>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Primera Division 31.03-2.04.2012

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster

Kursy: Expekt
W najbliższy weekend czeka nas 30 kolejka hiszpańskiej La Liga. W tej serii spotkań czekan nas kilka interesujących spotkań.
W sobotę wicelider Barcelona podejmuje dobrze spisujące się w europejskich pucharach zespół z Bilbao. Goście po słabych dwóch ostatnich meczach w lidze (przegrana z Atletico Madryt i tylko remis z Gijon), przekreślili sobie możliwość awansu do ligi mistrzów. Barcelona w znakomitej formie, dobre zawody w Mediolanie i w tym spotkaniu są zdecydowany, faworytem.
Dużo ciekawsze i zacięte spotkanie może być w Pampelunie, gdzie 6 w tabeli Osasuna (od 5 spotkań bez przegranego spotkania) podejmuje zespół Królewskich.
Najciekawiej będzie w Valencji, gdzie 3 drużyna podejmuje piąte Lavante. Valencia w ostatnich dwóch spotkaniach zawodziła, przegrała oba.
Zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat powyższych spotkań.
Posty jednozdaniowe, które nic nie wnoszą będą natychmiast usuwane. Postarajcie się, aby wymiana zdań odbywała się zgodnie z wszelkimi zasadami ortografii. Sprawi to, że temat będzie znaczniej przejrzysty. Mile widziane ciekawostki, informacje o składach i kontuzjach.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Malaga - Betis
Obie drużyny dzieli w tabeli przepaść. Gospodarze walczą o europejskie puchary, a goście bronią się przed strefą spadkową. Ja w tym spotkaniu zagram na czystą &quot;jedynkę&quot;. Moim zdanie ten mecz wygrają gospodarze. Malaga w tym sezonie legitymuje się na swoim stadionie bilansem 10:two:2. Goście z kolei na wyjazdach charakteryzują się bilansem 4:zero:10. Z obydwu tych bilansów wynika, że szanse na remis są minimalne. Dlatego też odrzucam tą opcję. Nie wierzę w to, że Malaga przegra na swoim stadionie z niżej notowanym rywalem. Piłkarze Malagi będą się dwoić i troić aby zdobyć komplet punktów i umocnić się na 4 pozycji w lidze. Podopieczni Pellegriniego ten mecz wygrają. Stawiam 3:1.
Malaga
1.67

Otrzymane punkty reputacji: +2
dudusss 138

dudusss

Użytkownik
Osasuna - Real Madrid H(1 - 0) X 3.75
Nie zamierzam wybierać wariantów na pierwszy rzut oka oczywistych i stawiać na Real po kursie 1.40 na wyjeździe z poprawną Osasuną. Dlatego chodzi mi po głowie taki oto typ, jak zapisałem powyżej. W skrócie: Real wygra jedną bramką.
Mecz będzie raczej ciężki, nie spodziewam się tutaj wielkiego pogromu ze strony Realu, aczkolwiek zawsze taka możliwość istnieje. Jednak z obserwacji wielu spotkań Realu w tym sezonie, można wnioskować dużo bardziej ostrożną grę na wyjazdach. Mecz z Osasuną to tak na prawdę mecz o 6 punktów. Jak dla mnie dużo ważniejszy niż chociażby spotkanie z Valencią, które w wielu względów może być po prostu łatwiejsze.
Kilka spraw organizacyjnych po stronie Realu: Wraca Di Maria, w formie gość niewątpliwie gra w 1 składzie. Wraca Alonso, który pauzował za kartki z APOELEM. Nie typuję składu ale Real na pewno zagra tak by dobrze bronić, ale też efektywnie atakować.
Historia pokazuje, że spotkania z Osasuną do najłatwiejszych nie należą. Szczególnie teraz kiedy ekipa gospodarzy złapała jako taką formę i na pewno powalczy o puchary. Oczywiście więcej atutów jest po stronie Realu, nie będę ich nawet opisywał bo większość jednak je zna. Oczywiście znów kwestią kluczową będzie strzelenie pierwszej bramki.
W temacie pojawią się na pewno ciekawe analizy i przeczuwam, że wiele z nich będzie zawierało słowa: wyrównany pojedynek, ciężkie spotkanie. Dlatego nie radzę bawić się w HC na stronę Realu, tylko spokojnie za mniejszą stawkę przyłożyć na: Real wygra jedną bramką. Wyniki: 0-1 bądź 1-2 uważam tutaj za bardzo prawdopodobne.

karmol2 6,8K

karmol2

Użytkownik
Jestm w szoku i sam nie wiem jak sie za to zabrac.... Zobaczylem kursy na mecz
Barca - Bilbao i zwatpilem czy aby napewno to nie jest zadna podpucha... Handi +3 na Bilbao w betsafe po kursie 1.9!?, a +2 po kursie 3!?
Nie kwestionuje tego, ze Barcelona to faworyt tego meczu, ale nie zdziwilbym sie gdyby byl to w miare wyrownany pojedynek. Barca musi miec swiadomosc tego, ze juz we wtorek graja rewanz z Milanem, wiec sily wypadaloby jakos rozłozyc. Jeden fakt, ktory spowodowal tak wysokie kursy na gosci to zapewne wczorajszy mecz Baskow w Niemczech i zaledwie 2 dni odpoczynku...
Tak czy inaczej dla mnie bezpieczna opcja:
Bilbao +3 Kurs: 1.90 Betsafe
Dla bardziej odwaznych ale bez przesady +2 3.00
Za drobne Bilbao Kurs: 23!
Powodzenia!

ravau91 235

ravau91

Użytkownik
Zgadzam się z przedmówcą jak najbardziej. Warto pograć Bilbao + 3. Fakt, Barcelona ten mecz wygra, ale Bilbao też coś może ukłuć. Wynik może oscylować w granicach 2:1, 3:1. Bukmacherzy za pewne wystawili takie kursy, ponieważ Bilbao na przygotowanie do meczu ma niespełna 48 h. Ja jednak wierze, że Baskowie powalczą i mecz nie skończy się pogromem Barcelony.
Bilbao + 3 kurs:1,90 ✅✅✅ ;)
Obie strzelą kurs:2,10 ⛔

Poza tym kurs + 2 na Osasune w meczu Real też wydaję się wart grania. Osasuna u siebie jest naprawdę silna, 8 zwycięstw, 2 remisy i tylko 2 porażki ( z Atletico i Racingiem )
Piłkarze z Pampeluny w ostatnich 3 meczach z Realem u siebie, grali na prawdę dobrze ( 2 zwycięstwa i jeden remis ). W drużynie królewskich nie zagra Khedira, Di Maria jeśli zagra to pewnie max 30 minut. Co tu więcej pisać, Osasuna walczy o europejskie puchary i w tym meczu zrobi wszystko by wywalczyć choć 1 pkt.
Warto jeszcze dodać, że mecz będzie sędziował pan Muñiz Fernández. Ten sam, który sędziował rok temu spotkanie pomiędzy tymi dwoma zespołami. Wtedy ( 30.01.11 ) Osasuna pokonała Królewskich 1:0, a w spotkaniu zobaczyliśmy aż 11 żółtych kartek.
Dla mnie kuszące opcje to:
Osasuna +2 kurs:1,70 ⛔ Real zagrał fenomenalny mecz ! ????
Obie strzelą kurs: 1,75✅
Ramos żółta kartka kurs: 2,70✅
dla odważniejszych: Osasuna 1X kurs: 2,80 ⛔
Polecam też stawiać na over w kartkach, ale tego zakładu na expekcie nie widzę.
Powodzenia ;)

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
Osasuna - Real
Kurs na Real powiedzmy sobie szczerze śmiesznie niski. To, że rozbili ostatnio u siebie Sociedad to jedno ale ich gra na wyjazdach to ostatnio pasmo udręki. Wygrywają ale po mękach albo remisują a grali z zespołami trochę słabszymi od Osasuny. Swoją drogą Królewskim gra się tam ciężko, ostatnia wygrana to 2008 rok,potem 2 porażki i remis. Do tego jutro zabraknie Pepe, wraca Di Maria ale jego forma to zagadka.Poza tym kartki w tym meczu , wykluczą ze spotkania z Valencią za tydzień, Ronaldo, X.Alonso i Ramosa.Osasuna dobra forma szczególnie u siebie gdzie poległy już Barcelona czy Bilbao. Tylko 2 porażki w meczach domowych,ostatnia przegrana miesiąc temu.Biorąc pod uwagę formę jednych i drugich, to , że Real miał tylko kilka dnia odpoczynku po meczu w ciężkich warunkach na Cyprze myślę, że Osasunę stać na strzelenie Realowi bramki albo nawet na urwanie punktu.
Osasuna +2 @ 1,66 Bet365⛔
obie strzelą @ 1,80 Betsafe
✅

Malaga - Betis
Derby Andaluzji. Niby derby rządzą się swoimi prawami ale...Gospodarze ostatnio świetna forma. Tydzień temu mimo trochę słabszego spotkania wygrali w Barcelonie z Espanyolem, choć gospodarze na pewno nie byli słabsi i zasłużyli na 1 punkt. Po ostatnie serii zwycięstw( 5 wygranych + remis w Madrycie z Realem) przed gospodarzami otworzyła się szansa na zajęcie 4 miejsca i gry w eliminacjach LM albo nawet 3 i bezpośredniej gry w tych rozgrywkach. Ale do tego trzeba wygrywać takie mecze jak ten jutrzejszy. Betis praktycznie o nic nie gra, przewaga nad strefą spadkową jest w miarę bezpieczna, ale forma gości nie jest powalająca. Ostatni wygrany mecz ponad miesiąc temu,potem 3 porażki i 3 remisy. Do tego regularnie na wyjazdach przegrywają i tracą sporo goli. Malaga bilans domowy najlepszy w lidze zaraz po wielkiej dwójce(10-2-2) powinna jutro bez problemów pokonać Betis ale , ze nie lubię grać 1x2 a gospodarze u siebie graja ofensywnie i powinni wygrać strzelając co najmniej 2 gole proponuję tak --
Malaga over 1,5 @ 1,60 Expekt ⛔
Malaga strzeli w obu połowach @ 2,25 Expekt ⛔
Malaga wygra i padnie więcej niż 2 gole @ 2,20 Bet365
⛔
do LM z taką grą to niekoniecznie:razz:

Sporting vs Saragossa
Mecz o życie. Saragossa jeszcze niedawno ostatnia i nikt(ja też) nie dawał im szans na pozostanie w pierwszej lidze. Ale ostatnio zwyżka formy, wygrane z wyżej notowanymi Valencią i Atletico, do tego remis z mocną Osasuną i już złapali kontakt z przedostatnim Gijon. Z Gijon,które z taką grą jak ostatnio staje się głównym kandydatem do spadku. O ile pierwsze mecze po przejęciu zespołu przez J.Clemente jeszcze jakoś wyglądały i dawały punkty o tyle ostatnie spotkania w tym porażka z również zagrożoną spadkiem Granadą źle wróżą. Ostatnio co prawda punkt przywieziony z Bilbao ale Athletic ligę już odpuścił i grał na pół gwizdka co zemściło się w 90 minucie. Jedni i drudzy muszą walczyć , nie będzie odpuszczania, oby tylko nie było szachów w wykonaniu jednych i drugich. 3 Ostatnie bezpośrednie mecze to remisy, jutro może być podobnie choć ja skłaniam się ku gościom.
Saragossa X2 @ 1,67 Betsafe✅
czerwona kartka @ 2,70 Betsafe
⛔

Co do Barcelony, jedni i drudzy pewnie zagrają zmiennikami i jako, że w Bilbao ławka jest zdecydowanie słabsza od pierwszego zespołu Barca pewnie wygra ale poza tym to średnie opcje są do wyboru. Ewentualnie jeśli Messi nie zagra od początku jakis under 4,5 @ 1,4 Bet365 ✅ bo on zdobył ponad 70% bramek Barcy na Camp Nou lub kartki under 5,5 @ 1,70 Betsafe ✅bo zabijać się nie będą, w tygodniu jedni i drudzy grają wazniejsze mecze.

Otrzymane punkty reputacji: +6
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Zgadzam się z przedmówcą jak najbardziej. Warto pograć Bilbao + 3. Fakt, Barcelona ten mecz wygra, ale Bilbao też coś może ukłuć. Wynik może oscylować w granicach 2:1, 3:1. Bukmacherzy za pewne wystawili takie kursy, ponieważ Bilbao na przygotowanie do meczu ma niespełna 48 h. Ja jednak wierze, że Baskowie powalczą i mecz nie skończy się pogromem Barcelony.
Bilbao + 3 kurs:1,90
Obie strzelą kurs:2,10
Barca - Bilbao i zwatpilem czy aby napewno to nie jest zadna podpucha... Handi +3 na Bilbao w betsafe po kursie 1.9!?, a +2 po kursie 3!?
Nie kwestionuje tego, ze Barcelona to faworyt tego meczu, ale nie zdziwilbym sie gdyby byl to w miare wyrownany pojedynek. Barca musi miec swiadomosc tego, ze juz we wtorek graja rewanz z Milanem, wiec sily wypadaloby jakos rozłozyc. Jeden fakt, ktory spowodowal tak wysokie kursy na gosci to zapewne wczorajszy mecz Baskow w Niemczech i zaledwie 2 dni odpoczynku...
Mówicie, że warto ale jak dla mnie raczej nie, bo dzisiaj mi się widzi, że Barca zmiecie z boiska Athletic. Ja bardzo lubię Basków ale niestety nie mam wątpliwości, że liga to raczej dla nich temat zamknięty, gdyż nie mają o co grać. W następnym sezonie i tak LE będzie, a na LM szans już praktycznie nie ma, bo strata bodajże 9pkt to trochę za dużo jak na tyle spotkań. Dzisiaj na środku defensywy mają zagrać Ekiza i San Jose. Ten pierwszy gra rzadko, a ten drugi to co potrafi pokazał w meczach z Valencią i Atletico, gdzie zawalił 3 spośród 5 bramek... W ogóle wielu rezerwowych ma grać i też nie wiadomo czy wyjdzie Llorente na boisko, więc w mojej ocenie lepiej te dodatnie handi odpuścić na Athletic ale już bts to myślę, że można pograć, bo jednak w kontrach goście będą bardzo groźni i liczę na to, że coś ukłują.
Również super zapowiada się mecz na Reyno de Navarra. Tam myślę, że zobaczymy wyrównany mecz ale buki dalej wystawiają śmieszny kurs na Real, a wobec tego najlepiej zagrać jakieś +2 na gospodarzy i tyle. Ale i tak najlepiej obejrzeć sobie te dwa mecze na C+ bo szykuje nam się fajny wieczór z La Liga.

G 0

grze

Użytkownik
Ja z kolei z serii poszukiwania wysokich kursow zamierzam jutro postawic niewielka kwote na taki oto zaklad:
FC Barcelona vs Athletic Bilbao
2 Score in both halves
11 (bet365)
Kurs jest wyjatkowo wysoki jak na nieobliczalnie grajacy Athletic i uwazam ze warty zagrania za niewielka kwote. Nie namawiam tu nikogo do grania 10/10. Niemniej jednak musicie przyznac ze potrafia zrobic wrazenie, czy to z Man U czy Schalke, niestety raz na jakis czas graja gorsze mecze, zwlaszcza w lidze, niemniej uwazam ze chec przytarcia nosa Barcelonie na ich terenie bedzie spora. Kolejna sprawa, FCB bedzie grac pod presja, dla nich nie ma innej opcji niz zwyciestwo, wiec spodziewam sie wiekszej koncentracji na ataku niz na obronie. Nie mowie ze Bilbao wygra, ale licze na zaciety pojedynek...1:1 do przerwy i jakies 4:2 czy 3:2 FT. Llorente do boju!

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Potrzebuje typu z meczu Osasuna-Real ze goscie beda mieli wiecej kartek ! Widzial moze ktos gdzies taki zaklad bo ja nie moge znalezc...

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
W pełni popieram typ na Malagę. Walczą o Ligę Mistrzów wraz Valencią, a Valencia ma jeszcze na swojej drodze Real Madryt, nie jest wcale powiedziane, że w tym sezonie to Valencia będzie 3 siłą La Liga.
Drugi typ to:
FC Barcelona - Athletic Bilbao powyżej 3,5 1,70
Barcelona u siebie gra jak każdy wie. Lubią kompletnie zdominować rywala. Stwarzają sobie mnóstwo sytuacji. O dwie lub więcej bramek z ich strony jestem pewny.
Bilbao z drugiej strony nie ma za specjalnej obrony, często tracą bramki, ale w ataku mają kogo kim postraszyć. Nawet ostatnio w Lidze Europy strzelili aż 4 Schalke. Myślę, że będzie to bardzo otwarty mecz z dużą ilością bramek.
Wynik widzi mi się 4:2, 4:1.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Nie postawiłbym złotówki na Bilbao dziś, widać,że dla nich liga się nie liczy bo i tak nic nie osiągną... ligi nie wygrają, nie spadną dla nich liczy się LE i finał Pucharu Króla... mecz Barcelona-Bilbao no bet i nawet go nie rozpatruje pod żadnym kątem... mi podoba się spotkanie Valencia-Levante. Derby miasta, Levante walczy o europejskie puchary a Valencia cóż teraz chyba skupi się na rewanżu z Holendrami... derby to derby a kurs na Levante w granicach 5.50 zachęca aby coś pomyśleć nad jakimś handi na Levante czy może opcji Valencia poniżej 1.5 gola, wątpię aby wystawili najmocniejszy skład a nawet jak to zrobią to trzeba pamiętać,że w czwartek grali w Europie na wyjeździe i w myśl zasady nie graj na drużyny grające na wyjeździe w Europie skłaniam sie ku Levante!
Ogólnie widzę trend &quot;2&quot; w tej kolejce za wyjątkiem meczy Barcelony i Malagi.
To tyle na dziś, nie mam dziś głowy, pieniądze trzymam na &quot;przelew&quot; bo dziś chyba będzie na na świecie Julka ????

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
derby to derby a kurs na Levante w granicach 5.50 zachęca aby coś pomyśleć nad jakimś handi na Levante czy może opcji Valencia poniżej 1.5 gola, wątpię aby wystawili najmocniejszy skład a nawet jak to zrobią to trzeba pamiętać,że w czwartek grali w Europie na wyjeździe i w myśl zasady nie graj na drużyny grające na wyjeździe w Europie skłaniam sie ku Levante!
jesli mnie pamięc nie myli jutro Valencia gra bez Soldado i Alby, którzy są zawieszeni za kartki, ale musze sprawdzić:] dobrze więc wygląda handi na Levante, choć ostatnio ani jedni ani drudzy nie zachwycają ale więcej jutro

windover 28,1K

windover

Użytkownik
jesli mnie pamięc nie myli jutro Valencia gra bez Soldado i Alby, którzy są zawieszeni za kartki, ale musze sprawdzić:] dobrze więc wygląda handi na Levante, choć ostatnio ani jedni ani drudzy nie zachwycają ale więcej jutro
Zgadza się Soldado i Jordi nie grają a ponadto Bruno, Banega czy Canales
Malaga-Betis typ: Malaga @ 1.65 Malaga naprawdę w dużym gazie i na jeden dzień może stać się trzecią ekipą w lidze wyprzedzając Valencie która ma mecz derbowy i pewnie go wygra. Jednak to nie zmienia faktu ,że mało kto by obstawiał że ten zespół dzięki lepszej dyspozycji w 3/4-sezonu będzie mógł ocierać się nawet o pudło bo przecież początki zespołu Pellegriniego były naprawdę trudne. 7-spotkań bez porażki w tym pięć zwycięstw to ostatni bilans tego zespołu a ogrywali Levante czy Espanyol a remisowali na przykład z Realem Madryt i pamiętna bramka Santiego z rzutu wolnego. Dziś jednak trzeba liczyć się z brakami bramkarza Caballero którego zastąpi Kamieni. Dalej są braki Toulalana i Joaqina a więc środek z Dudą i Demichelisem a przed nimi Isco. Betis nie wygrał od pięciu spotkań ten dla odmiany miał bardzo dobry początek sezonu tyle że gdzieś to się rozpadło. Ostatnie dwa domowe remisy z Espanyolem i Racingiem raczej niczego dobrego nie wróżą a gole tracili w końcówkach meczu. Mel nie ma do dyspozycji Chica, Salvy czy Mario jednak nie są to tak znaczące osłabienia jak w przypadku miejscowych stąd też gram bez szaleństw na Malagę. Rywal ma wyjść z ustawieniem 4-3-3 czyli z przodu trójka Montero ,Castro i Cruz.

popijava 87

popijava

Użytkownik
Malaga powinna dziś spokojnie pyknąć Betis, który jest słabiutki i dziś nie ma zdrowego zawodnika w pomocy poza Matillą. Betis długo nie zagrzeje miejsca w Primierze. Malaga dopadła Valencię i 3 miejsca nie odda. Gospodarze dziś wygrają. Warto nawet grać handicap -1. To jest typ dnia.

Bilbao dostanie ostre bęcki od Barcelony. Bielsa ma do dyspozycji 15 zawodników ale oni płuca ciągną na taczkach. Kilku zawodników z urazami lub poobijanych. Barca ma szerszą ławkę i dziś wynik gdzieś koło 5:0 będzie. Bilbao musi się oszczędzać, by nie stracić zaliczki z Schalke 04 4:2

M 0

msmichal

Użytkownik
Wracając do meczu Sporting vs Saragossa myślę, że spokojnie można obstawić dwie opcję:
obie strzelą - tak (1.65)✅ lub over 2.5 (1.80)✅.
Jak wszyscy wiemy jest to mecz z serii- przegrany odpada. Każda z drużyn podejdzie do tego spotkania z myślą &quot;jak nie z nimi to z kim?&quot; krótko mówiąc mecz o życie. Sadząc po ostatnich wynikach obu drużyn oraz dodając do tego ilość straconych bramek (odpowiednio 54 i 51) można przepuszczać, że powyższe typy powinny &quot;wejść&quot; spokojnie.
Patrząc na absencję w obu składach, przeważają zawodnicy defensywni, co może być kolejnym argumentem za powyższymi typami. Jak będzie, przekonamy się koło godziny 20.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Powodzenia!
Ta twoja podpucha , wynika tylko z tego , że jesteś nie za bardzo doinformowany. Bilbao już dawno olało PD i skupiło się na LE , ich ostatnie 4 mecze to trzy porażki i jeden remis. Dzisiaj Bielsa ma wystawić rezerwowy skład , no szczerze mówiąc nie ma co się dziwić , o punkty w Barcelonie i tak nie ma sensu walczyć , bo nawet ewentualny 1 punkt (o 3pkt nie ma raczej co marzyć) jest równoznaczny z daniem z siebie 200% a to się nie za bardzo opłaca . Bilbao musi odpocząć , grali dwa dni temu bardzo wyczerpujący mecz na wyjeździe z Schalke i nie ma żadnego sensu forsowania największych gwiazd przed decydującymi tygodniami sezonu . Bilbao ma i tak mierne szanse na LM , gre w LE mają już zapewnioną , logiczne jest więc , że lige odpuszczają. Barca ma we wtorek LM , no i co z tego? odpocznie Iniesta , czy Xavi to zagra Fabregas , Messi gra zawsze , więc nie ma szans by dziś nie zagrał. Odpocznie Alexis , to wejdzie znakomity Tello itd.
Typ: Barca -2.5 gola (1.96) Pinnacle , warto łapać już teraz bo ludzie znacznie rzucili się na ten typ i kurs mocno leci w dół .

V 2

voocash-hazard

Użytkownik
Cóż jeszcze można było by dodac do meczu Malagi z Betisem chyba nic wszystko zostało już napisane, przynajmniej tak mi się wydaje, od siebie dodam że Malaga w tym sezonie u siebie przegrywała z najlepszymi czyli wielką Barca i wielkim Realem wiadomo liga do nich należy, a Betis na wyjeździe praktycznie wszystko przegrywa oprócz 4 wygranych meczy
Typ: Malaga - Betis - 1 - 1.66

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Na dzisiejszy dzień w hiszpańskiej La Liga najciekawszym typem, jak dla mnie, jest over 2,5 w spotkaniu Real Sociedad – Vallecano. Obie drużyny w tym sezonie są gwarantem sporej ilości bramek w swoich spotkaniach. Ekipa z San Sebastian po trzech porażkach z rzędu jest pod ścianą, by wreszcie zdobyć jakieś punkty, bo od strefy spadkowej dzieli ich tylko 5 punktów. Vallecano jednak na wyjazdach w tym sezonie jest jedną z najlepszych drużyn La Liga. Dlaczego over? Tylko 5 drużyn strzeliło w tym sezonie więcej goli od nich (Real, Barca, Valencia, Malaga i Bilbao), więcej straciły tylko Zaragoza i Gijon. W ostatnich dziesięciu spotkaniach z ich udziałem padło średnio 4,2 gola na mecz! Potrafią wygrać z Betisem 3-0 czy Levante 5-3, ale i przegrać z Malagą 2-4. Real Sociedad ma również wysoki bilans bramkowy, choć nie aż tak imponujący jak rywale. Mam nadzieję, że i dziś zobaczymy widowisko pełne bramek zarówno z jednej jak i drugiej strony.
Typ:
Real Sociedad – Rayo Vallecano over 2,5 1,85✅ Unibet

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Atletico - Getafe DNB 2 4,5
1/10
Atletico - Getafe X2 2,37
3/10

Zespoły mają tyle samo punktów w tabeli. Atletico po meczu w LE, ich bilans w tym roku po meczach w LE to 1-1-2. Widać, że im nie służy, bądź też po prostu LE jest dla nich priorytetem. Getafe w dobrej formie, na wyjazdach w tym roku z 7 spotkań przegrali tylko jedno. Liczę, że dziś po dobrym kursie zapunktują.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom