>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Primera Division 25.03 - 27.03.2014

Status
Zamknięty.
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Sevilla - Real Madryt over 2,5 1,5 bah ✅
http://www.oddsportal.com/soccer/spain/primera-division-2013-2014/sevilla-real-madrid-0UXII1tp/#over-under;2
z overu 3 zostały kości, prawie tak jak wczoraj w El Clasico,
ale i tak na każdy kupon ten zakład można dorzucić z dopiskiem banker.
Widziałem ostatnie bezpośrednie spotkania tych ekip oraz ostatnie mecze nie tylko w lidze.
Real siedzi teraz mocno zdenerwowany w polu kukurydzy po tym jak przegrał z odwiecznym rywalem
mimo prowadzenia 2-1 i 3-2. Sevilla zmarnowała dużo okazji na gole w ostatnim meczu z Osasuną,
statystyki mocno za typem jakoś nie przepadają, porównując choćby do meczu Realu z Barceloną,
ale dla mnie akurat na tym niskim kursie się nie przegra.

mmatizz 4,9K

mmatizz

Użytkownik
Sevilla FC - Real Madryt, 2 @ 1.57 bet365 ⛔
Sevilla FC - Real Madryt, over 3,5 @ 2.00 bet365 ⛔ tragedia
Bez żadnego kombinowania. Do Sewilli przyjeżdża podrażniony ostatnim klasykiem Real. Jeżeli nie wygrywa się z czołówką ligi to punktów trzeba szukać tutaj i to na wyjeździe. Poprzednie spotkanie to ostre strzelanie na Bernabeu gdzie padł wynik 7:3. Sevilla obecnie w gazie, ale nie wierzę w kolejną stratę punktów przez Królewskich. Jeżeli wyjdzie BBC to powinno być pozamiatane już w pierwszej połowie. Ze składu RM wyleciał zawieszony Ramos i Di Maria, zatem ujrzymy pewnie odpowiednio Varane oraz Isco. Co do typu martwić może wysoka forma Rakitića, Gameiro czy Bacci. Co prawda w pierwszym meczu na SB też grali, ale Real nie był jeszcze wtedy ułożony, a i tak skończyło się pogromem. Jeden mecz z Barceloną nie przekreśli szans RM. Gracze Sevilli mają też w nogach mordercze 120 minut z Betisem w LE, a także wyjazd do Osasuny, gdzie byli zmuszeni do biegania. Brak Ramosa w tym spotkaniu to raczej wzmocnienie defensywy Królewskich bo nie będzie głupich błędów. Jeżeli zajdzie tu sportowa złość to znowu zobaczymy ostre strzelanie i skończy się wynikiem 2:4, 3:5.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Sevilla v Real Madryt
Real Madryt kurs: 1,53 buk: Bet365 ⛔
Real Madryt AH:-1 kurs: 1,950 buk: Bet365 ⛔
Real Madryt AH:-2 kurs: 3,55 buk: Bet365 ⛔ (edit// to nie był dzień Królewskich)
Czekałem kiedy pojawi się ten wątek, aby podać swoje typy, niestety już mnie uprzedzono. Kurs na Real 1,53 to naprawdę dobry kurs. Sevilla gra nierówno tak w sensie wyników i meczów jak i &quot;momentów&quot; w samych spotkaniach. Potrafią zagrać świetne 20 min po czy przez 20 min stoją. Real Madryt takich błędów nie wybacza. Jak słusznie zauważyli przedmówcy, Real po przegranym meczu z Barceloną, trzeba też dodać dobrym meczu, jest podrażniony, ale ważniejsza sprawa to ścisk w czołówce tabeli. Każdy zespół z TOP 3 wie, że nie wolno im nie wygrać jakiegokolwiek meczu więc na ile starczy sił (pogodzenie z LM) i ludzi (brak kontuzji) nie odpuszczą niczego. Mecze LM dopiero za tydzień więc będzie można teraz zagrać na 100%.
edit// Przez tą nierówność Sevilli w wynikach miałem na myśli dwumecz w LE z Betisem. Niby LE, ale zespoły te same, ponadto styczeń/luty i marzec.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sevilla gra nierówno tak w sensie wyników i meczów jak i &quot;momentów&quot; w samych spotkaniach.
Nierówno w sensie wyników? Przecież nie przegrali meczu od lutego.
Dzisiejszych spotkań nie ruszam, bo są one dla mnie zbyt trudne do typowania. Skupię się na środzie.
Barcelona raczej bez większych problemów powinna oskubać z ości galicyjską rybę. Nikt nie wie jednak w jakim wymiarze. Teraz jest jednak taki moment w lidze, gdzie nie można pozwolić sobie na chwilę rozluźnienia jak w meczu z Sociedad - tak dla przykładu. Jutro skupiam się jednak na rożnych. Linia bardzo wysoka, bo 8,5, ale jak dla mnie do ogarnięcia. Barca z Osasuną w tej statystyce nie brylowała (4), ale akurat był to taki typ przeciwnika. W poprzednich starciach trzaskali spokojnie po 10 rożnych.
Celta z solidnymi drużynami na wyjeździe musiała bardzo często bronić się przed kornerami. Dla przykładu podam Villarreal (9 rożnych) i Real Madryt (12). Były to mecze z początku tego roku, ale styl gry drużyny z Vigo się nie zmienił. Do tego goście bez Rafinhi nie są dla mnie poważnym rywalem.
Dlaczego boję się grać mocniejszego overa w tym meczu? Bo boję się, że Barca oszczędzi swoich kolegów i trenera Luisa Enrique, którego w Barcelonie bardzo cenią. Niby to drobny szczegół, ale jednak. Wolę rożne.
Barcelona - Celta Vigo
Barcelona over 8,5 (rzuty rożne) 2,00 Bet365 ⛔

W meczu Rayo z Osasuną też postawię na rożne. Obie drużyny potrzebują punktów. Mecz będzie otwarty. Ostatnio Rayo na wyjeździe zremisowało z Valladolid, a ja oczywiście wybrałem tam over bramkowy. Do przerwy było 1:1, a w drugiej odsłonie zawodnicy koncertowo marnowali sytuacje. Rożne oczywiście weszły. Boję się tego, że teraz los sprawi mi psikusa i bramki wejdą, a rożne nie.
Mecz jednak powinien sam się napędzić. Osa lubi grać skrzydłami. Rayo jak zwykle gra ofensywnie, tylko tyle, że potrafi być nieskuteczni, a niektórym wydaje się, że w ich grze jest dużo chaosu. Dla mnie to po prostu niedokładność. Bet365 znowu obniżył linię na rożne Osasuny. 3,5 to tyle co nic. Pewniaczek.
Rayo - Osasuna
Osasuna over 3,5 (rzuty rożne) 1,61 Bet365 ⛔ 3

Otrzymane punkty reputacji: +18
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Elche-Athletic
Trzeci z rzędu wyjazd Athletic w region Comunidad Valenciana i pora wreszcie na wygraną, bo i rywale zdecydowanie najsłabszy. Elche to ekipa kompletnie bezpłciowa, która nie ma swojego stylu. Jeśli mam do wyboru obejrzeć Valladolid czy Elche, to zawsze wybiorę tą pierwszą opcję, bo tam jest chociaż na co popatrzeć. Z resztą zobaczmy na linię ofensywną Franjiverdes - 24 gole w 29 meczach to wygląda wręcz dramatycznie i jedynie Betis ma gorszy atak, ale tam przecież przez większość sezonu nie grał najlepszy ich gracz - Ruben Castro. Elche nie ma takiego zawodnika, który by pociągnął grę, bo niby umiejętnościami kolegów wydaje się przewyższać młody Carles Gil, to jak na podstawowego zawodnika w ofensywie statystyki ma słabe - 1 goli i 2 asysty. Przyzwoicie wygląda Coro(4g + 4a), a pretensji nie można mieć też do Cristiana Herrery, który wchodzi głównie z ławki i ma już 3 gole. Ale co ciekawe u siebie nie przegrali od 6 spotkań, a ostatniego gola stracili 11 stycznia z Sevillą! Jednak rywale też nie byli zbyt mocni, co trzeba dodać.
Goście bez Gurpeguiego, który doznał skręcenia stawu kolanowego i przynajmniej na 2 tygodnie wypadł ze składu(tak podają media w Kraju Basków). Jego miejsce zajmie zapewne Mikel San Jose, który będzie partnerował Aymericowi Laporte. Ciekawi mnie obsada prawej strony obrony, ale licze jednak na De Marcosa, który w ofensywie ma więcej moim zdaniem do zaoferowania niż Iraola, gdyż wydolnościowo jest mocniejszy, lepiej gra kombinacyjnie, ale jednak Iraola ma lepsze wrzutki. Jeśli nie zagra Iraola, to ciekawi mnie kwestia kapitanowania, bo wtedy ten obowiązek spadnie chyba na Iraizoza, chociaż dalszej kolejności pewny nie jestem. Wraca do składu Aduriz i będzie to wzmocnienie, bo jednak z Getafe jego brak był aż nadto widoczny, tym bardziej, że koledzy jakby nie mieli zaufania do Guillermo i niewiele z nim chcieli grać, toteż trudno ocenić tego zawodnika, który z pierwszego składu wyleciał poza kadrę meczową... Gram na wygraną gości, która jeszcze wczoraj stała po 2,00 a dzisiaj już spadło i podaje po obecnym kursie.
Athletic(-0,5) @ 1,95 Bet365⛔0:0

grucha15 0

grucha15

Użytkownik
Elche - Atlhletic Bilbao
Ile kartek otrzyma zespół 1?
Więcej niż 2,5 @1.75 Bwin :MINUS:
Elche w ostatnich 10 meczach pokryło by tą linię 7 razy, a w ostatnich 6 meczach - 6 razy. Z czego jeden z 3 meczów gdzie był under 2,5 to ten przeciwko RSSS, gdzie po 12 minutach było 2:0 więc mecz od początku się ułożył i było spokojnie.
Ostatnie mecze to:
vs Granada - 5 żółtych i czerwona,
vs Betis - 4 żółte,
vs Espanyol - 3 żółte,
vs Celta - 5 żółtych,
vs Real - 3 żółte
vs Osasuna - 3 żółte,
vs Vallaloid - 2 żółte
Elche ma tylko 2 punkty przewagi nad osiemnastym w tabeli Getafe, więc więc motywacji do walki nie zabraknie.
Dla mnie dzisiaj to Athletic będzie drużyną przeważającą i atakującą przez większość meczu, a więc i okazji do przerywania akcji faulami będzie sporo.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ten over rogów Osasuny sam pograłem, bo wygląda naprawdę zacnie, a skoro byli w stanie na Camp Nou go wykręcić, to tym bardziej w Vallecas to zrobią. A ode mnie póki co tyle:
Ivan Rakitic strzeli @ 4,50 Bet365⛔
Ivan jak wiemy to motor napędowy Sevilli, a ostatnio dostał wolne w meczu z Osasuną by być wypoczętym na spotkanie z Realem. Rzuty wolne są jego, karne w pierwszej kolejności również, a zatem możliwość strzelenia gola ze stałego fragmentu gry dość spora. Ale i z gry ma sporo okazji, bo gra mega ofensywnie i obok Bacci jest najgroźniejszym zawodnikiem dla rywali. Co ciekawe już każdej z trzech najlepszych drużyn strzelał gole, a w pierwszym meczu tych drużyn sam grałem na jego gola i wtedy po kursie 6,00 siadło. Real w defensywie przy mocniejszym rywalu nie jest jakoś super mocny, więc myślę, że można spokojnie zaryzykować.

majin33 211

majin33

Użytkownik
Barcelona (-2) - Celta 1 1.60 Expekt 6/10 ✅✅ Easy Money :grin:
Barcelona liczba goli w 1 polowie Over 1,5 1,75 Expekt 6/10 ✅✅ Easy Money :grin:
Edit: Zla passa w boksie wlasciwie odrobiona, jest dobrze, zgodnie z planem. NIestety Real 19 minuta juz 1:1 wiec z underka chyba bedzie lipka. No ale generalnie tak czy siak dzisiaj ladnie na ✅

Sprawa jest prosta, mozna lubic badz nie lubic Barcelony, mozna rozwazac i dywagowac nad bledami sedziego w Gran Derbi ale widac jak na dloni, ze w grze Barcelony cos ruszylo zdecydowanie na plus. Naladowani po zwyciestwie nad Realem przed na pewno licznie zgromadzona publicznoscia beda chcieli pokazac prawdziwe show i przedluzyc passe zwyciestw. Wedlug dziennikow w Hiszpanii sklad bedzie nastepujacy:
Valdes-Alves-Barta-Mascherano-Adriano-Sergio-Cesc-Iniesta-Alexis-Pedro-Messi.
Mysle, ze sa w stanie spokojnie pokonac Celtce 3:0 badz 4:1. Kurs zachecajacy tym bardziej, ze zagraja Alexis oraz Pedro. Zwlaszcza Chilijczyk bedzie gryzl trawe gdyz ostatnio wiecej siedzi niz gra. Sadze, ze warto zaryzykowac. Barcelona ma nadal 1pkt straty i nie moze pozwolic sobie na nerwowki i na Camp Nou na pewno bedzie ostro cisnela. Bardzo fajnie w zwiazku z tym prezentuje sie kurs na over 1.5 Barcy w I polowie ktory wynosi 1,75 i ja nie moge przejsc obok tego obojetnie. Chwilowo nie ma kursow na strzelcow bramek na Expekcie, ale pewnie leciutko zagram cos na Alexisa. Zycze sobie i wam powodzenia ;)

Sevilla - Real Madryt under 3,5 goli w meczu 1,72 Expekt stawka 4/10 ✅✅✅:grin:
Wiekszosc z was widzi tutaj grad bramek i wynik w stylu 3:2 itp itd ja uwazam, ze jednak obie druzyny zagraja dzisiaj spokojniej niz normalnie. Real mial mistrzostwo na wyciagniecie reki, niestety spapral sprawe. Ruszenie na Seville i otwarte ataki od samego poczatku to nie jest dobra opcja na Sanchez Pizjuan. Na tym stadionie zawsze gra sie ciezko i gospodarze rowniez potrafia grac z kontry ale jak trzeba potrafia sie tez bronic. Trudno tez oczekiwac, ze sami rusza otwarta pilka na Real. Tym bardziej, ze wczoraj pkt stracilo Bilbao i jezeli Sevilla wygra ( ???? ) tp bedzie miala juz tylko 6pkt straty do 4 miejsca. Jednoczesnie za plecami Sevili czycha juz Villarreal i Sociedad, takze porazka Sevilli strasznie komplikuje ich sytuacje. Mysle, ze to moze byc spokojny mecz i oczekiwanie na bledy rywala by moc wyjsc z mordercza kontra. Ja zaryzykuje.

Otrzymane punkty reputacji: +2
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sevilla - Real Madryt under 3,5 goli w meczu 1,72 Expekt stawka 4/10
Wiekszosc z was widzi tutaj grad bramek i wynik w stylu 3:2 itp itd ja uwazam, ze jednak obie druzyny zagraja dzisiaj spokojniej niz normalnie. Real mial mistrzostwo na wyciagniecie reki, niestety spapral sprawe. Ruszenie na Seville i otwarte ataki od samego poczatku to nie jest dobra opcja na Sanchez Pizjuan. Na tym stadionie zawsze gra sie ciezko i gospodarze rowniez potrafia grac z kontry ale jak trzeba potrafia sie tez bronic. Trudno tez oczekiwac, ze sami rusza otwarta pilka na Real. Tym bardziej, ze wczoraj pkt stracilo Bilbao i jezeli Sevilla wygra ( ???? ) tp bedzie miala juz tylko 6pkt straty do 4 miejsca. Jednoczesnie za plecami Sevili czycha juz Villarreal i Sociedad, takze porazka Sevilli strasznie komplikuje ich sytuacje. Mysle, ze to moze byc spokojny mecz i oczekiwanie na bledy rywala by moc wyjsc z mordercza kontra. Ja zaryzykuje.
Granie undera w takim meczu to samobójstwo. Jeśli masz wątpliwości i idziesz tropem - wszyscy grają over, to nie ma prawa wejść, to lepiej nie grać nic w takim razie.
Nie ma tu żadnych merytorycznych przesłanek ku underowi. Mecz na Bernabeu był mega szalony, ten może aż taki nie będzie, ale bramki padną. Sevilla w obronie gra stosunkowo słabo, a na Pizjuan zwykli grać ofensywnie. W tym sezonie nie zagrali z NIKIM na kontry. Nawet mecz z Barceloną, który był toczony w ciężkich warunkach, był ofensywny z obu stron.
Jeśli ktoś ma wątpliwości i patrzy przez pryzmat masówki to lepiej nic nie grać i odpuścić. Ładowanie się w undera to głupota. Jeśli wejdzie to jakimś cudem na styku.

bmw14.5 612

bmw14.5

Użytkownik
Atletico + Barca + Real siada dziś jak mucha na g....

Dwa pierwsze mecze nie wymagają &quot;analyzy&quot; ma się rozumieć. Można nawet podbić AKO wybierając ostrożne handi.
Sevilla z Realem szans nie ma, drużyny grają w innych ligach. Trochę szkoda Maryśki, ale jest Kryśka i Benzema i to wystarczy. Bale jest od tego by zasuwać, podobnie Modry, Isco i Alonso. Myślę, że gospodarze nie strzelą bramki, bo niby kto i jak. Ale lepiej nie kombinować, czysta 2 i do kasy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Myślę, że gospodarze nie strzelą bramki, bo niby kto i jak. Ale lepiej nie kombinować, czysta 2 i do kasy
KAMAN!
Sevilla ma całą gamę ofensywnych zawodników. Baca, Gameiro, Rakitić, Reyes, Marin - to nie są przypadkowe nazwiska.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Zgoda, ale oni strzelają cieniasom.
Tak nie można do tego podchodzić. Liga jest jaka jest. Mecze z Barceloną/Realem/Atletico to ogromne wyzwanie dla każdej ekipy. Sevilla w tym szalonym meczu na Bernabeu potrafiła zdobyć trzy trafienia.

U siebie z Barceloną też strzelili, a ten wynik nie do konca odzwierciedlał grę, bo uważam, że na 4 bramki Barcelona wtedy nie zasłużyła.

Otrzymane punkty reputacji: +1
badi 51

badi

Użytkownik
Sevilla FC - Real Madryt

Witam, overów w tym meczu nie ma co opisywać bo już sporo o tym napisano, ja tutaj idę w stronę liczby kartek, sędzią spotkania jest JOSÉ GONZÁLEZ
który pokazuje dość sporą liczbę kartek.

Zdarzają się mecze gdzie wyciągał b. mało kartek ale raczej sporadycznie. Jak wyżej napisał Ramzesa, Sevilla zagra ofensywnie i nie nastawi się na kontry, będzie sporo rajdów i wymiany ciosów (tak myślę), a to jest katalizator do faulów. Dlatego biorąc pod uwagę sędziego, historie meczów jeśli chodzi o kartki w pojedynkach w/w zespołów a także stawkę, Real walczy o mistrza, Sevilla może skorzystać na wczorajszej stracie pkt przez Bilbao w walce o el. LM.,chociaż tutaj dystans już spory. (I sam chętnie bym zobaczył Bilbao w LM - no nie odbiegam od tematu). Dlatego gram tutaj:
Łącznie żółtych kartek Powyżej 5.5 - Marathonbet @ 1.70✅

W bet365 linia, na over kartek jest 6.5, ja jednak myślę że nie będzie tutaj czerwonej kartki, dlatego wybrałem linie na tylko żółte kartki z maratona.

majin33 211

majin33

Użytkownik
Granie undera w takim meczu to samobójstwo. Jeśli masz wątpliwości i idziesz tropem - wszyscy grają over, to nie ma prawa wejść, to lepiej nie grać nic w takim razie.
Nie ma tu żadnych merytorycznych przesłanek ku underowi. Mecz na Bernabeu był mega szalony, ten może aż taki nie będzie, ale bramki padną. Sevilla w obronie gra stosunkowo słabo, a na Pizjuan zwykli grać ofensywnie. W tym sezonie nie zagrali z NIKIM na kontry. Nawet mecz z Barceloną, który był toczony w ciężkich warunkach, był ofensywny z obu stron.
Jeśli ktoś ma wątpliwości i patrzy przez pryzmat masówki to lepiej nic nie grać i odpuścić. Ładowanie się w undera to głupota. Jeśli wejdzie to jakimś cudem na styku.
A czy ja gdzies napisalem, ze moj typ to typ wbrew innym albo w oparciu o to co graja inni? napisalem, ze wiekszosc cisnie na over, ja z kolei uwazam inaczej i gram na under. W porownaniu do typow na Barce za zdecydowanie mniejsza stawke. Obie druzyny maja noz na gardle, Sevilla moze napedzic stracha Bilbao a w razie porazki traca przewage nad SOciedad i Villarreal. Real jak stuknie szybko 1 bramke to tez niewykluczone, ze sie troche cofnal i zaczekaja na kontre. Zobaczymy. Myslalem tez dlugo nad typem Sevilla+2 za 1,45 ale w koncu zdecydowalem sie na under 3,5. Licze dzisiaj glownie na Barcelone, Real to dodatek za mniejsza stawke, byc moze sie uda. No i dla Realu to nie bedzie spacerek, tak uwazam.

C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Sevilla - Real Madrid over 3.5 @ 1.87
Sporo już zostało napisane więc nie ma co tutaj dużo dodawać. Moim zdaniem przebieg spotkania będzie wygląda następująco: ataki z jednej i drugiej strony ponieważ nie chce mi się wierzyć, żeby Sevilla grała tutaj defensywie. Tym bardziej, że ostatnio defensywa tego zespołu nie wygląda za dobrze regularnie muszą wyjmowac piłkę z siatki. A trzeba przyznać, że mają ciekawych zawodników w ofensywie do takich spokojnie można zaliczyć Rakitica, Vitolo czy Gameiro. Real do tego meczu przystąpi podrażniony przegraną z Barcą. Potencjał ogromny w ofensywie mają CR - Bale na pewno nie raz zagrożoną swoim rywalom. Jest jeszcze Benzema , ale skuteczność tego zawodnika pozostawia wiele do życzenia. Zabraknie Ramosa i Di Marii,a nie da ukryć, ze są to poważne osłabienia. Jednak brak w obronie Hiszpana niezbyt dobrze wróży. Będzie duet Varane - Pepe, który śmiem twierdzić, że nie uchroni się bez błędów. Pierwszy mecz wygrała ekipa Realu 7-3 o powtórzenie wyniku na pewno będzie trudno, ale cztery bramki powinny spokojnie paść w tym meczu patrząc na ich potencjał.

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Sevilla - Real Madryt , Powyżej 6,5 kartek (azjany) @ 1,900 - Bet365, stawka: 4/10

W sumie linia nie jest wysoka , choćby dlatego, że zwykle podczas takich spotkań jest wyższa o te 0,5/1,5. A plusem tego betu jest fakt, że w ostatnich 7 spotkaniach pomiędzy tymi ekipami (mimo, że większość kończyła się pogromem Sevilli przez Real.) padło uwaga... 53 kartki, jak dla mnie dobry wynik - 7,57 kartki na spotkanie , sporo razy padała czerwona itd. itd. Arbitrem spotkania będzie pan González González ze swoją średnia nieco ponad 5. Zapowiada się ciekawe spotkanie na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán i myślę, że taką linie można spokojnie

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Zgoda, ale oni strzelają cieniasom. Real będzie dziś grał na zero z tyłu i raczej mu się to uda. Wygra 1:0, 2:0 tak myślę
Brak słów po prostu... Rakitic strzela cieniasom? To skąd się wzięły gole strzelone wszystkim ekipom z TOP3? Wyczarowane czy jak, bo nie rozumiem. To samo Bacca, który zdobył gola na Santiago Bernabeu.
Ja rozumiem, że można nie oglądać innych spotkań Primera Division poza Realem i Barceloną, ale naprawdę nie wypada pieprzyć takich głupot, bo Sevilla akurat w ofensywie ma potencjał naprawdę mega mocny i to widać, bo mają czwartą ofensywę, a to na przestrzeni rozegranych 29 kolejek z niczego się nie wzięło. W tym sezonie strzelali gola we wszystkich dotychczasowych 5 meczach z ekipami z TOP3, a jedynie trzy razy ich rywale zachowywali czyste konto: Celta, Valencia i Levante, a dla porównania Atletico nie strzelało goli w czterech spotkaniach.
Obrona Sevilli to już opowieść na inną bajkę, bo wiadomo, że przy mocnych rywalach mega się gubią, ale i to Emery ostatnio poprawił. Owszem do dobrej defensywy to jest bardzo daleko i to będzie dzisiaj prawdziwym problemem Sevilli, bo w ofensywie szansę się pojawią i to na pewno, a gol/e również. I dlatego sam pogram moją ulubioną ostatnio propozycje z bramkami.
Over 2,5 + BTS @ 1,72 Bet365✅2:1

Barcelona-Celta
Owszem Celta bez Rafinhy i dlatego nie gram żadnego bts-a, bo wychowanek Barcy jest kluczową postacią w grze ofensywnej ekipy z Vigo. Ale linia na rzuty rożne po stronie gości jest po prostu śmieszna, gdyż 3 sztuki osiągnąć nie powinno być trudno. Są nieźli skrzydłowi jak Augusto, Nolito czy Santi Mina, a na ławce jeszcze Orellana. Jeśli będą mieli piłkę w okolicach pola karnego Barcy to na pewno będą chętnie nabijać rywali, gdyż dla nich dużo łatwiej będzie po takich rogach stworzyć zagrożenie, gdyż będzie więcej zawodników pod bramką Valdesa. Można śmiało do jakiegoś dubla dorzucić.
Celta over 2,5 rogów @ 1,66 Bet365✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Home Teams (Wednesday 4 Matches) vs Away Teams
Home Teams (AH: -4.5) kurs: 1,817 buk: Pinnacle ✅ 7:1
Znowu próbuję tego co robię w Bundeslidze. Krótkie uzasadnienie. Rayo walczy dzielnie o utrzymanie i całkiem ładnie im to wychodzi. Osa nie należy do gigantów, nawet jak by wygrała nie sądzę aby wysoko. Barcelona i Atletico mają za przeciwników zespoły słabe. Kto wie czy o mistrzostwie Hiszpanii nie będzie decydował bilans bramkowy więc wysokie wyniki nie są już tylko &quot;prezentem dla kibiców&quot;. Co do Sevilli i Realu gram na Królewskich w innym zakładzie na handi, ale nie sądzę, aby wysoko wygrali, a nawet jak tak będzie handi -2 na nich jest po tak wysokim kursie, że w razie czego pokryje stratę tutaj, ale myślę, że przewaga dwubramkowa będzie wszystkim dzisiaj i nawet w takim wypadku zbilansują to Barcelona, Atletico i może nawet Rayo. Zobaczymy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom