Moim zdaniem mecz Leeds-MU jest ucztą i pozostawię go takim, nie gram na zwycięstwo United, gdyż... zaś pewnie zagra skład,który nie jest zgrany... owszem zagra Berbatow ale czy będzie miał mu kto dogrywać dobre piłki... dwa oto kadra na ten mecz...
Lindegaard, Kuszczak, Amos, Fábio, Jones, Ferdinand, Evans, Evra, Brown, M.Keane, Thorpe, Fryers, Valencia, Carrick, Fletcher, Pogba, James, Giggs, Park, Owen, Berbatow, Macheda, Diouf, W.Keane
Nie zdziwi mnie jeżeli szansę w bramce dostanie Kuszczak, bo jeżeli United chce go sprzedać zimą to chłopak musi coś pograć... brak dobrego prawego obrońcy - pewnie zagra tam Jones lub Valencia, skrzydłowych nie ma United dużo na ten mecz, Leeds pewnie wyjdzie zmotywowane na ten mecz, zwłaszcza,że w ostatnim spotkaniu wyrzucili United z gier pucharowych... mecz będę oglądał i jak coś to zagram na
live!
Dodam jeszcze,że SAF nie jednokrotnie mówił, o debiucie Pogby i mówił,że ma nadzieję,że Diouf będzie błyszczał w Carling Cup, obawiam się,że za ostro przekombinuje ze składem i będzie mecz szarpany... Idealny scenariusz dla mnie do remis i awans United
Moim zdaniem kurs warty gry to kurs na awans MK Dons! Są w gazie, prawda grają o klase rozgrywek niżej ale imponują skutecznością 17-7 i drugie miejsce a Burnley cóż 20 miejsce w lidze, ostatnio porażka w lidze, u siebie 2 porażki i remis a MK Dons na wyjazdach 3 zwycięstwa i porażka, moim zdaniem typ warty ryzyka... Arsenalu nie ruszam bo to temat rzeka a kurs nie powala... interesujące będzie spotkanie Stoke-Spurs tylko pytanie na ile poważnie do tego meczu podejdą Harry i Tony
Podobnie sprawa ma się The Villians podejmę decyzję jak zobaczę składy obu ekip. Dziś jest w czym wybierać nawet więc każdy ma swój wybór, zaznaczam tylko,że to jednak puchar a ten rządzi się swoimi prawami
Co do meczy rozgrywanych w środę to bardziej się nie zagłębiałem... zrobię to może dziś wieczorem ewentualnie jutro
Powodzonka!