wyjeździe mam w pamięci jak dobrze grali w Neapolu i na San Siro z Milanem, te mecze oglądałem akurat to w głowie zostało.
Empoli nie boi się grać w piłkę, a to dobrze wróży temu meczowi.
Saponara ostatnio skuteczny, Valdifiori swoją dobrą grą zasłużył na debiut w Squadra Azzurra przeciwko Anglikom. Ponadto mecz z Juventusem to był popis gry obronnej Ruganiego. Wszystko czyścił niemal perfekt!
Jeżeli więc chodzi o mecz Lazio - Empoli to szukałbym BTS @ 1,79 bah

Spory dziś też ciąg w różnych kręgach w kierunku Atalanty, że pokona Sassuolo. Hm można się i z tym poniekąd zgodzić bo Sassuolo ostatnio spuściło mocno z tonu. Dziś Zaza na ławce. W dobrej formie zdaję się byc jedynie Berardi, który strzelał coś ostatnio.
Jednak Atalanta bez zawieszonego za kartki Pinilly. Z przodu więc Denis i Maxi Moralez. A Pinilla w poprzedniej kolejce zdobył taką oto bramkę
https://www.youtube.com/watch?v=JEn7n-_znLE

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom