>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

30 kolejka Eredivisie

Status
Zamknięty.
roy. 187

roy.

Forum VIP

30kolejka Eredivisie

21.03.08

[20:30] Vitesse - NAC 2.65 3.30 2.50

22.03.08

[19:30] SC Heerenveen - Roda JC 1.80 3.45 4.20
[20:00] Excelsior - Utrecht 2.90 3.30 2.30
[20:00] AZ - De Graafschap 1.65 3.40 5.50
23.03.08

[12:30] VVV Venlo - NEC 2.80 3.30 2.35
[14:30] Sparta - Feyenoord 4.20 3.30 1.85
[14:30] Willem II - Heracles Almelo 2.30 3.30 2.90

Kursy by Expekt
Zapraszam do dyskusji!!​

S 0

speedyco

Użytkownik
22.03.08 o godz. 20:00 rozpocznie się mecz: AZ - De Graafschap - 1
Moim zdaniem AZ spokojnie wygra ten mecz, ostatnio AZ nie idzie dobrze w lidze ale w tym meczu będą chcieli przerwać złą passę. AZ strzela dużo bramek a Graafschap bardzo dużo traci, więc jestem przekonany, że AZ wygra.

roy. 187

roy.

Forum VIP
Typ by cerber

PSV Eindhoven - FC Groningen

Analiza na szybko. PSV już zaskoczyło bukmacherów po swoich wystepach w UEFA. Do tego, ligowego meczu podchodzą z dystansem ustalając kurs ~1.45. Moim zdaniem zwyciezcą tego meczu może byc tylko PSV. Biało-czerwoni z kontuzjami nie beda miec problemów. Addo jak wrocił z PNA tak dalej nie gra. Po stronie przyjezdnych osłabienia są dużo poważniejsze. Graczy za bardzo nie znam, ale linia ofensywno- pomocnicza bedzie najbardziej osłabiona. Berg to najlepszy gracz Groningen, strzela bardzo duzo bramek i właśnie jego bedzie brakowac. Nijland to również podstawowy gracz i także go jutro nie zobaczymy. Wcześnie wspomniany Berg nie gra już od kilku kolejek i bez niego Groningen jest bezradne. Od tamtej pory zanotowali porażki z takimi drużynami jak Heracles czy ostatnio z Hereenveen, nie strzelając nawet bramki. Myśle, że FC Groningen jedzie do Eindhoven po pogrom.

Typ: PSV

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Jako że ten mecz za 15 min. już napiszę analizę :spokodfhgfh:
SC Heerenveen - Roda Kerkrade⛔ 3:4 ( na prawdę nie wiele brakowało )
Mecz ten powinien stać na dość dobrym wysokim poziomie. Drużyny te dzielą 3 miejsca w ligowej tabeli. Ale czy widoczne jest to aż tak bardzo na boisku ? Myślę że nie, obie te drużyny grają nierównie co jest ich wadą. Heerenveen walczy nadal o europejskie Puchary, ale czy Roda Im tak łatwo odpuści ? także nie :] Oni też mają swoje cele i chcą z każdym wygrywać , chodź ostatnio nie są w najlepszej formie to złą passa musi się kiedyś skończyć ... Mój typ na to spotkanie : remis :spokodfhgfh:

PSV Eindhoven - FC Groningen
✅✅✅ 3:0
Lider tabeli spotyka się z szóstą drużyną. Mecz pewnie będzie stał na wysokim poziomie bo to w końcu dobra liga i najlepsze Jej drużyny. PSV ma 4 pkt. przewagi nad Ajaxem i z pewnością będą chcieli utzrmać tą pozycje, a czy Groningem im w tym przeszkodzi ? Myślę że nie i PSV odniesie dosyć pewne zwycięstwo Mój typ : PSV :spokodfhgfh:

I ostatni mecz dzisiejszego wieczoru w Eredivisie :
AZ Alkmaar - De Graafschap
✅✅✅ 0:0
Tutaj już ani nie walka o Ligę Mistrzów ani o Europejskie Puchary jakby na to wskazywać miała nazwa gospodarzy. Gospodarze już praktycznie o nic nie grają, bo awansować w ligowej tabeli dużo się nie da a spaść już także nie spadną. Za to goście bronią się przed drugą ligą , są chyba na ostatniej bezpiecznej pozycji ?;&gt; Ja bym tutaj nie oczekiwał zbyt wysokiego poziomu i dobrego widowiska, raczej zwykłej kopaniny. Dość fajnym typem będzie tutaj under 2,5. Może ja przedstawię jak widzę ten mecz :spokodfhgfh:
Under 2,5 ✅✅✅
X✅✅✅
X/X✅✅✅

Kiedy padnie więcej bramek ? Po równo✅✅✅

pozdROWienia ????

roy. 187

roy.

Forum VIP
21.03.08

Vitesse - NAC 3:3

22.03.08

SC Heerenveen - Roda JC 4:3