>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

3 kolejka Ligue 1 [26-28 sierpnia 2016]

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

W trzeciej kolejce czeka nas już prawdziwy klasyk gdzie Monaco podejmie PSG. Być może zobaczymy już pojedynek Polski pomiędzy Kamilem Glikiem a Grzegorzem Krychowiakiem. Jak zaprezentuje się zespół Marsylii który wciąż jest w przebudowie, nowy właściciel, nowy trener to wszystko ma być przed nami. Zespół Lyonu wybierze się do Dijon czy Lacazette znów trafi do siatki?.
Zapraszam do dyskusji oraz komentarzy :!:.

Kursy by Otobet​

D 18

dyzio23pol

Użytkownik
Witam Dijon -OL
typ- under2,5 zaklady sts kurs 1.80
Moim zdaniem w tej potyczce warto postawić na under 2.5. Zawodnicy Dijon FCO co prawda przegrali oba mecze, ale w każdym z nich stracili tylko jednego gola. To oczywiste, że ani razu nie udało im się jeszcze skierować piłki do siatki rywali. W trzeciej kolejce też może być o to trudno, ponieważ zawodnicy OL nie stracili ani jednego trafienia i wygrali oba mecze „do zera”. W tej ekipie gole zaś zdobywa tylko Lacazette, dlatego jeśli defensorzy beniaminka go powstrzymają, to wtedy mogą myśleć o dobrym wyniku w tej potyczce.

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
piątek 26.08 godz. 20.45
Marsylia - Lorient 1 @ 1,75 bet365 ✅
Ciekawy kurs na gospodarzy! Marsylia musi wreszcie odpalić i ma ku temu dziś dobry moment bo Lorient gra słabiutko i bedzie mocno osłabione (3 czerwone kartki w dwóch pierwszych kolejkach). Idealna sytuacja dla Gomisa ✅ zeby pokazac na co go stać swoim kibicom.

Marseille without: Alessandrini (fw 0/0), Koudou (fw 0/0), Diaby (mf 2/0), Bedimo (df 1/0)
Lorient without: Ndong (mf 2/0), Jeannot (fw 2/0) (both suspensions), Lautoa (df 1/0), Paye (df 0/0), Conte (df 0/0)

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
piątek 26.08 godz. 20.45
Marsylia - Lorient 1 @ 1,75 bet365
Ciekawy kurs na gospodarzy! Marsylia musi wreszcie odpalić i ma ku temu dziś dobry moment bo Lorient gra słabiutko i bedzie mocno osłabione (3 czerwone kartki w dwóch pierwszych kolejkach). Idealna sytuacja dla Gomisa zeby pokazac na co go stać swoim kibicom.

Marseille without: Alessandrini (fw 0/0), Koudou (fw 0/0), Diaby (mf 2/0), Bedimo (df 1/0)
Lorient without: Ndong (mf 2/0), Jeannot (fw 2/0) (both suspensions), Lautoa (df 1/0), Paye (df 0/0), Conte (df 0/0)
Na ten moment odpuszczał bym granie na Marsylie robi się tam straszny syff, podobno ma być nowy właściciel, ma być Bielsa. Nikt o tym nie wiem, a media wypuszczają nowe fakty. Robi się z tego trochę Wisła Kraków. Bardziej szedłbym w stronę Lorient w tym wypadku. Jednak powodzenia :!: ????

meenzer1980 705

meenzer1980

Użytkownik
Wiem, daje im ostatnią szanse, jak nie wejdzie do mają u mnie bana do konca sezonu! Skusił kurs i kłopoty Lorient ... u siebie 0-3 z Bastią, no sorry...

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Witam włącze się do dyskusji. Marsylia to dla mnie drużyna przeciw której mam zamiar grać większą część sezonu ze wzgledu na nie najlepszą sytuację w klubie i wyprzedaż która miała miejsce w ostatnich okienkach... natomiast ten mecz bedzie wyjątkie ze względu na piach jaki gra Lorient i dodatkowo osłabienia związane z kartkami. Za drobne warto ryzykować na Marsylię.

Gospodarze 1.75 Bwin

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Dyscyplina: Piłka Nożna -€“ Francja, Lique1
Godzina: 20:45
Spotkanie: Olimpique Marsylia - FC Lorient
Typ: 1/+2,5
Kurs: 2,66
Bukmacher: Sportingbet
Analiza:

Przed nami 3 kolejka Francuskiej ligi a niej zmierzą się drużyny które są póki co na dnie mowa tutaj o Marsylii która póki co zaliczyła 1 remis - 0:0 z Toulousa i 1 porażka 1:2 z Guingamp i Lorient który doznał 2 porażek - Caen 2:3 i Bastia 0:3.
Widać, że Lorient ma katastrofalną obronę która straciła 6 goli w 2 meczach z nie oszukujmy się bardzo słabymi drużynami, jeszcze gorszymi niż Marsylia.
W drużynie gospodarzy nie zobaczymy w tym meczu Bedimo, Alessandrini, Diaby, N&#39;Koudou lecz zagrają największe gwiazdy tego zespołu czyli F. Thauvin, M. Lopez, B. Gomis.
W ekipie gości na pewno zobaczymy strzelca póki co wszystkich goli (2) Moukandjo.
Lorient na ostatnie 5 meczy na wyjeździe przegrali 4 spotkania i 1 mecz zremisowali - 0:2, 0:3, 1:3, 2:2 i 2:3.
Podsumowując, ekipa gospodarzy MUSI wygrać to spotkanie na własnym boisku z bardzo słabym Lorient ale jednak w obronie grają słabo co w cale nie muszą wygrać do 0 więc realnym typem będzie w tym spotkaniu zwycięstwo gospodarzy oraz powyżej 2,5 gola w meczu.
Powodzenia.

zepsuteradio 1,7K

zepsuteradio

Użytkownik
Ja dzisiaj spróbuje tak

Dijon - Lyon 27.08.2016 17:00

Alexandre Lacazette strzeli pierwszego gola 4.0 Betano 1/10

Alexandre Lacazette zawodnik strzeli 2 lub więcej goli 6.25 Betano 0,5/10

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Dijon v Lyon
Lyon jedzie do stolicy... musztardy, by wygrać. Drużyna Macieja Rybusa to liderzy Ligue 1 po dwóch kolejkach. Bilans bramek drużyny trenera Genesio wynosi 5-0. Wszystkie bramki dla Lyonu do tej pory zdobył niezawodny Laca. Sprawdziłem kursy na wygraną gości w tym meczu i [email protected] nie robi na mnie takiego wrażenia, jak gol Lacy + zwycięstwo Lyonu. Wczoraj ten bet mogliśmy złapać po okrągłym @3, dziś już jest spadek o 0.10 kursu, ale i tak postanowiłem to zagrać. Laca wykonuje stałe fragmenty, Laca jest skuteczny, Laca to na tę chwilę najlepszy napastnik we francuskiej ekstraklasie.
Alexandre Lacazette strzeli i Lyon wygra @2.90 Unibet ⛔ Strzelić, strzelił, ale Lyon nie dał rady.

dino3k 8

dino3k

Użytkownik
Według mnie PSG można spróbować ale tylko za drobne. Monaco to jedna z niewielu drużyn w tej lidze która może sie postawić paryżaną. Za PSG przemawia fakt że mają więcej świerzości Monaco ostatnio gra sporo bo brali udział w eliminacja LM... może to mieć spory wpływ na wynik

brodaty-zolw 95K

brodaty-zolw

Forum VIP
Szlagierów chyba nie ma co tykać 1x2, w szczególności, ze to dopiero początek sezonu. Kurs na PSG niby spoko, bo 1,7 ale grają na wyjeździe, więc chyba nie warto próbować. Ja idę w coś innego, a mianowicie kartkę dla naszego rodaka - Krychowiaka. Pierwszy szlagier dla tego Pana we Francji, więc powinno być ostro. Polak często gra na granicy faulu, a także przerywa kontry rywala. Na moje można zagrać na jego kartkę, gdyż powinien walczyć od początku do ostatniego gwizdka. Kursik dosyć dobry, więc można próbować choć ze stawką bym nie szarżował.

Grzegorz Krychowiak dostanie kartkę - TAK - 2.5/betsson ZWROT

Do góry Bottom