>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Primera Division [29-30.03.2008r.]

Status
Zamknięty.
tbm 642

tbm

Forum VIP
W 30 kolejce Primera Division przed nami dwa hity. Najpierw w sobotni wieczór na El Madrigal gospodarze tego obiektu, a wiec druzyna Villareal podejmą Atletico Madryt. Następnego dnia na Santiago Bernabeu w Madrycie Real podejmie Sevillę. Będzie to jedno z najtrudniejszych zadań dla Królewskich w drodze po mistrzowski tytuł. Jeśli nie uda im się wygrać w niedzielę z Sevillą to kto wie jak potoczą się losy mistrzowskiego tytułu...

Oto pary 30 kolejki wraz z notowaniami u bukmachera Bwin:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Moim zdaniem przede wszystkim warto przypatrzeć się typowi na wygraną Valencii. Popularni &quot;Che&quot; wyraźnie złapali wiatr w żagle i żaden rywal im nie straszny. Przypomnę tutaj wygrane z Barceloną w Pucharze Króla oraz ligowe zwycięstwo z Realem Madryt. Co prawda ich rywal Malorca jest solidną drużyną, ale moim zdaniem kurs 1,80 jaki mozemy dostać typujac zwyciestwo Valencii jest do zaakceptowania i tym samym warty sprobowania.
mój typ: Valencia - 1,80 w Bwin ⛔

kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Real Betis – FC Barcelona
Typ: 2
Kurs: 1,75
Bukmacher: Expekt

Już dziś o godz. 20:00 rozpocznie się niezwykle ciekawy pojedynek w lidze hiszpańskiej. Real Betis podejmie FC Barcelone. Zajmujący 13 miejsce w tabeli – Betis, ma zaledwie 3pkt przewagi nad strefą spadkową, więc staje się jasne, że zawodnicy Francisco Caparro potrzebują w tym meczu punktów. Jednak z drugiej strony – zajmujący 2 miejsce goście – potrzebują tych punktów jeszcze bardziej. Przypomnijmy, że w niedziele Real Madryt rozgrywa swe spotkanie z Sevillą i w razie porażki lidera, Barcelona traciła by już tylko do niego 1 pkt. Wiadomo jednak, że Blaugrana na wyjazdach nie spisuje się najlepiej, jednak myślę, że zawodnicy Franka Rijkarda zrobią wszystko w tym meczu aby wygrać. Jeżeli będą tak skuteczni jak w ostatnim ligowym meczu (wygrana z Valladolid 4:1) to o wynik jestem spokojny. Bilans Barcelony na wyjeździe to: 4-7-3. Nie jest imponujący lecz myślę, że jeżeli zawodnicy będą dostatecznie zmotywowani to padnie 5 wygrana na wyjeździe. Bilans Realu Betis u siebie: 6-3-5. W drużynie gości brakować będzie Rafaela Marqueza, Ronaldinho, Lionela Messi oraz Gabriela Milito

Ostatnie mecze obu drużyn:

2007-11-04 FC Barcelona - Real Betis 3 - 0
2007-05-13 FC Barcelona - Real Betis 1 - 1
2007-01-24 Real Betis - FC Barcelona 1 - 1
2006-02-18 Barcelona - Betis 5 - 1
2005-09-24 Betis - Barcelona 1 - 4
2005-08-20 Barcelona - Betis 1 - 2
2005-08-13 Betis - Barcelona 0 - 3
2005-04-03 Barcelona - Betis 3 - 3
2004-11-14 Betis - Barcelona 2 - 1
2004-04-14 Betis - Barcelona 1 - 1
2003-11-09 Barcelona - Betis 2 – 1

Pełne składy na mecz:

Real Betis: Ricardo, Casto, Melli, Ilic, Edu, Rivera, Odonkor, Caffa, Mark González, Capi, Xisco, Sobis, Juanito, Fernando, Damiá, Pavone, Lima y Juande.

FC Barcelona: Valdés, Henry, Xavi, Ezquerro, Iniesta, Puyol, Edmílson, Sylvinho, Bojan, Eto’o, Abidal, Thuram, Zambrotta, Gudjohnsen, Touré Yaya, Pinto, Giovanni, Víctor Sánchez.
wynik 3:2 ⛔⛔⛔ a prowadzili 0:2 :kwasny4565:

tbm 642

tbm

Forum VIP
Brak Milito i Marqueza w obronie jest niewątpliwie sporą stratą, która może być w dniu dzisiejszym widoczna w grze Barcelony. Tak czy siak to Blaugrana pozostaje faworytem tego meczu, który jest dla niej niezwykle ważny, ponieważ jutro Real gra z Sevillą, gdzie kto wie... może i straci punkty. Moim zdaniem Barca dziś nie powinna przegrać, ale czy wygra? Jak dla mnie mimo wszystko trochę za niski kurs ;) tak więc odpuszczam typowanie tego meczu.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Betis Vs Barcelona
3:2 (0:2)
Barcelona po ostatniej porażce Realu z Valencią zniwelowała stratę do pierwszego miejsca już do czterech pkt. ponieważ swój mecz wygrali 4:2 z Valladoilid. W tamtym meczu nie zagrały największe gwiazdy Barcy ( Ronaldinho , Deco ) ale w końcu to jest Barcelona i ma godnych zastępców, tym razem na swoje barki grę wziął młodziutki Bojan który w drugiej połowie strzelił dwie bramki i zapewnił zwycięstwo. Jak wiemy Barca nie gra najlepiej na wyjazdach, ostatnie 3 mecze Katalończyków na wyjazdach nie były dobre - przegrali dwa i jeden zremisowali. Natomiast Betis gra jeszcze gorzej, chociaż ostatnio sprawiali kilka niespodzianek ( wygrana z Ossasuną , oraz z Realem ) to myślę że taka drużyna jak Barcelona wykorzysta słabą formę Betisu i pokona ich licząc że Real znów przegra - a wtedy przewaga będzie wynosić już tylko 1 pkt. ! I jeszcze na koniec chciałbym wspomnieć o napastniku Barcelona : Eto&#39;o który jest w dobrej formie ( powrócił do tej przed kontuzją ) i strzela teraz regularnie , mam nadzieję że i znów uderzy ???? Moje typy na to spotkanie :
Barcelona ⛔
Barcelona / Barcelona ⛔
1:3 ⛔
Over 2,5✅✅✅
Eto&#39;o strzelcem bramki ✅✅✅

To co się stało w tym meczu to przechodzi moje rozumowanie ... :kwasny4565:

pozdROWienia ????​

G 3

grassssss

Użytkownik
Spotknie:Real Betis Sevilla - Fc Barcelona
Typ:1X
Kurs:2,00
Bukmacher:Expekt
Analiza:
Betis i Barcelona te drużyny rozpoczną 30 kolejke Primera Division , słowo gospodarz dziś będzie użyte troche nad wyraz bo Los Verdiblancos zostali ukarani za mecz z Bilbao gdzie bramkarz Atlethic został uderzony w głowe i musiał być zniesiony z boiska i dlatego dziś mecz odbędzie sie na stadionie Vicente Calderon w Madrycie.Kurs na Barce ( 1,75) sugeruje pewne 3pkt Katalończyków ja mam jednak inne zdanie na ten temat , Barca na wyjazdach spisuje sie powiedziałbym jak na ich potencjał słabo tylko 4 zwycięstwa 7 remisów i 3 porażki , ostatnie 2 mecze wyjazdowe to porażka (2-4 ) z Atletico w Madrycie i remis z Almerią (2-2) i dziś myśle też im będzie ciężko bo Betis to niewygodny rywal u siebie ale jak pisałem wyżej dziś grają w Madrycie co troche zmienia sytuacje.Gracze z Sevilli mają tylko 3pkt nad strefą spadkową u siebie juz zdołali wygrać z Realem ,pokonali także Murcie dziś czeka ich bardzo trudny rywal , jednak widze szanse na korzystny wynik w tym meczu jakim będzie nie przegranie go.Z wypowiedzi działaczy wynika że najwazniejsza jest Liga Mistrzów , zabraknie dziś napewno Messiego ,Ronaldinha nie zagra również Milito, Puyol i Marquez co jest znaczącym osłabieniem , tylko czy można tak mówić jeśli zamiast nich w przodzie zobaczymy trio Henry , Etoo i Bojan. Mobilizacja i potrzeba punktów bardziej mi podpowiada ze Betisem ,jeśli zagrają jak z Realem to jest szansa na korzystny wynik i oddalenie sie od strefy spadkowej stać ich na to i dlatego typuje 1X dziś.
Przewidywane składy:
Betis: Ricardo - Caffa, Juanito, Melli, Ilic, Capi, Rivera, Gonzalez, Sobis, Edu, Pavone
Barcelona: Valdes - Sylvinho, Thuram, Puyol, Zambrotta, Xavi, Yaya, Iniesta, Henry, Etoo, Bojan

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Valencia CF- RCD Mallorca
Typ : 1
Kurs : 1,85
BAH ⛔⛔ WYNIK 0:3 ⛔⛔

Ostatnie dwa mecze Valencii to dwie wygrane w stosunku 3:2 najpierw w Pucharze Krola z FC Barcelona a potem ligowy mecz na Santiago Bernabeu z Realem. Czyzby Valencia odzyskiwala wielka forme i zaczynala grac jak za najlepszych lat ?? Wszystko wskazuje ze tak . W wybornej formie jest David Villa strzelec dwoch bramek na Santiago Bernabeu, a takze jedynej bramki w meczu towarzyskim rozgrywanym w srodku tygodnia pomiedzy Hiszpania a Wlochami. Dodam ze gol ten byl przedniej urody, strzal z woleja w samo okienko ???? David Silva i Arizmendi z Mata takze ostatnio graja dobrze. W dodatku do meczowej kadry powraca jeszcze Fernando Morientes wiec powinno byc dobrze.
Trener Koeman powolal taki oto sklad na ten mecz :

Bramka: Hildebrand i Mora.
Obrona: Caneira, Miguel, Alexis, Helguera, Albiol i Moretti.
Pomoc: Maduro, Sunny, Ever, Joaquín, Baraja i Edu.
Atak: Mata, Arizmendi, Morientes, Villa i Silva.

W tej chwili Valencia zajmuje odlegle 11miejsce z dorobkiem 39pkt i powinno jeszcze powalczyc w lidze o jak najlepsza pozycje. W dodatku Koeman walczy caly czas o swoja posade bo sezon ten jest naprawde nieudany dla Che. W tym pojedynku takze bilans ostatnich gier pomiedzy tymi zespolami przemawia za gospodarzami :

19/12-06 Primera Division Valencia vs. Mallorca 3:1
21/12-05 Primera Division Valencia vs. Mallorca 3:0
28/11-04 Primera Division Valencia vs. Mallorca 2:0
21/03-04 Primera Division Valencia vs. Mallorca 5:1
02/02-03 Primera Division Valencia vs. Mallorca 1:0

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Valencia - Mallorca goście strzelą✅✅ @ 1,50 Unibet || 1⛔⛔ @ 1,80 Unibet
Po ostatnich zwycięstwach nad Realem i Barceloną nadzieje w Walencji na pewno odżyły. David Villa strzelił pięknego gola w meczu z Włochami. Czego chcieć więcej? Atmosfera w zespole na pewno się poprawiła a władze klubu już raczej nie myślą o zwolnieniu trenera. Tymczasem Mallorca konsekwentnie zdobywała punkty i zajmuje teraz zaledwie jedną pozycję za Valencią.
W zespole gospodarzy w bramce stanie po raz kolejny Timo Hidebrand, który bardzo dobrze zastępuje Canizaresa. W ataku Villa i prawdopodobnie Morientes, bo kontuzjowani są Angulo i Zigic. Bardzo fajnie wygląda obrona, bo w świetnej formie jest jeden z moich ulubionych obrońców - Miguel. ???? Mallorca to drużyna zawsze groźna i raczej rzadko stawiam przeciwko nim. W ataku mają Juana Arango, który może strzelić coś Valenci. Zresztą w ostatnich meczach Mallorca jest zaraz za Barceloną w statystyce strzelonych bramek.
Historia spotkań zdecydowanie faworyzuje gospodarzy. Niewykluczone, że w niedziele będzie podobnie. Jak widać wyżej dałem dwa typy ale ten pierwszy wydaje mi się pewniejszy i tak właśnie zagram. ????

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Villareal Vs Atletico Madryt
3:0 (2:0)
Dość ciekawe spotkanie zapowiada się dzisiejszego wieczora w Hiszpanii gdzie miejscowy Villareal będzie podejmować Atletico. Gospodarze po 29 kolejkach zajmują trzecie miejsce w lidze a tuż za Nimi o sześć pkt. mniej jest właśnie Atletico. Obie drużyny w tym sezonie spisują się znakomicie, ostatnie wyniki też mają dobre więc są to ogólnie wyrównane ekipy. Rok temu goście pokonali 0:1 Żółtą Łódź. Myślę że to będzie dość ciekawe spotkanie i warte obejrzenia bo będzie tam pełno walki i zaciętości lecz czy któraś drużyna wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko ? Ciężko powiedzieć ja stawiam na remis :spokodfhgfh: Moje typy na to spotkanie :
Remis ⛔
Atletico / Remis ⛔
1:1⛔
Under 2,5⛔
Ojjjj strasznie źle wytypowałem ten mecz :]
pozdROWienia ????​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
DEPORTIVO LA CORUNA - REAL MURCIA
Typ : 1 ✅✅✅
Kurs: 1,80
✅✅WYNIK 3:1 ✅✅

Juz przed tygodniem stawialem przeciwko Murcii ale wtedy sie srogo zawiodlem bo pokonali oni zespol Espanyolu Barcelona az 4:0. Jednak wczesniejsze mecze w ich wykonaniu byly tragiczne dlatego nie sadze aby byli w stanie dwa razy z rzedu wygrac. W dodatku na przeciwko staje druzyna ktora jest w formie. U siebie przeciez nie tak dawno pokonala Real Madryt 1:0. Takze na El Riazor polegly takie firmy jak Sevilla 2:1 czy Espanyol 2:0. Dlatego zastanawiam sie jakie atuty moga byc po stronie gosci? CHyba jednak zadne. Deportivo powinno pokonac swojego dzisiejszego przeciwnika. W dodatku ze w historii dobrze im sie z nimi gralo. Depor odniesli z nimi 3zwyciestwa 1 przegrali i 1 padl wynik remisowy. Wsrod gospodarzy w tym meczu nie zobaczymy kontuzjowanego Christiana i pauzujacego za kartki Riki&#39;ego. Reszta jest zdolna do gry. Wsrod gosci nie zagra kontuzjowany Gallardo.

Prawdopodobne sklady :

Deportivo : Aouate-García,Lopo,Amo,Coloccini-Wilhelmsson,González,de Guzmán,Filipe Luís-Lafita-Jiménez &quot;Xisco&quot;

Murcia : Carini-Pignol,Mejía,Cuadrado,Pe&amp;ntilde;a-De Lucas,Kabous,Movilla,Abel Gómez-Alonso,Aquino

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Valencia - Mallorca
Valencia ostatnio zaczęła grać dosyć dobrze i chyba słaba forma z początku ( jeżeli tak można powiedzieć o 3/4 sezonu :jezora54: ) tego sezonu powoli przechodzi. Do tego dochodzi dobra forma strzelecka najlepszego gracza Vallenci - David Villa, który ostatnio strzelił dwie bramki Realowi Madryt w wygranym przez Nich meczu 3:2. Gospodarze ostatnie dwa mecze wygrali z najwyższą półką Hiszpańskiej piłki a dokładnie z wyżej wspomnianym Realem oraz 3 dni wcześniej w Copa Del Rey z Barceloną także 3:2. A tak po za tymi ostatnimi dobrymi meczami Vallencia gra w kratkę. Mallorca ? Grają dość dobrze, wygrywają przeważnie z rywalami z dolej części tabeli tylko sporadycznie wygrają lub zremisują z tymi z pierwszej piątki, szóstki. Valencia spotyka się z Mallorcą na swoim stadionie już po raz 11 w ostatnich 10 latach, na dziesięć dotychczasowych jutrzejsi gospodarze wygrali osiem razy, dwa razy zremisowali i ani razu nie przegrali. Więc jak widzimy mają na Nich jakiś patent :spokodfhgfh: Wprawdzie Valencia grała wtedy dużo lepiej niż teraz, ale myślę że gospodarze w końcu się przebudzili i znów z Nimi wygrają. W pierwszej połowie może to być wyrównana walka bo w końcu te drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli, i Maloorca także coś gra, uważam że w pierwszej połowie padnie wynik 1:1 bo Hiszpańska piłka jest strasznie szybka, z pod jednej bramki od razu akcja się przenosi pod drugą i dla tego też pada dużo bramek, szczególnie to było widać w ostatnim meczu z Realem jak ta piłka zasuwała :jezora54: Lecz już w drugiej połowie moim zdaniem Vallencia przyciśnie i zdobędzie ze dwie bramki i drugą połowę wygrają 2:0 a cały mecz 3:1 :] Moje typy na ten mecz :
Valencia ⛔
Remis / Valencia ⛔
3:1 ⛔
D. Villa strzeli bramkę ⛔
Espanyol-Santander
Zespół E. Smolarka gra w tym sezonie wyśmienicie zajmują 5 miejsce w tabeli i walczą o Ligę mistrzów z Atletico Madryt który wczoraj przegrał swój mecz i jeżeli dzisiaj Santander zwycięży będzie już miał tyle samo pkt. co zespół z Madrytu. Espanyol także jest w czołówce tabeli ale już o 2 miejsca niżej niż Santander. Espanyol stracił trochę formę z początku sezonu i grają ostatnio nieco gorzej chodź dalej dobrze. Jeżeli gospodarze dzisiaj wygrają awansują przed gości, a jeszcze napiera Sevilla która dzisiaj zagra spotkanie z Realem. Więc wątpię żeby Santander dzisiaj tak łatwo odpuścił ten mecz.Moje typy na to spotkanie :
Santander ✅✅✅
Santander lub Remis ✅✅✅
Remis /
Santander lub Remis ⛔
Over 2,5✅✅✅

Polecam także spotkanie :
Remis / Real Madryt
pozdROWienia ????​

stanczi 0

stanczi

Użytkownik
Deportivo La Coruna - Real Murcia C.F.
Typ: Deportivo
Kurs: 1,85 (expekt)

Przeglądając dzisiejszą ofertę ligi hiszpańskiej, wpadł mi w oko mecz drużyn dolnej części tabeli. Na El Riazor o godzinie 19:00 dojdzie do bardzo ciekawego pojedunku (określanego mianem finału) Deportivo z Realem Murcią. Obie drużyny walczą o utrzymanie, z tym, że w zdecydowanie gorszej sytuacji są goście, którym potrzeba aż 6 punktów do wydostania się ze strefy spadkowej. Będzie im ciężko wywieźć korzystny rezultat o tyle, że drużyna gospodarzy notuje ostatnio bardzo dobre rezultaty na własnym obiekcie. Odprawienia z kwitkiem takich drużyn jak Real, Sevilla, czy Espanyol nie trzeba przecież dodatkowo argumentować i to właśnie świetna postawa w tych meczach, nieco oddaliła od nich widmo spadku. Ostatnią porażkę na własnym stadionie ponieśli 6 stycznia w meczu z Atletico Madryt (0:3). Czytając przedmeczowe wypowiedzi zawodników Depor, można wywonioskować, że motywacji na boisku nie zabraknie, bo mecz traktują, jak ten najwyższej rangi. Do składu wraca Julian de Guzman i będzie to jedyna zmiania w składzie w stosunku do poprzedniego spotkania.
Jeżeli chodzi o gości, jak dla mnie, są murowanym kandydatem do opuszczenia szeregów Primera Division, choć powalczyć może każdy. Ich bilans gier wyjazdowych przedstawia się tragicznie. Na 15 spotkań wygrali raz, 5 razy remisując, ponosząc 9 porażek, strzelając tylko 11 bramek. Ogólnie w 10 ostatnich meczach zdobyli zaledwie 4 punkty, co przy 17 punktach Deportivo, jest wynikiem bardzo skromnym. Jedynym aspektem, który może niepokoić, jest rozbicie Espanyolu w poprzedniej kolejce 4:0!, lecz wydaje mi się, że był to tylko przebłysk dobrej gry i na Riazor o powtórzeniu wyniku nie może być mowy. Historia spotkań obu drużyn na El Riazor, również przemawia na korzyść Deportivo. Na 20 rozegranych meczy, aż 15 razy górą byli gospodarze, 2 razy wszystko kończyło się podziałem punktów, a 3 razy z kompletem punktów wyjeżdżali goście. Jeżeli liczyć tylko potyczki w najwyższej klasie rozgrywkowej (Primera Division) na 6 meczy wszystkie kończyły się zwycięstwem La Corunii. W dzisiejszym meczu, w roli faworyta występuje drużyna Deportivo i wierzę, że udowodnią to na boisku.

Przypuszczalne składy:
Deportivo: Aouate - Manuel Pablo, Lopo, Pablo Amo, Coloccini, Filipe - Sergio, De Guzmán - Wilhelmsson, Lafita - Xisco.
Murcia: Carini - Mejía, Cuadrado, Ochoa, Peńa - Kabous, Movilla, De Lucas, Abel - Dani Aquino, Iván Alonso.

G 3

grassssss

Użytkownik
Spotkanie:Espanyol Barcelona - Racing Santander
Typ:2
Kurs:3,55
Bukmacher:Expekt
Analiza:
Jedno z ciekawszych dzisiejszych spotkań 30 kolejki Primera Division na Olimpic de Mountjuic w Barcelonie tamtejszy Espanyol podejmować będzie Racing , obie druzyny wysoko w tabeli Los Pericos są na 7 miejscu 45 punktów , goście na 5 miejscu 47 punktów więc bój sie będzie toczyć o europejskie puchary a także o 4 miejsce ,które gwarantuje gre w eliminacjach do Ligi Mistrzów.Bukmacherzy faworyzują w tym meczu gospodarzy , którzy ewidentnie są teamem własnego boiska (8 - 2 -4 ) , ale ostatnio jakiekolwiek punkty zdobywają własnie w Barcelonie , 3 ostatnie mecze na obcych terenac to porażki z Deportivo (0-2 ) , z Realem (1-2) i ostatnia bardzo dotkliwa aż (0-4) z Murcią ,która jest na 19 miejscu w tabeli. Santander także lepiej gra u siebie ale nie licząc porazki z Getafe to 5 z 6 ostatnich meczy wygrali, co ciekawe mają najlepszą obrone w lidze tylko 27 goli straconych ale sami również mało strzelają bo tylko 31 bramek , nie grają efektownie ale bardzo efektywnie co sie przekłada na ich miejsce w lidze.W ostatnich 5 meczach w Barcelonie 2 razy górą byli gospodarze , 2 razy również zwyciężał Racing a jeden mecz zakończył sie remisem , widać więc że Racingowi dobrze gra sie z Espanyolem.Wczoraj Atletico przegrało jest więc szansa na dogonienie ich i zrównaniu się z punktami , 4 miejsce jest naprawde blisko trudny teren Espanyolu czy dziś będzie znów zdobyty? Myśle że tak zaryzykowałem na wygraną gości remis racej nikogo nie zadowoli ,forma Santanderu daje nadzieje na 3pkt i tak własnie obstawiam.
Przewidywane składy:
Espanyol: Kameni - D. Garcia, Torrejon, Jarque, Zabaleta, Hurtado, Angel, Riera, L. Garcia, Valdo, Tamudo
Racing: Tono, Ayoze, Oriol, Moraton, Pinillos, Serrano, Colsa, Duscher, Lopez, Tchite, Munitis

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
:REAL MADRYT - FC SEWILLA
Typ : 2 ⛔⛔⛔
Kurs : 4,30
⛔⛔ WYNIK 3:1 ⛔⛔

Hit kolejki na Santiago Bernabeu. Real ostatnio gra fatalnie. Sevilla mimo iz odpadla z LM to moze sprawic niespodzianke w Madrycie. W ostatniej serii gier Real u siebie przegral z Valencia 2:3. Sevilla natomiast przegrala z Atletico Madryt 1:2. Real walczy o mistrza, Sevilla o ponowny udzial w LM. Real nie bedzie mogl skorzystac w tym meczu z Metzeldera, Pepe i van Nistelrooya ktorzy sa kontuzjowani. Sevilla nie moze skorzystac z Maresci zawieszonego za kartki i kontuzjowanych Escude i Dragutinovica. Wczoraj potknela sie Barcelona przegrywajac 2:3, dzisiaj moim zdaniem potknie sie Real ktory przegra z Sevilla. Druzyna Sevilli potrafi grac w Madrycie co pokazala w meczu o Superpuchar Hiszpanii gdzie po dobrym meczu wygrala 4:3. A na ostatnie 10meczy pomiedzy tymi zespolami az 6krotnie to Sevilla sie cieszyla z wygranych. 3razy wygrywali Krolewscy i raz padal remis. Real nie wygra tego meczu moim zdaniem.

Prawdopodobne sklady :

REAL : Cassilas- Ramos, Cannavaro,Heinze,Torres- Sneijder,Diarra,Guti,Robben-Higuain.Raul

SEVILLA : Palop-Dani Alves,Mosquera,Fazio,Correira-Jesus Navas,Poulsen,Keita,Capel-Luis Fabiano,Kanoute

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom