>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

3 * over 1.5 ;)

B 0

bastiannovicky

Użytkownik
Chciałbym pokazać mój system powiem iż jest bardzo skuteczny ;D
Jeśli śledzi się uważnie ligi, kontuzję, transfery, formę zespołu, tabele ligową itp.
Zatem stawiam kupno z trzema typami o wartości 1.3. Zatem idąc myślą mamy kurs 2.1. Zazwyczaj wybieram 10 atrakcyjnych meczy, a z nich tylko 3 które postawie na over 1.5. Nie biorę pewnych meczy chyba że to drużyny z pierwszej 4 w tabeli. Zależy wszystko gdzie grają, z kim. Uwzględniam kontuzję itp. Idąc tą myślą dziennie potrzebuje zarobić tylko 150 zł, lecz stawiam kupno za 200, by zwróciło mi się 200, oraz zarobiłbym 220 gdzie 150 to mój potrzebny dzienny zysk, a 70 zł odkładam do depozytu na kiedy indziej w razie W. Kolejna rzeczą jest fakt iż gram znowu za 200, nie podwyższam stawki lecz potrzebuje kolejnego dnia znowu tyle zarobić co wcześniej (150zł). W razie przegranej podwajam stawkę i stawiam za 400. Mając potem 840 zł wygrane. 840=200zł stracone we wcześniejszym dniu, 150 zysk który nie osiągnąłem we wcześniejszym dniu, oraz zysk w tym dniu w którym postawiłem ten kupon + reszta z całości co gdzie w depozyt w razie W. Moja analiza i skuteczność jest taka iż na tydzień miałem 21 meczy czyli 7 serii po 3 mecze. Wpadł jeden kupon przegrany. :/ W jednym meczu remis a drugim nie padła druga bramka. Poza tym nie boję się o to że muszę ciągle podwajać stawkę. Ponieważ zawsze mam te swoje w razie W. które mi się zbiera. A jeśli nawet trafie pod rząd trzy kupony, czyli trzy dni bez wygranej. Nie martwię się o to mając stan konta w wysokości 30 tys. A chce osiągnąć tylko dziennie 150zł. Co w miesiącu daje mi na życie i oszczędności. Choć pracuje i również moja pensja przekracza 3 tys. lecz kolejne 4.5k to rzecz doskonała. To taki mój sposób. Może trochę banalny. Polecam innyminnym. Sam zaczynałem to wszystko z kapitałem niskim. Gdzie zamiast grając za 200 grałem tylko za 20. Lecz 20zł jest dla mnie tak cenne jak 200, czy też 2 tys, bądź 20tys. Jestem zadowolony ze swojego sposobu i chyba to tyle ;D

agent00typer 468

agent00typer

Użytkownik
fascynujące.
Jaki w tym system ? zwykły tripel...
Masz budżet 30 tyś ? Czego ? zapałek ?
Liczysz na skuteczność 100% ? Trzeba się wybudzić z tego snu...

B 0

bastiannovicky

Użytkownik
Napisałem iż zawsze może zdarzyć się przegrana, 1,2,3,4 razy pod rząd. A jeśli Ty to uważasz za tripel to niech tak będzie, duel napewno odpada w mojej grze.Ja uważam iż to daje mi dodatkowy zarobek ???? a 30 to na poważnie. Zacząłem 3 lata temu. I tak jakoś wyszło. Opisywałem iż za 20 zł na początku. A teraz 200 i tylko podwajanie. Jak zauważyłeś jestem tutaj nowy. W sumie tylko dlatego iż potrzebowałem wiadomości o betfair a wszystko nie mogłem zobaczyć. ;D

B 0

bastiannovicky

Użytkownik
Skuteczności nie mam 100% nikt nie ma. A nie liczę średnia. Lecz to ile jest na minus i ile muszę znowu podwoić stawkę by zwróciło mi się co przegrałem i aby był jeszcze zysk.

K 14

kempmarek

Użytkownik
Skuteczności nie mam 100% nikt nie ma. A nie liczę średnia. Lecz to ile jest na minus i ile muszę znowu podwoić stawkę by zwróciło mi się co przegrałem i aby był jeszcze zysk.

pisackazdy moze duzo...................
zacznij podawac tu typy (losowo wybrany temat) w ten sposob http://forum.bukmacherskie.com/f18/faworyci-w-koszykowce-szczegolnie-w-nba-wyjazd-kursy-od-1-30-do-1-49-a-86354.html

i kazdy wtedy zobaczy czy cos zarabiasz czy tylko sobie piszesz..................

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Chciałbym pokazać mój system powiem iż jest bardzo skuteczny ;D
Jeśli śledzi się uważnie ligi, kontuzję, transfery, formę zespołu, tabele ligową itp.
Zatem stawiam kupno z trzema typami o wartości 1.3. Zatem idąc myślą mamy kurs 2.1. Zazwyczaj wybieram 10 atrakcyjnych meczy, a z nich tylko 3 które postawie na over 1.5. Nie biorę pewnych meczy chyba że to drużyny z pierwszej 4 w tabeli. Zależy wszystko gdzie grają, z kim. Uwzględniam kontuzję itp. Idąc tą myślą dziennie potrzebuje zarobić tylko 150 zł, lecz stawiam kupno za 200, by zwróciło mi się 200, oraz zarobiłbym 220 gdzie 150 to mój potrzebny dzienny zysk, a 70 zł odkładam do depozytu na kiedy indziej w razie W. Kolejna rzeczą jest fakt iż gram znowu za 200, nie podwyższam stawki lecz potrzebuje kolejnego dnia znowu tyle zarobić co wcześniej (150zł). W razie przegranej podwajam stawkę i stawiam za 400. Mając potem 840 zł wygrane. 840=200zł stracone we wcześniejszym dniu, 150 zysk który nie osiągnąłem we wcześniejszym dniu, oraz zysk w tym dniu w którym postawiłem ten kupon + reszta z całości co gdzie w depozyt w razie W. Moja analiza i skuteczność jest taka iż na tydzień miałem 21 meczy czyli 7 serii po 3 mecze. Wpadł jeden kupon przegrany. :/ W jednym meczu remis a drugim nie padła druga bramka. Poza tym nie boję się o to że muszę ciągle podwajać stawkę. Ponieważ zawsze mam te swoje w razie W. które mi się zbiera. A jeśli nawet trafie pod rząd trzy kupony, czyli trzy dni bez wygranej. Nie martwię się o to mając stan konta w wysokości 30 tys. A chce osiągnąć tylko dziennie 150zł. Co w miesiącu daje mi na życie i oszczędności. Choć pracuje i również moja pensja przekracza 3 tys. lecz kolejne 4.5k to rzecz doskonała. To taki mój sposób. Może trochę banalny. Polecam innyminnym. Sam zaczynałem to wszystko z kapitałem niskim. Gdzie zamiast grając za 200 grałem tylko za 20. Lecz 20zł jest dla mnie tak cenne jak 200, czy też 2 tys, bądź 20tys. Jestem zadowolony ze swojego sposobu i chyba to tyle ;D
Urzekła mnie Twoja historia.
Ja chciałbym widzieć kupon, w którym jest postawione te 400 zł po kursie 2.00.
No i jak kolega pisał wyżej.
Czekamy na te przemyślane typy.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Inaczej a prościej mówiąc: grasz na Betfair na ako @2.1 uzyskane wyłącznie z typów na over 1.5 , progresją na stały zysk 150 zł ( lub na wielokrotność 150 zł w przypadku przegranej - i tak aż do skutku , czyli do uzyskania pomimo nawet kilku przegranych tej dziennej kwoty zysku netto 150 zł ) .

A skoro założyłeś wątek ze swoim systemem - to czas na jego praktyczne zaprezentowanie w formie typów.

.

agarak 27

agarak

Użytkownik
Autor wątku coś kombinuje z meczami, rano trzeci mecz był inny - niemiecki Borussia II z Fortuną II - mecz właśnie się kończy, wynik bezbramkowy (zostało 7 minut meczu)!!!!!!!!!

P 0

panzer

Użytkownik
Autor wątku coś kombinuje z meczami, rano trzeci mecz był inny - niemiecki Borussia II z Fortuną II - mecz właśnie się kończy, wynik bezbramkowy (zostało 7 minut meczu)!!!!!!!!!
Tak jest! Rzadko bywam, ale stał inny mecz w tym triplu, właśnie wymieniony wyżej Borussia II z Fortuną II.

wudar72 346

wudar72

Użytkownik
Popieram w 100% to jakaś dzieciniada akurat śledzę od rana jego typy,zresztą widać kiedy edytował o 19:13 a Al-Jazira zaczął się o 17:15 i po godzinie już był over 1,5
Tak więc autorze wątku to nie piaskownica chcesz się tak bawić to idź gdzie indziej????????????????????????????

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Na szczęście moderatorzy mają podgląd na historię wpisu - łącznie z tym co zostało w tzw. międzyczasie zmienione...

I takie &quot;zabawy&quot; robi ktoś kto podał , że ma na grę 30 tysięcy ????

.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ostatni typ został podmieniony. Macie rację, wcześniej było:
Niemcy- Liga regionalna Zach
Moenchengladbach II - Dusseldorf II over 1.50- 1.27
Jak autor tematu nie chce mieć kłopotów to lepiej niech unika &quot;kombinowania&quot;
Pozdro.

Do góry Bottom