>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 runda Carling Cup 20-21.09.2011

Status
Zamknięty.
kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP

kursy - Unibet

Już w najbliższych dniach czekają nas emocje związane z rozgrywkami Carling Cup. Trzecia runda Pucharu Ligi Angielskiej zapowiada się całkiem ciekawie. Wystarczy wyróżnić choćby pojedynek na Elland Road, gdzie Leeds zmierzy się z Manchesterem United. Będzie rewanż za FA Cup? Aston Villa zagra z Boltonem, Stoke City z Tottenhamem, Chelsea z Fulham, a Everton z West Bromwich - to starcia pomiędzy zespołami Premier League. Wtorek i środa z angielską piłką - będzie się działo. Zachęcam do dyskusji i pisania analiz.​

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Nie dają spokoju z tą angielską piłką ;)
3 runda bardzo ciekawa. Kilka pojedynków ligowych z EPL. Fanów Manchesteru na pewno &quot;cieszy&quot; mecz z Leeds ;) oba kluby nie darzą siebie zbytnio sympatią ( właściwie to się ciągnie jeszcze z dalekiej historii gdzie nie myślano o grze w piłkę) ale jakby nie było mecz na podwyższonym stopniu ryzyka. Wątpie aby Ferguson zbytnio kombinował se składem. Kuszczaka raczej nie zoabczymy ;) a nawet jakby grały rezerwy to i tak mecz z Benfica pokazał , że nieźle to wygląda. Kurs całkiem dobry więc chyba można pograć.
Derby Londynu również fajnie wyglądają. Fulham jako pierwsze w tym sezonie urwało pkt Man City , strzelają sporo bramek - na Stamford może być ciekawie.

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Arsenal Londyn - Shrewsbury Town / Emirates Stadium
Arsenal zawodzi, traci mnóstwo bramek przez fatalną postawę w defensywie, notuje najgorszy start w lidze za panowania Wengera - to fakty. Czy można więc liczyć na niespodziankę w północnym Londynie? Myślę, że nie. Shrewsbury z pewnością widzi co dzieje się w szeregach &quot;Kanonierów&quot;, ale na pewno nie ruszy do ataków od pierwszych minut. To byłoby zbyt ryzykowne. Wątpię, aby zdołali strzelić choćby jedna bramkę, bo co jak co, ale na Emirates Arsenal nie traci wielu bramek, nawet w tak kiepskiej formie. Takie starcie to dla nich idealna okazja, aby podbudować morale, ale też dać szanse tym, którzy nie znajdują miejsca w składzie w Premier League czy Lidze Mistrzów. Mam na myśli takich piłkarzy jak Alex Oxlade-Chamberlain, Park Chu Young czy Ryo Miyaichi. To oni postarają się w jakimś tam stopniu zamazać plamę, którą dali ich bardziej doświadczeni koledzy w meczu z Blackburn. Shrewsbury to licząc kolejno uczestnik czwartej ligi angielskiej i choć całkiem nieźle sobie tam radzi, to na Emirates zbyt wiele do powiedzenia mieć nie będzie.
Moja propozycja: Shrewsbury nie strzeli bramki - 2,05 Sportingbet

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Leeds United - Manchester United
Już jutro na Elland Road dojdzie do &#39;&#39;Wojny&#39;&#39; jak wiemy obie drużyny na przestrzeni lat mierzyły się ze sobą bardzo często i spotkania przynosiły wiele emocji oraz walki. Po raz kolejny spotkają się w pucharze Anglii jak pamiętamy ostatni pojedynek zakończył się sensacyjnym zwycięstwem Leeds a kibice pewnie pamiętają Beckforda którego w zespole Leeds już niema. Jak wiemy obie drużyny dzieli przepaść jednej ligi. Jak również wiemy Sir Alex da odpocząć podstawowym graczom i wpuścić rezerwowych którzy wcale nie są gorsi. I na pewno mają okazję by pokazać że miejsce w pierwszej jedenastce im się należy. Wielką szanse debiutu dostanie Paul Pogba który został wyłoniony przez Sir Alexa z drużyny rezerw jest to niesamowity talent porównywany już do Paula Schoelsa. Jednak dajmy chłopakowi się rozwinąć i pokazać. Wielką szansę dostanie również Bułgar Dimitar Berbatov. Jego pozycja została zagrożona po tym jak przebojem wdarł się do składu Hernandez. Jutro może Bułgar zrobić wszystko by pokazać Sir Alexowi że jest w równie dobrej formie.
Win Manchester @@ 1,55 Bet365

hama 11

hama

Użytkownik
Myślę, że ciekawy kurs na liverpool również.
Drużyna Dalglisha ponownie chyba nie będzie liczyła się w walce o mistrza kraju, a jako, że nie ma ich w pucharach europejskich to krajowe puchary będą pewnie priorytetem w tym roku.
Skład The reds w porównaniu do Brighton jest miażdzący dlatego ja spokojnie skorzystam z kursy 1,62.
Mój typ:
Liverpool Win 1,62

Otrzymane punkty reputacji: +1
bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Moim zdaniem mecz Leeds-MU jest ucztą i pozostawię go takim, nie gram na zwycięstwo United, gdyż... zaś pewnie zagra skład,który nie jest zgrany... owszem zagra Berbatow ale czy będzie miał mu kto dogrywać dobre piłki... dwa oto kadra na ten mecz...
Lindegaard, Kuszczak, Amos, Fábio, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Brown, M.Keane, Thorpe, Fryers, Valencia, Carrick, Fletcher, Pogba, James, Giggs, Park, Owen, Berbatow, Macheda, Diouf, W.Keane
Nie zdziwi mnie jeżeli szansę w bramce dostanie Kuszczak, bo jeżeli United chce go sprzedać zimą to chłopak musi coś pograć... brak dobrego prawego obrońcy - pewnie zagra tam Jones lub Valencia, skrzydłowych nie ma United dużo na ten mecz, Leeds pewnie wyjdzie zmotywowane na ten mecz, zwłaszcza,że w ostatnim spotkaniu wyrzucili United z gier pucharowych... mecz będę oglądał i jak coś to zagram na live!

Dodam jeszcze,że SAF nie jednokrotnie mówił, o debiucie Pogby i mówił,że ma nadzieję,że Diouf będzie błyszczał w Carling Cup, obawiam się,że za ostro przekombinuje ze składem i będzie mecz szarpany... Idealny scenariusz dla mnie do remis i awans United ;)
Moim zdaniem kurs warty gry to kurs na awans MK Dons! Są w gazie, prawda grają o klase rozgrywek niżej ale imponują skutecznością 17-7 i drugie miejsce a Burnley cóż 20 miejsce w lidze, ostatnio porażka w lidze, u siebie 2 porażki i remis a MK Dons na wyjazdach 3 zwycięstwa i porażka, moim zdaniem typ warty ryzyka... Arsenalu nie ruszam bo to temat rzeka a kurs nie powala... interesujące będzie spotkanie Stoke-Spurs tylko pytanie na ile poważnie do tego meczu podejdą Harry i Tony ;) Podobnie sprawa ma się The Villians podejmę decyzję jak zobaczę składy obu ekip. Dziś jest w czym wybierać nawet więc każdy ma swój wybór, zaznaczam tylko,że to jednak puchar a ten rządzi się swoimi prawami ;)
Co do meczy rozgrywanych w środę to bardziej się nie zagłębiałem... zrobię to może dziś wieczorem ewentualnie jutro ;)
Powodzonka!

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
A nie mówiłem unikać United!
Oto skład United!
Man Utd: Amos - Valencia, Fryers, Carrick, Fabio - Diouf, Giggs, Park, Macheda - Owen, Berbatow.
Maskara 4 napastników, do tego obrona złożona z skrzydłowego, dwóch skrajnych obrońców, w tym jeden debiut i Carricka ... nie ogarniam!

zfnp 15

zfnp

Użytkownik
Oto skład United!
Man Utd: Amos - Valencia, Fryers, Carrick, Fabio - Diouf, Giggs, Park, Macheda - Owen, Berbatow.
Maskara 4 napastników, do tego obrona złożona z skrzydłowego, dwóch skrajnych obrońców, w tym jeden debiut i Carricka ... nie ogarniam!
Masakrą mogę tutaj nazwać twoją obawę ^^ Spokojne. Jak kolega wyżej napisał nie jest źle. Tutaj widzimy graczy światowego formatu a w Leeds masz kogoś takiego ? ????

duo 303

duo

Użytkownik
Oto skład United!
Z takim składem to pierwsze co się nasuwa to over✅. Jeżeli spojrzeć na nominalne pozycje tych graczy to mamy formację 2-4-4

gredluk 295

gredluk

Użytkownik
A ja tam bym się zdecydowanie bardziej skłaniał ku zagraniu na over 2,5 w meczu Leeds-ManUtd niż na czerwone diabły...

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Masakrą mogę tutaj nazwać twoją obawę ^^ Spokojne. Jak kolega wyżej napisał nie jest źle. Tutaj widzimy graczy światowego formatu a w Leeds masz kogoś takiego ?
Nie mówię,że United nie stać na zwycięstwo ale jednak ryzyko jest... dwa skład United to 2 obrońców- żadnego środkowego, żadnego w sumie kreatora gry, chyba,że będzie robił to Berbatow, o wynik się nie obawiam bo United awansuje ;) ale podoba mi się ten skład bo zagrałem czysty X za 32zł bo ten mecz pasował do mojego systemu... MECZ NA SPORTKLUB! Cieszy fakt,że Welbeck jest na ławce ????

Ferguson mistrzem jest!

mikems22 1

mikems22

Użytkownik
Widywało się już różne dziwactwa, jak Carrick na środku obrony, czy ostatnio Valencia na prawej obronie, ale Berbatova na środku obrony jeszcze nie widziałem.
Jutro stawiam na Manchester City (-1) 1,57.
City ma szeroką kadrę a ostatnie wpadki mogły ich rozjuszyć, jutro powinni się wystrzelać.

krzysztofix 1,2K

krzysztofix

Użytkownik
Myślę, że jutro śmiało można atakować Liverpool.

Dalglish serio traktuje rozgrywki, co pokazał mecz z Exeter, zagrany w dosyć mocnym. składzie, do tego po dwóch porażkach z rzędu trzeba trochę podnieść morale, a to tylko dzięki zwycięstwu. Brighton gra nieźle,, ale to i tak półka niżej, no i jednak ta kadra Liverpoolu, mimo osłabienia obrony, mnie przekonuje.

@up, City ma szeroką kadrę, a Mancini mówi, że potrzebuje więcej zawodników na niektóre pozycje ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Widywało się już różne dziwactwa, jak Carrick na środku obrony, czy ostatnio Valencia na prawej obronie, ale Berbatova na środku obrony jeszcze nie widziałem.
Berbie nie szło z przodu to przynajmniej chciał być przydatny z tyłu. Ustawienie MU całkiem było śmieszne na papierku ale całkiem fajnie to wyglądało na boisku. Bo i jeszcze Macheda który grał sporo na skrzydle a to nominalny napastnik i Diouf który również głównie figuruje jako napastnik , dziś długo sobie pogrywał w środku pola.
Ogólnie można było się spodziewać drugiego garnituru bo przecież 2 dni temu był mecz z Chelsea.
City ma szeroką kadrę a ostatnie wpadki mogły ich rozjuszyć, jutro powinni się wystrzelać.
Nie wiem gdzie tu widzisz wpadkę ? Debiut w LM z ciężkim rywalem jakim jest Napoli.
Remis na nieobliczalnym terenie w Londynie z Fulham. City nie będzie wygrywało meczu za meczem. Wpadka to by była jakby przegrali u siebie z jakimś beniaminkiem czy coś.
Co nie zmienia faktu że jutro są murowanym faworytem

mikems22 1

mikems22

Użytkownik
Berbie nie szło z przodu to przynajmniej chciał być przydatny z tyłu. Ustawienie MU całkiem było śmieszne na papierku ale całkiem fajnie to wyglądało na boisku. Bo i jeszcze Macheda który grał sporo na skrzydle a to nominalny napastnik i Diouf który również głównie figuruje jako napastnik , dziś długo sobie pogrywał w środku pola.

Ogólnie można było się spodziewać drugiego garnituru bo przecież 2 dni temu był mecz z Chelsea.

Nie wiem gdzie tu widzisz wpadkę ? Debiut w LM z ciężkim rywalem jakim jest Napoli.
Remis na nieobliczalnym terenie w Londynie z Fulham. City nie będzie wygrywało meczu za meczem. Wpadka to by była jakby przegrali u siebie z jakimś beniaminkiem czy coś.

Co nie zmienia faktu że jutro są murowanym faworytem
A ja nie wiem czemu się dziwisz. Patrząc na kadrę zespołu to ma się wrażenie, że powinni miażdżyć każdą drużynę w Premiership z wyjątkiem czołówki, tym bardziej jeżeli prowadzi się już 2-0. Każda drużyna, która chce walczyć o mistrzostwo anglii takie mecze powinna wygrywać, ale brak takiego zwycięstwa sensacją nie jest, ale wpadką owszem. Wątpię aby City jechało do Londynu po remis. Podobnie jest z Napoli, porównując składy to inna liga, a City mecz grało u siebie więc nie wiem jak nie można rozpatrywać remisu jako wpadki, tym bardziej, że wszyscy przewidywali pogrom. Nie powiem jednak, że te wyniki mnie zmartwiły, życzę City jak najgorzej, no chyba że na nich zagrałem :razz:

radzio_xp 311

radzio_xp

Użytkownik
Nie zapominajcie, że dziś prawdopodobnie do składu (choćby na kilka minut) The Reds powróci Gerrard.
Wypowiedzi Dalglisha świadczą o tym, że L&#39;pool zagra dziś ofensywnie i ambicjonalnie. Zabolało 4-0 z Kogutami, a Kenny chce niejako tym meczem ugłaskać kibiców którym taki pogrom nie przypadł do gustu (a doping mimo to był niezły). W ataku zagrają zapewne Bellamy i Carroll, w drugiej linii Spearing, Kuyt, Henderson i Spearing, w obronie Flannagan, Coates, Carra i ...??... (Robinson?). Mam cichą nadzieję, że w bramce stanie dziś Doni, a nie Pepe Reina.
Szczególnie linia ofensywna prezentuje się znakomicie, a każdy z trójki Carroll-Kuyt-Bellamy postara się udowodnić, że należy się im miejsce w podstawowym składzie. Młodzi Coates, Flana i Spearing wyjdą na 100% i pokażą co potrafi młodzież z Anfield.
A Brighton? Zespół okrzyknięty został rewelacją startu Championship, ale brakuje tam graczy pierwszoligowego formatu. Na pewno fajnie będzie zobaczyć pociotka Bergkampa czy zapamiętanego z Premier League LuaLua, ale pozostałe nazwiska nie powalają. Braki techniczne będą musieli nadrobić walką i sercem do gry, jeśli chcą cokolwiek osiągnąć.
Rywalizacją w zespole The Reds jest ogromna, a to spotkanie będzie ogromną możliwością aby pokazać KD swoje możliwości i powalczyć o miejsce w składzie.
Dlatego...
Liverpool @ 1,53 ✅ 2:1
over 2,5 kartki @ 1,85 ✅ 5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom