>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

30 darmowych spinów - Unibet

S 22

sebdra

Użytkownik
Drogi s..
Na Twoim koncie w Kasynie Unibet czeka zaskakujący bonus!
Zacznij znowu wygrywać! Przygotowaliśmy specjalnie dla Ciebie 30 darmowych spinów, w fantastycznej grze Tomb Raider: Secret of the Sword!!!
Co musisz zrobić aby odebrać swoje darmowe spiny? To naprawde bardzo proste!
Wystarczy, że zalogujesz się do naszego oprogramowania do Kasyna, logując się z użyciem swojej nazwy użytkownika, a 30 darmowych spinów będzie już na Ciebie czekać!
Oferta ważna od 9 grudnia od godziny 15:00 do wtorku 15 grudnia do godziny 23:59
Nie czekaj ani chwili dłużej! Zaloguj się do naszego oprogramowania do kasyna i odbierz swój wspaniały bonus - środek do zdobycia wielkiej kasy!
Zasady:
Oferta jest przeznaczona tylko i wyłącznie dla adresata tego maila. Pieniądze nie mogą być wypłacone z Kasyna przed wykonaniem 30 krotnego obrotu. Bonus do wykorzystania tylko i wyłacznie w oprogramowaniu do kasyna - nie będzie aktywny w lobby gier.

T 1,7K

tomex11

Użytkownik
meila nie dostałem a spiny były 5,5 euro dało

ja kiedyś z tego kasyna ściaganego od nich 900 euro wypłaciłem, więc wątpie, żeby to zależało od tego czy ktoś u nich wygrywał bądź przegrywał

T 135

trutek

Użytkownik
Kiedyś 2k wypłacone i znowu mnie ominęli :/ płakać nie będę bo przed chwilą w lotku zgarnąłem 60zł w keno ????

przem212 0

przem212

Użytkownik
A mieliscie na jakas konkretna gre czy samo wyskakuje za sa spiny bo my depozytorzy raczej nie mamy co liczyc na takie promocje

M 4

michaszek250

Użytkownik
dostalem maila ze mam spiny sciagnalem soft probuje sie logowac i mi pisze ze niewlasciwa nazwa albo haslo a wpisywalem to samo co na stronie po 3 razach zablokowali mi konto cioty z unibetu

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Chłopaki to forum nie jest od obrazania siebie na wzajem lecz jest po to aby sobie pomagac i wymieniac sie doswiadczeniami więc radziłbym kożystac z kultury i szacunku w relacjach między nami.
ps. wiem ze nie jestem modem aby takie cos pisac ale poprostu nie moge juz tego czytac jak co drugie zdanie zamiast wnosic cos do tematu to po prostu obraza przedmówcę:?

Do góry Bottom