>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Kolejka Ligue 1 [17-19.03.2017]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

Kursy z Energybet
Nowy bukmacher - extra promocja 100% do 100PLN
Zobacz szczegóły
W tej kolejce ligi Francuskiej czeka nas prestiżowe spotkanie pomiędzy PSG, a Lyone.
Kto wyjdzie zwycięsko z tej konfrontacji :?:.
Zapraszam do dyskusji na temat spotkań ????​

W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Godzina: 19:00
Spotkanie: FC Metz - SC Bastia
Typ: 1
Kurs: 1,90
Bukmacher: bet-at-home
Analiza:
Oba zespoły bez formy ale spróbuję pograć w stronę gospodarzy, którzy kadrowo wyglądają na to spotkanie lepiej niż ich rywal. Tabela w ramach przypomnienia:

Dla obu zespołów jest to bardzo ważny mecz. Gospodarze nie wygrali od 5 spotkań natomiast ich rywal w tym roku jeszcze nie zaznał zwycięstwa i od 12 meczy bez wygranej (11 ligowych i jednego w pucharze Francji). Bardzo źle to wygląda dla Basti a dzisiaj nadal bez kilku kluczowych zawodników.
Absencje po stronie FC Metz:
obrońcy Rivierez (14 występów w tym sezonie) i Philips (7 występów w tym sezonie), pomocnicy Mollet (18 występów w tym sezonie) i Hein (12 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i napastnicy Vion (10 występów w tym sezonie, 2 gole na koncie) i Thill (1 występ w tym sezonie)
Absencje po stronie SC Bastia:
obrońcy Squillaci (10 występów w tym sezonie) i Ruf (3 wystepy w tym sezonie), pomocnicy Mostefa (24 występy w tym sezonie), Danic (23 występy w tym sezonie, 3 gole na koncie), Djiku (15 występów w tym sezonie, 1 gol na koncie) i Boulaya (2 występy w tym sezonie) i napastnicy najlepszy strzelec w drużynie Crivelli (17 występów w tym sezonie, 7 goli na koncie) i Diallo (24 występy w tym sezonie, 3 gole na koncie)
Goście są bez formy, do tego wiele bardzo ważnych absencji i myślę, że to Metz się przełamie i zdobędzie te ważne 3 punkty.
✅ 1-0

Otrzymane punkty reputacji: +2
nole 6,1K

nole

Forum VIP
W sumie ten sezon wygląda już trochę na ustawiony do końca w czołówce.
TOP 3 wygląda tak mocno, że nie sądzę aby Nice zaczęło aż tak tracić punkty, aby ich Lyon dogonił.
Myślę, że sezon się skończy w takiej kolejności :
1. PSG
2. Monaco
3. Nice
4. Lyon

Jutro przed nami bardzo fajny mecz.
PSG podejmie Lyon...ekipę, która zagrała wspaniały dwumecz z Romą i wyeliminowała Włochów. Według mnie od razu w tym spotkaniu nasuwa się typ BTS i over 2,5 gola, który jest do pogrania po 1,80. Lyon ofensywnie prezentuje się bardzo przyzwoicie. Strzelają masę goli w ostatnich meczach. To ekipa, która i tak nie ma większych szans w przyszłym sezonie na LM, ale według mnie to może zadziałać mocno in plus bo nie zamkną się na właśniej połowie tylko będą gonić do przodu po bramki. Paryż u siebie, który walczy o mistrza po tej totalnej błazanadzie, którą odstawił w Barcelonie gola powinien zdobyć już w 1 minucie ???? Uważam, że mimo braku jutro Di Marii oraz Matuidiego PSG postrzela.
Jakie macie przemyślanie ogólnie na dzień jutrzejszy oraz całą Ligue 1 na kolejne kolejki ???? ?
PSG - LYON @ BTS i over 2,5 gola 1,80 ✅ ✅ ✅

baku193 5,7K

baku193

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna Francja
Godz: 20:45
Spotkanie PSG-Lyon
Typ: over 3.5
Kurs 2.15
Buk Unibet
Analiza: Na jutro wybrałem spotkanie , które zakończy nam 30 serię spotkań We Francuskiej ekstraklasie piłkarskiej, PSG , na swoim stadionie podejmowało będzie drużynę Lyonu. Gospodarze na chwilę obecną są wiceliderem w lidze z dorobkiem 65 punktów na swoim koncie, goście natomiast zajmują 4 pozycję i tych punktów ugrali aż 15 mniej. PSG na swoim stadionie w tym sezonie jeszcze nie poniosło porażki, gospodarze wygrali 9 razy i zanotowali 5 podziałów punktów bilans bramkowy to : 28:5, goście natomiast na wyjazdach grają w kratkę i traca sporo bramek bowiem aż 17 w rozegranych 13 spotkaniach, nie wygrali na wyjeździe od spotkania z Monaco w grudniu roku poprzedniego, ostatnio ne licząc potyczki z Alkmaar gdzie poszło im dobrze to teraz grają niezwykle słabo w czwartkowy wieczór przegrali również spotkanie w Lidze Europejskiej z zespołem Romy, goście potrafią sobie tworzyć sytuację podbramkowe,ale problemem jest ich gra defensywna , nie potrafią zagrać na zero z tyłu stąd też tak wiele bramek straconych , tutaj gościom również będzie niezwykle ciężko bowiem PSG ma już tylko spotkania w Lidze Francuskiej do tego gospodarze muszą zapomnieć porażkę z Barceloną i najlepszym sposobem będzie kilka wygranych spotkań szczególnie na swoim stadionie, goście natomiast mają na pewno mniej świeżości bowiem grali 3 dni temu spotkania z Romą, był to cięzki bój, tutaj stawiam na wynik 3:1 dla zespołu gospodarzy ze stolicy Francji.

M 27

milt

Użytkownik
Co myślisz Nole o St.Etienne jutro? Do składu wraca Hamouma, ale w defensywie nadal Zieloni bez Pogby i Malcuit. Ja w jutrzejszym spotkaniu z Dijon stawiam na BTS. St. Etienne w ostatnim meczu z Metz 2:2, w obronie bałagan dwie bramki stracili i nawet trzecia powinna być uznana bo Perrin wybijał już za linii bramkowej. W ofensywie wyglądali znacznie lepiej a teraz jeszcze wraca Hamouma. Dijon mimo niskiej pozycji w tabeli strzela sporo bramek z Lyonem nawet strzelili dwie. Z Rennes zagrali fajnie, ofensywnie mieli więcej strzałów na bramkę i zremisowali 1:1.
Obie drużyny lepiej wyglądają w ofensywie niż defensywie i BTS w tym meczu wydaje się sensowny. Over 2,5 też można wziąść pod rozwagę. Jak uważasz?

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Raczej byłbym z tym ostrożny. Jak sam wspomniałeś St.Etienne jest dość osłabione, a poza tym zwróć uwagę, że oni w ostatnich 5 meczach na wyjeździe strzelili tylko 1 gola !
Oczywiście typ może wejść, ale dla mnie ten BTS raczej jest ryzykowny. Zdecydowanie polecam zagrać BTS i over 2,5 gola w meczu wieczornym ;)
Dijon też ogólnie słabizne gra. Nie czuje tego meczu zupełnie więc ciężko mi doradzać coś sensownego.
Dla mnie może być tu 0:0, 1:0 , albo 3:3.

Otrzymane punkty reputacji: +1
zibi16 1,6M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka nożna - Francja, Ligue 1
Spotkanie: PSG - Lyon
Typ: 1/obie strzelą
Kurs: 2,50
Godzina: 21:00
Analiza:
Przed nami hit w Ligue1 pomiędzy Paryżem a Lyonem i pomimo ogromnej różnicy w kursach 1,45 -6,50 moim zdaniem PSG nie jest aż takim faworytem. Oczywiście faworytem jest Paryż ale dałbym nieco wyższy kurs na nich, Lyon w świetnej formie ostatnio jest.
Mój typ na ten mecz to zwycięstwo PSG i obie drużyny strzelą po dużo lepszym kursie aniżeli samo zwycięstwo PSG po 1,45.
W tym spotkaniu nie zobaczymy G. Krychowiaka oraz T. Meunier. Lyon pełna kadra.
PSG u siebie na 14 meczy nie przegrali jeszcze ani jednego meczu. 9 razy wygrywali i 5 remisów - sporo jak na nich. Bramki 28:5 ogromna różnica.
Lyon na wyjazdach radzi sobie różnie, 5 zwycięstw ale także 6 porażek + 2 remisy. 21:17 w bramkach, więc widać, że Lyon dużo strzela na wyjazdach.
Mecze pomiędzy obiema drużynami od dawna są bardzo zacięte i ciekawe no i pada dużo goli w tych meczach, ostatnie wyniki to: 2:1, 4:1, 1:2, 3:0, 2:1, 5:1, 2:0...
PSG wciąż traci do lidera Monaco 3 punkty i nie mogą sobie pozwolić na stratę kolejnych punktów a wiadomo, że jeszcze Nice depcze po piętach bo tracą 1 oczko. Lyon dosyć pewnie zajmuje 4 lokatę i nie grozi im ani spadek ani awans.
Przewidywalne składy:
PSG(1-4-3-3): Trapp - Aurier, Marquinhos, Silva, Kurzawa - Verratti, Rabiot, Motta - Di Maria, Cavani, Draxler
Lyon(1-4-3-3): Lopes - Rafael, Diakhaby, Yanga-Mbiwa, Jallet - Tolisso, Gonalons, Tousart - Depay, Lacazette, Fekir
Powodzenia.

lukas88 617,4K

lukas88

Forum VIP
19.03.2017 g. 15.00 Caen- Monaco
-
Typ: 1 (+0,5)
Kurs: 2,34
BetVictor
Stawka 6j

Mecz już za niecałą godzinę, ale może komuś podpowiem. Idzie dziś solidna masówka na Monaco po awansie w LM. Ja jednak w dalszym ciągu gram przeciwko drużynom, które wygrały w tygodniu w pucharach, nie inaczej widzę dzisiejsze spotkanie. Druga kwestia jest taka że nie zagra kilku ważnych zawodników w ekipie z księstwa: Sidibe, Falcao czy Raggi. Mecz na ławce zaczynają Bakayoko i Silva.

Caen potrafiło w tym sezonie odprawić już Lyon i Nice czyli zespoły z top 4.

Poza tym jak pokazuje H2H ekipie Monako ciężko sie gra na tym terenie:
04.03.16 L1 Caen Monaco 2 : 2
10.04.15 L1 Caen Monaco 0 : 3
11.12.12 L2 Caen Monaco 3 : 0
16.10.10 L1 Caen Monaco 0 : 0
18.01.09 L1 Caen Monaco 2 : 2
22.03.08 L1 Caen Monaco 4 : 1
02.02.05 COU Caen Monaco 3 : 1
21.08.04 L1 Caen Monaco 1 : 0​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom