W dalszym ciągu zachowujemy koncentrację i na pewno nie będziemy się oszczędzać
Twój typ i analiza oczywiście jest sensowna i się broni, ale ja nie wierzę w takie bajki jak opowiada Blanc. Oczywiście on musi tak mówić, bo co powie..." nie chce Nam się już grać i olewamy te rozgrywki " ? Ja się przejechałem na nich już w ostatniej kolejce gdzie nie strzelili nawet gola. Jedyne co rzeczywiście skłaniałoby mnie do zagrania takiego typu to fakt, że Troyes jest ogólnie wyjątkowo słabą ekipą. Jestem jednak przekonany, że Paryż nie będzie już się jakoś szczególnie spinał w żadnym meczu
Ligue 1 do końca sezonu. Niemniej jednak powodzenia ????
Ja dziś spróbuję zagrać BTS w meczu Lorient z Marsylią.
Wydaje mi się to bardzo ciekawa opcja ze względu głównie na ostatnie mecze obu ekip.
Lorient w ostatniej kolejce zremisował bezbramkowo z Bastią. To według mnie zawsze działa in plus jak w poprzednim meczu drużyna nie strzela gola. Motywacja na swoim stadionie powinna być spora. Drużyny sąsiadują w tabeli i mają tyle samo punktów. W zasadzie to gospodarze są w całkiem niezłej dyspozycji, a do miejsca pucharowego tracą 6 pkt...to wciąż niewiele. Marsylia ma co udowodnić wszystkim dookoła. Uważam, że dziś strzelą gola, bo czas w końcu wygrać, a nie remisować, a poza tym strzelali gola w Lorient we wszystkich 11 (!) meczach, które tam rozegrali. Lorient nie pozostawał dłużny bo trafiał w 9/11 meczach.
Przewidywane składy :
Lorient (4-4-2): Lecomte – Guerreiro, Toure, Rose, Gassama – Barthelme, Mesloub, Ndong, Cabot – Jeannot, Waris
Marsylia (4-2-3-1): Mandanda – Mendy, Rekik, N’Koulou, Manquillo – Romao, Isla, Nkoudou, Cabella, Alessandrini - Batshuayi
BTS @ 1,61 STS
Kurs nie zachwca, więc można poczekać na live do jakiejś 15-20 min i wtedy powinno być powyżej 2,00 ...