>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 free spins Deck and Halls

N 0

need_help

Użytkownik
Click here
go there and read instruction
every spin is 0.02 30 lines -2 coins = 1.20 euro each spin
rollover of winning must be 30 x
i have already win 2500 euro and withdraw them
good luck my friends

D 2

dav6id

Użytkownik
na liście jesteś tzn. zostałeś zgłoszony do free spinów, a z tego co czytałem to od zgłoszenia trzeba czekać 24-48 h.

D 319

defox

Użytkownik
Wygrałem 166E z tych spinów i teraz gram progresją w ruletkę. Obecnie mam 64E ponad bonus i widzę, że zaczynają się już długie serie 4,5x jeden kolor. Może nie są długie, ale na początku max to 2:p
Jak wypłacę to co wygrałem ponad bonus to bonus przepadnie?

D 319

defox

Użytkownik
chciałem wypłacic wszystko ponad bonus ale wyświetlił się komunikat, że mam aktywny bonus. Napisałem do supportu i zapytałem czy mogę jakoś anulować bonus i powiedzieli, że nie. Dziwne..
A w aplikacji też nigdzie nie widzę tego. To jest sieć microgaming. Może ktoś wie czy da się anulowac bonus w aplikacji kasyna?

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Kiedy zrobisz wymagany obrót bonus sam zniknie. Prawdopodobnie jest to 30 krotny obrót. Grałem w tej sieci mnóstwo razy. Jest OK. 100% wypłacalna.

marco8207 29

marco8207

Użytkownik
Ja obstawiałem na slotach do 3.75 za spina. Oczywiście linie wszystkie, stawka niska. Coins możesz dać nieco większy. Co kilka spinów dawałem stawkę nieco większą ale nie na długą metę bo można szybko wtopić. Grę też dobrze zmienić co jakiś czas. Ogólnie wyrobienie obrotu jest czasochłonne ale można go wykonać. Mnie się udało 2 razy w tej sieci. Raz ugrałem 1000 a raz 750 Euro.:-D

Do góry Bottom